Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Pompei/Herculane distruse de eruptia vulcanului Vesuvius dupa anul 1700 en-nici macar ipoteze

Creat de Dharanis, 24 Iunie 2014, 11:18:03

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

horia2008

Citat din: Dharanis din  10 August 2016, 13:40:08
Mi-a luat 30 de secunde sa-ti raspund.

Boss, faptul ca tocesti aceleasi link-uri si dovezi (!?)  (nici pana acum n-ai binevoit sa definesti dovezi) pana la saturatie nu le da nici un dram de credibilitate in plus fara o sustinere temeinica, doar ca tu le clamezi dovezi.
Aici nu suntem la antena3 unde se zbate iara celalalt mitoman notoriu (care minte cum respira, ca sa citez din clasici in viata) care te face din guiţ tot in 30 de secunde, cu vorbele la el si cu ever temele facute, dar degeaba boss, cititorii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor...



Dharanis

Dovezile sunt extrem de clare.

Cel mai mare specialist al secolului XX in astrofizica cometelor ne spune: cometa Halley nu are mai mult de 9000 de ani vechime:

http://www.rufon.org/forum/idei-plate/pompeiherculane-distruse-de-eruptia-vulcanului-vesuvius-dupa-anul-1700-en-nici-m/msg91738/?PHPSESSID=l5d37pnulqo9dv1b72id9a3c46#msg91738


Si, asa cum ar trebui sa stiti, vechimea cometelor = vechimea sistemului solar, in teoria oficiala.


Dr. Yuri Galaev, savant in domeniul fizicii undelor radio, dovedeste existenta ether-urului:

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1722791#msg1722791


Efectul Sagnac orbital NU este inregistrat de catre satelitii GPS.

Rata cresterii miscarii de precesie a devenit exponentiala: am afisat deja cifrele oficiale, fapt absolut inexplicabil.

Paradoxul soarelui timpuriu nu poate fi rezolvat de astrofizicieni moderni.


SLEAH19

Citat din: Dharanis din  10 August 2016, 13:40:08
Mi-a luat 30 de secunde sa-ti raspund.

   La viteza asta era mai bine dacă erai la Rio în lotul olimpic !!

De unde ştie specialistul secolului XX , s-a uitat sub coada ei, poate cometa umbla hai-hui prin Univers şi Sistemul Solar văzând-o aşa ,,tinerică,, a seduso!

Cu privire la tăierea anilor din cronologie am mai citit şi cu alte ocazii, de ex. despre tentativa lui  Carol cel Mare care şi-ar fi dorit să fie consemnat de istorie că el ar fi fost rege în anul 1000, i se părea o fiţă şi de aceia ar fi vrut să radă 300 de ani din istorie, mai târziu am citit că,  Carol cel Mare nici nu a existat :-o!

Nu exclud posibilitatea ca în mileniul I să se fi şmenuit  timpul, dar pentru a crede asta trebuie dovezi solide, .... în altă ordine de idei, pentru milenuil doi,  am văzut un documentar referitor la investigarea unor crime vechi de sute de ani pe teritoriul Angliei, ştii ce verificau criminaliştii? Registre de evidenţa naşterii populaţei şi registre cu proprietăţi vânzări/cumpărări întocmite de autorităţi locale care datau de dinainte de anul 1200, pe mine m-a impresionat scrisul ordonat, şi faptul că la noi în acel timp încă mişunau migratorii pe cînd la ăia administraţia funcţiona, la ce avans au să nu ne mai mire brexitul!
  Ideia este că,  dacă foloseşti în retorică registrele de prin secolul II şi până în sec XXI din  Anglia, ... pică aia cu Omenirea are 300 de ani, e greu de crezut că toţi primarii, notarii, grefierii  etc, ...de prin toate cătunele regatului care au notat zi de zi vreme de 8-9 sute de ani prin registre, sunt toţi prinşi în conspiraţia asta cu anii.

  Şi eu încerc să caut dovezi prin care să susţin că Universul are 6 zile şi acum suntem în cursul celei de-a 7-ea dar rămân în zona speculaţiilor :

http://www.rufon.org/forum/noua-ordine-mondiala-(nomnwo)/evadarea-din-matrix-conditiisolutii-preliminare-(si-simple)/msg96658/#msg96658

Fernando Magellan - sigur a fost un conspirator care ne-a plantat ideia că pământul e rotund. Nu cred că a fost personaj creat fictiv dacă e să ne luăm după dovezile scrise prin toate academiile şi la curţile regale !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Dharanis

Cu privire la registre, ai la dispozitie cea mai buna cercetare facuta vreodata despre falsificarea tuturor documentelor oficiale din Anglia inainte de anul 1500 e.n.:

http://www.egodeath.com/edwinjohnsonpaulineepistles.htm


http://www.egodeath.com/edwinjohnsonpaulineepistles.htm#_Toc54459991


Mai mult, Edwin Johnson dovedeste ca asa numitii parinti apostolici, printre care Ignatius si Polycarp, habar nu aveau de epistola catre Romani, o lectura fascinanta:

http://www.egodeath.com/edwinjohnsonpaulineepistles.htm#_Toc54459974


Aici vei gasi arhiva Christoph Pfister, istoricul elvetian care a descoperit ca inainte de anul 1700 e.n. nu exista prezenta umana pe teritoriul Elvetiei:

http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg998158#msg998158


Pe subiectul documente:

http://www.dillum.ch/html/sankt_gallen_stiftsbibliothek_kritik.htm (pagina de web poate fi tradusa in engleza cu ajutorul google translate: https://translate.google.com/# )


Cat despre Magellan, ai nevoie de informatiile corecte.

Demonstratia faptului ca atat Galilei cat si Kepler sunt personaje fictive care nu au existat niciodata, dovezile vin iarasi cu ajutorul formulei Pastelui a lui Gauss si din erorile savarsite de conspiratori in alcatuirea calendarului gregorian:

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1638725#msg1638725


Mai mult, biografia lui Copernic (contemporan cu Magellan) a fost falsificata 200 de ani mai tarziu:

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1643860#msg1643860


horia2008

Citat din: Dharanis din  10 August 2016, 16:57:50
Galilei cat si Kepler sunt personaje fictive care nu au existat niciodata

  'ai să mori tu... mai zi odata si te cred





Aliosa

Nenea Dharanis , tu-ti cunosti neamul ? o strastrabunica ceva ? crezi ca suntem rude?
Nu te supara pe mine dar tot nu mi-ai raspuns la intrebarile precedente .
Nu am vazut o dovada clara legata de tot ceea ce insirui aici prin link-uri lasand la o parte ca tot foloseti perioade de ani sub cei 360 ai existentei noastre .
Singurul subiect interesant(da un pic de gandit) pe care l-am observat legat de tot ce indruga adepti teoriei pamantului plat este Operation Fishbowl , perioada in care au fost facute testele si altitudinea .
In rest toate se pot explica relativ usor , dar asta cu istoria megarecenta nu am vazut-o mediatizata mai rau ca pe Rufon .
Asa ca repet intrebarile , acum catzi ani (dastia lumesti) a aparut universul si la cati ani dupa a fost faurit pamantul + oameni aia 2 milioane si 2 bucati .


Ganditorul

Adica daca ma uit la Marea Neagra spre rasarit vad plaja din Georgia.
Ce mare lucru ca nu vad asta, chiar daca stau la etajul 4 al hotelului din Mamaia ...e doar o iluzie de moment .
Maine daca o sa belesc ochii "dharanisian" cu siguranta am sa vad chiar si Muntele Ushaba.
Ce drk nu intelegeti ?  E simplu . Pamantul nu e plat doar in Canada ci chiar si la malul Marii Negre. Traim pe o "tigaie" de piatra ce are cerul spoit spre +infinit cu o multime de stele si galaxii pe care le manevreaza "taica Ilie" prin ceruri.
Intrebarea este ce este spre -infinit, sub "tigaia" pe care traim ?

Apropo ... Luna e tot "tigaie" sau are o structura "sferoida" (oare sfera exista in "lumea pamantului plat" ?)
Bafta la belit ochii (...si neuronii)

- Interesant e cum de atata timp de cand a aparut "moda pamantului plat" nu au aparut si noi argumente si dovezi (desi tehnica foto-video s-a dezvoltat exponential in ultimii aprox. 10 ani. de cand a aparut pe "cerul internetului" @Dharanis ).
Tot alea vechi coane, tot alea vechi. Plictis mare pe caldura asta ...


abyss

Rezon Coane.
Ce încă nu pricep e cum pe un pământ plat nu vezi soarele de jur împrejur din moment ce s-a văzut explozia de la tunguska pana în angliterra. ....
Apoi faza cu presiunea corzilor de eter. Cum funcționează ele pe o farfurie.
Și nu neapărat în final care e faza. E plat , ok ....și ? Ce aplicații practice are chestiunea aceasta?
De ce în aer picătură e rotunda ? Chestia cu membrana de forță nu o diger. Dar nici cu presiunea nu ține.
  Câteva observații.

Grifon

Referitor la ipoteza sugerată de colegii @Xanadron si @fiulploii - cum că toată tevatura cu "pământul plat" si cu "istoria de 3-400 de ani" ar fi un alambicat psy-op al unor agenții de intelligence... hm...nu știu dacă e 100% verosimilă, insă există un mic amănunt ce mă indeamnă a-i da credit.

Când vezi că aceste teorii ii disculpă pe evrei de uciderea lui Iisus Christos (nu s-a intamplat la Ierusalim, nu ?) si, nitam-nisam, aruncă vina pe....musulmani (ci la Istanbul, in 1700, nu ?) incepi să nu te mai miri cui ar putea folosi trăsnaia.

Vorba ceea...un pic d-aici, un pic de colea....

Dharanis

Iisus a fost crucificat de catre troieni (Troia = Constantinopole) si nu de catre musulmani (care nu existau la acea vreme).

Troia (Constantinopole) a fost construita de catre Nimrod (numit si Xelhua in legendele amerindiene). Cei mai importanti fii ai lui Nimrod au fost Akhenaton si Mardon.

Sub conducerea lui Nimrod, troienii au reusit sa-i indeparteze de la putere pe Osiris si pe Horus in Egipt, insa doar temporar: dupa disparitia lui Nimrod, Horus l-a alungat pe Akhenaton din Egipt (exodul acestuia devenind legenda biblica a lui Moise), acesta ajungand pe teritoriul Palestinei de astazi (care la acea vreme era ocupat de tribul Phalestinos, originari de langa Marea Adriatica, si de catre descendentii lui Canaan carora li se daruisera intreg Sudul Africii; Canaan nu a mai vrut sa mearga pana acolo si s-a oprit in Orientul Mijlociu, intreaga poveste fiind relatata in Cartea Jubileelor); dupa aceea Akhenaton a plecat spre insulele britanice, infiintand centrul de putere al Atonistilor (adoratori ai lui Aten, Mercur), si dupa aceea spre aceste meleaguri:



Harta infatiseaza Hiperboreea, taramul magic din Nord, locul unde si Horus (Apollo) isi petrecea timpul.

Cum ajungeau acolo? Cu ajutorul acestei tehnologii (Roman airships):





Contraofensiva lansata de Horus asupra Hyksosilor (troienii care pusesera mana pe Egipt), a fost continuata in Orientul Mijlociu de catre Nebo (fratele lui Horus), acesta alungand urmasii lui Canaan spre Caucaz (micul imperiu Khazar).

Numai ca, cu totii au uitat de verii lui Canaan: tribul Saudit de langa muntele Seir. Ei au fost cei care i-au inselat pe Phalestinos cu diverse stratageme viclene: in mai putin de 50 de ani, urmasii lui Pelasg din Orientul Mijlociu si-au parasit credinta si obiceiurile devenind mai nou musulmani (credinta tribului Saudit).

Acesta este motivul pentru care nimeni din Occident nu isi permite sa se ia de sauditi, desi stilul de viata incalca preceptele religioase stipulate in scrierile lor.

Turbanul era folosit de troieni si nu de catre musulmani (care au aparut mai tarziu).

Troienii au invadat teritoriul Daciei de astazi, ei construind podul de la Drobeta si Podul Uriasilor de la Ponoarele folosind tehnologia fulgerului globular (substratul legendei oferite publicului cu Decebal si Traian).


Satelitul Zardoz al lui Nikola Tesla (descoperire confirmata de Marconi si de catre Van der Pol):

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1789875#msg1789875

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1790386#msg1790386

horia2008

Citat din: Dharanis din  30 August 2016, 12:32:39

Harta infatiseaza Hiperboreea, taramul magic din Nord, locul unde si Horus (Apollo) isi petrecea timpul.

si cam cum isi petrecea timpul ?



Grifon

Frumoase corăbii, effendi @Dharanis...mai că m-aș trage și eu cu așa ceva.
E păcat că domnia ta te irosești cu noi, in loc să te lansezi in literatura fantasy. Talent ai, imaginație - cât cuprinde, perseverență...ohoo ! Ai face și un ban bun...nici nu te-ar mai ironiza "globalii"...și chiar vei strânge tone de fani.

Dar, după succes, să nu-ți pierzi cunoscuta modestie, și să te dai cumva "rotund" !

Dharanis

Fantasy, you say...

Intrebati-va ce treaba au iezuitii de la Vatican sa propovaduiasca contactul cu extraterestrii cu atata publicitate.

The Vatican has an advanced telescope perched atop Mt. Graham in Arizona (USA) where the Jesuits admit they are monitoring something approaching Earth.

http://in5d.com/what-the-church-isnt-telling-you-about-nibiru-and-the-anunnaki/

https://www.youtube.com/watch?v=ua26wcJ8Z80


De ce Laurance Rockfeller sustine cu atata bunavointa si multi bani cercetarea fenomenului UFO?



http://www.disclosureproject.org/ProjectStarlightClinton.shtml


Nici prin cap nu va trece ce vi se pregateste, asa e?

Grifon

Bine domnule  @Dharanis,  îți admit - eu chiar nu știu ce mi (ni) se pregătește. Uite, ai poftit să te folosești de "efectul Șeherezadei" - mă declar captat (chiar dacă nu un  follower.)
Explică, rogu-te. Ce se pregătește ? Ne vin "rudele" de pe tava aialaltă ??