Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Al treilea razboi mondial

Creat de Tyanu, 02 Martie 2014, 20:21:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

acme

We're born alone, we live alone, we die alone.

Arhanghelul

#31
Citat din: Xanadron din  08 Martie 2014, 09:01:11
Mda, "sa-ti trimiti tancurile, fortele armate si militarii-n Crimeea nu este ceva normal" :-D ramine o afirmatie de Cascadorii Risului Pleonastic.
Am observat si eu ca reprezentantul generatiei de dupa mine/noi (astia trecuti de 35-40 de ani) este spalat cu/de ... "tembelizorul" rau de tot ... vorbea copy/paste de pe prompterul prompteristelor ce prezinta stiri/emisiuni cu invitati la fel de spalati pe creier ...  ce sunt afiliati si platiti de divizia de manipulare a ... establishment corect politic ...

Generalul a sezizat ca pustiul si moderatorul sunt setati (la un anumit nivel individual) pe ..." corect politic"  ... si a contracarat prin repetarea vizibil a ... real politic ...

Si chestia cu trimisul de blindate si trupasi ... este o necunoastere a impricinatilor ... ca rusiiiii erau acolo din totdeauna cu baze navale si terestre ... doar au mai adus ceva resurse pana la cele 25 .000 de maimute din tratatul cu Ucraina ... plus minus cateva mii de agenti diversionisti in civil si fara ecuson ...
Citat din: Xanadron din  08 Martie 2014, 09:01:11
Clar ca si invocarea distantei USA-Rom. e aiuristica in era TR3-B-urilor si/sau hipersonicelor (ce, Iraku-i mai aproape?)
Daca o sa urmariti inregistrarea emisiuni ... o sa-l auziti pe general cand spune clar ca noi astia mici nici nu stim ce detin puterile militare care detin armament de generatia 6 -7 ... (daca la avioanele de gen 4++ si 5 vorbim de stealth: radar, termo, optic, etc.)... deja vorbim de invizibilitate totala si teleportare si hiperviteze si si si ...
Citat din: Xanadron din  08 Martie 2014, 09:01:11
Chelaru ramine-n schimb e o rara exceptie pozitiva (tot parerea mea si asta, evident) - altfel nici n-ar fi fost demis repejor, imediat cum a dat pe goarna informatiile (primite de la DIA, culmea) privitoare la intentiile UE de-a infiintza o "republica tiganeasca" undeva-n sudul Romaniei.
Asta cu tigania am tipato si eu p'aici ... dar nu mai stau sa caut prin arhiva rufonista ... care devine din ce in ce mai mai mare si foarte stufoasa ...
Hai ca in 15 secunde m-am sucit ca domnul guvernator de la Cotro.... 

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3829.msg84756.html#msg84756
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3829.msg84975.html#msg84975
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

panta_rh_ei

După umila mea părere nici măcar nu s-a terminat al doilea RM.  N-au mai "semănat"  cu tunul şi avionul proiectile şi-au trecut la faza de război rece urmată de războiul pentru menţinerea păcii şi implementarea democraţiei prin orice mijloace şi pe tot locul, a alunecat uşor dar sigur înspre faza războiului economic şi între timp işi mai arată reciproc  muşchii, pumnii şi colţii. Asta e ceea ce se vede. În spatele cortinei, adică ceea ce nu se vede, s-ar putea să fie o pace mondială care permite Terrei cucerirea Spaţiului Cosmic sau, de ce nu, pregătirea pentru un război Cosmic , nu contează dacă pe post de mercenari sau aliaţi.
Acest al doilea RM care tinde să devină etern se va sfârşi totuşi într-o bună zi când europenii, asiaticii şi euro-asiaticii se vor sătura de tupeul nesimţit  :-D al autointitulatului jandarm mondial şi...vor face front comun împotriva lui. Semnele începutului sfârşitului  :-D încep să se vadă. Ce va fi după aceea vom vedea sau,  mai corect spus,  unii vor vedea.
Până atunci...week-end plăcut.  :-)
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Ganditorul

Citat din: acme din  08 Martie 2014, 11:03:21
Pleaca Gazprom, vine Chevron (cu un contract de 10mld$):
http://www.reuters.com/article/2013/11/05/us-ukraine-chevron-idUSBRE9A40ML20131105

Intelegerea cu Chevron e din noiembrie 2013 (asta ca sa intelegem "de unde bate vantul" si de ce ucrainienii viseaza la "independenta energetica")
Si gazul de unde vine ? Il aduce Chevron in traisa ? Sau ucrainienii au "gandit" cu alt cap decat cel de pe umeri ?

Concluzionand : Ucrainei nu-i convine "ocupatia ruseasca" de acum, cand doar tranziteaza spre Europa gazul rusesc (de unde isi opreste o importanta parte ...pe care uita mereu sa o plateasca ) dar ii va conveni de minune "democratia Chevron" care-i va deposeda pe ucrainieni de importante suprafete de teren pentru exploatarea gazelor de sist.  Ca terenurile alea vor deveni nelocuibile si cu apa nepotabila... se bucura de asemenea toata lumea. :evil:

Pana la urma se vede ca nu-i vb de "democratie" sau "ocupatie" ci de impartirea unor comisioane grase din tranzactia cu resurse - indiferent de costurile pentru populatie, indiferent de efectele pentru mediu.

Mai sa-ti vina sa crezi ca e o cursa nebuna spre titlul de "cel mai mare poluator al Terrei" sau spre titlul de "creatorul celui mai mare desert" al pamantului. Dupa ce abia am scapat de "teroarea desertificarii atomice" ne intrecem in aceste metode "moderne" de poluare - de-ti vine sa crezi ca pregatim Terra pentru o populatie ET consumatoare de siliciu si tematoare de apa.  :fullmoon:

Xanadron

LOOK! Huge Cigar UFO Filmed Flying Over Ukraine!
Culmea-i ca si media mainstream da stirea asta - "trabucul" observat deasupra Ucrainei avind se pare peste 900 m lungime (3.000 feet).
Evident ca-s 1001 ipoteze legate de observatia respectiva (nu-i hoax, dupa toate aparentzele-s martori destui), dar numai evolutiile viitoare (NU spre razboi, continuu sa cred) ne-or lamuri - sau nu. :-D

Deja unii "patrihoti" 'merigani zic ca-i arma lor ultimativa, :ufo: (asa-zisul Dreadnought din Flota Stelara) :star: altii sustin ca-s pleiadienii :-) veniti sa-si arate, in fine muschii, altii jura ca-i clona lu' Hitler sosita de pe Selena - sau din Aldebaran - inainte de termenu' din Iron Sky (2018) :lol: si tot asa...
Nimeni nu presupune totusi c-ar fi arioplanu' aliatilor lui Putin... :martiansmile:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

terraflorin

Napoleon Bonaparte: ,,Nu întrerupeţi duşmanul când face o greşeală"

http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/nu-intrerupeti-dusmanul-cand-face-o-greseala-328575.html

CitatTestul politicii este de a şti cum se termină războaiele, nu cum încep. Recent, problema ucraineană este pusă ca o dovadă de forţă – dacă Ucraina se alătură Estului sau Vestului. Dar dacă Ucraina supravieţuieşte şi prosperă, nu trebuie să devină avanpostul uneia dintre părţi sau al celeilalte, ci ar trebui să funcţioneze ca o punte între ele.

romulus

CitatDeja unii "patrihoti" 'merigani zic ca-i arma lor ultimativa, :ufo: (asa-zisul Dreadnought din Flota Stelara) :star: altii sustin ca-s pleiadienii :-) veniti sa-si arate, in fine muschii, altii jura ca-i clona lu' Hitler sosita de pe Selena - sau din Aldebaran - inainte de termenu' din Iron Sky (2018) :lol: si tot asa...
Nimeni nu presupune totusi c-ar fi arioplanu' aliatilor lui Putin... :martiansmile:
Monser nu-i exclus ca resbelu' ce poate iesi d'aici, sa scoata - in sfarsit - in arena "minunatiile" zburatoare pe care io sunt ferm convins ca si merigani si preopinentii lor le tin de multa vreme la obroc! Si noi sa chibitam de pe margine : intarata-i dreace.. :evil:
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

#37
Citat din: romulus din  11 Martie 2014, 17:38:09
Monser nu-i exclus ca resbelu' ce poate iesi d'aici, sa scoata - in sfarsit - in arena "minunatiile" zburatoare pe care io sunt ferm convins ca si merigani si preopinentii lor le tin de multa vreme la obroc! Si noi sa chibitam de pe margine : intarata-i dreace.. :evil:
Am zis !
...Amin! :lol:
Zic asta cu riscul să-i provoc colegului Socrate (anti-patriarhalist :evil: convins) o disonanţă cognitivă serioasă.

Şi pe tema asta oi reveni însă deîndată - imediat cum colegu'-ntru precogniţie şi clarviziuni rudaniene Courtney Brown mai lansează-n eter cîte-o fumigenă (inclusiv pe teme dez-religionizante) înainte de dead-line-ul stabilit ferm al anunţului său "epocal" de pe 15 martie.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

acme

#38
Citat din: Ganditorul din  08 Martie 2014, 18:16:35
Pana la urma se vede ca nu-i vb de "democratie" sau "ocupatie" ci de impartirea unor comisioane grase din tranzactia cu resurse - indiferent de costurile pentru populatie, indiferent de efectele pentru mediu.

Imparteala continua: rezervele de aur ucrainiene au luat drumul vestului
http://iskra-news.info/news/segodnja_nochju_iz_borispolja_v_ssha_strartoval_samoljot_s_zolotym_zapasom_ukrainy/2014-03-07-9122
"O sursa din guvernul ucrainean a confirmat ca transferul rezervelor de aur catre USA a fost comandat de catre Arseny Yatsenyuk"
We're born alone, we live alone, we die alone.

Arhanghelul

#39
""Informaţie de presă   

    O aeronavă E-3A AWACS a NATO efectuează marţi, 11 martie, un zbor în spaţiul aerian al României, pe rutele şi în zonele prestabilite, conform aprobării Consiliului Nord-Atlantic.
    Zborul face parte dintr-un exerciţiu planificat ce se execută periodic, al cărui scop este antrenarea forţelor şi a mijloacelor de poliţie aeriană.
    Aeronavele AWACS operează în cadrul Componentei de aeronave E-3A – parte a Forţei NATO de Avertizare Timpurie, a cărei misiune de bază este asigurarea supravegherii aeriene, comenzii, controlului şi comunicaţiilor pe timpul operaţiilor desfăşurate în spaţiul aerian al NATO.
    Aeronavele operează la înălţimi de peste 9.000m, cu o rază de descoperire a radarului de 31.000 km2, şi pot detecta ţinte ce evoluează la înălţimi mici, în limita a 400 km, şi la înălţimi medii, în limita a 520 km

    Biroul informare şi relaţii publice
    Statul Major al Forţelor Aeriene""

http://www.resboiu.ro/oficial-despre-awacs-peste-romania/

P.S. Ce avion sau racheta zboara la inaltimea aia medie ...  :lol: :lol: :lol:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

acme

Citat din: Arhanghelul din  11 Martie 2014, 21:16:28
""Informaţie de presă   
    Aeronavele operează la înălţimi de peste 9.000m, cu o rază de descoperire a radarului de 31.000 km2, şi pot detecta ţinte ce evoluează la înălţimi mici, în limita a 400 km, şi la înălţimi medii, în limita a 520 km. 
P.S. Ce avion sau racheta zboara la inaltimea aia medie ...  :lol: :lol: :lol:
E o virgula acolo :-) probabil se refera la capacitatea de detectie de 520km atunci cind zboara la altitudini medii
We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

#41
Chiar v-ati fi asteptat ca militaurii "comunicatori" sa fie mai breji decit politicienii nostri sfertodocti?! :lol:
Exemplul cel mai recent - nea' ala (securist "administrativ" cocotzat inca-n consilii de administratie pe la banci) de zicea la TV ca BN-2-ul cazut in Apuseni a fost detectat pe o raza de 15 kilometri PATRATI... :-o :lol: :-D

Hai sa va traduc eu ce-au vrut sa spuna - gresit insa, oricum am suci-o si invirti-o:  :-D ca pe-o zona c-o raza (sau diametru?!) de 400 km radarul AWACS poate detecta tinte care zboara jos, respectiv pe alta raza (sau diametru?!) de 520 km - tinte care zboara la inaltimi medii.

http://www.fas.org/programs/ssp/man/uswpns/air/special/e3.html
"The radar has a range of more than 200 miles (320 kilometers - asta-i RAZA detectiei, n.b.) for low-flying targets and farther for aerospace vehicles flying at medium to high altitudes. "

...sau:  http://www.airforce-technology.com/projects/767awacs/
"The 767 AWACS aircraft can fly at a maximum speed of 800km/h. The range and service ceiling of the aircraft are 10,370km and 12,222m respectively. The endurance of the aircraft is 13 hours at 300nm radius."

Nu mai intru-n alte subtilitati AWACS insa, ca-i inutil.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

#42
Foarte bine venita lamurirea Zenului ...

Vin cu completare pentru a limpezi consternarea cu altitudinea ...
Scheam de mai jos nu arata corect forma/zona acoperita de bulbi radarului ce ar avea mai degraba forma unui toroid cu partea de jos destructurata de incidenta cu solul ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

terraflorin

Kremlinul pregătește un plan de dezmembrare a Ucrainei
Adevărul.md, articol din 29 decembrie 2013!

http://adevarul.ro/moldova/politica/kremlinul-pregateste-plan-dezmembrare-ucrainei-1_52c06f38c7b855ff5614c657/index.html

Planuri sunt multe şi asta e treaba comandamentelor militare naţionale... să se joace cu pionii prin ţărână.. dar din când în când câte un plan de invazie este şi EXECUTAT... acum de cine, asta este altă poveste... până una alta soldaţii fără însemne din Crimeea (TERORIŞTI?) vorbesc japoneză şi sunt negri...  :? Şi nu fură ceasuri! (Încă!)


Xanadron

Nu stiu daca 96% din votantii referendumului din Crimeea au ales intr-adevar alipirea de Rusia, dar stiu ca articolul asta al lui Joseph Farrell contine destule adevaruri incomode - pentru cine, ghiciti voi singuri. 8-)

http://gizadeathstar.com/2014/03/german-business-leaders-begin-balk-russian-sanctions/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/