Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Colonia Romana

Creat de Urban, 17 Februarie 2014, 15:01:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

#15
Este Romania o "colonie"?
Daca da, atunci care sunt solutiile de iesire din starea asta?
Nu trebuie sa reamintesc ca in '89 eram SINGURA tara din lume fara datorii externe si pe profit (inainte de orice comentariu vis-a vis de chestiunea asta va rog recititi inca o data)

Citat din: SLEAH19 din  18 Februarie 2014, 01:15:24
Ştiau oare agenţii unguri de care pomeneşte Urban,  care au acţionat pe teritoriul României în 89 în urma directivelor de la Malta că Ungaria va avea o sută de miliarde datorie externă deşi ţara lor e  doar o ,,câmpie,,?
Ca sa inteleaga toata lumea... "agentii" astia despre care pomenesc nu sunt cetatenii vreunei tari, chiar daca au acte in regula de cetatean ungur, roman, rus, etc...la nivel global Lumea nu se imparte in TARI ci in CORPORATII si IERARHII care sunt deasupra LEGILOR pentru restul turmei.
Asadar pe agentul ala ungur il doare la basca daca Ungaria urma sa plateasca o sacosa de miliarde catre FMI sau altora... idem si pentru Romania.

horia2008

Citind raspunsurile de pe acest topic mai ca-mi vine sa mai trag speranta pentru tara asta
Din pacate nu cred ca avem vreo sansa....



tractorbeam

Citat din: Ganditorul din  17 Februarie 2014, 22:05:40
....- au interes doar sa fure cat pot inainte de ...dezintegrare si trasarea noilor limite ale cercurilor de influenta....

.... Eu pariez insa pe visatori - Parerea mea.

Stai calmo, au incercat altii timp de secole sa ne dezintegreze, integreze, asimileze maghiarizeze, slavizeze, etc. si nu au reusit. Nici astia de acum nu vor reusi decat sa ne saraceasca si nimic mai mult, vom rezista in continuare, cum zice si poezia: "cu caciulile pe frunte..

Pariezi corect  :wink:

romulus

CitatDecat sa ia un strain mai bine sa iau eu daca pot.
  Cel putin eu asa as fi actionat daca as fi putut.
Corect fiulploii!
Cunoastem cateva cazuri : e.g. Catarama Viorel mobila, Relaxa; Daianu Daniel fonduri financiare ; Patriciu Dinu, petrochimie, rafinarii; Voiculescu Dan, media ; agroindustrie, cercetare; Baibarac Nelu si Manoiu Elena rafinarii (Steaua Romana si Azomures);Ion Nicolae rafinarii, ind chimica.....
Astia imi vin in minte, asa la prima mana insa stiam candva de multi alti, care au apartinut de onorabile institutii de intelighenta cum zic fratii nostri de peste Prut si care au urmat directia zisa de tine: decat strainii, mai bine noi, intelighentii romani.
Ce s-a ales pana la urma, vedem azi cu achiul liber (cine are ochi de vazut.... :-D).
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Urban

#19
2. A doua sectiune din planul ocult de transformare a Romaniei intr-o colonie (semi-colonie) cuprinde masuri concrete de transferare a avutiei nationale romane in mainile firmelor si persoanelor DINAINTE stabilite.
In aparenta, "privatizarea" jefuitoare a natiunii romane s-a facut HAOTIC, dupa cum au oscilat ori au luat spaga GUVERNANTII romani participanti la ea.
In realitate, inca INAINTE de a fi pus la pamant socialismul in Romania, au fost impartite obiectivele economice pe care trebuiau sa le acapareze dupa succesul cruciadei lor.
Ei si-au insusit bogatiile noastre intr-o anumita ordine, cu ajutorul guvernantilor corupti si ascultatori de ordinele Ocultei.
Agentii oculti nu si-au batut capul cu maruntisuri, atacand NUMAI obiectivele economice DE PRIM RANG si RENTABILE.
Ei au lasat firimiturile economice pentru slugile lor din guvernamant sau pentru persoane "intreprinzatoare" aparute "spontan", independent de planul ocult.

Planul ocult prevedea acapararea INTEGRALA a bancilor romanesti, cu scopul de a controla fiecare banut care circula in economie sau in mainile cetatenilor romani...
ACEST OBIECTIV A FOST ATINS INTEGRAL.
Absolut toate bancile romanesti au fost "vandute" catre firmele oculte.
Singura institutie de economii, CEC (actuala CEC Bank) a scapat de privatizare (pentru cat timp nu se stie inca).
http://ro.wikipedia.org/wiki/CEC_Bank
Insa una dintre cele mai grave lovituri data de oculti sistemului bancar romanesc a fost acapararea Bancii Romane de Comert Exterior, institutie prin care intretineam relatii economice profitabile cu mai mult de 120 de tari.
Chiar daca unii romani cinstiti au reusit sa se ridice economic prin forte proprii, ei trebuie sa apeleze la banci STRAINE pentru export si import.
Desigur, bancile straine nu le apara secretul operatiunilor facute, le saboteaza unele afaceri, in favoarea agentilor lor si le percep comisioane exorbitante pentru operatiuni uzuale.
Practic, am ajuns in situatia ca INTREGUL comert exterior romanesc sa fie CONTROLAT de Oculta, prin bancile lor.
Cum vreti sa mai castige bietii romani?

In planul ocult se prevedea distrugerea integrala a sistemului de comert exterior romanesc...
Acesta era un sistem complex, care pornea din intreprinderile producatoare, se ridica spre Ministerul Comertului Exterior si se intindea in strainatate, prin reprezentante comerciale si consilieri economici din ambasade.
Sistemul functiona perfect si aducea Romaniei imense avantaje materiale, din relatiile comerciale cu 120 de tari straine.
Asa cum era normal, acest sistem ERA APARAT, in tara si in strainatate, de catre doua unitati ale DSS (UM 0625 CP si DIE).
Dupa distrugerea lui, l a ordin ocult, dar cu mana tradatorilor din randul liderilor nostri, romanii s-au trezit ca nu mai puteau IMPORTA sau EXPORTA macar o cutie de chibrituri.
Cine sa adune informatii de interes comercial pentru romani, din intreaga Lume?
Cine sa realizeze contractele comerciale potrivite?... Nimeni.
Cine sa negocieze si sa incheie contractele comerciale?...Nimeni.
Liberul intreprinzator roman nu poate face aceste operatii pe cont propriu.
Cine il mai ajuta sa isi exporte produsele?...Nimeni.
Asa se explica faptul ca EXPORTURILE romanesti au scazut drastic.

Planul ocultilor prevedea distrugerea rapida a unei mari parti din industria usoara romaneasca si preluarea restului, prin privatizari TRUCATE.
De ce si-au fixat acest obiectiv?
Deoarece industria usoara romaneasca fabrica si exporta PRODUSE DE CALITATE, la concurenta cu firmele Ocultei.
Daca ea s-ar fi privatizat in favoarea cetatenilor romani, prin metoda MEBO (http://enciclopediaromaniei.ro/wiki/MEBO), ar fi continuat sa ofere locuri de munca si sa EXPORTE produse de cea mai inalta calitate in intreaga Lume.
Ca urmare a ordinului ocult, executat fara cracnire de catre slugile lor din conducerea Romaniei, au disparut "ca prin farmec", inca din 1990-1992, Combinatul de hartie de la Chiscani, fabrica de vascoza de la Suceava, fabrica de sticlarie si cea de tricotaje de la Botosani, fabrici de incaltaminte, numeroase postavarii si filaturi, etc.
Romanii au fost fortati sa continue productia in unele intreprinderi de confectii, CU ETICHETE STRAINE, exportand DOAR FORTA DE MUNCA IEFTINA.
Daca macar toate obiectivele industriei usoare ar fi fost privatizate IN FAVOAREA CETATENILOR romani care lucrau in ele, alta ar fi fost situatia economica a natiunii noastre.
Nu observati ca peste 90% din produsele romanesti AU FOST SCOASE DE PE PIATA?
Ati mai intalnit fire si fibre sintetice romanesti?
Ati mai vazut matase naturala romaneasca (borangic)?
Mai gasiti tricotaje si incaltaminte romanesti DE CALITATE?

Industria usoara romaneasca a fost pusa PE BUTUCI aproape INTEGRAL.
Au fost pastrate NUMAI obiectivele care lucreaza in favoarea agresorilor oculti.

Industria agro-alimentara romaneasca era una dintre cele mai puternice si lucra intens pentru export.
Marea greseala a lui Ceausescu a constat in faptul ca nu i-a dirijat produsele catre consumul intern...
Populatia ar fi fost multumita si nu ar mai fi furnizat masele de manevra pentru LOVITURA DE STAT din decembrie 1989.
Sa va reamintesc ce produceam?... Zahar, ulei, mezeluri, branzeturi, dulciuri, paste fainoase, produse de panificatie, biscuiti, conserve de carne si de peste, gemuri, compoturi, bauturi alcoolice si racoritoare, etc.
TOATE erau rentabile, atat pe piata interna, cat si la Export.
Ocultii ne-au lovit brusc, prin falimentarea si inchiderea fabricilor, incat am fost nevoiti sa IMPORTAM astfel de produse din Turcia, Italia, Franta si alte tari.
Desigur, exportatorii erau deja pregatiti din randul agentilor oculti.
Va amintiti cum ni s-a ordonat pur si simplu sa inchidem cel mai mare combinat de crestere si sacrificare a porcilor din Timisoara, in timp ce un combinat similar se construia in Ungaria?
Desigur, cel din Ungaria era al unui agent ocult care evident trebuia sa se imbogateasca in defavoarea noastra.
Foarte putine obiective de industrie agro-alimentara romanesti au rezistat.
Firme oculte din Austria ne-au acaparat fabricile de zahar, piata romaneasca a fost invadata de bauturi alcoolice si racoritoare straine (Coca Cola, Pepsi, etc) de dulciuri si lactate straine.
Nu mai producem suficient nici macar pentru consumul intern, DESI DISPUNEM DE POSIBILITATI in acest sens.
Importam produse agro-alimentare si saracim continuu.

Comertul este o sursa rapida de venituri.
In primii ani dupa 1989, se parea ca macar comertul va ramane in maininle romanilor, asigurandu-le cele necesare unui trai decent.
Au venit insa marile firme transnationale (gen Auchan, Carefour, Lidl, Metro, etc) cu forta financiara si reclame agresive, slabind enorm micii nostri comercianti.
Guvernantii nostri, tampiti sau rau intentionati, nu au ajutat comerciantii romani (buticarii), ci le-au impus restrictii care i-au dus la faliment.
Cine a castigat?... Marile firme ale Ocultei.
E suficient sa urmariti la televizor cresterile de profit cu care se lauda aceste firme si veti intelege foarte usor cam cat de furati suntem pe fata.
Desigur, salariatii romani din aceste firme transnationale sunt extrem de prost platiti si evident ca majoritatea profitului nu se investeste in Romania, pentru dezvoltare... ci ia calea strainatatii.
Cum mama dracului sa nu saracim, daca noi cumparam pana si cele mai elementare produse romanesti (paine, apa minerala) de la firmele straine tip supermarket?
Platim CAT NI SE CERE si imbogatim pe altii.

Industria grea romaneasca a fost impartita INAINTE de Lovitura de Stat.
Siderurgia a ajuns in mainile firmelor oculte indiene si rusesti... Aluminiul a fost adjudecat aproape integral de Mafia Rusa... Cimentul a ajuns la o firma cu sediul in Franta (oculta, desigur)... Automobilele, la firme din Franta si America... Industria de armament, care producea extrem de mari cantitati de valuta in socialism, a fost falimentata, incat sa cumparam armament si tehnica de lupta de la firme oculte straine...Apropo, daca nu stiati cine conduce industria de armament in Romania astazi, fratele actualului Presedinte.
Ce obiective economice importante au mai ramas in mainile romanilor?
Pana si stanele de oi vor sa le desfinteze, pe motiv ca nu indeplinesc cerintele din normele europene.
Intre noi fie vorba, multe din indicatiile Consiliului Europei sunt influentate de Oculta care a infiltrat acest organism.
Ca atare, sperantele de ajutor din aceasta directie sunt nule.
Am exemplificat suficient din planul ocult de DISTRUGERE si JEFUIRE a economiei romanesti.
Cunoasteti si voi destule exemple din zona voastra de viata.
Ele probeaza fara putinta de tagada, ca Romania a devenit o colonie (semi-colonie) a firmelor transnationale oculte.

3. Inca INAINTE de lovitura de Stat din decembrie 1989, ocultii au hotarat modul de organizare a Statului Roman incat sa nu fie FUNCTIONAL si EFICIENT.
De exemplu, au planificat si impus urmatoarele masuri care au si fost aplicate, cu consecinte negative asupra vietii natiunii romane:
- Desfintarea totala, prin Constitutie si Legi organice, a proprietatii nationale, administrate de Stat.
Toate natiunile prospere si civilizate din Vest au sectoare economice de STAT, formate din obiective de interes national, numai la noi s-a decis "privatizarea" pana si a Presedintiei.
Natiunile civilizate au in proprietate nationala, administrate prin Stat... paduri, cai de comunicatii, uzine de armament, cai ferate si multe alte obiective economice de interes national.
Orice incercare de "privatizare" a acestora trezeste proteste vii, de nivel national in tarile respective.
Ocultii ne-au impus noua sa privatizam TOT, cu scopul de a acapara INTEGRAL Romania.
Propagandistii lor, platiti sau idiotii utili, urlau si urla cat ii tine gura ca "proprietatea de Stat este ineficienta, ca Statul este un prost administrator, ca etatizarea ar fi o crima, ca numai privatizarea integrala a avutiei nationale ne va asigura o asa zisa prosperitate".
Pai normal ca este ineficienta daca peste 90% din angajatii la Stat sunt niste scursori umane fara nici un pic de demnitate... poate ca de aici ar trebui inceputa purificarea... dar sistemul in sine nu este ineficient deloc.
Asa cum am simtit deja pe pielea noastra, privatizarea integrala ingradeste libertatile cetatenesti si produce SCADEREA nivelului de trai.
Statul nu mai are venituri din activitati economice cu care sa-si suplimenteze bugetul, fapt pentru care ne-au impus cel mai impovarator sistem de taxe si impozite DIN INTREAGA LUME.
In nici o tara europeana, nu mai functioneaza un sistem fiscal atat de fanariot (PESTE 96 DE TAXE).

- A doua masura de sabotare a eficientei de functionare a Statului Roman consta in consacrarea prin Constitutie a Parlamentului Bicameral si Supradimensionat.
Acest Parlament, mai numeros decat cel din America, poarta discutii sterile atunci cand nu trandaveste pur si simplu.
Un Parlament Unicameral, de cinci ori mai mic, ar fi fost mai eficient si ar fi produs legi mai bune decat aceasta adunatura de nenorociti ordinari, fripturisti, corupti si inculti... Un Parlament Unicameral n-ar fi permis Ocultei sa faca orice doreste in Romania.

- Sistemul de conducere american, republica prezidentiala, ar fi fost mult mai eficient pentru conducerea Romaniei... El ar fi raspuns si asteptarilor populatiei invatate sa stie exact cine este liderul care raspunde de tot ce misca in tara.
Ocultii au impus insa un sistem hibrid, semiprezidential, creand multiple posibilitati de frictiuni intre Presedinte si Prim Ministru.
Pe langa acestea, aparatele paralele, ale Presedintiei si ale Guvernului, consuma enorm de multi bani, cu functionari absolut inutili.
Ocultii au impus acest sistem dualist pentru a se asigura in caz ca unul dintre cei doi jucatori principali, Presedintele sau Primul Ministru, nu le-ar mai satisface cerintele.
Intr-un astfel de caz, ei vor ajuta pionul obedient din aceasta relatie, sa il infranga pe celalalt.
La noi in tara nu se pune problema unei revolte impotriva Ocultei din partea premierului sau a presedintelui... Sunt atat de slab pregatiti politico-economic, incat nici nu realizeaza ca sunt papusi intr-o colonie a Ocultei (sau poate ca realizeaza si se simt bine asa)... Isi joaca rolurile cu seriozitate, dar NU FAC NIMIC pentru a scutura JUGUL OCULT si a ASIGURA PROGRESUL si PROSPERITATEA NATIUNII ROMANE.

- In fine, sub influenta consilierilor oculti, aparatul de Stat a fost atat de umflat, de sus pana jos, incat e mai numeros decat totalul liberilor intreprinzatori din tara.
Acest aparat, de la Guvern si pana la Prefecturi, de la Parlament si pana la Consiliile Judetene... NU PRODUCE DECAT VORBE insa cu toate acestea sunt platiti zdravan DIN BANII PUBLICI.
E normal sa traim prost, daca numarul persoanelor cuprinse in sfera productiva este atat de mic, comparativ cu cel al rontaitorilor de buget.
Pe langa faptul ca aparatul de Stat este umflat PESTE capacitatea de suportare a natiunii romane, mai are o caracteristica - SE UMFLA MEREU, prin INVENTAREA unor noi functii ABSOLUT INUTILE.

In concluzie, consilierii oculti care au contribuit la elaborarea legilor de organizare si functionare a Statului Roman au impus un aparat de Stat supradimensionat si INEFICIENT, insa mare consumator de bani.
In aceste conditii, evident ca natiunea romana nu poate prospera si nu va prospera niciodata atata timp cat va exista acest sistem impus.

Urban

#20
@SLEAH

Apropo de cetatenie si altele...
Cum spuneam mai sus despre agentul maghiar, la un nivel superior dispar cetatenia si granitele pentru Oculta.

fiulploii

#21
   De ce pare Romania laboratorul de experiente sociale, economice si politice a altora?

P.S. pasaportul din dreapta jos nu pare a fi masonic
http://fleacircusonline.com/wordpress/?page_id=97

Urban

#22
Citat din: fiulploii din  18 Februarie 2014, 14:00:28
De ce pare Romania laboratorul de experiente sociale, economice si politice a altora?
Din cauza ca romanul are o rabdare iesita din comun fata de alte natii...

Citat din: fiulploii din  18 Februarie 2014, 14:00:28
P.S. pasaportul din dreapta jos nu pare a fi masonic
Da, corect...my mistake...sorry.
Am reparat.

Urban

#23
4. Sistemul de exploatare a populatiei romanesti de catre firmele oculte.

Sistemul este identic celor din orice colonie...
De exemplu, confectionerele romance produc confectii pentru firma Steilman, pentru un salariu de 6 ori mai mic decat confectionerele din Vest.
Siderurgistii galateni sunt platiti cu salarii de circa 10 ori mai mici decat cei din Vest, de catre firma ocultului Lakshmit Mittal.
Un culegator roman de macese primeste un leu pe kilogram, la centrele de achizitie pentru export... macesele se intorc in Romania sub forma de ceaiuri si gemuri la preturi de zeci de ori mai mari.
Medicamentele romanesti ieftine si bune au fost inlocuite TOTAL cu medicamente de import, CU ACEEASI COMPOZITIE, insa de zeci de ori mai scumpe (uneori de sute de ori mai scumpe).
http://www.criserb.com/blog/de-ce-platim-de-3-ori-mai-mult-pentru-o-pastila-nurofen.html
Sunt sute de cazuri de medicamente romanesti bune, ieftine... inlocuite cu produse straine avand aceleasi ingrediente insa de sute de ori mai scumpe.
Jefuirea populatiei romanesti, prin PRETURI si TARIFE mult mai mari decat cele normale, se practica in majoritatea sectoarelor vietii noastre.
GAZELE, ELECTRICITATEA, ENERGIA TERMICA si APA s-au scumpit de zeci de ori numai in ultimii ani.
Produsele agro-alimentare cunosc acelasi trend.
Majoritatea preturilor si tarifelor din Romania se "aliniaza" la cele din natiunile bogate ale Uniunii Europene, cu toate ca in acest timp veniturile noastre sunt de 5-8 ori mai mici.

ROMANII SUNT EXPLOATATI SANGEROS, PENTRU A FI SARACI SI OBEDIENTI !!!
(Peste 60% din populatie se zbate sub nivelul critic de subzistenta)
Ocultii cunosc foarte bine una din cele mai bune reguli de dominare, "oamenii foarte saraci sunt usor de intoxicat RELIGIOS, usor de infricosat cu somerizarea, usor de cumparat cu putini bani, COMPLET ascultatori fata de STAPANI".
CAM ASA A AJUNS MAI MULT DE JUMATATE DIN NATIUNEA ROMANA !!!

Cu numai 35-40 de ani in urma, eram prosperi, liberi, multumiti de viata si citeam cu neincredere despre exploatarea sangeroasa a sclavilor din colonii or semi-colonii.
Iata ca am aflat pe pielea noastra ca informatiile nu erau propaganda comunista ci ADEVARURI pe care ar fi trebuit sa le credem.
Iata ca traim si noi ca negrii din colonii, saraci, umiliti si obedienti.
Aceasta viata mizerabila determina foarte multe persoane sa se refugieze in misticism iar ocultii le-au pregatit demult acest refugiu.
Altii se refugiaza in alcool, droguri... dar ocultii sunt pregatiti si pentru acestea.
Ce refugii mai ofera ocultii deprimatilor de saracie?
Multe... spectacole TV ieftine si fara substanta, concursuri de "incultura", stiri morbide (morti, topoare in cap, babe violate, etc) asa zis "senzationale", barfe politicianiste, etc...

Si cand te gandesti ca am fost o natiune de CREATORI CULTI si LIBERI !
Vom mai fi vreodata... ?

5. Modul in care ocultii si-au planificat dominarea pe lunga durata (ei ar vrea eterna) a natiunii romane, cu ajutorul liderilor politico-economici anume pregatiti, din randul romanilor si strainilor.

Ocultii au evitat instaurarea in Romania a unui sistem prezidential de teama ca, la un moment dat, s-ar putea sa apara un presedinte care sa inceapa razboiul psihologic si economic de eliberare nationala, respectiv de decolonizare.
In sistemul politic pe care ei l-au impus, ei pot manevra mai usor.
Activitatea politica a fost organizata in asa fel, incat nici un om cult, onest, curajos, demn si hotarat sa nu ajunga nici macar in Parlament.
Viata politica romaneasca a fost dirijata in asa fel, incat chiar si firile curate sa fie corupte INAINTE de a ajunge in conducerea politica sau administrativa.
Ati observat UN SINGUR POLITICIAN ROMAN tanar care sa nu fi preluat toate moravurile curvelor batrane din politica?
Ati vazut un singur politician roman caruia sa i se rupa inima de starea JALNICA in care se zbat majoritatea cetatenilor romani?

Eu nu am vazut...

Am vazut in schimb numai "lideri" total desprinsi de popor, preocupati doar de bunastarea proprie, mintind electoratul fara cea mai elementara rusine.
In concluzie, ocultii au reusit sa creeze o clasa politica EXACT cum si-au dorit.
"Marul stricat va strica si alte mere"... Politicianul corupt si stricat va strica orice tanar idealist care ar vrea sa faca totusi ceva pentru natiunea sa.
Aceasta este regula dupa care ocultii isi promoveaza viitorii lideri politico-economici si administrativi.
Unii dintre acestia sunt agenti oculti cu acte in regula, altii sunt doar corupti sau idioti utili.

Oculta lucreaza pe termen lung si prin cele mai putin banuite organizatii... ea cultiva politicienii tineri cu potential de a ajunge lideri prin agentii sai din cultele religioase, asociatii umanitare, masonerie, firme si companii importante, etc.
Cred ca stiti cu totii ca multi parlamentari si guvernanti fac parte din Masonerie, din diverse ordine religioase (templieri, cavaleri de Malta, etc), din diverse asociatii aparent cultural-artistice, din firme transnationale, etc.
Aveti impresia ca acolo se joaca sah si se bea ceai?
In aceste organizatii, liderii politico-administrativi romani sunt modelati sa accepte si sa applice planurile oculte.
Din ce am observat pana acum, cu totii s-au dovedit ascultatori, in dauna natiunii romane.
Oculta mai obisnuieste sa manipuleze liderii politico-administrativi cu ajutorul unor consilieri straini infiltrati in anturajul lor.
De exemplu, fostul premier Tariceanu avea doi consilieri straini... Silberstein si Finkelstein, care erau evident agenti oculti.

Razboiul dintre Oculta si Omenirea dornica de libertate n-a inceput ieri sau azi...
El dureaza de mai mult de o suta de ani, de cand Oculta s-a organizat pentru dominarea intregii Umanitati.
Romanii au in fata doua posibilitati: sa se subordoneze intereselor Ocultei, asa cum este acum sau... sa inceapa un lung razboi psihologic si economic de eliberare.
Evident ca ocultii au luat toate masurile imaginate de ei pentru ca natiunea romana sa ramana pe veci roaba lor iar Romania o semi-colonie.
In aceste conditii, va intrebati ce mai putem face noi, romanii, care doresc sa traiasca liberi si prosperi?
Daca inca va mai intrebati, e bine... inseamna ca ati inceput sa ganditi normal si sa sperati ca vom iesi de sub calcaiul ocultei mondiale.
Jugul Ocultei poate fi scuturat in urma unui razboi indelungat, cu caracter psihologic si economic.
O asemenea operatiune de lupta ar fi incununata de un succes mai rapid, daca ar fi dusa de o organizatie nationala puternica, bogata si cu relatii in randul liderilor politico-economici.
O asemenea organizatie civica NU EXISTA in Romania si nici nu avem perspectiva sa o putem infiinta prea curand.
Ca atare, ramane numai varianta razboiului psihologic si economic de eliberare nationala DE LUNGA DURATA.
Razboiul este limitat la componentele psihologice si economice pentru ca trebuie sa se desfasoare intr-un cadru strict legal... daca am apela la violenta, am fi reprimati fara crutare chiar de proprii compatrioti (idiotii utili).

RAZBOIUL DE ELIBERARE de sub jugul Ocultei cuprinde urmatoarele componente:
1. Informarea intregii populatii culte despre modul de organizare si actiune al Ocultei si al agentilor ei.
2. Instruirea populatiei romanesti cu metodele de combatere a agresiunii oculte, in plan psihologic si economic:
    - Combaterea intoxicarii mistice a populatiei
    - Combaterea si contracararea propagandei oculte
    - Demascarea agentilor oculti si compromiterea acestora
    - Sabotarea intereselor economice ale Ocultei
    - Eliminarea din viata publica a liderilor politico-administrativi si religiosi subordonati Ocultei
    - Refuzul acceptarii exploatarii de catre firmele oculte prin greve, demonstratii, ocuparea obiectivelor economice sau alte masuri permise de lege
    - Eliminarea normelor constitutionale si legale favorabile agentilor oculti
    - Cresterea si promovarea unor lideri politico-administrativi nesubordonati Ocultei
3. Instruirea populatiei romanesti cu metodele stiintifice de perfectionare a personalitatilor si de obtinere a succeselor in plan stiintific, creator, economic, cultural, etc.
4. Ajutarea populatiei romanesti, cu sfaturi si masuri concrete, de smulgere a bogatiei nationale din mana agentilor oculti, sustinand astfel imbogatirea masiva a populatiei.
5. Slabirea si eliminarea treptata a firmelor oculte din Romania.
6. FITI CREATORI !!!

Aveti in atasament CARTEA CREATORILOR - O mie de retete concrete pentru facut bani, aceasta carte este o arma de lupta impotriva jugului ocult pentru ca prezinta mai mult de o mie de idei de imbogatire prin metode cinstite.
Romanii bogati nu mai pot fi sclavizati de catre Oculta.
Ei vor constitui nucleul care va destrama jugul aruncat pe umerii natiunii noastre.


hanzo

am mai incercat o postare pe un subiect asemanator, dar nu am primit ok-ul atunci, poate acum este momentul.

sa calculam la modul general
-cat castiga un salariat -->cat ia statul de la angajator in plus pentru salariul net
- cat costa impozitele - terenuri, masini, etc
- taxe
- cat costa acciza pe carburant
- tva (in definitie tva-ul e o taxa care se pune pentru o perioada scurta de timp!! nu e forever)
- mai adaugati si voi,

facem o medie pe luna si pe an. cu cat ramane omul in mana net si cu cat statul.

daca omul ar vedea cati bani ii ia statul, prin impozite, taxe, etc ar pune-o de o revolutie in ziua 2.
de asta este sistemul asa.. sa nu vezi cate taxe platesti sa nu le faci suma.. platesti 40 lei aici, inca 10 dincolo, apoi iar la alt ghiseu 21 si tot asa, unele anual, altele pe loc, altele la 30-60 zile.

impozit pe teren care nu este pentru agricultura (gradina casei)? de ce? l-am platit odata, am platit tva, taxe ar trebui sa fie gata.
impozit pe apartament? pentru ce? imi da statul altul daca blocul se duce (cutremur, explozie gaze) etc? pentru ce sa platesc impozit pe casa proprie?

ar fi interesant sa vada omul de rand cat plateste la stat si cat primeste el. si din ce primeste ce da iar statului prin accize, curent gaze etc..

unde scrie ca eu ca si cetatean roman, unde am semnat eu vreun contract cu statul ca sa-i fiu dator cu toate taxele astea?

e?






Xanadron

#25
Citat din: Urban din  18 Februarie 2014, 16:00:54

6. FITI CREATORI !!!

Aveti in atasament CARTEA CREATORILOR - O mie de retete concrete pentru facut bani, aceasta carte este o arma de lupta impotriva jugului ocult pentru ca prezinta mai mult de o mie de idei de imbogatire prin metode cinstite.
Romanii bogati nu mai pot fi sclavizati de catre Oculta.
Ei vor constitui nucleul care va destrama jugul aruncat pe umerii natiunii noastre.
Subscriu total la pct. 6) ca si la precedentele - dar nu si la parerea ca "Romanii bogati nu mai pot fi sclavizati de catre Oculta."

Zic asta fiindca "imbogatirea prin metode cinstite" nu exista - e doar parerea mea poate, dar in (prea) lunga-mi viatza am aflat ca iegzact bogatanii :-D sint ai mai sclavizati de Oculta.

...De ce paradoxul asta? Simplu: fiindca Sistemul :evil: vad ca-i in asa fel proiectat incit oricine e observat ca poate "scoate capul" din masa egalizata-n "normalitate" (hai sa-i zicem semi-saracie) e lasat printr-o antiselectie perversa (sau NU-i lasat, daca nu accepta compromisurile obligatorii) sa se imbogateasca exclusiv prin metode manglitoare ;) - altfel n-ar mai fi santajabil.
(later edit) - Evident ca teoria asta nu se aplica proprietarilor de chioscuri :lol: (chiar daca si destui cirnatzari agramati sint masoni).

P.S. - o completare  la postarea colegulului hanzo (utila cred, dar si deprimanta, fiindca o a treia cale nu-i - decit aia de mai sus si asta) :

http://www.badpolitics.ro/esti-sclav-la-stat/  8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

#26
Citat din: Xanadron din  18 Februarie 2014, 19:54:19
Subscriu total la pct. 6) ca si la precedentele - dar nu si la parerea ca "Romanii bogati nu mai pot fi sclavizati de catre Oculta."
Zic asta fiindca "imbogatirea prin metode cinstite" nu exista - e doar parerea mea poate, dar in (prea) lunga-mi viatza am aflat ca iegzact bogatanii sint ai mai sclavizati de Oculta.
...De ce paradoxul asta? Simplu: fiindca Sistemul vad ca-i in asa fel proiectat incit oricine e observat ca poate "scoate capul" din masa egalizata-n "normalitate" (hai sa-i zicem semi-saracie) e lasat printr-o antiselectie perversa (sau nu, daca nu accepta compromisurile obligatorii) sa se imbogateasca exclusiv prin metode manglitoare - altfel n-ar mai fi santajabil.

P.S. - o completare  la postarea colegulului hanzo (utila cred, dar si deprimanta, fiindca o a treia cale nu-i - decit aia de mai sus si asta) :
http://www.badpolitics.ro/esti-sclav-la-stat/ 

Mon cher,

Discutam despre oameni cu moralitate nu despre lepre...
Caracterele verticale indiferent de situatia financiara vor ramane verticale....intotdeauna!
Din pacate insa, Romanica are extrem de putine caractere de genul asta, e adevarat.

Xanadron

#27
Citat din: Urban din  18 Februarie 2014, 20:02:07
Mon cher,

Discutam despre oameni cu moralitate nu despre lepre...
Caracterele verticale indiferent de situatia financiara vor ramane verticale....intotdeauna!
Din pacate insa, Romanica are extrem de putine caractere de genul asta, e adevarat.
Ce-am colorat e, in umila mea opinie, ca povestea cu cocosu' (rosu) transformat in printz dupa un stagiu de broscoi raios. :-D

Mai clar: cred in continuare (tot din experientza personala, inclusiv in mult-laudatul Occident) ca_capitalismu-i un sistem profund antiuman, care stimuleaza indeosebi laturile nasparlii ascunse-n... haurile personalitatii oricui poate:

- rapacitate crunta
- egoism extrem
- non-empatie nesimtita :lol:
- zgircenie aberanta
...si tot asa pina cind (la fel de crudul, dar pe alte felii) Marx o invia... :evil:

P.S. Stiu ca stii :wink: ca-ti apreciez pina si idealismul - altfel nu ti-as raspunde atit de "liber".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

#28
@Xanadron

Nu ridic osanale socialismului sau capitalismului, pentru ca sunt fetele aceleiasi monede... insa, vezi tu, totusi Romania e ceva aparte.
Noi nici pe vremea lui Ceasca nu am fost comunisti cu adevarat si nici acum nu suntem capitalisti, cumva nu se prind niciunele de noi, ca natie ma refer... asta e o observatie personala.
Exista undeva in ADN-ul romanului "ceva" care depaseste puterea mea de intelegere...
In rest, orice padure are uscaciunile ei...

Citat din: hanzo din  18 Februarie 2014, 19:48:35
...am mai incercat o postare pe un subiect asemanator, dar nu am primit ok-ul atunci, poate acum este momentul...
...ar fi interesant sa vada omul de rand cat plateste la stat si cat primeste el...si din ce primeste ce da iar statului prin accize, curent gaze etc..
Iti recomand linkul postat mai devreme de Xanadron, citeste-l pe indelete...
http://www.badpolitics.ro/esti-sclav-la-stat/

Ganditorul

#29
Excelenta si necesara analiza facuta de colegul Urban - iar cine nu-si cunoaste greselile trecutului e dator sa le repete.
Voi incerca sa completez puzzle-ul analizei cu aspecte care pe alocuri vor parea antagoniste cu trendul dat de colegul nostru. Nu-s antagoniste argumentele ci complementare, atat cat se poate, in incercarea de a scapa de un anumit subiectivism ce apare pe alocuri.

1) "Distrugerea serviciilor secrete romanesti de catre cele ex-sovietice conduse de gen Piotr. L" .  Nu, nu cred ca asta e imaginea completa a situatiei ci cred ca a fost folosita vechea si eterna metoda "politistul bun / politistul rau". In timp ce atentia ne-a fost atrasa de vechile confruntari cu Estul ne-am grabit sa ne refugiem in bratele Vestului. In timp ce "ursul polar" isi intindea gheara ca sa acapareze cat mai multi specialisti romani pe care sa-i arunce in lupta, la granita de vest a imperiului - in incercarea de a tine cat mai departe conflictul de granita Estului, anihiland "planul Anaconda", inca in desfasurare, noi ne-am aruncat in bratele "ursului grizzly" care ne-a strans de gat cu placere. Dar ambele tabere au stiut ca serviciile romanesti de informatii trebuie sa dispara - ca functionalitate nationala in primul rand - si si-au dat mana in aceasta actiune pe directia "profitului maxim".

2 ). "Comunismul falimentar" - Nu, comunismul/socialismul nu a fost niciodata falimentar - desi noi traiam ca o populatie falita. Blocul socialist a fost cea mai teribila si eficienta structura economica, si functiona ca o imensa companie transnationala, cu structuri economice nationale ce functionau planificat, centralizat, beneficiind de o puternica structura de aparare si coercitie - EXACT ca orice alta companie transnationala pe care azi o numim "oculta".
- Blocul socialist a fost cea mai puternica opozitie data companiilor transnationale din Vest - fondurile de finantare a unei ramuri fiind luate din interior, din beneficiul scos de alta ramura economica - lucru interzis azi in practica comerciala curenta (sub sintagma "deturnare de fonduri"), lucru ce a dat acea impresie de "economie falimentara" - pentru ca "oculta" scoate in evidenta numai supra-finantarea unor ramuri economice socialiste aflate in lupta de cucerire a unor piete de desfacere - si in consecinta vindeau sub pretul pietii/eficientei economice, dar uita sa spuna ca pentru a tine viabila in piata concurentiala mondiala o ramura (socialista) ineficienta se foloseau surse de finantare interna, rezultate din eficienta economica existenta si nu "imprumuturile externe" cum se face azi. Si asta a speriat oculta - inprimul rand. (Va aduceti aminte cu siguranta de "politica" anilor '95-2000 cand se spunea sonor ca "o tara care nu face imprumuturi (datorii) externe e o tara pierduta." Aceiasi oameni ne dau in continuare "lectii" pe sticla televizorului )
- Blocul/sistemul socialist a cazut din cauze interne ce tin de restrangerea peste un anumit prag a proprietatii private (sa ne amintim "relaxarea" dreptului de proprietate din anii '70, de mandatarii ce functionau legal, de fermele agricole familiale profitabile) si de angajarea intr-o cursa dementa a inarmarii.

3). "Revolutia" din blocul socialist al anilor 89-90 nu a avut ca motivatie "drepturile omului". Cum spunea colegul Urban "ii durea in basca de noi" - iar daca le-ar fi pasat de suferintele noastre ar fi facut "pasul salvator" in perioada Kominternista de pana in anii '70, cand in blocul socialist s-a murit "pe capete".
Interventia occidentului a fost insa facuta in perioada de dupa cumplita perioada ce a urmat dupa razboi - cand in loc sa ne decimam in interiorul blocului socialist ( revoltele din Ungaria, Cehia etc ) am gasit o forma de cooperare care a dat nastere unui sistem economic care scotea din piata marile companii transnationale din VEST.   
FiABILITATEA si EFICIENTA produselor din blocul de EST (socialist) (fiabilitatea - si nu aspectul de cele mai multe ori grosolan...) era gata sa desfiinteze "economia de comsum" a blocului de VEST , in acest mod profitul companiilor transnationale din vest fiind ruinate, rezultatul fiind imense stocuri de materiale si marfuri nevandabile ("teoria becului").  La noi totul se consuma rational, se reconditiona, se recicla (cei  3 R - pentru cine-si mai aduce aminte conceptul ), la noi produsele aveau o "rata de inlocuire" cu zeci de procente mai mica decat in Vest - iar aceasta eficienta si fiabilitate  a sufocat economia vestica care ajunsese sa prefere marfurile produse in blocul socialist - chiar daca eticheta de prezentare era a unei firme din vest (ceea ce azi se numeste "franciza" - si ganditi-va la produsele enumerate de colegul Urban, produse care plecau de aici, de la noi fara nici o evidentiere a locului unde au fost produse)
- Stocurile de materii si materiale, somajul rezultat din aceasta folosire a fortei de munca din Est pentru produse desfacute in Vest (fenomen economic la care doar Japonia a gasit solutii ...de factura socialista, solutii care functioneaza si azi ) au dus in final la sufocarea economiilor nationale vestice, la presiuni imense pe guvernele "tarilor occidentale dezvoltate" care au fost fortate sa acopere cu "datorii strategice" aceste evolutii economice pe plan mondial - pentru sustinerea companiilor transnationale istorice/traditionale.
- Singura solutie pentru presiunile facute de companiile transnationale asupra guvernelor vestice a fost gasirea unui "loc de joaca" pentru ingineriile financiare practicate de "baietii rai" din marile companii transnationale, a celor pe care in acest dialog ii numim "oculta". Atata timp cat "locul de joaca" era blocul socialist iar "locul de cheltuire a banilor" era blocul de vest se putea spera la o iesire din criza, la un echilibru valabil numai in tarile occidentale.
- De aceea am fost invadati la inceputul anilor '90 de toate stocurile economiilor occidentale (de la "pulpe americane" la confectii de prost gust pe care doar nebunii le-ar fi purtat, de la aparatura electrocasnica "de unica folosinta" la mii de tone de deseuri materiale toxice ) - iar muntii de gunoaie in care traim acum si interzicerea aproape cu desavarsire a actiunilor de recuperare a deseurilor sunt doar o parte a razboiului psihologic la care am fost - si suntem - supusi.
- Scopul extinderii spre Est a fost unul singur - distrugerea eficientei economiei blocului de Est - nu "democratizarea", nu "drepturile omului", nu grija pentru viata celor din blocul socialist.

4). Toti "baietii cu ochi albastrii" identificati pe traseu si "stransi in brate de ursul grizzly" s-au intors in tara cangrenizand la comanda economia romaneasca. Este singura explicatie logica si normala a evolutiei economice a unor oameni care au avut banii, informatia si resursele comertului extern romanesc - si nu au reusit, dupa atatia ani, decat sa fie mai zapcii, mai distructivi, mai nocivi decat invadatorul economic initial. In toata lista expusa de unii colegi in aceasta discutie nu poti identifica decat maxim 2 persoane care nu au cangrenizat economia romaneasca la reintoarcerea in tara pe post de "investitori strategici". Dar in aceasta evolutie fortata a unor romani care ar fi trebuit sa relanseze economia romaneasca dupa caderea socialismului nu putem sa excludem cozile de topor si tradatorii care au oferit pe tava "ursului grizzly" mecanismele si resursele comertului exterior romanesc - de la banci la relatii internationale, de la contacte comerciale la clauze si termeni de negociere economica. Rezultatul - desfiintarea in totalitate a economiei romanesti, stingerea oricarei sperante a romanului de rand, distrugerea in totalitate a ceea ce numim "fiinta nationala" - fie ca vb de traditii, educatie, speranta de viata sau centrii de coagulare a vointei nationale pe un interes general, comun si necesar (inexistenta substantei termenului de "interes national" - ca rezultanta a unui razboi psihologic constant de peste 25 de ani)

5). Presiunea politica externa. Ar fi incorect, in aceasta analiza, sa dam vina exclusiv pe guvernele occidentale pentru presiunile politice care ne-au dus in aceasta situatie. Din punctul lor de vedere a fost o masura cinica dar necesara pentru a tine cat mai departe de granitele proprii jocurile economico-financiare ale "baietilor rai" din oculta. Orice incercare a tarilor tinta de a scapa din "terenul de joaca" al ocultei a fost sanctionata prin presiuni politico-economice la nivel inalt - in incercarea de pastra o suma de tari occidentale ferite de ingineriile financiare ale ocultei ( cum a fost criza financiara initiata in 2008 - desi aceasta criza poate fi definita si ca "actiune de pedepsire" a unui nou, si puternic, jucator international - Uniunea Europeana)

6). Metodele de "linistire" a tarilor din blocul de Est care au vrut sa scape din "terenul de joaca" al ocultei au variat de la presiuni politice directe si acceptarea in legislatia nationala a unor aberatii legislative, la acceptarea unor mecanisme economico-financiare falimentare si confiscarea institutiilor financiare nationale, pana la generarea unor centre de conflict violent, care sa faca presiune pe guvernele "ne-linistite". De aceea am fost si sunt impotriva oricarei miscari stradale violente, indiferent de motivatie sau scop. In aceasta confruntare cunoasterea si impunerea legii prin mijloace exclusiv pasnice si organizate este singura cale de asigurare a succesului - desi in cazul unei tari ca Romania nu poate fi vorba de un succes evident ci mai degraba de o intarziere a unor masuri davestatoare pentru fiinta noastra nationala - intarziere care sa duca la pierderea "momentului de eficienta maxima" pe care se bazeaza jucatorii ocultei.
  Chiar si interzicerea accesului Romaniei in Spatiul Schengen se inscrie in aceasta strategie a ocultei - pentru ca odata acceptati in acest teritoriul cu reguli speciale devenim "zona interzisa" pentru jocurile economico-financiare ale ocultei. Singura noastra sansa este acceptarea in Spatiul Schengen, spatiu in care legea este respectata cu strictete, spatiu in care conflictele interne sunt interzise si abordate pentru stingerea  "centrelor de conflict" (cazul Greciei) si nu spre inflamarea conflictului pe directia dezvoltarii intereselor ocultei (cum este acum cazul Ucrainei).
De mult timp Romania face fata, din ce in ce mai bine, generarii centrelor de conflict stradal/social si pare ca aceasta rezistenta la dezvoltarea conflictelor nu sunt motivate de sintagma "mamaliga nu explodeaza" ci de o forta care ne ocroteste. Sa ne ajute Dumnezeu ca aceasta forta sa ne ocroteasca si in continuare - pentru ca anul acesta pare a fi unul in care "centrele de conflict" vor fi mai dese si mai "motivate".

7) Departe de mine de a fi un mistic - dimpotriva, sunt un liber cugetator care accepta existenta unei divinitati supreme ce guverneaza viata in Univers. Pe langa aprecierea pentru analiza pe subiectul mistic facuta de colegul Urban vreau  sa subliniez minciuna cumplita care a permis acapararea mistica a unor romani care au cunoastere, care pot face ceva in folosul national dar totusi stau in asteptarea unei "minuni" prevestite de "traditia ortodoxa stramoseasca".
- Niciodata, nicicand, sub nici o forma aceasta "traditie" nu s-a manifestat prin alinierea credintei ortodoxe la interesele invadatorului. Astazi, sub masca "traditiei stramosesti" cultele religioase s-au raliat intereselor ocultei - fiind laolalta cu invadatorul economic un  factor de dezintegrare a fiintei nemului romanesc
- prin sugerea de la buget a unor sume imense ce acopera construirea de lacase de cult, constructie strans legata de traficul/furtul materialelor de constructii, "munca la negru" si evitarea taxelor de orice fel.
- prin sugerea de la buget a unor sume destinate introducerii in scoli a unei educatii "traditionale" ce nu are nimic de-a face cu dezvoltarea unei societati a viitorului, bazata pe stiinta si eficienta
- prin sugerea din avutia nationala a unor imense suprafete de teren ce au fost si sunt scoase in afara interesului national ramanand nelucrate, devalizate, defrisate
- prin neimplicarea in viata sociala romaneasca, religia fiind mai degraba un centru generator de conflicte interconfesionale decat un factor de coagulare a unei rezistente economico-culturale autohtone, in special in mediul rural
- prin sustinerea, prin implicare electorala directa, a unor forte politice care distrug viitorul romanesc dar subventioneaza sau promit subventionarea activitatii mistice

In trecut, niciodata, nicaieri, in nici o situatie slujitorii bisericii nu au intraznit sa mistifice "traditia" aliindu-se cu invadatorul (economic) in timp ce populatia, alaturi de domnitorul roman,  facea efortul de a respinge atacul inamic - pentru ca tot prin traditie, de aceasta data traditie reala, ar fi fost "scurtat de cap" pentru tradare. Astazi aceasta aliniere cu invadatorul economic este rasplatita de conducatorii romaniei prin noi sume de la bugetul tarii virate compartimentului mistic, prin noi scutiri de taxe si sustinere a unor proiecte aberante, faraonice - cum este catedrala ce se vrea a "mantuirii neamului".
- Aceasta minciuna a "traditiei ortodoxe stramosesti" trebuie subliniata, evidentiata, trebuie sa inceteze.
Prin traditie, in timpuri de restriste, preotul isi incingea sabia peste sutana si era in fruntea obstii, in prima linie, organizand obstea pentru infruntarea inamicului - deci nu statea cu mana intansa la pomana pentru constructia lacaselor de cult sau venituri scutite de taxe.
Iar acest lucru, acesta cumplita minciuna trebuie demontata, clar si raspicat - pentru ca nu putem ignora aportul, ajutorul romanilor de buna credinta, care prin educatie sau experienta de viata sunt credinciosi si se afla in acest moment prinsi in plasa manipulatorilor mistici.


P.S. Pentru cine crede ca am fost prea dur sau fara "acoperire" ii rog sa faca o corelatie intre traseele din cupru disparute din sistemul economic si de transport romanesc (CFR, retele electrice, motoare din sistemul de irigatii etc ) si  sutele/miile lacasel de cult acoperite cu tabla de cupru - in conditiile in care de mai bine de 10 ani extractia si prelucrarea cuprului in Romania este aproape inexistenta. Credeti ca au facturi pe tabla de cupru sau este "cumparata" cu "iertarea pacatelor" data celor care fac "aprovizionarea" cultelor religioase ("ca sa ,manance si gura lor ceva") ?

P.S.S.  :-D
CitatSubscriu total la pct. 6) ca si la precedentele - dar nu si la parerea ca "Romanii bogati nu mai pot fi sclavizati de catre Oculta."
Subscriu total la parerea lui Zen - si am explicat mai sus ce inseamna "om bogat" in Romania. Bogatia lor e aproape un pic ceva mai mult de ZERO in comparatie cu puternicele companii transnationale cu care ne confruntam, companii in fata carora atat guverne cat si "oameni bogati" din occident au capitulat.
- Nu excud insa si o varianta in care "romanii bogati" sa nu mai poata fi sclavizati de oculta - cu conditia sa nu uite ca trebuie sa stie sa-si aduca marea masa de romani in jurul lor, urmand sfatul inteleptului si anticului Sun Tzu : "Nici un general nu poate castiga o batalie fara o armata - Nici o armata nu poate castiga o batalie fara un general"