Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Al treilea razboi mondial

Creat de Tyanu, 02 Martie 2014, 20:21:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

terraflorin

Citat din: Xanadron din  16 Februarie 2015, 17:58:45
Ipotetic vorbind, dacă criza din Ucraina va fi pretextul declanşării unui nou război mondial, nimic nu se va face fără acordul puterii oculte din Rusia.
   Este o cârdăşie mondială transnaţională care face şi desface politica externă, hotărând destinele planetei peste capul oricărei naţiuni. Rusia este parte la tot acest uriaş spectacol de sunet şi lumini.

Nu este vorba de o putere ocultă din Rusia ci de o putere ocultă care conduce din umbră şi Rusia şi restul lumii, să zicem că nu ştim cine sunt ei...

O dovadă că Rusia lui Putin e doar un mic mare pion în acest joc poate fi şi în acest comentariu pe care l-am citit pe un blog:
CitatAlex said, on februarie 15, 2015 at 9:38 pm
Occidentul și Rusia acționează conform Planului Globalist în egală măsură. Vor să provoace război, haos, pentru ca apoi să facă "ordine" din haos, Guvernul Mondial.
Să ne aducem aminte că Putin a semnat la Astana (Kazahstan) tratatul privind Uniunea Economică Eurasiatică (29 mai 2014).

Uniunea Eurasiatică figurează pe Agenda Clubului de la Roma .

La 17 septembrie 1973 Clubul de la Roma a emis un proiect cu numele Regionalized and Adaptive Model of the Global World System în care prezenta planul lor pentru a împărți țările lumii în zece regiuni socio-economice care mai apoi să fie conduse de către Un Singur Guvern Global. Regiunile socio-economice pe care ei le-au planificat sunt următoarele:

1. SUA, Canada și Mexic;
2. Uniunea Europeană (UE);
3. Japonia;
4. Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Israel și Insulele Pacificului;
5. Europa de Răsărit (Uniunea Eurasiatică)
6. America Latină, Centrală și de Sud;
7. Africa de Nord și Orientul Mijlociu;
8. Africa Centrală;
9. Asia de Sud și de Sud-Est;
10. Asia Centrală.

La data de 17 decembrie 1992, prima regiune socio-economică a luat ființă prin acordul dintre președintele USA, președintele Mexicului și reprezentantul Canadei care au semnat tratatul de colaborare NAFTA (North American Free Trade Area – Acordul Nord American de comerț liber).

A doua regiune socio-economică, Uniunea Europeană, a ajuns la 28 de state componente, după aderarea Croaţiei, la 1 iulie 2013.

A treia regiune este deja formată.

A cincea regiune socio-economică, Uniunea Eurasiatică, va funcţiona de la 1 ianuarie 2015, dupa ce tratatul a fost semnat deVladimir Putin, Alexander Lukashenko și Nursultan Nazarbayev .

Uniunea Africană este organizația care succedă Organizația Unității Africane (OUA). Fondată în iulie 2002, l-a avut ca prim președinte pe sud-africanul Thabo Mbeki, fost președinte al OUA. Creată după modelul Uniunii Europene, scopurile sale sunt promovarea democrației, drepturile omului și dezvoltarea pe continentul african, în special pentru mărirea nivelului investițiilor străine prin intermediul programului Noul Parteneriat pentru Dezvoltarea Africii (NEPAD).
Obiectivele Uniunii Africane cuprind și crearea unei bănci centrale de dezvoltare.
Ales în martie 2004, Parlamentul Panafrican s-a deschis în martie 2004 inițial având sediul la Addis Abeba în Etiopia. Acum are sediul la Midrand în Africa de Sud. Actualmente, acesta are doar un rol consultativ, urmând ca la sfârșitul primilor 5 ani să aibă putere legislativă. Are 265 deputați, membri ai parlamentelor naționale ale celor 54 de state membre.

Toate Uniunile de State funcționează după aceleași reguli : cooperare economică, cooperare politică, cetățenie comună și migrație. Statele fondatoare își asumă obligația garantării circulației libere a bunurilor, capitalurilor, serviciilor și a forței de muncă și coordonarea comună a unor politici precum energia, industria, agricultura și transportul.

Aceste reguli reprezintă de fapt cedarea suveranităţii economice şi politice a statelor membre către un Centru de Putere, după care urmează dizolvarea lor.

Toate Uniunile de State reprezintă etape spre Guvernul Mondial !

Toate au fost create şi sunt conduse din umbră de aceiaşi oameni !

Deci Rusia nu este împotriva Planului Globalist, decât în ceea ce priveşte jocul Teză / Antiteză | Sinteză !

https://www.youtube.com/watch?v=0glq2b_HjYY

terraflorin

Citat din: Ganditorul din  16 Februarie 2015, 18:07:06
  :-D :martiansad: Am verificat litera cu litera ce scrie pe lazile alea cu varul Goagle si intr-adevar e vb de Bucuresti, Romania si livrare. 

Acolo la sfârşit scrie ceva de genul ''Socialisticheskoi Respubliki Rumynii'' - Социалистической Республики Румынии - Republica Socialistă România

Per total, traducere aproximativă este: Furnizor: Serviciul Extern al Ministerului Apărării Naționale din Republica Socialistă România.

Ganditorul

Republica Socialista Romania era denumirea noastra inainte de 89.Deci daca Ceausescu nu a fost vre-un vizionar care stia ce va veni sau nu e vb de fantoma lui  :rainbow: care a aliementat Ucraina in razboiul ei cu Rusia atunci e un fassss mediatic = nu poti acuza Romania pentru material militar livrat cu (cel putin...) 26 de ani in urma.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#154
""România plătește staționarea trupelor NATO.""

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Romania+plateste+stationarea+trupelor+NATO

____________________________________________________________________________
Stiu ca pare off topic ... dar este mai adevarat ... ca adevarul OTV-ist ...

http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/Si-cudansa-ntr-ansa-sufletu-n-rai-1_52048075c7b855ff56bd1bde/index.html
http://www.remediidivine.com/Rasele_umane.html
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

mariusvlad

Ca fapt divers... In urma cu cateva minute 5 elicoptere Apache au aterizat la Sibiu.

mm

  Desi deplasarile de trupe si armament, pe la noi prin "curte" dar si prin celelalte "curti" invecinate Rusiei, nu au decat o foarte tangentiala oglindire in mass media noastra, totusi aceste extrem de importante "evenimente" (aducatoare de moarte) se intampla. Dar se intampla si in tabara "opusa" (unde au fost deplasate cateva zeci de mii de soldati zilele trecute) si "se ascut cutitele":
CitatConducerea Kalashnikov a anunţat, săptămâna aceasta, că va dubla producţia anuală, în ciuda sancţiunilor impuse de occident.
Link - http://www.antena3.ro/externe/kalashnikkov-pregateste-dublarea-productiei-de-armament-in-ciuda-sanctiunilor-occidentului-288949.html
  Probabil ca in felul acesta si rubla va creste in putere, la fel cum a crescut dolarul american (de la 3,3 la 4,1) pe baza binecunoscutei metode americane: razboi (in curtea altilor)= crestere economica (in curtea proprie).

  Noi ne stoarcem creierii cu Scroviştea si dece-uri inutile, in timp ce zuruitul şenilelor creste. Scopul principal al miscarilor este -evident- de a pune in miscare doua "pietre de moara" care sa-i macine pe fraieri (din nou, Romanica "neutra" devine tinta fraiera, platitoare de oale sparte). "Se monteaza" -cu alte cuvinte- moara de macinat vieti omenesti (si de ţări). Vad ca rusii, din nou, doresc sa joace rolul uneia dintre "pietrele de macinat". De buna seama ca la intelegere cu tabara "opusa" lor, din moment ce colaborarea lor cosmica se afla la un apogeu notabil.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

panta_rh_ei

#157
Citind pe diferite pagini web despre aceste miscari de trupe tot  la asta m-am gandit si eu: distragerea atentiei cu pinacoteca dintre pereti, promovarea ultimului tip de seif - cavouseiful -  si altele asemenea pana ne vom trezi cu racheta in batatura.
Dar citind declaratiile tipului ala din usarmy care ne-a vizitat, m-am linistit. Adica senilatele alea cu trupele din dotare au fost la "scoala" unde au facut neste ezercitii si-acum se intorc acasa si nu mai vor cu trinul, vor sa experimenteze mersul pe sosea, iar teoriile alea conspirationist-belicoase sunt doar in capul unora/altora. Cosmopolite fiind ele, se simt oriunde ca acasa. Ailalti vor sa arate ca au si ei scoala si ca le plac ezercitiile. Cand va incepe olimpiada si fiecare va slobozi solutia problemei gasite la scoala vom afla care se pricepe mai bine experimentand, din pacate, pe pielea noastra solutiile lor. Adica nu e nimic ingrijorator. Putem urmari mai departe serialul politist cu dnain rolul principal. Ne ureaza adicatelea vizionare placuta si somn usor. Vedem noi pe unde ne trezim, daca ne trezim.  :-o :? :evil:
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

bk

Citat din: mariusvlad din  21 Martie 2015, 13:48:52
Ca fapt divers... In urma cu cateva minute 5 elicoptere Apache au aterizat la Sibiu.

De unde ai aceasta informatie ? Le-ai vazut tu ? Am cautat pe net si nu se confirma informatia. Mai mult decat atat baza militara de la Sibiu a fost dezafectata de cel putin 10 ani deci nu vad ce ar cauta acolo. Poate doar sa-l protejeze pe Iohannis ;).

Xanadron

Citat din: bk din  04 Aprilie 2015, 22:31:16
De unde ai aceasta informatie ? Le-ai vazut tu ? Am cautat pe net si nu se confirma informatia. Mai mult decat atat baza militara de la Sibiu a fost dezafectata de cel putin 10 ani deci nu vad ce ar cauta acolo. Poate doar sa-l protejeze pe Iohannis ;).
Informatia exacta (top secret-kozmik oricum 8-)) v-o dau eu: la Sibiu au aterizat de fapt 6 elicoptere - cite unul in curtea fiecarui casalau al lui Johannis. :-D

Serios acu': habar n-am cite CH-64 Apache ar fi aterizat (sau nu) la Sibiu, dar elicopterele pot ateriza in principiu oriunde.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mariusvlad

Le-am văzut, auzit, imortalizat cu telefonul din dotare și chiar dacă imaginea e proasta se poate distinge clar silueta.
Ma întreb cum poți crede ca vei găsi vreodată informații pe net despre operațiunile NATO de la Cincu care s-au terminat în ziua cu pricina?

tractorbeam

Ieri, ca tot a fost soare si vreme buna, m-am gandit sa vizitez sediul M.Ap.N daca tot a fost Ziua Armatei asa ca l-am lua pe     fii-miu de o aripa si hai la expozitie. Am vazut o multime de sali pline cu tablouri - imortalizand momente deosebite din istoria patriei si ceva mostre de armament individual respectiv mitraliere, pusti mitraliera, pusti de asalt, pistoale mitraliera, echivalentul mult mai avoluat al PSL-ului de pe vreme a mea - arme de sniper, pistoale, precum si militari echipati full-geam "cagoule y compris".
Mi-a placut ca anumite arme sunt mult mai usoare fata de ce am apucat eu sa folosesc in vremea lui nea'nicu, incarcatoare din tabla subtire, elemente de plastic, partea de ochire nu se compara, pat rabatabil ajustabil, ma rog, tot tipicul. Am vazut si arme bull-pup si ceva elvetiene, avem de toate. Fii-miu s-a cocotzat peste tot, "a tras" cu toate mitralierele amplasate pe Humvee sau pe camioanele blindate 6x6, s-a jucat cu robotul de deminare, etc.
Cu ocazia asta ma gandeam daca nu ar fi o idee buna ca tot tanarul (apt la minte si rup) sa faca un curs intensiv de cateva luni de armata. Probabil ca 3-4 luni sunt suficiente.

As zice ca nu orice tanar sa se califice pentru munca asta. Fara "agitati" si fara pete la cazier. Ceva ca la elvetieni.  Ca sa putem mobiliza, in caz de atac conventional, foarte repede, cateva zaci de mii de luptatori, antrenati strict pentru scop defensiv.
Asta ca sa nu se transforme vreo agresiune, de oriunde ar veni ea, intr-o plimbare de placere.
Oamenii sa fie familiarizati cu echipamentul si cu tactica, sa faca putina pregatire fizica - nu strica sa mai dai burta jos, dar sa se foloseasca criterii stricte de selectie, nu orisice meltean care pana acum pierdea vremea la birt sa i se dea arma pe mana.
Sa se puna accent pe pregatire folosire armament anti-tanc, am vazut ca baietii politicosi vin cu formatiuni blindate si cu tancuri la greu, pe o antiaeriana eficienta. Sa uitam de perioada baionetei si sa ne concentram pe folosirea mijloacelor electrono-optice.

   

tractorbeam

Razultatul notabil ar trebui sa fie urmatorul: un agresor isi face socoteala unde sa atace si consilieri zic - sa atacam in Romania iar raspunsul sa fie -  nu atacam acolo ca au atata armament antitanc ca din 30.000 de blindate riscam sa pierdem minim 30% si se pierde atat initiativa cat si forta combatanta. Acel agresor sa fie convins ca ii vom provoca pierderi atat de mari incat sa zica: "nu renteaza" Cred ca ar trebui sa fim un fel de sparge-val.

alx

Citat din: tractorbeam din  06 Aprilie 2015, 11:36:28
Razultatul notabil ar trebui sa fie urmatorul: un agresor isi face socoteala unde sa atace si consilieri zic - sa atacam in Romania iar raspunsul sa fie -  nu atacam acolo ca au atata armament antitanc ca din 30.000 de blindate riscam sa pierdem minim 30% si se pierde atat initiativa cat si forta combatanta. Acel agresor sa fie convins ca ii vom provoca pierderi atat de mari incat sa zica: "nu renteaza" Cred ca ar trebui sa fim un fel de sparge-val.
Asa...si cand te-ai trezit,nu te durea capul?
;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

tractorbeam

Citat din: alx din  06 Aprilie 2015, 11:47:31
Asa...si cand te-ai trezit,nu te durea capul?
;D

"Incetul cu incetul se fabrica otetul."

Daca ai alta propunere - de ce nu o dai aici pe goarna?
Poate vrei sa ne intoarcem toti cu dosul catre rasarit si unsi bine la ventuza sa asteptam primele raza de soare sa ne incalzeasca rozeta?
Eu unul nu sunt amator de bai de soare de tipul asta si nici de lumina de la rasarit.