Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Lumina pe Marte !?

Creat de Fred Flinstone, 09 Aprilie 2014, 08:59:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


equilibrum

Poate ca n-ar strica sa incepi cu o parere, cum s-ar zice sa faci deschiderea :)

O sugestie: cauta imagini, de-a lungul secolului trecut pana in prezent, legate de Planeta Rosie, vezi controversele si explicatiile. Si in final emite propriile tale ganduri. Mai devreme de atat nu o sa gasesti dialog aici.

Aruncatul carligului fara momeala nu functioneaza pe acest forum. Fara suparare. :D
Pastreaza-ti energia.

Xanadron

Lasind deoparte faptul ca stirea a mai fost deja postata si oarecum discutata p-aici (un scurt search e deci si el recomandat inainte de aruncarea oricarui rookie cu capu'nainte-n groapa cu lei-rufonei :-D), imaginea cu pricina zic io ca-i mult mai putin relevanta decit altele - de "OZN-uri martiene" - analizate si ele prin zona.

Si chiar ar putea fi o reflexie a vreunei roci din deshertul Atacama :lol: -  pardon, martiene - :martiansmile: intr-unul din ochiometrele :-o Curiosity-ului.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

horia2008

#3
Aii, ce si-a luat-o Fred de la prima postare de la colegii scrupulosi :-D
Intradevar, stirea a mai fost postata de colegul Ganditorul, insa dupa postarea colegului Fred Flinstone - bine ai venit!
Doar ca postarea noului coleg, desi anterioara postarii Ganditorului, a aparut ulterior, fiind la moderare  ca prima postare a noului user :-D


jean

Xanadron are dreptate, si eu cred ca este vorba de o reflexie de pe suprafata martiana. In pozele trimise de acolo am vazut multi bolovani formati din placi aproximaitiv plane si asezate in straturi. Acum depinde de unghiul fata de obiectivul camerei si de unghiul sub care cad razele solare pe suprafata. Daca sunt indeplinite aceste conditii pot aparea asemenea efecte.
O zi buna va doresc.
Adevarul este dincolo de noi

rontzo

Bun venit unchiu' Fred...


poate ca sunt de luat  in consideratie 2 variante:
1) reflexie ( versiunea scepticilor mai mult sau mai putin inraiti :p )
2) e pe bune ( si e tare posibil)  - fiind un nou pas in lentul proces de disclosure, prin care suntem mutati nitel mai in vecini (pentru largirea "spectrului")