Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cipuirea - instrument necesar?

Creat de mm, 13 Noiembrie 2013, 11:34:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mm

  Din urmatorul interviu:
http://saccsiv.wordpress.com/2010/09/04/video-felix-koppelman-presedintele-comunitatii-evreiesti-oradea-implantul-cu-cip-este-necesar/
am dedus ca cipuirea este absolut necesara ca si instrument de conducere a indivizilor prosti, instrument necesar "statului", preocupat foarte de "apararea"  prostimii pasnice de pericolele invizibile ce o paste. Cuvinte asociate: pastor, pasune, paste(le)... etc.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

AdarM

Adicatelea, ar fi mai bine fara fara cip, decat cu cip...
Gramofonul n-are cip, dar niciun om sanatos la creieri nu l-ar prefera unui sistem audio modern. Cipul e parte integrata a simulatorului cardiac si as vrea sa-l vad p-ala care il poarta si-l blameaza in acelasi timp.
Control?
Pai control exista dintotdeauna, insa, daca pana mai ieri, il faceau cu creionul in catastife, la peste 7 (sapte) miliarde deja sunt necesare tehnici noi, la fel ca atunci cand s-a facut trecerea de la raboj, la registru.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

mm

#2
  Ar fi gresit sa spun: "Stimată clonă!" - deoarece sunt mai multe clone si o singura persoana reala. Tot gresit e sa spun: "Stimate clone!" - deoarece e o singura persoana reala careia ma adresez. Merg pe asumarea raspunderii acestei inevitabile greseli gramaticale si voi spune:

  Stimată clone!
Dupa cum s-a inteles de catre oricine, subiectul nu era cipul= bun sau rau (el fiind un obiect lipsit de constiinta) ci era problema: cine va folosi cipul si impotriva cui? Cine (fara constiinta totusi) va folosi acest cip (neutru) drept instrument de privare de libertate a indivizilor si cu ce drept? Raspunsul a fost dat extrem de clar de rabi de Oradea, in interviul semnalat:  Statul!

Foarte clar! Cine este statul, totusi? Pai, rabi intelegea prin stat acel stat creat cu ocazia rivolutiei "democratice" din 1848 (ah, iar revolutie?!) de masoni pentru a aresta la propriu un popor, o tara sau mai multe. Acel stat este un instrument de privare (partiala) de libertate a colectivitatilor mari. Armata, politia, justitia, educatia si toate celelalte sisteme de stat au devenit odata cu aceasta ocazie (a "rivolutiei demo-") instrumente de limitare a vointei (si libertatii) poporului si inlocuirea ei cu o vointa straina (de neam), alogena. De atunci, statul acela a devenit un instrument de constrangere a colectivitatilor, obligandu-le sa-si canalizeze eforturile in sensul satisfacerii parazitului "statal" (care sta in spatele statului), obligand colectivitatile sa lucreze impotriva intereselor proprii colective (pana la autodistrugere). Practic, toate structurile statului ("modern", "democratic", etc.) sunt efectiv indreptate impotriva cetatenilor cinstiti, pasnici, inofensivi.

Intrucat se pare ca nu era suficient, cipuirea va fi o treapta superioara limitarii libertatii colective, respectiv - limitarea (cititi eliminarea) libertatii individului. Si controlarea lui, in paralel, totala.
Zice rabi: "securitatea statului", nu a cetatenilor si s-a exprimat extrem de exact. Asa e. Foarte bine zice si ca statul preia puterea. Da, a luat intrega putere de la colectivitatea de cetateni ca sa o dea masonilor. Mai zice: statul preia puterea de la religii. Corect, asa este! Le-a luat-o. Colectivitatile nu se mai pot controla singure cum era inainte de pas'opt si, de-acum, cu ocazia cipuirii, nici indivizii nu se vor mai putea controla singuri. Haios, nu?
Ce a mai spus rabi, ca statul ne apara pe noi impotriva unor pericole inexistente. Stiam, stiam ca ne-am putea apara f. bine de pericole inexistente si singuri. Nu ne putem apara de cei care ne "conduc".
Intrucat ce-am spus pana aici sunt, dupa parerea mea, niste realitati, sper sa nu supere pe nimeni.

Am pus punctul pe i in aceasta problema doar de dragul adevarului adevarat si intru evitarea unor plictisitoare si inutile topicuri de genul "Obiect cilindric..." in care clone ale uneia si aceleiasi persoane isi singure raspunsuri si intrebari (pe subiect dubios).
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

fiulploii

@mm
   Vreau sa spun ca in primul rand articolul ala zice clar :

La o cautare destul de sumara pe google, n-am gasit nici o fotografie a presedintelui Felix Koppelman, pentru a verifica daca e sau nu e el cel din video. Personajul din inregistrare pare destul de serios cand ne spune ceea ce ne spune. Cel ce-i ia interviul insa, pare cam zbuciumat. Si cum in coltul din stanga jos gasim un soi de titlu de emisiune, ,,Ciocolata cu piper", ma gandesc sa nu fie totul o caterinca.

   L-am postat totusi, caci poate cu ajutorul cititorilor ne vom dumiri ce si cum. Daca personajul este chiar Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea, atunci este foarte grav ...


  Sa presupunem ca e adevarat ce zice ala. Cred ca ne aflam in fatza unei dileme : cutitul e bun sau rau ? Depinde cine il foloseste, nu?
  Dar ideea de baza e ca de ce sa fim cipuiti ? Cam seamana cu turma de animale si nu pra ne convine, nu? Noi suntem fiinte rationale, ce naiba!  Noi suntem mai mult decat  o turma de animale!
  Oare asa sa fie? Nu vreau sa dezvolt acum problema asta si oricum, sunt studii si experimente sociale la greu pe tema asta iar cel mai bun  exemplu este Romania- tara mea de glorii, tara mea de dor.   :-D

  S-ar putea, zic eu, sa se incerce trecerea de la gandire individuala la gandire de stup . :-o Wow. Tare de tot si cam seamana cu Borg aia din Star Trek . Oricat ne opunem dupa metodele actuale daca cineva a luat decizia de transformare in colectivitate gen stup atunci asa va fi. - ghici unde trebuia pusa virgula  :lol:
  Si putem sta linistiti, nu ne va trece nimeni prin strunga cu forta sa ne aplice cipul. Vom cere noi  :evil:
  Parerea mea... pe fuga.

  Raspunsul asteptat : da, cipuirea este un instrument necesar.

  Intrebarea doi: pentru cine e necesar acest instrument ?

acme

Citat din: fiulploii din  18 Noiembrie 2013, 11:42:30
@mm
   Vreau sa spun ca in primul rand articolul ala zice clar :

La o cautare destul de sumara pe google, n-am gasit nici o fotografie a presedintelui Felix Koppelman, pentru a verifica daca e sau nu e el cel din video. Personajul din inregistrare pare destul de serios cand ne spune ceea ce ne spune. Cel ce-i ia interviul insa, pare cam zbuciumat. Si cum in coltul din stanga jos gasim un soi de titlu de emisiune, ,,Ciocolata cu piper", ma gandesc sa nu fie totul o caterinca.

   L-am postat totusi, caci poate cu ajutorul cititorilor ne vom dumiri ce si cum. Daca personajul este chiar Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea, atunci este foarte grav ...

?
http://www.bihon.ro/evreii-au-sarbatorit-tu-bi-shvat/news-20090211-05002272
We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

#5
Citat din: fiulploii din  18 Noiembrie 2013, 11:42:30
  Intrebarea doi: pentru cine e necesar acest instrument ?

Păi, şi pentru colegul AdarM precum văd (şi mă crucesc.) :-D
...Stockholm Syndrome someone?

Serios acum: iniţial eram tentat să scriu şi eu o postare "sistematic-demolatoare" ca a colegului mm, dar mi-am reamintit la timp că-i preferabilă poziţia ignorării unor "bruiaje" ilogice emise de/din Reţeaua Captivilor (orice Rău poate fi oricum sucit în direcţia "bună" prin sofisme îmbîrligate.)

Nu mă pot abţine totuşi să nu remarc îngustimea spirituală a unuia - Koppelman - care-ar trebui să fie-n primul rînd ghid... spiritual al unei comunităţi deloc compusă majoritar din idioţi (recte evreii.)
Antiselecţia liderilor se vede însă că funcţionează din plin şi la ei de-o vreme. :|
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mm

#6
  Imi pare rau daca eforturile mele de sistematizare a informatiei, cu scopul urmarit de selectare numai a adevarului, respectiv a realitatii, au fost receptate ca "sistematic-demolatoare", imi pare rau (repet) intrucat nu am avut o asemenea intentie.
 
Citat"Nu mă pot abţine totuşi să nu remarc îngustimea spirituală a unuia - Koppelman - care-ar trebui să fie-n primul rînd ghid... spiritual al unei comunităţi deloc compusă majoritar din idioţi (recte evreii.)"
Nu cred ca e vorba de ingustime spirituala la rabi ci de un comportament absolut normal de nobil stapan, care, avand in spatele sau insasi puterea totala nu are nici o frica sa le spuna pe nume elementelor ideologice pe care puterea respectiva le-a implementat deja (in mintea implementaţilor) si sa le spuna si pe acelea ce urmeaza sa fie implementate (cipul). E linistit chiar si in compania unui reporter cam bâţâit. El este stapanul (calm), totul curge in favoarea sa, inclusiv bâţâiala reporterului.
  Parere personala : a nu se confunda smecheria cu inteligenta. Smecherii nu sunt neaparat inteligenti, ei putand fi doar niste banali ticalosi. Uneori, pe langa ticalosie, pot avea si inteligenta. Inteligenta este un "dat", procentual constanta, aceeasi in toate categoriile (constatat prin masuratori stiintifice) sociale, profesionale sau (indiferent) de rang.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

#7
"Sistematic-demolatoare" era un compliment, :wink: colega mm...
Fiindcă demolai eşafodajul logic (dar profund amoral de la temelie) al celor de se cred, odată ajunşi (pseudo)aleşi, "mai egali" decît noi, ăştia pentru care EI-iluzioniştii :evil: nu doar se oferă să gîndească, ci chiar ne obligă să le-nghiţim "gîndirea".

Transferul diabolic de insidios al puterii de decizie a comunităţilor de la vechii... sutaşi să zicem, în mîinile unor reprezentanţi deloc... reprezentativi fiindcă "fabricaţi" în laboratoarele paraziţilor statali, merită oricum analize sistematice ca a ta.

Alegerile "democratice" rămîn însă o iluzie macabră şi, pînă cînd oamenii n-or să fie convinşi de asta (chestie care nici nu-i interesează de fapt, orbiţi dar şi veşnic ocupaţi/tocaţi de moara consumismului cămătăresc în principal)... îşi cam merită soarta.
Şi cipurile-n freză, clar. :x

P.S. Nu trebuie neapărat re-citată celebra vorbă a lui Stalin ("Nu contează ce se votează, ci doar cine numără voturile") în sprijinul afirmaţiei de mai sus, fiincă metodele de atingere a targetului "alegerilor" sînt acum mult mai subtile.
Nu-i timp de listarea lor completă, dar gîndiţi-vă de ex. la ultimele alegeri prezidenţiale din Franţa (unde preşedinţii chiar au ceva puteri), cînd în finală au ajuns - pur întîmplător, desigur -, :-D doi evrei.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mm

  Aaa! Multumesc pentru compliment. Ce-i drept, si eu incep sa cred ca sunt prea transant.  Se pare insa ca adevarul este cea mai defavorizata categorie a zilelor noastre. Iar eu am impresia tot mai accentuata ca ma automarginalizez sustinandu-l. Vai de capul lui adevar daca a ajuns sa fie aparat de un bicisnic ca mine...
  In zilele noastre nimeni nu se mai refera la el desi orice fel de notiune, definitie, categorie, etc. nu poate fi precizata (de noi) in lipsa lui, in afara adevarului.
  Minciuna, atotputernica (in zilele noastre), nu este decat lipsa adevarului.

  Pe partizanii cipuirii nici nu pot sa-i condamn deoarece circula dezinvolt pe strada persoane care si-au bagat belciuge in nas. Ce mai conteaza un cip acolo!
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

AdarM

Citat din: Xanadron din  19 Noiembrie 2013, 13:01:41
Păi, şi pentru colegul AdarM precum văd (şi mă crucesc.) :-D
...Stockholm Syndrome someone?
Prietene (as vrea sa cred ca imi ingadui apelativul), controlul, fie ca e reprezentat de un cip sau o arma pusa la ceafa, e o chestie externa, din afara fiintei, o forta ce poate fi anihilata usor, trebuie numai sa vrei.
Cel mai bun exemplu e sistemul recluzionar, unde controlul e dus catre extrem, insa avem destule marturii si relatari despre indivizi care s-au simtit si chiar au fost mai liberi decat oriunde.
In concluzie: controlul isi dovedeste eficienta in masura in care omul il accepta, insa refuzandu-l, opunandu-i-se, il anuleaza. Chiar cu o mie sau un milion de cipuri, libertatea tine de spirit si atitudine, nu de o bucata de siliciu.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Xanadron

Citat din: AdarM din  05 Decembrie 2013, 07:59:19
Prietene (as vrea sa cred ca imi ingadui apelativul), controlul, fie ca e reprezentat de un cip sau o arma pusa la ceafa, e o chestie externa, din afara fiintei, o forta ce poate fi anihilata usor, trebuie numai sa vrei.
Cel mai bun exemplu e sistemul recluzionar, unde controlul e dus catre extrem, insa avem destule marturii si relatari despre indivizi care s-au simtit si chiar au fost mai liberi decat oriunde.
In concluzie: controlul isi dovedeste eficienta in masura in care omul il accepta, insa refuzandu-l, opunandu-i-se, il anuleaza. Chiar cu o mie sau un milion de cipuri, libertatea tine de spirit si atitudine, nu de o bucata de siliciu.
Abia acu' văd că-s dator cu încă un răspuns. Încep oricum să cred că deja-s ieşit (cu capu') printr-un ochi sărit din plasa Matrixului, :-D din moment ce constat că vorbesc limbi uşor diferite cu mai mulţi dintre voi, respectabili colegi şi/sau prieteni.
Exemple: abyss nu-i de acord cu afirmaţii... nefăcute, daos ma gratulează cu atributul "capitalist" cînd jde' postări anterioare - evident necitite - îmi trădează convingerile clar "stîngiste", iar acu' tu-mi suceşti sensul mesajului, care era (şi-o să mai fie) exact în sensul subliniat de tine - al necesităţii acţiunii dincolo de cîrcotelile din spatele monitoarelor.

Sînt nevoit să vin însă şi cu nuanţe contrare ultimei tale afirmaţii: "rezistenţa" contra sistemului tentacular-opresiv nu-i deloc uşoară, da-i mult mai grea (dacă nu chiar imposibilă) c-un cip deja înfipt... oriunde-n noi.
Fiindcă aparent simpla "bucată de siliciu" poate fi, la comanda Controlorilor, :evil: ŞI echivalentul unui glonţ în ceafă.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

daos

Mult stimate si iubite Xanadron, nu te consider deloc capitalist si nici comunist si nici macar alt gen de fan al stiu eu ce gen de abordare a economiei politice. Pur si simplu cand ti-am facut urari de ziua ta am incercat sa fac o gluma, ca tot venise bossul Chinei pseudo-comuniste pe la noi. Atata tot. Daca cumva te-am suparat imi cer iertare.
Inca odata o spun: nu te consider capitalist, ci doar ozenist. :D

abyss

Maestre......accepta te rog scuzele mele. Corecţia sufletului imi acaparează mare parte din atenţie. Cu cip ori cip-cirip tot cale lunga sa ne ajunga va mai fi. Pâna la corpuri sintetice, evident.
There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...