Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

1776: Noua Ordine Mondială și Illuminati

Creat de terraflorin, 08 Octombrie 2013, 16:13:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

terraflorin

La 1 mai 1776 ... după ce a fost însărcinat să elaboreze un plan pentru a controla bogăția, resursele naturale și forța de muncă din întreaga lume, Adam Weishaupt, un iezuit  [francmason] care a renunţat la creștinism , a anunțat planul Illuminati în douăzeci și cinci de paşi simpli. (Cu alte cuvinte 25 de paşi pentru a controla lumea pentru idioţi  :-D )

Aceşti paşi sau aceste obiective includeau:
* corupția  tinerilor prin sex și droguri
* controlul presei (vedeţi Înregistrarea Congresului SUA 9 februarie 1917, pagina 2947 , unde congresmanul Calloway a anunțat că JP Morgan   a cumpărat 25 de ziare din America și a fondat propriile edituri , cu scopul de a controla mass-media )
* crearea unui regim de teroare prin false atacuri teroriste și apoi regizorii să apară în faţa oamenilor ca ''salvatori ai celor asupriți  și campioni ai lucrătorilor", pentru a-l cita pe Adam Wieshaupt , care apoi a adăugat , " si noi suntem interesati de exact opusul" acestor lucruri .

(minim 85 % din aceste obiective au fost îndeplinite)

Ted Gunderson, Retired FBI Senior Special Agent In Charge (Memphis, Dallas and Los Angeles Divisions) P.O. Box 18000-259, Las Vegas, Nevada, 89114 (310) 364-2281

Alţi paşi?