Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Al treilea razboi mondial

Creat de Tyanu, 02 Martie 2014, 20:21:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ganditorul

CitatConcluzia prima ar fi "prosti mai sint sforarii astia", :evil:

Nu sunt prosti - sunt extrem de meticulosi, calculati si folosesc numai sabloane consacrate/verificate (aici se includ si sabloanele mediatice...).

Totul e sa te prinzi la timp care e sablonul folosit - iar pentru asta gargara forumistica e ideala ca antidot - pentru ca nefiind legati de nici o functie oficiala sau diploma agatata pe pereti se poate emite orice ipoteza, oricat de fantezista - totul e sa se sprijine pe ratiune si observatie. Ori la capitolele astea ne sprijinim reciproc prin eternele - si savuroasele - intepaturi prietenesti.  :rainbow:

Arhanghelul

O fi adevarat ceva prin informatia asta ... pardon dezinformarea asta ... crezikova stie  cineva ...  :mrgreen:

Russia Attacked? Largest Oil Refinery In Europe On Fire In Huge Blaze!
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1000582/pg1

P.S. Deocamdata am niste treaba ... mai pe seara studiez "cazul" ... daca nu-l rezolva altcineva inaintea mea ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

Da, e din păcate adevarată. Ghici ciupercă-ntr-un mossad cine-i autoru' incendierii?! 8-)

Uite că mai pierd ceva minute preţioase bîrfind pe teme nebuloase cum e asta a aşa-zisei crize din Ucraina - contrazicîndu-mi şi propriile sfaturi de genu' "vedeţi-vă mai bine de orinduirea acareturilor din ograda proprie... lăuntrică."

N-o să mai dau însă linkuri, deşi noile ştiri sînt pe cît de multe, pe-atît de contradictorii - masonul de grad superior (mai tare ca palinca se zice :-D) Laurent Fabius anunţă de ex. sancţiuni economice anti-Rusia, alţi încornoraţi UE zic pe dos, Putin în replică promite confiscarea tuturor activelor europene din Rusia dacă se-ntîmplă asta (pe lîngă alea SUA, evident), 'meriganii mută nişte F-15-uri în Polonia în timp ce promit aceleaşi faultări financiare (iar Putin rînjeşte doar, conştient că poate reduce dolaru' spre zero barat, mai ales împreună cu chinejii-  ba chiar face "bau" :-o spre Obama) şi tot aşa pînă s-o însera de tot - poate chiar sub formă de "noapte nucleară", deşi nu cred asta în continuare.

Interesant e şi ca pe 10 luna asta aterizează (în Rusia) un astronaut şi-un kosmonavt (originar din... Crimeea, culmea) de pe ISS.  Nea' şefu' NAZA (reptoidu'  ăla cam gorilian :lol: de-şi baga-n sperieţi periodic angajaţii să fie pregătiţi de apocalipse false) zice însă că nu-i vreo problemă.

Aşa o fi. În răstimpul ăsta însă, fiţi convinşi că cei 0,1% care ne călăresc de milenii (de sub ăia 0,001% care-i dirijează, :evil: dar nu mai stau pe "plantaţia Terra") se bucură că avem minţile ocupate (şi) cu diversiunea asta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

O stire relativ veche (de acum 3 zile - ceea ce explica oarecum evolutia situatiilor atipice din tara )... si inca cateva piese de puzzle :

NATO ar putea MOBILIZA TRUPE în Polonia şi ROMÂNIA

NATO ar putea mobiliza trupe în Polonia şi România pe fondul tensiunilor tot mai mari din Ucraina, acolo unde Rusia intenţionează să intervină militar.

Anunţul a fost făcut de fost membru al National Security Council (NSC) de la Casa Albă.
Barry Pavel, fost director pentru apărare şi strategie în cadrul NSC crede că NATO nu va interveni militar în Ucraina, însă spune că organizaţia ar putea trimite trupe în Polonia şi România, pentru a transmite un nou mesaj de forţă Kremlinului.
"Utilizarea directă a forţei militare nu e o soluţie. Dar decizia de a trimite temporar trupe în estul nervos al NATO, în Polonia şi România, este o soluţie viabilă", a spus acesta.

http://activenews.ro/nato-ar-putea-mobiliza-trupe-polonia-si-romania_1823582.html
...............

Preşedintele Traian Băsescu participă joi, în prima parte a zilei, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situaţiei din Ucraina. -

See more at: http://stiri.tvr.ro/basescu-participa-la-reuniunea-consiliului-european-pe-tema-ucraina--apoi-merge-la-summitul-ppe_41250.html#sthash.Gn2ukJhZ.dpuf
............

- Nelipsita manipulare sentimentala care subliniaza ca orice miscare de trupe dinspre est spre vest e " satanista"- iar orice miscare de trupe dinspre vest spre est e  "democratica" :

O prezentatoare a postului Russia Today America a demisionat în direct, în semn de protest faţă de politica liderilor de la Moscova în privinţa Ucrainei. Russia Today este un post finanţat de Kremlin.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/O+prezentatoare+de+la+Russia+Today+a+demisionat+in+direct+in+sem

.....................

Ceremonie specială pentru Lupii Negri. Cei 500 de militari au fost în ultimele 6 luni în Afganistan

Cei 500 de militari ieșeni din batalionul Lupii Negri s-au întors acasă. În ultima jumătate de an, au avut 1400 de misiuni, la granița dintre Afganistan și Pakistan, cu scopul menținerii păcii și îmbunătățirea vieții populației afgane.

.........................

Suita de stiri de mai sus nu are nimic de-a face cu politica - ci cu istoria. Acum 70 de ani am primit cu "bratele deschise" ajutorul tovarasesc al unora care au venit cu tancurile ca "eliberatori/protectori"  - si au uiatat sa mai plece cateva zeci de ani de pe la la noi.
- Azi, 6 martie 2014, primim aceiasi oferta, sub alt ambalaj si poleiala. De bine, de rau, cu artificiile balcanice stiute, suntem o tara guvernabila (chiar daca unii s-au tinut de scaune ca sa arate exact invers), avem si ministru de interne in functie, iar criza de la granita nu ne mai prinde "nepregatiti" (asa cum ne prinde iarna in fiecare an). Cam asta e puzz-ul din zilele noastre - vrem, nu vrem, suntem parte a acestor evenimente care se deruleaza vizibil intr-o anumita directie. Parerea mea.

Arhanghelul

#19
Revin cu informatii noi la intrebarea proprie ... despre accidentul de la combinatul petrochimic (rafinarie) TAIF -NK ....    http://en.taifnk.ru/

Se pare ca a fost un accident tehnologic agravat de o eroare umana  ... rusii declara public ca nu este vorba de nici un sabotaj ... si ca este al 2 -lea accident similar din ultimele 4 luni petrecut in aceasi rafinarie ...  :evil:

http://www.business-gazeta.ru/article/98693/
http://m.ntrtv.ru/index.php?newsid=19374

В Челнах из за пожара на нефтеперабатывающем заводе "ТАИФ НК" приостановил продажу бензина

__________________________________________________________________________

Azi 06.03.2014 a avut loc un alt incident ... in localitatea Samara din mijlocul Rusiei (regiunea siberiana) ...

http://diver-sant.ru/accidents/43597-v-samare-nochyu-tushili-krupnyy-pozhar-na-neftepererabatyvayuschem-zavode.html

__________________________________________________________________________

http://jurnalul.ro/stiri/externe/trupele-ruse-si-au-scufundat-o-nava-pentru-a-bloca-o-baza-a-flotei-militare-ucrainene-662952.html#
http://www.62.ua/article/489396
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#20
Din motive inca neintelese de mine n-am putut sa expun succesiv cele 3 filmulete yutebiste ...

http://www.youtube.com/watch?v=kQDTYlx6T6E#t=42

Взрыв и последующее возгорание таиф
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Tyanu

Daca a fost atentat pus la cale de forte externe, mai mult ca sigur ca rusii nu vor recunoaste niciodata. Ar trebui sa dea dovada de slabiciune. Dar daca a fost pus la cale chiar de catre ei ?  :-o

In alta ordine de idei stirile referitoare la Iran sau China par a fi pe locul 2 in relatari desi intre Japonia si chinezi pare sa se fi instaurat o stare de nervozitate.
Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

fiulploii

#22
   Dupa parerea mea, avem doua situatii daca nu chiar trei.
primo. Oculta masonica iluminatica de sorginte reptiliana  :lol: este un monolit , are un plan bine stabilit si nu va fi razboi.
           Ipoteza falsa , zic eu .
secundo . Aceeasi oculta de mai sus este divizata si se afla in plin proces de ''limpezire'' a puterii. Fiecare factiune
            are slabiciuni si puncte tari insa nu este infailibila. S-ar parea ca exista si una care joaca la doua capete.
            Jocul este un poker nu cu o mana moarta ci cu un dealer masluitor. 
terto.   E posibil sa existe un papusar din afara care imparte cartile si care are scopul lui total disjunct de jucatorii
            de la masa.

Concluzii personale. Cred ca s-a creat un vid de putere la un anumit nivel iar consecintele se vad .
                                           Si s-ar putea ca interesele financiare ale asa-zisului complex militaro-industrial suprastatal
                                           sa fie doar o momeala cu care se motiveaza leii din arena. Chiar asta imi face impresia , ca
                                           asist la o lupta in arenele romane intre lei, ursi, nevastuici, maimute si leoparzi iar vulturii
                                           se rotesc in vazduh in asteptarea finalului.
     Cam ''plastica'' imaginea  :lol:
           

SLEAH19




Consiliul Judeţean Botoşani a alocat peste 1 milion de lei, buget de război

Coincidenţă sau nu, în timp ce vecinii ucraineni sunt în conflict deschis cu Rusia, la Botoşani, autorităţile locale se pregătesc de război. Consiliul Judeţean a primit o adresă prin care i se cere să aloce un buget de război până la data de 15 martie. Solicitarea a venit din partea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice, care precizeză că bugetul ar urma să fie aprobat în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

http://stiri.tvr.ro/consiliul-judetean-botosani-a-alocat-peste-1-milion-de-lei-buget-de-razboi_41292.html


ALERTĂ LA GRANIŢĂ: GUVERNUL a cerut ca SUCEAVA SĂ FIE PREGĂTITĂ DE RĂZBOI. Ce trebuie să facă autorităţile

STARE DE ALERTĂ LA GRANIŢA de nord a României. Autorităţile din judeţ vor analiza toate aspectele acestui plan, de la starea adăposturilor până la aprovizionarea cu alimente şi utilităţi,

Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor , a declarat, joi, că aceste acţiuni "nu au neapărat legătură" cu situaţia din Ucraina, dar că "e bine să fim pregătiţi".
:lol:

http://www.romaniatv.net/guvernul-a-cerut-ca-suceava-sa-fie-pregatita-de-razboi--vezi-ce-trebuie-sa-faca-autoritatile_131035.html



La guerre comme à la guerre ! - Eu abia aştept să se ridice şi Vasluiul  ... apoi ce din Dolj şi Romanaţi... :wink:
 
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Tyanu

#24
Daca aveti la dispozitie aproape doua ore, va invit sa urmariti o emisiune extraordinara despre situatia din Ucraina. Informatii detaliate despre cum s-a ajuns aici, ce "legitimitate" poate avea Rusia sau NATO, plus scenariile posibile intr-un viitor apropiat.

http://youtu.be/XqgLcip2AgI


Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

classic

Tot despre situatia din Ucraina, un articol semnat de General (r) AUREL ROGOJAN: "Criza din Ucraina - consecinţa secolelor de arbitrariu geopolitic"  http://goo.gl/lzF2OE  (Ps: Nu va speriati de titulatura paginii. In fond, imi apartine. Eu sunt "Alx"-ul acolo.)
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

classic

#27
Citat din: Arhanghelul din  08 Martie 2014, 02:19:52
Geopolitica in viziunea generalului ...   

https://www.youtube.com/watch?v=XqgLcip2AgI

Dar cine e tanarul care apare, in clip, undeva pe la minutul 33? Bate campii, cum respira.. Asemenea ineptii nu mi-a fost dat sa aud demult. E si asta student la Oxford? Iata ce putea da pe gaura gurii: "America e mai departe decat Rusia", "Romania se afla la doar cateva sute de km de o zona de conflict" "Armata romana pare desprinsa din secolul trecut, in comparatie cu armata rusa" "Putin s-a remarcat destul de des prin palmele acordate occidentului si ne amintim aici invadarea Georgiei" "Putin e un om avid de putere, si daca nu se reuseste aplanarea situatiei prin mediere, e posibil ca situatia sa se extinda, iar problema este ca Romania este mult mai aproape de Rusia si mult mai departe de America, care e singurul stat ce ar putea sustine un razboi cu Rusia, in acest moment." Prrr...ho cu tata. Ma inspaimanta numai gandul ca generatia de dupa mine poate fi reprezentata de asemena minti insipide. Si eu care-mi puneam sperantele in generatiile tinere... Doamne ajuta! Vivat clasicii!
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Xanadron

#28
Mda, "sa-ti trimiti tancurile, fortele armate si militarii-n Crimeea nu este ceva normal" :-D ramine o afirmatie de Cascadorii Risului Pleonastic.
Clar ca si invocarea distantei USA-Rom. e aiuristica in era TR3-B-urilor si/sau hipersonicelor (ce, Iraku-i mai aproape?)

Probabil ca "tinara sperantza" o sa ajunga politician de frunte - sau chiar ministru al apararii Romanicii, ca actualu' nu-i mai breaz (daca ati uitat, va reamintesc eu - e al' cu "trupurile neinsufletite ale cadavrelor mortilor din Afganistan". :lol:
Si moderatoru-i o catastrofa, IMO - la intrebarile "geostrategice" de tipu' "Cu cine tii?" :-o eu i-as fi raspuns "Cu ma-ta!".

Chelaru ramine-n schimb e o rara exceptie pozitiva (tot parerea mea si asta, evident) - altfel nici n-ar fi fost demis repejor, imediat cum a dat pe goarna informatiile (primite de la DIA, culmea) privitoare la intentiile UE de-a infiintza o "republica tiganeasca" undeva-n sudul Romaniei.

In orice caz, rar am citit/auzit atitea intoxicari cu sens unic - Vest vs. Est - ca-n ultima vreme.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Citatdemis repejor, imediat cum a dat pe goarna informatiile (primite de la DIA, culmea) privitoare la intentiile UE de-a infiintza o "republica tiganeasca" undeva-n sudul Romaniei.

Ti se pare cumva ca acel plan al "republicii tiganesti" nu mai este de actualitate ? O singura remarca insa - nu e corect sa pui la "autor" Uniunea Europeana ...in bloc, fara deosebire. Mai corect ar fi euroscepticii - care se sprijina in teoria lor si pe acest argument al extinderii europene peste teritorii "salbatice" si stoparea extinderii pe "granita ortodoxa" care intamplator cade pe carpatii nostrii (doar Grecia mai disturba aceasta "geografie"). Ca tari ce apasa pedala "republicii tiganesti" din Romania (si pe faptele antisociale ale "tiganilor romani", romii, ce au umplut Europa) sunt tarile EFTA - tari ce au fost mereu impotriva UE sub comanda Angliei. Deci UE care doreste "republica tiganeasca" e poate un pic cam mult si este o forma de mistificare/manipulare ce loveste la temelia Uniunii Europene "pericolul tiganesc" fiind preluat si de alte tari europene - Franta, Italia etc. Parerea mea.