Author Topic: Colonie egipteană antică în Marele Canion?  (Read 7222 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline terraflorin

  • Cool
  • ***
  • Posts: 404
    • blog
Colonie egipteană antică în Marele Canion?
« on: 15 April 2014, 14:39:32 »
Egiptenii au traversat Oceanul Pacific și au ajuns în SV Americii cu  mii de ani în urmă? În secolul al 20-lea, astfel de afirmaţii au fost făcute de către doi aşa-zişi arheologi finanțaţi de Institutul Smithsonian. Aceştia ''vorbeau'' despre o civilizație înfloritoare ascunsă într-o serie de caverne sculptate în Marele Canion.

O prezentare apare pe prima pagină din 5 aprilie 1909 a  ''Arizona Gazette'' despre descoperirea unei serii de pesteri bizare și artefacte în regiunea  Marble Canyon a Marelui Canion. Raportul a susținut că existau doi arheologi finanțaţi de Inst. Smithsonian, Prof. S. A. Jordan și  G.E. Kinkaid, responsabili pentru această descoperire. Mai jos este o imagine cu articolul menționat:
Articolul descrie găsirea unui idol cu ​​picioarele încrucișate care seamănă cu Buddha şi care este descris împreună cu un mormânt mare, plin cu oameni mumificatţi: un veritabil amestec al culturilor egiptene și din Asia de Est găsit in America!!

Institutul Smithsonian neagă implicarea sa în această poveste afirmând că nu a fost niciodată implicat în astfel de săpături.

http://www.xpeditionsmagazine.com/magazine/canyon/canyon.html
« Last Edit: 15 April 2014, 14:43:23 by terraflorin »