Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Recunoaste cineva fenomenul ?

Creat de fiulploii, 26 Mai 2014, 22:18:06

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

       La început apar ca nişte cercuri de lumină pură, după care se cristalizează, căpătând o formă metalică cu un conţinut înalt de zirconiu. Aceasta este o forma  ,mater-ializată'.

       O parte este apoi expulzată în exterior de nucleu sub forma unui nou cerc de lumină, la fel ca în cazul unei femei care naşte.
Noul cerc trece la rândul lui prin şapte niveluri de evoluţie, în timp ce elementul initial se transformă într-o sferă care explodează.

       Rămăşiţele metalice rezultate în urma exploziei conţin particule de cupru. Impresiile optice ale martorilor acestor evenimente sunt de regulă similare. În timpul zilei, cercurile sau sferele au o luminiscenţă extrem de strălucitoare, în nuanţe aurii sau argintii, lăsând uneori urme de fum roz care se condensează apoi în nişte dâre alb-cenuşii.
       Noaptea, discurile strălucesc în culori superbe, emanând uneori flăcări în jurul formei lor şi scântei albastre şi roşii, care pot deveni foarte puternice. Dar cea mai remarcabilă este capacitatea lor de reacţie în faţa intruşilor, asemănătoare cu cea a unei fiinţe raţionale, depăşind de departe orice posibilitate de control electronic sau  prin unde radio.

       Am folosit notiunile de cerc, disc si sfera amestecate deoarece depinde de unghiul sub care se vede fenomenul sau de consistenta lui.

 

Xanadron

Daca bagam o geana p-aici:
http://www.iflscience.com/physics/scientists-work-out-how-make-matter-light
...aflam c-ar fi posibila producerea materiei direct din... lumina. :star:

Iar detaliul c-ar fi necesare lasere de mare putere ne poate duce spre ghicirea targetului ocultat al construirii mega-laserului de la The Magurele. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii


murdoc

#3
Apropo, se poate să fiu pe lângă subiect. Dar vorbești de ceva asemănător cu acestea ?

Falun dafa Exercise : An Introduction


fiulploii

  Nu am asistat eu la asa ceva , am intalnit undeva scris si voiam sa verific daca cineva are vreo parere sau a vazut un fenomen analog.

murdoc

Ai putea să-l întrebi pe cel care le-a văzut ?