Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce ascunde armata despre fenomenul OZN

Creat de stiridebuzau.ro, 06 Octombrie 2013, 19:01:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


Xanadron

#1
Profit de revenirea prin zona a stimatului ziarist Florin Mitu ca sa reiterez citeva intrebari intru eventuala clarificare a detaliilor uneia din observatiile FAN buzoiene - intrebari ramase-n suspensie pe fostul topic similar, unde de altfel si cazul "decapitarii granicerului" :-o relatat de alt coleg cu aparitie fulguranta a ramas la fel de... in coada de peshte (ca multe alte relatari initial IMPORTANTE de pe forum, intrerupte abrupt de mai multi "whistlebloweri" autohtoni):

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4316.msg78100.html#msg78100

1. Presupusa "nava-mama" :star: a aparut deci observatorilor din Capatinesti (dupa "fulgerul din senin" - citat: "Deodată am văzut ca un fulger pe cer, care a dispărut după câteva secunde.") ca fiind de forma sferica initial si abia apoi piramidala?

2. Cam cit sa fi durat "metamorfoza" asta din pdv geometric sau, in fine, optic-iluzoriu?

3. Au ramas poate si urme pe cer dupa presupusa deschidere a Portii Spatio-Temporale prin care s-a "strecurat" probabil marele OZN :ufo: in Realul nostru?

4. Si declaratia finala "Era ars tot, pe un cerc mare de câteva sute de metri pătraţi. Erau şi trei găuri cu diametru cam de 2 metri, a adăugat Nicolae Pogonaru." o cred 100%, desi as fi curios daca "diametrul de 2 metri" era al gaurilor propriu-zise sau al cercului imaginar pe circumferintza caruia s-ar fi gasit "gaurile" (si astea-s... un pic neclare :wink: zic eu - mai precis: erau gauri... aparent forate, sau adincituri in sol rezultate in urma exercitarii unei presiuni?) :roll:

Zic asta fiindca am vazut asa ceva cu ochii proprii in zona muntoasa vrinceana (drumul acum inchis Soveja-Lepsa, anii '98-'99) - adica 3 adincituri post-compresiune cit niste farfurii, amplasate in virfurile imaginare ale unui triunghi echilateral circumscris unui cerc... semi-ars cu diametrul de cca. 9 m.
Ba le-am si pozat.
(n.b.: Avind p-atunci posibilitatea sa abordez diverse personaje din pozitii inalte inclusiv in domenii "aeriene sensibile", am primit doar un raspuns aparent glumetz, de genu': "Si pilotii nostri de OZN-uri mai au probleme si aterizeaza aiurea.") :-o
Pe urma omu' a revenit la birfe si bancuri, oricit am insistat pe tema aparitiilor frecvente de OZN-uri prin zona aia vrinceana - pe atunci.

Inchei cerindu-mi din nou scuze daca-s prea chitibusar :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

Citat din: Xanadron din  06 Octombrie 2013, 22:18:36
...Zic asta fiindca am vazut asa ceva cu ochii proprii in zona muntoasa vrinceana (drumul acum inchis Soveja-Lepsa, anii '98-'99) - adica 3 adincituri post-compresiune cit niste farfurii, amplasate in virfurile imaginare ale unui triunghi echilateral circumscris unui cerc... semi-ars cu diametrul de cca. 9 m.
Ba le-am si pozat. ...
De ce este inchis drumul acum?
Nu pui un scan cu pozele?

Xanadron

#3
Citat din: tractorbeam din  07 Octombrie 2013, 13:52:37
De ce este inchis drumul acum?
Nu pui un scan cu pozele?
1. Asa spuneau citiva colegi de-aici acum vreun an - n-am verificat insa daca-i inchis sau nu (n-am mai calcat p-acolo de cind am vindut casa... minuscula pe care-o aveam in Soveja, prin 2001).
Interesant e detaliul ca la 3 luni dupa ce-a luat-o o psihiatra "dusa" - renovata, da-n pierdere am dat-o, astea erau vremurile p-atunci - casa a ars din temelii, impreuna cu altele. :-D Nu insa de la vreun scurtcircuit, ci de la jar zburatacitor din vecini.
La fel de interesant poate (ca studiu... psihiatric :lol:) e faptu' ca tipa ar fi vrut sa depun marturie la procesul cu vecinii care-a urmat, in sensul ca... mi-ar fi dat mai multi bani decit apareau in acte (suma aia ridicola, dar reala, subliniez).
Adica sa-mi fac un fel de... "autodenuntz fiscal". :-o
...Nu-i dragutza lumea-n care ne-nvirtim... de nebuni? :-D

2. Cred ca mai am negativul (o sa fac sapaturi - de-atunci m-am mutat de 5 ori).
Ca sa nu ma gaseasca arhontii, :evil: clar.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

Drumul dintre Lepsa si Soveja nu este tocmai inchis. Dar este aproape impracticabil pentru masinile de sosea. Si nici nu este vreun interes de a-l reface, desi, dispre Lepsa, s-a refacut o portiune de cca 1km (inclusiv un pod), probabil pentru maharii care au vile prin zona. Drumul este strabatut in principal de camioane supraincarcate cu lemne ...

Oricum, interesanta amplasarea acelei unitati militare, bine camuflata in padure, pe acest drum la cativa km de Soveja. Si stalpii cu antene dedicate (cat cei de GSM)  care retransmit semnalul dinspre unitatea militara spre zone mai civilizate...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

Nu ma mira starea actuala a celor 14 km, desi drumul virajat cu serpentine succesive si alternative era pe vremuri "ca-n palma", fiind folosit si ca loc de disputare a unei etape din C.N. de viteza in coasta. :rocket:
Motiv secundar pentru care-mi luasem de fapt casa acolo (aveam p-atunci un Renault Clio Williams), pe linga cel principal - aerul cel mai ionizat negativ din Romania.

Concluzie strict ontopic acum: armata a fost, este si va ramine in veci de-o secretomanie la fel de aberanta ca existentza ei. :evil:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/