Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Colonia Romana

Creat de Urban, 17 Februarie 2014, 15:01:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

@Ganditorul

Superba completarea ta, ma inclin si voi reveni cu amanunte...

Xanadron

Doar citeva mici obiectii la postarea Ganditorului, care le zice oricum f.bine din pdv. geopolitic aproximativ "normal" (azi sint se pare chitibusar peste media admisa): :-D

- "Serviciile" zic eu ca n-au fost desfiintzate, ci doar cosmetizate - si-n plus multiplicate. Ocupatia lor principala de-acum: biznisu' (ar fi fost culmea sa reziste tocmai ele-serviciile ispitei ochiului sarsailic :evil:).

- Cred ca-i cazul rediscutarii "regiei" rotschildiene aplicate cu ocazia experimentului bolsevic (tineti poate minte calatoria lu' Lenin-Trotzky cu trenul ala plin de aur+bani... sigilat, ca sa nu "aprinda" si alte revolutii pe drum). :wink:
Invit oricum pe oricine crede ca poate contrazice evidentza clara a finantarii URSS de catre "polul opus" sa ma contrazica - inclusiv pe tema "directivelor KGB" din care se deduce clar "targetul" pritocirii unui sistem imperfect din proiect. Si falimentar in perspectiva.

http://gandeste.org/general/1947-directivele-nkvd-pentru-tarile-din-orbita-sovietica-moscova-2-6-1947-strict-secret/34965

Citat din: Urban din  18 Februarie 2014, 20:53:11
@Xanadron

Nu ridic osanale socialismului sau capitalismului, pentru ca sunt fetele aceleiasi monede... insa, vezi tu, totusi Romania e ceva aparte.
Noi nici pe vremea lui Ceasca nu am fost comunisti cu adevarat si nici acum nu suntem capitalisti, cumva nu se prind niciunele de noi, ca natie ma refer... asta e o observatie personala.
Exista undeva in ADN-ul romanului "ceva" care depaseste puterea mea de intelegere...
In rest, orice padure are uscaciunile ei...
Subscriu din nou - da' tot degeaba probabil. :-D
Fiindca, oricum am suci-o, tot la "Ucideti sistemul" ne poticnim - justificat oarecum.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Ma inclin in fata finelor observatii ale lui Zen care deschid o noua directie a discutiei : cauza-efect.
Tocmai de aceea subliniez ca cele scrise mai sus :

CitatDar ambele tabere au stiut ca serviciile romanesti de informatii trebuie sa dispara - ca functionalitate nationala in primul rand

lasa sa se inteleaga in plan secund ca disparitia fizica s-a aplicat doar celor care nu s-au incadrat in noua pozitie de "biznis". Cauza - Efect, previzibila, mai ales intr-un domeniu in care informatia face toti banii .
Tot ca o evolutie  cauza-efect poate fi privita initierea comunismului in Rusia si tarile satelite dar si evolutia directivei amintite - transformarile mai de suprafata sau de substanta ale sistemului (intelegerii initiale) fiind datorate "efectului" care se opune totdeauna "cauzei" care l-a produs.
Sa nu uitam ca analizam o situatie a evolutiei umane - si in consecinta exista o gramada de factori subiectivi ce pot schimba traseul evolutiei "normale", previzibile, in orice moment. Un eveniment minor, neluat in seama de strategii ocultei, poate schimba cursul istoriei exact pe un drum "neprevazut" ... ce trebuie iar "corectat" prin interventie brutala - si ciclul se repeta sub alta forma aparenta desi vb de aceleasi origini ale "cauzei".
- Privind situatia dinamic, in evolutia ei, ceea ce a fost in 1917 nu mai putea fi valabil in 1944 (chiar daca azi "gasim" documente fulminante), iar ceea ce era valabil in 1989 nu mai este valabil astazi - chiar daca ne referim la concepte socio-politice teoretic identice, mai mult sau mai putin cosmetizate, mai mult sau mai putin vopsite pentru reprezentarea pe scena sociala a "democratiei" terrane.

fiulploii

Din acelasi link , dat de Urban , o chestie interesanta . daca e asa cum zice acolo atunci eu inteleg pe deplin furtul si tradarea si devalizarea tarii. Luam tot ce se poate inainte de scufundare in radiatii.

Ipoteza soc: adevarata miza a gazelor de sist – pomparea de desuri radioactive in subsol; poluare radioactiva la Pungesti sub paza jandarmilor?

articol din 1965


centrale nucleare din Europa


http://www.badpolitics.ro/ipoteza-soc-adevarata-miza-a-gazelor-de-sist-pomparea-de-desuri-radioactive-in-subsol-poluare-radioactiva-la-pungesti-exterminarea-discrete-a-romanilor/

hanzo

fac asa un rezumat din mai multe carti, legende, unele spuse de colegi chiar aici pe site.

vine GOD si fii.. apoi god face pamantul, si unul din fii cade, apoi ceilalti fii se lupta cu el si noi stim citim in carti ca cel cazut a fost infrant. boon.. God nu-l distruge pe cel cazut de face rau, de ce, este evident.

citim in carti, vine un Fiu mare pe pamant intrupat, si un Rege peste tot pamanul spune, inchinate mie si te voi pune conducatorul lumii caci mie mi-a fost data.  hopaa.. cui fu dat pamanul/lumea?

adaugam ca cea mai mare izbanda a celui cazut e sa faca oamenii sa creada ca el nu exista, si pune niste slujitori sa scrie niste carti.. dar si ceilalti fii scriu si ei una alta. nu mai e clar cine pe cine a infrant, cine exista, cine nu..

follow the money, ochisorii simpatici, faptele vorbeste, pentru ca bani pentru ca sistem.

tot din legende, se sfadesc care sa ofere viata vesnica, cea spirituala dupa moarte, sau inca din timpul vietii daca exista o 'reinviere' spirituala, sau oferta nr 2.. prin stiinta, ca cel cazut cifer, cifre era bun la matematici, si poate oferi o viata luuuunga loco pe pamant si poate cine stie.

evident mai e o vorba mare, ca tot ce se face va fi tot intru slava lui pana la urma.

si mai cred ca diferentele dintre noi si un fiu, cred ca sunt cam cum ne uitam noi la o albina. o intelegem intru totul, sunt unii dintre noi care au grija de ele, altii care nu.. ma rog ati prins ideea. nu poti ruga o albina sa iti faca programe pt pc, sau sa construiesca un motor cu injectie.
si in functie de ce cetim avem acces la anumite porti.

bat campii cu gratie, si muntii cu inspiratie.  :rainbow:
darul cel mai de pret al oamenilor e ca.. ei pot fi orice isi ingaduie si pot sa duca. ham zis.

cum lupti cu un adversar care de generatii, te conditioneaza.. vezi exemplul cu maimutele si apa..
daca oamenii erau slabi pe cat vor sa ne faca sa credem, nu mai exista sistemul. parerea me. iesea fiu' la interval si spunea, e ca mine, jos si bagati cate 20 flotari ca asa vreau eu.





Xanadron

Citat din: fiulploii din  18 Februarie 2014, 23:02:46
Din acelasi link , dat de Urban , o chestie interesanta . daca e asa cum zice acolo atunci eu inteleg pe deplin furtul si tradarea si devalizarea tarii. Luam tot ce se poate inainte de scufundare in radiatii.
Posibil si asta, chiar daca pare cumva oximoronic planu' "otravirii" unuia din cele mai bune soluri din lume - al nostru (vorba vine). :lol: Care musai tre'sa hraneasca-n curind si vreo 2 milioane de "oaspeti alesi de f.f. sus" :star: din Orientul Apropiat - tot parerea mea ...comentabila si asta.
...Si totusi, dezastrul post-Fukushima (clar ca voluntar produs de "sforarii" dintr-o anume tabara - pentru mine cel putin) desfide si el orice logica, un Pacific pe moarte nefiind aparent deloc in interesul americanilor.
Banuiesc, ce-i drept, adevaratele meandre ale tacticii asteia, dar nu ma risc sa le postez aici.
P.S. Nu-s oricum de acord cu afirmatia ta ca Urban a pus linku' ala cu sclavii. :lol:

@ Ganditorul acum: Ai sigur si tu dreptate, fiindca-i clar ca variabile-s destule si socotelile atent proiectate nu le ies 100% din prima nici alora din virfu' piramidei. :evil: (daca n-as fi decis sa ma opresc la postarea nr. 3366, v-as fi povestit cum tatucu Stalin si-a luat lumea-n cap de prin 1948 si Stapinilor din Umbra nu le-a placut asta deloc ;)). Feedbackul LOR functioneaza insa perfect, chiar daca aparent "fluid" si intirziat (cu Stalin a durat pina-n 1953).
Ce-i drept, e mult mai usor sa deducem conexiunile cauza-efect post-factum decit cu ceva timp inainte.

...si @hanzo: Haios rezumatu' :-D si chiar veridic in mare, da-ncearca sa ma crezi ca pokeru' planetar (in plan fizic) se joaca demult cu o "mana moarta" - noi.
Nu mai intru insa-n detaliile instruirii cite unui Fiu pentru fiecare planeta locuita din miliardul de Terre - doar din galaxia noastra - ca sa nu ridic si mai mult nivelul de alarma la alx :-D - si politica, si religie-ntr-un singur topic ar fi chiar webo-blasfemic.

(Later Edit) - Ptiu drace, abia acu' vad ca asta-i de fapt a 3367-a postare. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  18 Februarie 2014, 23:46:04

P.S. Nu-s oricum de acord cu afirmatia ta ca Urban a pus linku' ala cu sclavii. :lol:


Excuse me, Sir !  :-D  Mea culpa !

  Eu zic ca colonia Noului Ierusalim nu mai e valabila decat ca steag fals falfaitor .
Si nu sunt de acord ca exista un miliard de terre in galaxie si te rog sa ma contrazici  8-)
 

Xanadron

Citat din: fiulploii din  18 Februarie 2014, 23:58:43
Excuse me, Sir !  :-D  Mea culpa !

  Eu zic ca colonia Noului Ierusalim nu mai e valabila decat ca steag fals falfaitor .
Si nu sunt de acord ca exista un miliard de terre in galaxie si te rog sa ma contrazici  8-)
Ai din nou dreptate - sint de fapt mai multe de-un miliard. :wink:
Nu neaparat trase insa la Xerox dupa chipu' si asemanarea Geei, ce-i drept.

Iar colonie a N.I. sintem oricum de ceva vreme... prin procura, asa ca false-flapsurile sint doar bruiaje adiacente, intru mascarea altor tiribombe pe cit de silentioase, p-atit de parshive.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

#38
CitatCa sa nu se piarda pe drum informatia  :-D

Ai auzit bine, SCLAV...

Nu cetatean, nu contribuabil, nu om, ci pur si simplu SCLAV!
Nu ma crezi?...Ti-o dovedesc imediat.
Statul Roman te lipseste de 80% din venituri in fiecare luna.

Iata cum:

....La salariu 45%...
Data viitoare cand iei salariul numara bine banii.
Acum mai numara-i odata....A doua oara ai numarat banii pe care statul tocmai ti i-a luat sub forma de bir denumite eufemistic impozite, taxe sau asigurari.
Nu te uita pe fluturas ca nu o sa gasesti acolo datele complete, ci o fictiune contabila numita salariu brut.
Intreaba insa pe patronul tau cat a virat la stat in luna asta si vei vedea cat platesti in mod real la stat.
Pentru ca statul e perfid... Desi iti ia banii tai, nu ti-i ia pe fata.
Nu te invita la un ghiseu sa-ti ia banii din buzunar... Nu, il pune pe seful tau sa ii dea chiar inainte ca tu sa-i vezi.

Mai exact, la un salariu net in mana decent de vreo 3000 RON iata cat iti ia statul din buzunare pentru privilegiul de a fi contribuabil in tara ta:

Asigurari sociale: 1338.7 RON – Astia cica ar fi banii de pensii si alte pomeni sociale pe care trebuie sa-i platesti in numele solidaritatii sociale.
Daca i-ai investi insa intr-un fond de pensii private cu un randament de numai 10% pe an te-ai putea retrage in numai 10 ani nu 40 cat iti cer ei sa lucrezi.
Sau ai putea trimite cel putin un copil la gradinita, scoala, liceu privat.

Sanatate: 457.64 RON – Astia sunt banii pe care-i platesti pentru servicii medicale infecte si medicamente compensate pe care nu le gasesti.
In schimb o asigurare privata excelenta gasesti la jumatate din pret.

Impozit: 571.41 RON – Astia sunt banii fara destinatie, cu care statul poate sa faca ce vrea.
Si chiar face, fara sa-ti dea tie vreo socoteala.

Somaj + diverse: 90.18 RON – Astia sunt banii pe care nu o sa-i vezi niciodata.
In somaj nu intri ca specializarea ta e cautata si oricum nu poti trai cu cele 400 RON de la stat, iar de restul taxelor nici n-ai auzit darmite sa aiba sens.
De exemplu, ce e contributia pentru concedii?
Ti-a dat statul bani vreodata cand ai fost in concediu?
Sau garantarea salariilor?
Singurul care-ti garanteaza salariul este patronul care alearga dupa clienti.

In total 45% din fondul de salarii se duce automat la stat... Fie ca vrei, fie ca nu vrei.

...La cumparaturi 25%

Te bucuri ca ai luat salariul, nu?
Chiar daca e doar jumate din cat puteai sa ai.
Te duci imediat la cumparaturi, faci plinul cu benzina, platesti facturile si darile locale.
Felicitari, statul ti-a mai luat o buna parte din venit:

... TVA 24% – printre cele mai mari din lume

Accize pe benzina, alcool si alte produse de lux – "aliniate" la standarde europene...
Rovinieta, taxe de timbru, proprietate, taxa radio, taxe eco. Multe dintre ele nici macar nu le stii desi sunt sub nasul tau.
Vezi certificatele verzi si taxa radio care vin cu factura de la electricitate sau taxa pe punga de plastic.
Peste 200 de taxe si impozite platite de firmele de la care tu cumperi servicii si bunuri si care se adauga la pretul de raft.
TVA-ul iti mananca 20% din jumatatea din buzunar, adica 10% din total.
Restul taxelor marunte adunate cam tot pe-atat...Masina si "luxul" restul de 5%.

... Prin capuse 10%

Statul isi capuseaza propria economie si te pune sa platesti mult prea mult pentru serviciile capusate.
Hai sa vedem capusele:
...Blatul: Regiile si firmele de stat sunt de mult timp niste gauri negre ale economiei.
Cat ne costa ele? Miliarde de Euro in fiecare an.
De exemplu, anul trecut ai platit fara sa stii un miliard de Euro pentru CFR, pentru ca asa a vrut pixul lui Ungureanu.
Anul acesta o sa platesti 800 de milioane pentru Oltchim, dar din pixul lui Ponta... Ei au semnat, dar tu platesti.

... Glazura: Firmele private cu monopol de stat.
Adica acelea care au platit la stat pentru privilegiul de a avea zero competitie.
Lipsa competitiei duce la preturi mai mari... Pe care tot tu le platesti.

... Cireasa de pe tort: Birocratie, alt produs eminent al statului.
Aprobari peste aprobari, aprobari pentru aprobari, procese interminabile, documentatie stufoasa.
O armata de functionari, judecatori, avocati, notari publici, contabili, experti de toate soiurile care produc doar maculatura castiga o avere din jungla legislativa din Romania... Pe care tu o platesti.

Statul controleaza astfel direct sau indirect aproximativ o treime din economie... Pe care tu o platesti.
Din aia 30% cat ii mai ai in buzunar statul iti mai ia asadar inca 10%.

... 80% statul, 20% tu – cine pe cine slujeste?

Cum se numeste o relatie in care cineva iti ia patru cincimi din cat produci si-ti lasa o cincime, doar atat cat sa mananci si sa te-mbraci?
Cauta bine in istorie si vei gasi o singura definitie: SCLAVAGISM

Doar pentru ca nu vezi lanturile cu care esti legat de catre stat, nu inseamna ca ele nu sunt acolo.
Ia incearca sa nu-ti platesti taxele... Poti?
Poti sa te duci la magazin si sa zici vreau sa cumpar produsul asta dar refuz sa platesc TVA?
Sau poti sa zici, eu am asigurare privata de sanatate, nu ma intereseaza sa mai platesc la stat?
Sau poti sa zici ca nu mai esti "solidar social" si sa nu mai platesti CAS-ul?
Sau poti sa te duci in control la CFR sa vezi pe ce arunca banii?

E timpul sa devii din nou stapan pe banii tai.
E timpul ca statul sa te slujeasca pe tine, nu tu pe el.
Pentru asta am creat Miscarea Antitaxe.
Pentru ca tu sa faci ce vrei cu banii tai!

Nu exista buzunarul statului.
Exista doar buzunarele noastre.
Oamenii se nasc liberi, nu egali unii cu altii.
Libertatea este starea noastra naturala; egalitatea este artificiala si impusa de politicieni si guverne.
De aceea, bunastarea pe care orice om o creeaza in timpul vietii sale, este a lui si numai a lui.
Nu a Statului, nu a poporului, sau a altcuiva.
Orice transfer de bunastare de la un om la altul, fara voia lui, este un simplu furt si trebuie denuntat ca atare.

Ignorarea acestor lucruri simple a dus in ultimii 60 de ani la suferinte cumplite, crime si nenumarate abuzuri.
Pe masura ce Statul comunist devenea mai puternic, oamenii deveneau mai slabi.
Dar tocmai prin slabirea acestui popor, Statul si-a dat singur lovitura de moarte: odata cu prigonirea intreprinzatorilor curajosi, afacerile au disparut si banii s-au imputinat.
Iar Statul a ajuns acum in pragul falimentului – din propria lui vina si orbire.
Pentru ca nu exista tara puternica, facuta din oameni slabi.
Vedem azi peste tot o resemnare generala, incurajata de mafia partidelor.
Ni se spune intentionat ca nu exista sanse de reforma, ca poporul indura orice, ca nici macar foametea care se arata la orizont nu va clinti nimic.
Miscarea Antitaxe nu crede aceste lucruri.
Credem ca ne aflam in pragul unor rasturnari globale si ca intreaga clasa politica, vinovata de subminarea economiei nationale, si-a pierdut sprijinul si este pe cale sa plateasca pentru faptele ei.

Miscarea Antitaxe afirma ca Romania nu-si va reveni niciodata fara investitii straine.
Iar in ultimii 5 ani, investitiile au scazut de 9 ori!
Practic, astazi nu se mai poate vorbi de investitii in Romania.

Ce vor investitorii straini, ca sa vina intr-o tara?
Ce vrea orice patron: tribunale necorupte, sindicalism slab si taxe mici.

In ultimii ani, tot mai multi bani au intrat la bugetul Statului, dar tara a devenit tot mai saraca.
Cheltuielile au crescut, taxele la fel, dar salariile au scazut – si la fel si nivelul de trai.

Cu cat Statul primeste mai mult, cu atat coruptia devine mai mare.
Romania are printre cele mai mari taxe din Europa si in acelasi timp e cea mai corupta tara din Europa, pentru ca cele doua sunt legate.
Toate partidele care au fost la putere de 22 de ani, au crescut taxele – pentru ca bugetul statului a devenit proprietatea lor.
Si cu cat se incasa mai mult la buget, cu atat luxul lor devenea mai tipator.

Vor romanii starpirea coruptiei?
Sigur ca da! Toate sondajele arata asta.
Atunci nu e decat o singura solutie logica: sa dea cat mai putini bani la Stat.
De-a lungul vremii, romanii au blestemat ,,zeciuiala" si lacomia fanariotilor.
Iata ca acum, in secolul 21, sub asa-zisa democratie, Statul ia firmelor nu 10, ci 75% din cat castiga! Acest jaf trebuie sa inceteze.

Disparitia completa a taxelor o fi o utopie... Dar scaderea lor nu.
Socialistii ne zic ca Statul cheltuieste taxele noastre pe apararea tarii si pe garantarea proprietatii. E o minciuna!
In realitate, armata nu mai are bani sa scoata tancurile din garaje, iar Romania ajuns sa fie aparata de aviatia ungara.
Cat despre proprietate, tribunalele ii elibereaza pe banda rulanta, pe hotii care-ti calca casa; in schimb, te condamna pe tine, victima, daca indraznesti sa te aperi si sa-l lovesti pe ,,sarmanul" hot.
Deci ce aparare si ce garantare?

Uitati-va la bugetul pe 2013: 90% din bani nu sunt cheltuiti pe serviciile de baza ale statului.
Ci pe protectie sociala, contracte guvernamentale oneroase, plata imprumuturilor vechi si pe salariile unui aparat birocratic greoi, arogant si umflat peste orice necesitate.
Deci putem foarte bine sa taiem bugetul statului cu 90%, iar serviciile lui de baza nu vor suferi, ba chiar din contra.
Socialistii urla ca si reducerea taxelor cu 90% e la fel de utopica, si ca Statul nu-si poate taia cheltuielile asa de mult: dar din pacate pentru ei, cifrele arata invers.

Sindicatele, impreuna cu clasa politica si justitia corupta, sunt principalele piedici in calea revenirii economice a Romaniei.
Sindicatele nici macar nu mai reprezinta pe nimeni: liderii sindicali au ajuns niste bogatani, dar nu din afaceri proprii, ci tot din parazitarea bugetului de stat.
Autoritatea lor in randul angajatilor e zero: dovada ca de 22 de ani, sindicatele au incercat de mai multe ori sa organizeze o greva generala in toata tara: dar n-au reusit nici macar o data!
Nu numai angajatii din sectorul privat ii ignora, ci si angajatii din sectorul de stat.

De aceea Miscarea Antitaxe vrea interzicerea grevelor si eliminarea sindicatelor din firme.
Daca angajatii vor sa se asocieze, sunt liberi s-o faca acasa, pe proprietatea lor.
Iar daca vor greva, s-o faca in strada: nu pe proprietatea patronului care-i plateste.

Statul nu trebuie sa se bage intre angajator si angajat.
Nu e treaba lui sa stabileasca un salariu minim, sau sa impuna un contract de munca.
Fiecare firma stie mai bine ce salarii poate sa ofere, in ce conditii, si pe cine trebuie sa concedieze.

Statul nu e altceva decat o intreprindere in care bagam bani, ca sa obtinem anumite servicii.
Platitorii de taxe sunt actionari ai statului.
Si, ca orice actionari, trebuie sa-si poata controla oricand investitia, sa decida singuri destinatia banilor, sa se retraga din afacere daca doresc.

Prea multe decizii judecatoresti s-au dovedit abuzive si ilegale, iar acum Romania plateste din greu aceste greseli.
Judecatorii trebuie sa raspunda financiar pentru ce hotarasc, asa cum noi toti raspundem pentru deciziile noastre.

In Romania, Biserica este parte a Statului, pentru ca ia bani din bugetul Statului.
Dar mai rau: Biserica este scutita de taxe pentru toate afacerile pe care le face...Si sunt nenumarate!
Are firme de turism, joagare, firme de obiecte religioase, hoteluri si multe altele.
Statul ii ia unui medic privat si pielea de pe el.
In schimb, unui preot nu-i ia absolut nimic, ba chiar ii da o felie din banii medicului.
Miscarea Antitaxe lupta pentru taxe mici: dar acele taxe sa fie platite de toata lumea.
Daca cineva nu plateste, altcineva o sa plateasca dublu, in locul lui.

Dintre toate institutiile statului, Parlamentul are cea mai scazuta popularitate.
De fapt, in cazul lui nici nu mai poate fi vorba de popularitate, ci de ura.
Pentru ca a ajuns un cuib de infractori, cu dosare penale in curs, care s-au pus la adapostul imunitatii.
Miscarea Antitaxe nu vrea doar reducerea masiva a numarului de parlamentari...Asta e oricum inevitabil.
Dar vrem ca un parlamentar sa poata fi concediat oricand, daca alegatorii lui considera ca nu face treaba.
Pentru ca parlamentarul este de fapt un simplu angajat, nimic altceva.
Iar daca un angajat te fura, nu astepti 4 ani: ci il zbori de nu se vede, imediat cum l-ai prins!

Pedepsele legilor romanesti nu ii sperie pe hoti...Din contra.
Un partid a ajuns sa fure cam 7 miliarde de euro pe an, cat este la putere; adica 28 de miliarde pe mandat.
Iar daca fac inchisoare (desi de regula nu ii prinde nimeni) nu fac decat maximum 2 ani si nici aceia intregi.
Deci, de-o parte avem 28 de miliarde de euro, iar de alta avem 2 ani de inchisoare.
Atunci nu e de mirare ca in Romania coruptia a explodat.
Furtul este pur si simplu incurajat de lege!
Miscarea Antitaxe vrea echilibrarea balantei.
Daca un hot intinde mana sa ne mai fure, macar sa stie ca isi pune viata la bataie!

In 22 de ani, Romania a schimbat trei Constitutii...Iar acum vine a patra!
Toate facute de comunisti si toate la fel de proaste.
Nici macar una din ele nu garanta proprietatea...Rezultatul?
Mii de procese de restituire a pamanturilor, haos in agricultura, case confiscate de comunisti si vandute acum abuziv de Stat, Romania condamnata la CEDO sa plateasca 16 miliarde de euro despagubiri.
Iar daca cineva iti incalca proprietatea, drept s-o aperi practic nu ai... ba mai faci si puscarie daca ii aplici hotului o "corectie".
Aceasta bataie de joc trebuie sa se opreasca.
Pentru Miscarea Antitaxe, garantarea proprietatii e o chestiune de viata si de moarte.

Aproape o treime din banii statului se duc pe pomeni.
Nu e doar anti-economic: e pur si simplu o prostie.
A devenit mai rentabil sa zaci acasa pe banii statului (sau pe banii parintilor, care iau pensie tot de la stat), decat sa muncesti.
Aici solutia e simpla: protectia sociala trebuie sa dispara...In intregime.

Aproape toate serviciile statului, in afara celor de baza (ca apararea), pot fi imediat externalizate pentru reducerea costurilor si cresterea calitatii.
Externalizarea inseamna desfiintarea monopolului statului: in loc sa inghitim cu forta niste servicii mizerabile, putem sa platim unde ne place noua.
Asa se creeaza competitia intre furnizorii de servicii. Iar noi devenim din clienti captivi, clienti reali.

Sanatatea: nimeni nu are dreptul sa ne oblige, pe banii nostri, sa mergem la spitalele de stat, daca noi nu vrem.

Invatamantul: acum statul ne ia banii si ii da el scolilor, dupa cum i se pare lui...E o aberatie.
Elevul stie mai bine ce-i trebuie, decat un ministru.
Deci banii sa mearga direct la elevi, sub forma de vouchere, cu care se pot duce la ce scoala vor ei.
Iar profesorii se pot asocia in scoli private, unde cei mai buni vor fi ceruti de toata lumea si vor castiga imens, fata de cat castiga azi.

ANAF: in loc sa combata evaziunea fiscala, a ajuns sa fie centrul evaziunii si coruptiei.
Solutia nu e decat una: desfiintarea completa.
La ANAF, cancerul a patruns deja peste tot si reforma este imposibila.
Institutia trebuie recladita de la zero, cu alti oameni, care sa fie inspectori privati si nu functionari publici.

Politia Romana: am vazut cu totii cum politistii sunt direct implicati in traficul de droguri, camatarie, proxenetism.
Iar retelele de infractori din Politie ajung pana la ministru, indiferent cine este ministru.
Daca vrem o viata normala si siguranta autentica, Politia trebuie descentralizata.
Fiecare comunitate sa aiba politistii ei, pe care sa-i cunoasca si sa-i voteze in fiecare an.
Iar daca nu fac treaba, sa stie ca in anul urmator ajung someri...Altul la rand!

Ne-am saturat cu totii de partidele care promit si, dupa ce ajung la putere, fac exact pe dos.
In Romania nici nu exista partide de dreapta.
Pentru ca absolut toate sunt disperate sa cheltuiasca banii nostri.

SURSA
http://www.badpolitics.ro/esti-sclav-la-stat/

ON TOPIC:
Iata cum se deschide o "noua piata de desfacere pentru produsele Ocultei"
http://www.mediafax.ro/externe/protestele-de-la-kiev-continua-noua-oameni-au-fost-ucisi-autoritatile-au-lansat-un-ultimatum-inaintea-unei-interventii-live-video-galerie-foto-12104172

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3829.msg88005.html#msg88005

fiulploii

Tot ca sa nu se piarda informatia :

Mai terminati cu manipularile ordinare! Nu va cumpara strainii pamantul de la 1 ianuarie 2014! Vi l-au cumparat deja in timp ce dormeati!! L-au vandut niste retardati pe o plasma sau 100 de rachiu! Cum dispare fizic o tara, in premiera mondiala, in timp ce populatia se uita la Suleiman si la Bianca Dragusanu

Aciduzzul | 7 ianuarie, 2014

Mai terminati cu manipularile ordinare! Nu va cumpara strainii pamantul de la 1 ianuarie 2014! Vi l au cumparat deja in timp ce dormeati!! L au vandut niste retardati pe o plasma sau 100 de rachiu! Cum dispare fizic o tara, in premiera mondiala, in timp ce populatia se uita la Suleiman si la Bianca Dragusanu

    Una dintre cele mai abjecte si mai ridicole, in acelasi timp, manipulari care circula zilele astea pe internet este aceea ca, vezi Doamne, de la 1 ianuarie 2014 strainii pot cumpara fara restrictii teren in Romania. Manipulatorii, de altfel, nu foarte rafinati, ai poporului de oi "uita" insa sa spuna ca, si pana acum, strainii au cumparat fara NICIUN FEL de restrictii teren in Romania. Fara nici cea mai mica restrictie! Sa explicam cat se poate de clar pentru sufletele mai simple. De la 1 ianuarie 2014 pot cumpara teren in Romania persoanele fizice straine, singura restrictie fiind aceea generata de dreptul de preemptiune. Cu alte cuvinte, cel care vrea sa-si vanda terenul trebuie sa notifice primaria ca vrea sa vanda, iar acesta trebuie sa anunte vecinii vanzatorului, potentiali cumparatori cu drept de preeptiune. Acesta este singura conditie care a mai ramas in lege dupa ce acesta s-a intors de la Bruxelles.

MAI MULTE DESPRE JAFUL TERENURILOR ARABILE AICI SI AICI.

Aceasta restrictie se aplica, insa, exclusiv persoanelor fizice. Persoanele juridice cu actionariat 100% strain pot cumpara, ca si pana acum, ORICAT teren doresc fara nici cea mai mica restrictie. Deci, de unde panica, isteria cu 1 ianuarie 2014?!!! S-a schimbat ceva cu adevarat?!!!

Este important pentru populatia indobitocita sa stie ca in Romania, potrivit legilor antiromanesti alcatuite de clica bolsevica antiromaneasca careia i s-a permis sa fure in liniste si sa distruga efectiv tara, pot cumpara teren agricol si paduri fara nicio restrictie ORICE STRAIN, nu numai cetatenii UE, fata de care Romania are anumite obligatii prin tratatul de aderare. Orice strain, chinez, arab, evreu, etc. poate cumpara oricat teren in Romania, ca si pana acum daca isi infiinteaza o firma in Romania(cu actionariat 100% strain).

La fel, orice strain, si repet, ORICE strain(chiar si APATRIZII!!?) poate cumpara ORICAT teren arabil in Romania cu o singura conditie. Sa aiba domiciliul intr-un stat UE. Cu alte cuvinte, inainte sa vina cu diplomatul de bani in Romania trebuie sa inchirieze inainte o garsoniera in Germania, in Polonia, in Bulgaria, etc.

Asadar, dragi concetateni indobitociti, unde este restrictia? De unde frica ca ne fura strainii tara cand ne-au furat-o deja?

Mai trebuie precizat faptul ca Romania nu a impus niciodata vreo restrictie pentru straini la cumpararea de terenuri.

Chiar inainte de aderare, inca de la inceputul anilor 2000, arabi, israelieni, italieni au cumparat pe nimic, pe o suta de euro/hectarul, sau chiar pe mai putin, zeci de mii de hectare de teren arabil.

Nici dupa aderare Romania nu a binevoit sa impuna vreo restrictie strainilor, chiar daca celelalte state member UE au facut-o.

Practic, Romania este in acest moment singurul stat din UE cu o conducere bolsevica profund antinationala si prima tara din istoria lumii care va disparea fizic pe timp de pace. Fara sa fie nevoie de vreo armata de ocupatie. Doar de o mana de tradatori, agenti de influenta care se vor muta in Elvetia dupa ce-si vor incheia misiunea de distrugere completa a tarii ca sa traiasca din conturile grase si, evident, de o mare masa degenerata de redusi minali si cu o rezistenta ridicol de mica la orice fel de manipulare grosolana, un borhot genetic care va diparea fericit, uitandu-se la Suleiman si la Bianca Dragusanu. Sau, de ce nu, in timp ce altii salveaza Rosia Montana sau Pungestiul...

Toate tarile din Europa, adica TOATE – Bulgaria, Ungaria, Estonia, Polonia, Franta, Germania, etc. au reguli stricte sau chiar interdictii clar formulate pentru achizitia de ternuri de catre straini. In Germania daca un singur hectar de teren ar fi cumparat de vreun strain s-ar declansa un scandal national. In cazul in care aceste tari nu au interzis expres cumpararea de terenuri de catre straini, legislatia care permite achizitia este atat de alambicata, cu reglementari nationale dublate de altele la nivel local, cu zeci de ministere si agentii implicate care trebuie sa-si dea acordul pentru cumpararea de teren, incat este practice, imposibil sa cumperi teren in vreunul din statele Europei. Bine ca exista Romania ca sa se poata scurge toti aici.

Si inca ceva. Daca asa-numitele televiziuni, asa-numita presa, controlata de bolsevici politici au tot interesul sa abata atentia turmei de la adevaratele probleme ale tarii si sa la ocupe mintea cu mizerii, este greu de inteles ce se intampla cu asa-numitele ONG-uri nationaliste care au agenda incarcata cu tot felul de "evenimente" care mai de care mai nastrusnice si mai crepusculare. Dintr-un motiv sau altul, aceste organizatii nu considera ca este importanta disparitia fizica a Romaniei. Dragi, "nationalisti" nu va mai speriati! Nu o sa va fure unugurii tara! Au vandut-o deja pe doi lei compatriotii vostri retardati...

Si inca ceva, dragi prieteni. In Romania strainii detin 40% din suprafata arabila a tarii. Adica 4 milioane de hectare dintr-un total de 10 milioane. Este adevarat ca propaganda oficiala va abureste ca este vorba "doar" de 800.000 de hectare. Dragi, idioti(scuze pentru romanii informati), aceste 800.000 de hectare sunt cele detinute cu acte, adica intabulate si inregistrate la APIA. Restul sunt terenuri detinute de straini fara acte, sau cu acte de vanzare-cumparare, dar neintabulate pentru a nu fi impozitate de statele din tara de origine a cumparatorului. La aceste suprafete se adauga alte milioane de hectare(nu se stie cate) arendate de firme straine, care au drept de preemptiune la cumparare. In cazul padurilor, jaful atinge proportii epice, multe milioane de hectare fiind deja in proprietatea strainilor.

Asadar, dragi "romani", mai are vreun rost sa ne isterizam gandindu-ne la data de 1 ianuarie 2014?! Sau, deja, puteti sta linistiti pentru ca nu mai aveti tara?!!...

http://www.badpolitics.ro/mai-terminati-cu-manipularile-ordinare-nu-va-cumpara-strainii-pamantul-de-la-1-ianuarie-2014-vi-l-au-cumparat-deja-in-timp-ce-dormeati-cum-dispare-o-tara-in-timp-ce-populatia-se-uita-la-suleiman-s/

Urban

http://www.youtube.com/watch?v=WrNwbNgCooY#t=110

Sa presupunem ca ei sunt viitorul acestei tari...

Xanadron

...Or fi păscut ceva ierburi fătucile? :roll:
N-aş vrea oricum să le fiu... TATĂ, deşi-n urmă cu nişte decenii înclinam să cred că-i perfectă propensiunea unor "fiice" spre hipnotizare submisivă prin vrăjeli aburitoare bine ţintite. :wink:

La modul serios acum: îmi pare chiar alarmantă isteria asta religioso-patriotardă - şi clar retardă. :|
Care se înscrie evident şi ea pe linia stimulării unei aşteptări pasive, (b)ovine :lol: a intervenţiei Cuiva de Sus, în timp ce "taţii"  (ăştia de ne călăresc de milenii, cu sau fără sutane) îşi văd bine-mersi de mulgerea-n continuare a Turmei de toate energiile imaginabile.

Concluzia-mi strict zenoida: păcat, păcat de mielu' surd, orb şi turbat. :cry:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

socrate

CitatCauta bine in istorie si vei gasi o singura definitie: SCLAVAGISM
Urban,
Cauta bine in istorie si vei gasi o singura explicatie/cauza: SCLAVAGISM=PATRIARHAT   :evil: specialitatea "casei"... :fight:

sugestie...cauta bine in "istorie" si vei gasi "definitia" religiosa a dreptului divin patern precum si "definitia" laica a acestuia....dreptul pozitivist :wink:
pt.a utiliza analogia e imperios necesar "a gasi" si DEFINITIA Dreptului Natural/Drept Rational (PRINCIPIILE DREPTATII) si perioada ISTORICA aferenta a aplicarii acestor DREPTURI,de asemenea e imperios necesar a constata/rationa   relatiile sociale interumane exzistente in perioda aplicari lor....
evident...fara intrebuintarea PRINCIPIILOR LOGICI,analogia Nu ar fi una prea "fericita" dpv Rational/Logic... :-D

PS.altfel spus....."colonia romania", un amalgam de crunte realitati resuscitate/reamintite....a caror cauza Nu se cunoaste :-D iar "solutionarea" efectului/efectelor ar fi periodica lor "amintire"  :roll: ...si asta pe Forum Rufon..... :wink:

socrate

Citat din: fiulploii din  18 Februarie 2014, 23:58:43
Excuse me, Sir !  :-D  Mea culpa !

  Eu zic ca colonia Noului Ierusalim nu mai e valabila decat ca steag fals falfaitor .
Si nu sunt de acord ca exista un miliard de terre in galaxie si te rog sa ma contrazici  8-)



Eu zic ca colonia (spatiul geografic) Noul Ierusalim mai e valabila...numai ca....intr-un fel sau altul trebuie intaias data "decolonizata" :evil: iar apoi colonizata....cu Liber-Cugetatori puri ....o opinie...sper sa nu te superi..ca te contrazic... :wink:
....de acord cu tine la "exzistenta miliardelor de terre"....dar sper sa fi de acord ca este imperios necesar ca UNIVERSUL sa detina o "terra" unde sa locuiasca in "tihna" adepti spirituali ai dreptului pozitivist ....ca rezultat/plata a "activitati" lor pe Terra... :wink: :-D

Urban

... no comment !