Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Al treilea razboi mondial

Creat de Tyanu, 02 Martie 2014, 20:21:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: Ganditorul din  22 Martie 2014, 22:27:15
De multe ori mi-am pus intrebarea "Care e modelul societatii viioare vazut prin prisma "sforarilor" ?"

Eu zic ca nu ai specificat care dintre gruparile de ''sforari''..

Citat din: abyss din  23 Martie 2014, 20:47:00
modelul ar fi o inteligenta/constiinta de tip stupului de albine ori a musuroiului d e furnici in care 1 neuron e 1 individ, toti interconectati alcatuind o constienta superioara. Un neuron nu stie ce stiu ceilalti, dar impreuna cunosc mai multe.
E o varianta in asteptare atata timp cat nu se deblocheaza capacitatile telepatice individuale sau nu se fac implanturi ''unisens'' doar de la emitator-sclav la ''centrala''. Daca se merge pe varianta naturala atunci modelul expus mai sus se transforma in sensul ca totul devine o singura constiinta , o singura ambitie, o singura forta . Problema ar fi dupa ce principii s-ar ghida aceasta constiinta ? Atunci poate ca vor pleca toti spre alte stele in scop de cucerire sau in scop de armonizare. dar asta deja e alt nivel, mult mai superior si ramane doar o alta ..apocalipsa...deocamdata .
  Dupa parerea mea tastabila  :lol: adevarata problema este mentalitatea umana si actiunea ei asupra lumii fizice.
  Asa cum ploaia poate fi considerata un abis inversat  :wink: sau ..ce va spune voua sintagma : ''electromagnetism invers(at) '' ?

mr

Perspectiva subliniata de roxaline, aceea a dezvoltarii credintei/stiintei sinelui/puterilor sinelui (pe care am incercat si eu sa o dezvolt un pic altfel pe un topic legat de sincronicitati), este foarte frumos explicata de James Redfield in cartile sale, de la Profetiile de la Celestine pana la A doisprezecea viziune:
http://www.eusunt.ro/autor/James-Redfield~5/

Mai ales, a noua viziune din Profetiile de la Celestine, vorbeste exact de puterea de patrundere a grupurilor care gandesc pe aceeasi frecventa si care-si pun la comun, de buna voie si pentru acelasi tel, resursele energetico-mentale.

Cred ca al treilea razboi mondial este in desfasurare si are ca scop prim indepartarea oamenilor de aceasta stiinta-credinta si fragmentarea/separarea mintilor la nivele aberante, prin rutinare si manipulare, pentru a evita gandirea la unison, indiferent de scopul care l-ar avea aceasta coagulare naturala a maselor.
Sunt sigur ca ei, cei din umbra, folosesc aceste principii. Doar in scopul lor, binenteles!

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Ganditorul

Noi declaratii ale "euro-fratilor" nostrii, pacifistii de la Kiev :

Iulia Timoșenko: " - E timpul să punem mâna pe arme și să îi ucidem pe ruși și pe liderul lor
                              - Trebuie sa folosim armele nucleare ca sa-i ucidem pe toti"

Sursa + VIDEO - http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Iulia+Timosenko+E+timpul+sa+punem+mana+pe+arme+si+sa+ii+ucidem+p

rontzo

Ganditorul

De mai bine de 10 ani cautam insistent un potential pericol al armelor de distrugere in masa, cautam presupuse discutii periculoase in gastronomia telefonica de kebab, cautam prin Irak arme chimice, cautam prin colibele din Afganistan teroristii sinucigasi, cautam prin Coreea dementa atomica si prin Iran ceva care sa arate ca harapii nu folosesc atomul doar la producerea de energie.
  - Acum, cand pe 18 martie 2014, cel mai popular lider al politicii de la Kiev isi exprima intentia, cu subiect si predicat, in directia unui atac termo-nuclear nu se gaseste in replica decat o declaratie de sustinere a acestei intentii de aruncare a omenirii in haosul atomic :

24 .03.2014  - "preşedintele american Barack Obama a declarat că "Europa şi America sunt unite în susţinerea lor pentru guvernul ucrainean şi poporul ucrainean"

http://epochtimes-romania.com/news/obama-inainte-de-intalnirea-cu-xi-jinping-aliatii-sunt-uniti-pentru-in-sustinerea-ucrainei---214610

Traim vremuri interesante ...

Xanadron

Inca din 2008 (dupa tentativa esuata a declansarii WW-III in Georgia) a aparut un articol amplu si... straniu de precis-premonitoriu despre urmatoarea tentativa - in Crimeea. 8-) (nu-l gasesc acu', dar trebuie sa ma credeti.) :lol:

In rest, ramin perfect valabile cuvintele lui Goering spuse la Nurenberg (in imaginea atasata). :evil:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

Adevărat, trăim vremuri cel puţin interesante.  :-D
O fi sau n-o fi aşa? NATO solicită  ajutorul Rusiei într-o acţiune de căutare... :?
http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_26/NATO-a-rugat-Rusia-sa-gaseasca-sistemele-Igla-disparute-in-Libia-9577/
Soiuz n-a reuşit andocarea din prima. O fi un sabotaj din partea cosmonautului rus sau a celui american care, trebuie să recunoaştem că s-a dovedit a fi cel mai curajos american din moment ce are curajul să rămână pe SSI c-un rus şi-un japonez  :-D
Sau poate meciul ăsta NATO/UE- Rusia se joacă în spaţiu arbitrat de japonezul comandant. :-D
http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_26/Nava-Soiuz-va-zbura-la-SSI-pe-o-traiectorie-noua-3104/

http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_08/Un-cosmonaut-rus-va-preda-conducerea-SSI-unui-astronaut-japonez-0391/
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

terraflorin

Citat din: Xanadron din  26 Martie 2014, 12:56:54
Inca din 2008 (dupa tentativa esuata a declansarii WW-III in Georgia) a aparut un articol amplu si... straniu de precis-premonitoriu despre urmatoarea tentativa - in Crimeea. 8-) (nu-l gasesc acu', dar trebuie sa ma credeti.) :lol:

In rest, ramin perfect valabile cuvintele lui Goering spuse la Nurenberg (in imaginea atasata). :evil:

Te referi la articolul prezentat şi de Lovendal? Ceva în rusă sau ucr... Dacă e vorba de un articol online ele f. uşor pot fi falsificate. Ar fi ideal o scanare a unui ziar din 2008 cu  acest subiect. Care poate fi şi acesta tot fals... sau mai ştii la nimereală!

Despre Iulia Timoșenko: " -  Trebuie sa folosim armele nucleare ca sa-i ucidem pe toti". MANIPULARE? Nu mi-e clar dacă chiar ea a spus aşa ceva... la fel ca şi informaţiile vehiculate despre Asasinarea arhiducelui Franz Ferdinand. MANIPULARE? Cel mai probabil că DA!

Xanadron

1. Nu citesc aberatiile de pe Lovendal. :-D
Era vorba de un articol amplu din toamna lui 2008 (dupa deranju' georgian), f. echilibrat scris si extrem de bine documentat (in lb. rusa) - al carui link mi-e oricum lene sa-l mai caut.

2. Iulia Timosenko-i si ea un caz clasic de infestare arhontica grava :evil: - parerea mea, evident.
Afirmatiile ei (telefonice) sint oricum probate ca fiind 100% reale, dar io zic ca nici n-ar fi fost nevoie de ele ca sa aflam despre oarece pete-n plus de pe hard-disku' ei (portocaliu, normal) iremediabil virusat. :lol:

3. Sa nu fiu insa gresit inteles - nu-i absolut nicio diferentza intre ea si Ianukovici de ex. Sau Putin. Si zic asta nu doar apropo de grosimea conturilor tuturor politrucilor importanti, ascunse sau nu in tzari/insule mai calde.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Citat din: mr din  25 Martie 2014, 13:58:47

Mai ales, a noua viziune din Profetiile de la Celestine, vorbeste exact de puterea de patrundere a grupurilor care gandesc pe aceeasi frecventa si care-si pun la comun, de buna voie si pentru acelasi tel, resursele energetico-mentale.

Cred ca al treilea razboi mondial este in desfasurare si are ca scop prim indepartarea oamenilor de aceasta stiinta-credinta si fragmentarea/separarea mintilor la nivele aberante, prin rutinare si manipulare, pentru a evita gandirea la unison, indiferent de scopul care l-ar avea aceasta coagulare naturala a maselor.
Sunt sigur ca ei, cei din umbra, folosesc aceste principii. Doar in scopul lor, binenteles!

- Un clip care sustine cele scrise mai sus si face legatura intre "profetiile de la Celestine" si situatia reala prin care trecem azi ( a 3-a si a 4- viziune despre energie si"motivatia conflictului") :

http://www.youtube.com/watch?v=u_k5yFDwAc4#t=270

tractorbeam

Acum cativa ani, intr-un cadru privat, ii impartaseam unei colege de pe forum temerile mele referitoare la un conflict armat de dimensiuni apocaliptice care ne va inghiti si pe noi, colega incerca sa ma linisteasca explicandu-mi ca viziunea mea e posibil sa nu fie legata de arealul nostru deoarece, eu "mi-am aruncat privirea" inainte fara adresa.
Asta era undeva prin 2008-2009. Sunt tare curios ce parere are colega, se stie ea care, remember raw-vegan restaurant and little girl with tenis raquet :roll:, cert este ca am fost prada unei grave depresii dupa aceasta viziune, deoarece am simtit ca este vorba despre zona noastra si sentimentul asta il am si azi, l-am avut si atunci.

equilibrum

Citat din: tractorbeam din  05 Septembrie 2014, 11:07:51
cert este ca am fost prada unei grave depresii dupa aceasta viziune, deoarece am simtit ca este vorba despre zona noastra si sentimentul asta il am si azi, l-am avut si atunci.

Viziunile astea negre, exploziv de negre, nu cred ca au legatura cu realitatea sau cu viitorul, ele sunt produsul mintilor bolnave la care ai acces din greseala sau daca preferi varianta mai sf e accesul pe care il ai, involuntar, la informatiile radiate de arhonti sau ce entitati malefice doresti sa fie :) ... ori radierile psihotronice, na alege tu...

Traind in stresul unei iminente apocalipse nu mai ai putere creatoare, apar depresiile si anxietatile, ramai apatic la schimbarile din societate (politica, economie, familie)... crezi ca te ajuta sau te incurca o asemenea perspectiva a viitorului? Sa o luam de buna. Ai vazut un potential viitor, una din alternative. Daca traiesti cu spectrul acestei alternative, ai sanse sa ajuti la provocarea producerii acestor evenimente.

E ok sa ramai informat, dar e in puterea ta sa spui in urma citirii stirilor ca nu exista interes intr-un razboi major, sa crezi ca butonul rosu nu e accesibil oricarei maimute umane. Eu am scris din  martie pe blogul meu ca nu o sa fie nici un rezbel. Si raman la parerea mea: jocurile sunt facute intre toate partile implicate, singurii ramasi in afara jocului suntem noi, bulgarii si restul amaratillor, buni de prostit si de muls (sa nu ignoram bogatiile subsolului, ca pe cele de la suprafata nu le mai avem).

Sa speram ca viitorul o sa ma faca profet :P
Pastreaza-ti energia.

Ganditorul

:-D :-D :-D :evil:

Tocmai i-i spus lui @tractor... ca e influentabil, lbil, supus mnipulrilor negre - avand in vedere experienta si pregtirealui in domeniu'... e exact  ceea ce avea nevoie ca sa producamai multe randuri in RUFOn. Sa confunzi o parere personala rezultata din analiza pertinenta a  situatiei cu o ... viziune "neagra" indusa din afara ...

PS. Si eu am aceiasi parere, aceiasi senzatie - ca la noi, aici, "se pregateste ceva rau". Oi fi mers pe aceleasi carari si am fost manipulat identic si ireversibil.  :evil:

Arhanghelul

Citat din: Ganditorul din  06 Septembrie 2014, 08:46:49
PS. Si eu am aceiasi parere, aceiasi senzatie - ca la noi, aici, "se pregateste ceva rau". Oi fi mers pe aceleasi carari si am fost manipulat identic si ireversibil.  :evil:

Deja sunt facute coliva cu nisip ...  si pregatirile de  inmormantarea  ... oare este un deja vu ... Doamne fereste ...

Ne-am bagat singuri ??? (cu ajutor alogen) morbul in casa (Gradina Maicii) ...

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3829.msg90832.html#msg90832

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

Citat din: Ganditorul din  06 Septembrie 2014, 08:46:49
:-D :-D :-D :evil:

Tocmai i-i spus lui @tractor... ca e influentabil, lbil, supus mnipulrilor negre - avand in vedere experienta si pregtirealui in domeniu'... e exact  ceea ce avea nevoie ca sa producamai multe randuri in RUFOn. Sa confunzi o parere personala rezultata din analiza pertinenta a  situatiei cu o ... viziune "neagra" indusa din afara ...

Pai tocmai asta e , @Ganditorul   :-D . @equilibrum mi-a luat-o inainte cu postarea. In plus si parerea ta cu viziunea pe care ai avut amabilitatea sa o impartasesti adaugata la postari mai vechi ale altor colegi plus viziuni-flashuri personale ma indreptatesc sa spun la fel ca @equilibrum ca e foarte probabil sa existe chestii induse in zona. In zona Romaniei.

Si asta se simte mai ales daca stai in alta tara si te intorci in Romania. E o chestie destul de palpabila insa fara dovezi stiintifice , sic ! :lol:

O dovada in plus si pe deasupra obiectiva este avalansa de stiri bombastico-apocaliptice ce sunt colportate cu frenezie masochista in Romania . Asta se cauta domnule si asta face profit.  :evil:
  Dar sa nu discutam excluzand pe @tractorbeam . as vrea sa te intreb daca nu ti se pare ciudata faza descrisa de tine si de ce , indiferent de raspuns  :-D
  Multumesc anticipat.