Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Al treilea razboi mondial

Creat de Tyanu, 02 Martie 2014, 20:21:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

panta_rh_ei

#180
Comentariu(evident ca nu al meu) la un articol din gandul.info privitor la declaratiile merkeloide vis-a-vis de problema refugiatilor/emigrantilor sau ce-or fi ei in realitate.

"Maximele" marilor mahări ai Europei privind exodul musulmanilor:

• Christian Wulff, președinte al Germaniei: "Islamul face parte din Germania."
• Angela Markel: "Moscheile vor deveni din ce în ce mai mult o parte din peisajul orașelor noastre."
• Prințul Charles: "Comunitățile musulmane au îmbogățit Marea Britanie în toate sensurile termenului"
• Papa Francisc: "Musulmanii mărturisesc a ține credința lui Avraam, îl adoră împreună pe Unicul și Milostivul Dumnezeu, viitorul Judecător al oamenilor în Ziua de Apoi."
• Papa Francisc: "Noi, creștinii, trebuie să-i primim cu afecțiune și respect pe imigranții islamului care sosesc în țările noastre."
• Recep Tayyp Erdogan: "Moscheile sunt cazărmile noastre. Domurile lor sunt căștile noastre. Minaretele sunt baionetele noastre. Credincioșii sunt soldații noștri."
• Bernard Cazeneuve, ministrul de interne francez: "Nu este un delict să chemi la Jihad."
•Necmettin Erbakan, prim ministru turc: "Europenii îşi închipuie că musulmanii nu au venit în Europa decât pentru a câştiga bani. Dar Allah are alte planuri. Vom pune cu siguranţa mâna pe putere. Ce nu se ştie încă, este dacă acest lucru va fi sau nu însoţit de vărsare de sânge."
• Nicolas Sarkozy: "Franța știe că Islamul este compatibil cu democrația"
• Barack Hussein Obama: "Viitorul nu va aparține celor care-l denigrează pe Profetul Islamului"
• Jimmy Carter: "Principiile lui Allah au fost concepute pentru a aduce pace și dreptate pentru toți."
• Marele Imam al Hamburg-ului: "Necredincioșii ne sunt dușmani. Tăierea capetelor este o grozăvie, dar asta e prea puțin pentru dușmanii noștri"

Nu stiu daca-s reale sau inventate, (rupte din contest sunt sigur) dar se simte deja miros de pucioasa...
Asa cum in '89 am avut un Decembrie primavaratic, meteorologii ne anunta acum o toamna nu doar lunga dar si extrem de calduroasa...
O gramezie  de coincidente  :-o :?
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Arhanghelul

#181
18.02.2015 ... de la profetul GaddafY ...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958517/The-Mediterranean-sea-chaos-Gaddafi-s-chilling-prophecy-interview-ISIS-threatens-send-500-000-migrants-Europe-psychological-weapon-bombed.html

""   OFICIUL GERMAN pentru IMIGRATIE 05.09.2015
Oficiul german pentru imigratie a publicat astazi analiza
valului de imigratie, despre carTe si bat gura ziarele:
67 % sunt barbati (n.r. 2/3)
70 % sunt intre 15-40 de ani
85 % sunt musulmani
numai 20 % vin din Siria
restul sunt din Pakistan, Bangladesh, Somalia, Burkina Faso, Eritreea, Sudan, Irak, Libia, Congo, Indonezia, Mauretania.
Au platit intre 6000 si 30 000 euro pasajul.
Ciudati refugiati de razboi !
Barbati tineri si in puterea varstei, singuri, bine echipati, din toata lumea islamica.
Par mai curand o armata.""

""" am ajuns cu bine in Germania, veniti cu totii."
Nu va uitati bazmalele si instrumentele de circumcizie,
cele de mutilare le-am adus noi.
Mufti este deja aici, dar nu poate veni acum la telefon,
e ocupat cu o decapitare.""

Uite, mama, trec soldatii!

L.E. ""Daca ma f_ra ... ii fac si cartofi prajiti ..."" zise fatuca ... :evil: satula de prietenul ei sodomit ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

sunnyboy

Astept un raspuns din partea statului Israel la migratia asta (cvasi) politica a arabilor...
Traim vremuri interesante...

tractorbeam

Si uite asa ne procopsim cu o comunitate consistenta de muslimin care peste 1-2 generatii o sa raga "Takfir" si "Allahu' Akbar!" si o sa vrea din ce in ce mai multe drepturi prin pamanturile noastre crestine.
Pe de alta parte teritoriile abandonate de fugari vor reveni invingatorilor - este vorba daca nu v-ati lamurit pana acuma despre baietii care  la fiecare gatlej taiat zbiara din toti bojocii: "Allahu'  Akbar!".
Pe vremea imperiului roman, daca bine ne amintim lectiile din cartile de istorie, diverse populatii au migrat inspre Europa sub presiunea altor populatii mai razboinice.

Eu cred ca este numai inceputul si vom asista in decurs de 10-15 ani la niste migratii catastrofale pe masura ce IS/altii de aceiasi sorginte va/vor pune gheara pe din ce in ce mai mult teritoriu.

Apoi IS (mult mai bine inarmat decat acum) va ciocani la portile Europei ( adica o sa-i deranjeze pe greci, italieni probabil pe bulgari) si o sa asistam la raiduri in care IS/Boko Haram va rapi crestini din teritoriile crestin-europene si ii va vinde de sclaveti prin pietele Damascului (ala care o sa cada curand in laba DAESH).
Suntem condamnati sa repetam istoria si asta pentru ca nu suntem gata sa renuntam la valorile umanist-europene si sa ne razboim pe viata si pe moarte cu acest pericol mortal pentru civilizatia europeana asa cum o cunoastem noi azi.
Tineti minte ce va zice mandea acuma: Pana nu o sa facem noi europenii (meriganii y compris) ce au facut meriganii cu japsii in WW2 (adica pana nu i-au facut carne de mici acolo pe insule - Okinawa, Tarawa, Guadalcanal,etc. ) nu o sa se termine si va fi din ce in ce mai nasol.

Pe de alta parte, pentru impaciuitoristii-pacifisti, cateva versuri cantate de Adriana Antoni:   
"Ce atata dusmanie
Fara pic de omenie
E atata loc sub soare
Da-o-n colo suparare!"
  :evil:

tractorbeam

#184
Ma uitaim la pozele de mai sus, baietii aia barboshi par destul de sanatoshi si in forma , fara burta fara gusi, ar fi buni de infanteristi la infa de asalt.
Decat sa-i giugiulim mai bine 1 luna odihna apoi 3 luni la antrenament si apoi in elicoptere cu acoperire aeriana NATO si sa-i arda pe islamisti. Cine o sa lupte cu ei cumva brava noastra armie? Sa ramana femeile si copii pe considerent umanitar dar baietii vanjoshi-barboshi trebuie trimisi la lupta pentru tzarina lor ca doar nu o sa luptam noi pentru ei ca lor le e frica de glontz.
Pai daca noi romanii, in decursul secolelor de Ev mediu si mai apoi, faceam ca papugii ashtia chiar ca puteau zice maghiarii ca au gasit teritoriul gol si au fost ei primii.

panta_rh_ei

#185
Se pune in practica genocidul planificat al populatiei europene – planul Kalergi care zice: populatia UE nu va fi formata din locuitorii vechiului continent ci dintr-o populatie hibrida rezultata din metisarea ei cu albi, negri, asiatici, o turma multietnica fara calitate, dezradacinata, usor de controlat. Fii lui Kalergi vor forma viitoarele generatii ale Europei continentale (Anglia a refuzat categoric sa primeasca refugiati sau ce-or fi ei).
Am vazut ca, mai in gluma mai in serios, s-au facut reportaje prin care oamenii erau intrebati daca sunt dispusi sa primeasca la domiciliul propriu si personal refugiati.
Pamanturile noastre, crestinesti sau nu, nu prea mai sunt ale noastre. Nu-I exclus sa ne trezim chemati pa la primarii: ai doua case? Intr-una vom instala, temporar, refugiati; le vom da si-o bucata de pamant ca sa se intretina...
Ma opresc aici cu scenarita. Cert este ca se adevereste ce spuneam mai inainte: e un plan bine pus la punct iar de implementarea lui se ocupa posesorii Premiului European Coudenhove Kalergi  printre care se numara si tante Merkel.
S-auzim de bine.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Xanadron

Interesanta propunerea ta, tractorbeam, dar clar inaplicabila. Oricum, de isis/il or sa se ocupe altii - inclusiv rusii, care au decis ca-i cazul sa intervina direct in Siria, dupa recenta urecheala a ambasadorului Turciei de catre Putin (uite-o stire chiar din patria... mamei isis-ului - care are insa si citiva tati deloc islamisti...): :lol:
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4696268,00.html
"Russian jets in Syrian skies
Russia has begun its military intervention in Syria, deploying an aerial contingent to a permanent Syrian base, in order to launch attacks against ISIS and Islamist rebels; US stays silent."
8-)

Asa ca n-as fi atit de sigur de caderea Damascului in mainile isisilo-struto-camilei asteia - doar dac-or fi primit in ultima vreme Toyota-trucks hipersonice. :rocket:

Situatia e in orice caz f. imbirligata acolo, chiar daca ne rezumam la miscarile vizibile (p-alea dirijate de "invizibili" :martiansad: le-am mai comentat pe topicul recent cu al saselea scenariu).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

CitatSi uite asa ne procopsim cu o comunitate consistenta de muslimin
Cat de consistenta? Citisem si eu zilele trecute un articol carea avansa cifra de ~7000, in asta zice de vreo 4-5mii, tatucu a zis ca nu mai mult de 1785(bine ca n-a dat cu zecimale), deci cat de consistenta va fi?
De ce stam asa de linistiti in fata ecranelor pixeloase? Mizam pe faptul ca aia nu vor la noi? Nu vor, nu vor dar cand e ordin pe unitate...
http://www.dcnews.ro/le-monde-informa-ie-bomba-despre-romania-ce-spune-ponta_483904.html
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

sunnyboy

De ce nu-i primesc pe sirieni statele bogate din zona golfului, ma intrebam zilele trecute? Oare pentru ca se tem de... terorism?


http://www.bbc.com/news/world-middle-east-34132308




Ganditorul

Pe o tabla de sah mondiala venirea "refugiatilor" in Europa ar trebui sa capete un anumit sens. Eliminand "amanuntele" si privind doar esenta - avem o teribila dorinta a populatiei europide de a scapa de sub  un anumit control al unui anumit sistem, de a-si cladi o noua cale si nu in ultimul rand de a genera o a treia cale de dezvoltare umana.

Stoparea acestei tendinte europide n-a putut fi infranata nici cu criza initiata 2008, peste care am trecut cu chiu cu vai chiar daca a injumatatit valoarea averilor din bancile euro, nici cu criza din Grecia, in care toate statele europene au platit prostia grecilor care au jucat "la doua capete" pierzand sume imense in fata structurilor financiare de peste ocean (oficial Grecia e in criza pt ca grecii au mancat prea multe ...facilitati, sumele platite pana acum fiind de ordinul sutelor de miliarde, mult peste orice ratiune civila de consum grecesc), nici cu initierea crizei din Ucraina, care se dovedeste a fi cel mai sangeros scenariu de ingenunchere a progresului european.

Acum, daca suntem cuminti si ascultam de "sistem"...vom avea liniste in UE, daca nu, miile de conserve ISIS isi vor face treaba si va trebui sa apelam la "fortele sistemului" ca sa ne apere de prapad ( pt ca, intamplator sau nu, dupa atatea crize UE a uitat ca trebuia sa-si faca EURO-POL, EURO-FOR si alte sisteme de autoprotectie... azi mergand in continuare pe elementele de aparare si control ale "sistemului vechi" care vrea control total (accelerarea emiterii legilor Big-Brother de ex ).

- Vom sta cuminti in banca noastra si vom oferi tribut sistemului (vad ca iar ne indreptam cu pasi repezi spre a "oferi" aurul de la Rosia Montana, pt ca se repeta aceleasi imbecilitati politico=economice dinainte de 2010, data dupa care s-a lansat ideea "salvatoare" prin care scapam de "blocaj economic" doar daca dadeam RM ) - probabil ca vom avea liniste, daca nu, probabil ca vor incepe a fi generate situatii de criza de securitate care ne vor face sa uitam ce e libertatea de expresie si gandire.

P.S. Asa cum am mai spus si intr-o alta postare aducerea pe aceiasi pagina de discutie a problemei "refugiatilor" cu tema IP Culianu (chiar si sub forma tangenta si subtila ) creeaza reactii ciudate . Oare ce stia I P Culianu despre controlul multimii si mai ales despre contracararea acestui control, de apar (pe alte forumuri) aceste reactii adverse, aparent gratuite ?

mm

#190
  "O tona de vorbe nu valoreaza cat un gram de practica." E o zicala yoghina pe care o reproduc extrem de aproximata. Se aplica si in cazul "dezbaterilor" noastre pe aceste subiecte practice - cum ar fi razbelul III, "refugiatii", etc. - adica doar vorbe, deci fara fapte. Imposibilitatea faptelor noastre deriva nu numai din comoda noastra postura de spectatori (romani) ci si din controlul total ce ne este aplicat din partea supraveghetorilor nostri. Deci, statutul de sclavi moderni ne face simpli spectatori la toate evenimentele importante (ce ne includ si pe noi ca actori "muţi"). Practic, jucam intr-o piesa de teatru in care ni se acorda doar "puterea" de a spune un text scris de altcineva. In caz de nesupunere urmeaza excluderea din piesa.
  Ca si completare la spusa ta, @Ganditorul, controlul multimii a devenit la ora actuala (datorita electronicii) controlul individului. Este deja un control personalizat, pe fiecare individ (citeste sclav) in parte.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

Citat din: mm din  10 Septembrie 2015, 14:31:50
  "O tona de vorbe nu valoreaza cat un gram de practica." E o zicala yoghina pe care o reproduc extrem de aproximata. Se aplica si in cazul "dezbaterilor" noastre pe aceste subiecte practice - cum ar fi razbelul III, "refugiatii", etc. - adica doar vorbe, deci fara fapte. Imposibilitatea faptelor noastre deriva nu numai din comoda noastra postura de spectatori (romani) ci si din controlul total ce ne este aplicat din partea supraveghetorilor nostri.

Partial de acord cu tine @mm, pentru ca in toata sarada asta mondiala a enigmei "cine detine controlul si cine pe cine manipuleaza" exista si un punct slab, un "calcai a lui Ahile". Vorbele si discutiile noastre nu sunt chiar fara rost si fara rezultat, pentru ca EI, cei ce se vor manipulatorii lumii, au pretentia, dorinta si orgoliul de a fi socotiti singurii, unicii aparatori ai umanitatii. Prin tot ce fac si prin tot ce arata multimii EI trebuie sa justifice pozitia de aparatori mondiali.
N-o sa vezi nici un cuceritor/distrugator  spunand public ca vine sa-ti puna jugul pe gat, sa-ti secatuiasca rezervele naturale nationale sau ca vrea sa-ti decimeze natiunea. NU - toti vor afirma ca vin sa lupte cu "raul" (iar atunci cand nu exista ..."raul" este inventat ), toti te apara de saracie sau molime, iti asigura o buna dezvoltare sau o "aparare completa a intereselor tale" (dar nu poate face asta decat daca stie totul despre tine ...pt a-ti cunoaste punctele slabe). Nu mai insir aici  toate variantele de "salvare" in care am fost implicati ...de cele mai multe ori fara ca acea "salvare" sa fie o necesitate.
- Sansa de a scapa din clenci sau de a amana un deznodamat catastrofic este una singura : sa demontezi piesa de teatru publica in care EI sunt salvatorii si sa arati cine sunt cu adevarat. Sa-i obligi sa conceapa alt scenariu public viabil si sa-si consume resursele & timpul cu alta varianta in care pot poza in ceea ce nu sunt - ZEI aparatori ai umanitatii. Iar daca ai reusit sa demontezi piesa de teatru cu o clipa inainte sa se ridice cortina in ultimul act atunci ai castigat un avantaj substantial - pentru ca tot efortul "LOR" de moment a fost in zadar. Parerea mea,.

Arhanghelul

#193
Deci va spun eu in ascuns ... secret ...  :-o

http://www.giurgiuonline.com/guvernul-filip-a-jurat-in-secret-la-miezul-noptii/

http://www.gov.md/ro/content/guvernul-condus-de-pavel-filip-depus-aseara-juramantul

http://jurnal.md/ro/politic/2015/10/30/analiza-ce-rol-joaca-guvernul-de-la-bucuresti-in-criza-din-moldova/

Stiu ca informatiile ... sunt venite din surse pro-ruse ... dar in MSM-ul occidentalizat nu prea se spune raspicat ... ca s-a jurat la miezul noptii ... ca satanistii ... sau in caz de razboi ...
Poate este razboi ... si noi ... inca nu stim ...  :mrgreen:

____________________________________________________________
Astrologul de serviciu ... nu astronomul de serviciu ...  :mrgreen:

http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/eveniment-inedit-cinci-planete-din-sistemul-solar-vizibile-de-pe-terra-in-acelasi-timp-din-20-ianuarie-este-pentru-prima-data-in-ultimul-deceniu-14969023

P.S. Niciodata n-am inteles de ce la TeVe ... in loc de astronom/i ... sunt invitati sa-si dea cu parerea (mai exACt cu presupusul toti magii si vracii astrologici ...  :crescentmoon: :fullmoon: :moon: :planet: :star:

P.S.2 Preoteasa ... de  "boboteaza"' ... nu stiu daca este cu Moloh/Noroc ... dar are echipament complet ... Cruce slava ... coșnița ... si patrafir din blana naurala ... colectia de iarna ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

Ai dreptate - "MARELE SECRET" al depunerii juramantului dupa orele de program (de somn) ale unui parlament normal constituie cea mai mare conspiratie (si constipatie) ce poate declansa al 4-lea razboi mondial.
MARELE SECRET al depunerii juramantului nu a putut sa scape ochiului vigilent al cetateanului moldovean platit sa iasa in strada pentru a face scandal (dupa modelul arhicunoscut  si pe la Bucuresti ).
Cu siguranta aceasta procedura de urgenta nu are nimic comun cu necesitatea intrarii cat mai rapide in functie a unui guvern ce trebuie sa salveze o tara, o Moldova jumulita de diferiti rakheti si moguli ce stiu sa traiasca doar in apele tulburi ale unei tari fara administratie, unde totul se cumpara cu bani sau cu glont pe tzeava.
Cu siguranta aceasta procedura de "Juramant Secret" ar fi ramas secreta ...pana a doua zi la ora 8.00 cand fiecare functionar public ar fi aflat ce ministru are iar televiziunile (manipulatoare sau nu ) ar fi facut publice datele noului guvern ... si pentru aceasta "procedura secreta" Moldova merita sa copieze "maidanul ucrainean"
- Va fi mai greu pana se va trage primul glontz... dupa aia nu va mai conta nimic in ciomageala generala, nu va mai conta cine, de ce, si cum a pornit manifestatia "populara".
Iar moldovenii vor trai mai "bine" ... mult mai "bine" decat daca ar fi astepta sa vina dimineata si sa afle cand, cum si ce guvern a fost acceptat de parlament si a depus juramant in fata Presedintelui.

Asa se intampla cand inca traiesti cu iluzia ca "guvii" nu sunt, mai mult sau mai putin, marionetele cuiva, cand iesi in strada pentru ca "nu-ti plac ochii cuiva", sau cand uiti ca in era tehnologiei "dovezile incriminatoare" le poate face si un absolvent de liceu cu o imprimanta performanta si un PC dotat rezonabil, si ca acele dovezi trebuie sa le cantaresti de 100 de ori, intarziind decizia decat sa iei o decizie "la cald" atunci cand ti le serveste ... "cineva".
Pacat, moldovenii aveu potential... Poate nu e prea tarziu. Parerea mea.