Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Citat din: fiulploii din  19 August 2014, 02:44:48

Self-murder?   :-D o solutie razboinica onorabila.

A doua intrebare este : ce cauta Ei aici?
Nu are legatura cu sinuciderea. Are legatura cu "evoluezi sau revoluezi". A da foc padurii inseamna a o lua din loc, a te arunca in gol, a o lua de la zero cu totul, a incerca ceva nou, a te manifesta, a renunta la leaganul copilariei, a lua gatzii unora, a invata lucruri noi, a parasi vechiul habitaclu/obicei/crez, a nu mai raspunde la vechile comenzi, a deveni imprevizibil ...si tot asa pana maine...a deveni "rogue" dar intr-un mod cu totul nou si inteligent, a cauta noi idealuri, noi motivatii...

2. Fii mai explicit. Si chiar de vei fi, cui ii pasa ce cauta unii? dar tu ce cauti? pentru ce traiesti, pentru a te supune? iti place statutul tau, ramurica ta?
  A fi samurai inseamna a fi un automaton perfect. Mai degraba as prefera sa devin un kami si sa le dau foc la takagamahara, sa inceapa si EI un drum nou. Vechile obiceiuri perpetuate la nesfarsit mie cel putin imi provoaca dezgust.
  Pentru a merge mai departe trebuie sa scap de toate vechile conditionari.

Xanadron

Adevar grait-ai si-n ultima ta postare TooLongToBeRead, :-D compadre abyss – zic asta nu doar fiindca nici JE nu diger chiar toate miturile gnostice, ba chiar incerc sa merg dincolo de limitarea din start a gnozei dualiste luate "per se", ca un dat imuabil.

Si iegzact aici cred ca sta spilu' iesirii din circuitul reincarnarilor – achtung insa, si asta pare-a fi doar primul pas al evadarii din Matrixu' multi-strat!!!: intelegerea falsei dualitati impuse de catre Demiurgii Corupti prin iluzia holo-fractalica-n care ne balacim acu'. Si-n care realmente ne pare ca Universul raspunde la Bine cu Rau si viceversa (sau cel putin numai Raul aduce beneficii aparente imediate.)

Mai simplu: asa-zisii arhonti par sa fie si ingerii si demonii la gramada, care aplica impreuna cu maxim succes inducerea unui gen de sindrom Stockholm - in primul rind prin beserica, dar nu numai, fiindca-s 1001 alte ipocrizii funciare bagate pe tzeava (deceptii de prim rang, fiindca fara FRICA asta indusa perpetuu n-am mai trai in iluzia vulnerabilitatii, izolarii pacatoase si shansei unice de "salvare" promisa de aceleasi entitati  - terifiante si-atunci cind joaca rolul "politistului cumsecade".)

Din multe pdv-uri ai deci dreptate cind subliniezi gresala "aruncarii microbilor pe altii" si numai pe noi insine nu, apropo de submisiunea asta tembela, dar nu din toate. Fiindca nu-i prea usoara iesirea de sub "vraja" dualitatii asteia binare, in care 99,9% dintre noi sintem convinsi ca musai tre'sa servim una din cele doua tabere.
Care-s de fapt un singur sistem entropic (desi pe moarte deja, zic si eu tot ca tine) – da, ala al "zeilor debili" lasati sa se "energizeze" inca (de catre cine anume, ramine sa aflam cindva) din sursa/bateria locala terrana de chi/prana/duh etc, recirculata-ntr-un circuit pervers - saturno-selenar, ramin in continuare convins.

Treaba-i insa clar muuult mai imbirligata, cu ierarhii vampiroide, densitati vibratorii, lanturi trofice si linii temporale bine stabilite de-mai-sus - dar poate prea complexe (in sens de cauzalitate/utilitate-n testari graduale) ca sa le putem noi cuprinde.
Deocamdata... :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Un detaliu.
Cu mult timp in urma popii evrei aveau un dispozitiv simplu, un condensator urias numit aron nustiucum. Adica chivotul. Interesant e insa faptul ca el era super receptiv la campul energetic uman. Daca erai neinfricat si stabil emotional cat si energetic (nu mai intru in detalii) erai ok. Insa daca faceai nasoale...chiar si in gand, scula te simtea, adica dezechilibrul tau, blocajul energetic sau simplul fapt ca erai descarcat provoca o descarcare mortala de un anumit tip de electricitate dinspre cutie catre tine. De aceea popii aveau o funie legata de picior, pt a fi trasi afara din altar. Eh, ce zici? Tare nu? Se pare ca au crapat o gramada de nasparlii, asa ca s-au gandit sa.l "ascunda" de invadatori si sa.l lase acolo ca...poate aceia se intorc. Acum popii ortodocsi au si ei o imitatie de chivot pe masa altarului. Stii ca e mare cat 2 pachete de tigari long....ca sa fie siguri ca nu.i parleste prea tare.
  Chivotul poate fi replicat dar nu o mai doreste nimeni. Cred si eu, toti sunt impostori in ziua de azi mimand virtutile prin schimbare de voce, comportament si nspe mii de ritualuri.

mr

Pana la urma, cu toate scopurile lor meschine si pe fondul profetitei scaderi in constiinta a mentalului uman pe parcursul acestei versiuni de omenire, cred ca tot ce reprezinta latura "negativa" nu este decat un resort/combustibil pentru fiecare dintre noi in a gasi cu forte proprii mijloacele naturale de a iesi/intra in acest Matrix. 
O cale, dealtfel, la fel de demult "profetita", dar mai greu de acceptat si urmat de indivizii comozi si deturnati.

Dar Matrix-ul si cele de deasupra lui au reguli clare de functionare (ptr cei care le-au facut). Cine a profetit/anticipat caderea omenirii a facut-o in cunostinta de cauza, asa cum noi putem prevedea lucruri simple prin cunoasterea regulilor dupa care functioneaza.
Noi nu putem schimba acest Matrix (cu ce stim acum) si ne supunem/intelegem (sau suntem fortati sa o facem, dupa caz). Nu putem elimina partea asa-zis "negativa". Dar avem posibilitatea sa o stapanim. Si asta fac oamenii cu calitati pozitive de care pomenea abyss. Ceea ce arata ca totul se rezuma la efortul individului de a observa si intelege, pentru evolutia sa pe toate planurile, in Matrix... si foarte probabil ulterior intre Matrix-uri.

Din punctul meu de vedere avem la indemana cea mai puternica masina de a cunoaste Matrix-ul/urile: noi insine. Atat timp cat ne vom renega, vom emite ani lumina de speculatii despre existenta in matrixul material, multe dintre ele sterile si lovite nulitate din start intrucat trateaza efecte. Raspunsurile vin pe parcurs pornind de a ne face ordine in propriile ganduri, de la a invata sa observam, sa luam decizii responsabile si sa ne reglam echilibrul propriilor pareri prin observarea efectelor propriilor nostre decizii. Abia apoi incepem sa intuim si sa nutrim spre planuri si nivele de intelegere superioare, precum cine a facut pe cine si de ce...

Si vremurile astea in care maimutele domnesc par a fi un resort care va elibera tensiunea din mentalul colectiv, la momentul potrivit. Asta privind imaginea de ansamblu. Din interior pare a fi raul maxim...




"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

kandaon

Eu sunt un pic cam pesimist si cred ca omenirea e un fel de "cultura" sau "ciurda" care e cultivata sau exploatata (cel putin in cea mai mare parte) de catre unii. Care unii poate pot fi banuiti cumva sau facuta o imagine despre ei (cel putin unele fatete sau fete ale lor) din diverse religii, traditii sau chiar din studiul istoriei.
Oricum sunt in mare parte greu de decelat si inteles de catre "omu de rand", exista la niste niveluri greu de atins de catre oameni acum (si dpdv tehnologic si din alte pct de vedere, numai zic de posibila existenta si in universuri paralele etc). Iar sistemul creat de astia e facut in asa fel incat sa tina turma sau plantatia in frau si sa o poata exploata sau culege cat mai eficient (chiar daca mai scapa cate ceva). Aici sunt de acord cu TV Moldovan si cu ideile lui.

Lucrurile oricum cred ca sunt destul de incurcate, cu mai multe forte in joc (care sunt rivale, daca nu chiar inamice in mod direct) si nici chiar oamenii nu sunt de lepadat daca isi dau drumu. Aici e insa problema, ca e foarte greu sa-si dea drumu de capu lor cum se zice.
Insasi existenta destul de scurta pare setata in asa fel incat omul sa existe doar pentru a se reproduce si cam atat, nu are timp de mare evolutie in rastimpul vietii, marea majoritate se invarte in jurul lucrurilor de baza, mancare, bautura, un acoperis deasupra si eventual perpetuarea speciei, apoi "moartea". Sau "recoltarea", in diverse faze de evolutie, cand e omu mai "copt"(mai batran) ori mai "tanar" atunci cand apar razboaie sau stiu eu ce alte catastrofe).
Si aici totul se vrea sa se intample doar in anumite conditii, dupa TV Moldovan, adica sa nu se altoiasca mere cu pere si cu corcoduse. Si (ori macar) societatea sa se pastreze in anumiti parametrii (spirituali-energetici, chiar fizici, vezi diverse religii, credinte si norme sociale) pentru ca "recolta" de suflete (sau corpuri astrale) sa fie conform standardelor.

In acelasi timp sunt sigur ca exista metode de a fenta sistemul (la care unii oameni poate pot ajunge "de capu lor", intamplator sau in urma unor studii sau informatii peste care dau) si exista foarte probabil chiar si unii binevoitori (dintre cei mai avansati decat omenirea de azi) care pot ajuta sau chiar sunt implicati mai serios, fie din pura bunatate (adica nu exista doar dracu pe lume) fie din interes.

Dar, per total, omenirea in majoritate cred ca e inca la stadiul de "turma" exploatata sau "cultura" recoltata, si inca nu-si da seama sau e incapabila sa se ridice si sa iasa din "matrixu" asta creat aici

abyss

Fratele @mr adevar graieste...
Si totusi, fericirea si pacea spunea cineva ca nu o vom dobandi prin ocolirea problemelor ci prinntr-o abordare plina de curaj. Pacea nu o aflam in negare ci in Victorie!

fiulploii

In care din umbre e locatia acestei lumi ? De fapt nici nu conteaza locatia umbrei ci faptul ca aceasta lume e o umbra. De unde stim ca e o umbra? cam din toate textele antice de profil  :-)



Problema e cum accesam ''obiectul'' ?
Cineva zicea ca ar fi posibil acest lucru prin transferul constiintei . Dar cum s-ar putea face asta?
Un raspuns posibil ar fi prin ''posedare''  :lol:

Sunt curios ce putem intelege prin ''posedare'' in acest caz. Tehnica spirituala asupra noastra sau folosire de dispozitive diverse folosite sau lasate de zei?

Si iar avem categorii : zei, demiurgi, alieni ? Unii zic ca zeii nu sunt totuna cu alienii .
Daca corpul uman este doar un container de tip universal sau general, ce suporta mai multe tipuri de entitati - vezi asa numitele cazuri de posedare - atunci ce fel de entitati ''ocupa'' containerele numite corpuri umane?

Unde e iesirea?  :|

abyss

unde e lumea? ...depinde unde plasezi observatorul si observatia.
Umbre multiple... depinde unde plasezi Sursa luminii.
Posedarea...e o interferenta.
Zei, demiurgi...o scala de manifestari stabilita de energia ce provoaca miscarea , manifestarea liniara sau non liniara, propulsia unui sistem energetic.

Iesirea?...ce fel de iesire? de aici vad 2 optiuni. Una ar fi disiparea in elementele primordiale iar a doua sporirea energiei care propulseaza sistemul, respectiv cel biologic in cazul nostru.

kandaon

Citat din: fiulploii din  20 August 2014, 17:53:01

Problema e cum accesam ''obiectul'' ?
Cineva zicea ca ar fi posibil acest lucru prin transferul constiintei . Dar cum s-ar putea face asta?
Un raspuns posibil ar fi prin ''posedare''  :lol:

Sunt curios ce putem intelege prin ''posedare'' in acest caz. Tehnica spirituala asupra noastra sau folosire de dispozitive diverse folosite sau lasate de zei?

Si iar avem categorii : zei, demiurgi, alieni ? Unii zic ca zeii nu sunt totuna cu alienii .
Daca corpul uman este doar un container de tip universal sau general, ce suporta mai multe tipuri de entitati - vezi asa numitele cazuri de posedare - atunci ce fel de entitati ''ocupa'' containerele numite corpuri umane?

Unde e iesirea?  :|

Probabil unii zei sunt alieni dar nu toti alienii sunt zei.
Cat despre iesire, parerea mea e ca tine cumva tot de spirit/suflet si cum actionam cu el. Ce e in trupuri de fapt, si ce forma poate lua si ce poate face sufletul (sau/si corpul astral) asta cine stie.

Cum tot a pus mai sus maestrul Xanadron un film legat de subiect, imi amintesc de ceva scrieri ale lui Eliade si ale elevului sau Culianu (dar si de chestii din folclorul nostru de unde au mai si preluat ei cate una alta).
Era vorba nu de "posedari" ci de dedublari ori "calatorii in afara trupului", in care corpul astral sau/si sufletul parasea trupul fizic si pleca fie spre alte lumi fie calatorea tot in lumea asta dar la distante mari (in unele povesti putea lua chiar si forme fizice pe unde ajungea, inclusiv de animale).
Erau si niste descrieri despre cum faceau asta samanii (si vrajitorii/vrajitoarele), si cred ca a mai postat destule pe tema asta colegul Daos daca nu ma insel, legat de practica crestina ortodoxa, dar eu sincer nu ma prea pricep si nici nu recomand ca cineva sa se apuce de asa ceva. Ori sa o faca macar dupa o anume pregatire ori sa fie atent la niste sfaturi de la cineva care stie cat de cat despre ce e vorba (fie sa nu-si faca singur rau, fie sa nu mai vina cineva cu el inapoi in corp, fie sa-l convinga ca e nebun si sa termine cu prostiile hehe).
Poate sunt doar basme si nu exista de fapt asa ceva, dar oricum e bine sa se faca cu grija daca cineva chiar vrea sa experimenteze.

La samani/vrajitori (sau chiar varcolaci  :-D :fullmoon:), ce puteau fi de ambele sexe, era vorba de crearea unei stari de genul celei de meditatie, foarte calma, aproape rupta de lume, urmata imediat de una de hiperexcitatie prin care incercau sa produca un declic, sa declanseze lansarea sufletului afara din trup, ceva de genu, tre sa caut iara sa vad sigur hehe, sa nu fi incurcat lucrurile ori sa nu-mi amintesc exact.
De multe ori se ajutau de anumite substante (extrase din diverse plante de obicei, aici e un anumit pericol) pentru a crea starile alea.

La "varcolaci" era ceva invers cumva (de, cred ca fiecare avea metoda lui preferata si care mergea mai bine pentru el/ea), trupul cadea intr-un fel de somn profund si sufletul iesea la plimbare. Era descris un caz din evul mediu cred, cu o femeie despre care se zicea ca e vrajitoare ori ca se poate transforma in lup. Un magistrat din ala a considerat ca astea sunt tampenii si i-a spus ca vrea sa vada asta si ca daca nu e de rau. Au bagat-o intr-o camera, magistratu a intrat si el, au inchis usa si femeia a facut nu stiu ce ritual scurt si apoi a cazut intr-un somn adanc, din care s-a trezit dupa cateva ore.
Aia i-au spus ca nu s-a intamplat nimic, doar a adormit si nu s-a transformat in niciun lup, deci bate campii. In schimb ea le-a spus ca a batut campii la propriu si spiritul ei s-a transformat in lup si drept dovada a ucis doua vaci pe o pasune langa sat. Aia au verificat si chiar au gasit doua vaci ucise acolo. Ma rog, asa spunea cronica medievala

Tot asa mentionau in cartile alea cum "vrajitorii buni" (erau unii din Italia, aveau un nume italienesc) se luptau in felul asta (calatorind afara din trup) cu "vrajitorii rai" care vroiau sa distruga recoltele etc etc, ori "varcolacii" se luptau si ei tot asa cu astia rai ori cu spiritele rele etc etc. La noi e varianta cu solomonarii care faceau si ei ceva de genu, probabil fiind o ramasita a unui cult preotesc dacic spun etnologii, acei "calatori prin nori" (si despre care spun unii ca foloseau, ca si samanii sciti, si de fapt mai toti samanii, si ceva extracte din plante, seminte de opiu aruncate in foc etc pentru a ajuta cu declansarea acelui declic intre trup si suflet).
In folclorul nostru de ex varcolacii se lupta si intre ei pentru suprematie ori mananca Luna si Soarele la eclipse, tot iesind din trup si transformandu-se in niste lupi-balauri gigantici in plan astral. Problema era daca cineva la muta trupul pentru ca atunci se rupea o legatura si nu mai erau capabili sa gaseasca drumul inapoi in acel trup

Daca astea ar fi macar partial reale cred ca samanii/vrajitorii si varcolacii astia, ori anumiti calugari de care spunea colegul , chiar ies nu numai din trup ci si din Matrix si vad lumea privind din afara lui, vad alte lumi si se intalnesc cu alte fiinte de obicei nevazute (unii chiar se lupta cu cei din alte lumi in planul ala) si astia ar putea iesi daca vor din matrix, atunci cand vine momentul.
Treaba e sa prinzi miscarea si sa nu atragi multa atentie la inceput poate (de asta erau oamenii astia vanati ori se retrageau mai departe de lume, sa nu fie influentati ori afectati). Asta daca chiar sunt reale chestiile astea, majoritatea lumii va spune ca nu, evident  :-D

Xanadron

http://epochtimes-romania.com/news/fluctuatia-cuantica-va-arata-daca-traim-intr-o-holograma---223062

...Interesanta intrebare - desi, indiferent de concluzii, la urmatoarea lovire cu ciocanu' peste degete :-D uitam brusc orice teoretizari subtile.

In orice caz, numarul declaratiilor derutante creste exponential - si S. Hawking a venit de ex. (in ultima lui cartulie) cu ipoteza ca "manipularea neatenta" a bozonului Higgs  - celebra particula a lui Dumnezelea - ar putea duce la "dizolvarea" Universului. :-o
Io insa cred ca anturajul sau (clar NWO-vinzator-de-frica) pluseaza continuu cu teorii abracadabrante - si nici lui poate nu-i ajung alea 20 milioane euro strinse pina acu' din vinzarea de aiureli pseudo-savante.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mariusvlad

Aseara am vazut filmul ''The Signal'' iar finalul, oarecum avand legatura cu titlul acestui topic e pe subiect. Nu vreau sa va stric placerea de a-l urmari, nici sa-l comentez ci doar sa va incit.  :-D

fiulploii

Citat din: abyss din  20 August 2014, 20:39:18
unde e lumea? ...depinde unde plasezi observatorul si observatia.
Umbre multiple... depinde unde plasezi Sursa luminii.
Posedarea...e o interferenta.
Zei, demiurgi...o scala de manifestari stabilita de energia ce provoaca miscarea , manifestarea liniara sau non liniara, propulsia unui sistem energetic.

Iesirea?...ce fel de iesire? de aici vad 2 optiuni. Una ar fi disiparea in elementele primordiale iar a doua sporirea energiei care propulseaza sistemul, respectiv cel biologic in cazul nostru.
Nu e vorba de unde plasezi lumina ci de proiectiile pe planuri diferite - la asta m-am referit . Avem aparent forme diferite si fara legatura intre ele insa sunt de fapt laturi sau aspecte diferite ale aceleeasi forte-energii.
  Exemple : forte malefice, forte benefice , gravitatia, chi, etc.
  Dispozitive diferite: dinamul, stupa , piramida , etc.

  Posedarea ..interferenta cu propriile iluzii , o dovada in plus ca suntem creatori de realitati.
  Parerea mea..

fiulploii

#432
Cum ziceam pe alt subiect : determinarea Sarpelui sa-si lase coada  :lol:

Xanadron

Privins Ourobouros-u' tau... chimist-organist, :lol: ma duce gindu' iar la Glykon - celebrul sarpe cu cap de oaie.
...Simbolizeaza el poate Turma Initiata ?!

Zic si eu - fiindca-i plauzibil ca atingerea Cunoasterii (nu neaparat... serpiliene :evil: ) ne-ar putea indeparta de naravul muscarii cozii.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: fiulploii din  18 Septembrie 2014, 12:33:56
   Nu e vorba de unde plasezi lumina ci de proiectiile pe planuri diferite - la asta m-am referit . Avem aparent forme diferite si fara legatura intre ele insa sunt de fapt laturi sau aspecte diferite ale aceleeasi forte-energii.
  Exemple : forte malefice, forte benefice , gravitatia, chi, etc.
  Dispozitive diferite: dinamul, stupa , piramida , etc.

  Posedarea ..interferenta cu propriile iluzii , o dovada in plus ca suntem creatori de realitati.
  Parerea mea..
Completare  :-D




De fratele Glykon uitasem. Merci , Xanadron.
Insa dupa parerea mea nu prea seamana a cap de oaie  :-D Cert este ca se zice ca avea trasaturi umane - deci nu era om totusi - cu par lung si blond  :roll:  Deci sigur nu era negru de unde putem trage alte concluzii.
  Daca intru mai in adancime pe tema asemanarii fizionomiilor umane cu alte chestii o sa zica lumea ca nu sunt un om modern  :lol: dar asemmanarile exista , ele au fost probate si stiintific mai ales ca unii cercetatori sustin ca incep sa se separe componentele umane de tip neanderthal de cele de tip cro-magnon .
Ceea ce duce cu gandul la solutiile chimice  :-D
Gata...