Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

R.

Citat din: Xanadron din  30 Mai 2014, 16:09:13
Scurtissim doar - da, aia cu amplasarea cu schepsis a statuilor a fost intuita de citeva spirite remarcabile (Vladimir Colin e unu' - v. tangent la tema si muzeul din distopia temporala "In cerc, tot mai aproape", cea mai buna povestire SF romaneza dupa mine.)

Sa nu uit - si Zalmoxe mi-a zis (la o bauta dinainte de prohibitia lu' Burebista) ca Pitagora avea dreptate. :-D

Îmi cer scuze pentru că sunt offtopic, însă Xanadron și Fiulploii mi-au amintit de un anume cal situat în zona unui anume aeroport  :lol:

And with strange aeons, even death may die.

fiulploii

Pe drumul spre cunoastere sa mai revedem niste treburi :
Revenirea la sursa - doc on Vimeo

Intrebari:
   1. stiinta apare prima si apoi urmeaza tehnologia sau este cumva invers?
   2. stie cineva care este filmul dupa care s-au inspirat creatorii Matrixului? ( vorbesc de trilogia Matrix , nu de altceva )

fiulploii

 Despre urmatorul pas s-a mai discutat pe aici si nu cred ca este o iesire din Matrix ci doar o vizionare a lui pe mai multe nivele , nu numai pe cel fizic.
http://obe4u.com/files/phase_ro.pdf

Nu este integral tradus manualul insa este suficient  :lol:

FAZA: Cine a blocat dezvoltarea umană? (Film documentar)


fiulploii

#408
    Se afirma astazi CA CEEA CE NOI LUAM DREPT REALITATE, nu este, de fapt, decat INFORMATIA PE CARE O AVEM NOI DESPRE REALITATE.
In aceste conditii noi avem acces la realitate numai prin informatiile pe care le discernem cu ajutorul senzatiilor noastre sau cu ajutorul aparatelor create pentru a mari campul de vizibilitate asupra realitatii. Cel mai important instrument este vazul si informatiile pe care le primim prin intermediul lui insa vedem cam putin din intreg spectrul . Celelalte simturi sau simtiri sunt si mai limitate deci cantitatea de informatie pe baza careia ne-am creat sau distingem realitatea este infima si rezulta ca realitatea noastra este inchisoarea noastra din care nu putem iesi fara dotarile tehnice sau filosofice necesare.

    Informatia pare-se este acel element al cunoasterii pe care o avem asupra unui eveniment ce poate fi codat simbolic in elemente de ''0'' si ''1'' sub forma de serii , analog informaticii. Numai ca , observand ceea ce se petrece in domeniul cuantic , legaturile la distanta intre doua obiecte pot fi realizate printr-un canal nou de comunicare si anume teleportarea informatiilor dintr-un loc in altul iar unitatea de informatie se numeste qubit .

   Un qubit este un bit cuantic care poate lua urmatoarele valori : ''0'', ''1'' sau ''superpozitia cuantica a lui 0 si 1 '' 
   Ultima valoare inseamna ca poate fi in acelasi timp si 0 si 1 permitand un numar infinit de stari . Astfel s-a nascut teoria cuantica a informatiei.
   In teoria cuantica se arata ca o particula pe care o consideram solida, exista de fapt, in ceea ce numim superpozitie , raspandita in valuri de posibile locatii in care exista simultan. In secunda in care se verifica pozitia, aceasta se reduce doar la una singura - interesant nu? oare de ce se reduc toate variantele la una singura sau mai bine zis de ce observam o singura pozitie?
   Superpozitia mentala din trairile personale este perceperea mai multor locatii si realitati in acelasi timp de catre observator... :-D
si deja cred ca incepem sa intelegem anumite treburi psi cu sau fara efecte in realitatea fizica.
     
  Deci, daca avem doar teleportarea informatiilor inseamna ca teoria care spune ca o eventuala tehnica de teleportare a omului ar insemna ca la capatul celalalt este de fapt o clona si nu originalul devine caduca , nu?
  Asadar , daca realitatea este ceea ce acceptam ca fiind adevarat si acceptam ceva ca fiind adevarat pe baza a ceea ce credem iar ceea ce credem este bazat pe perceptia/perceptiile noastre atunci eu zic ca asta demonstreaza existenta ''zonei limitate'' in care traim - acum nu stiu daca am ales de buna voie aceasta locatie sau am fost siliti  :evil:

   Se pare ca fizicianul Carlo Rovelli impreuna cu matematicianul francez Alain Connes au demonstrat - nu am citit direct lucrarile celor doi - ca din nevoia omului de a comprima informatiile , la nivel macroscopic se degaja un flux temporale ce nu exista la nivel microscopic . Acest flux temporal ia nastere prin neglijarea ca fiind nerelevante a diferentelor de informatie dintre starile elementare ale unui fenomen si atunci observam un parametru ''t'' independent de starile propriu-zise si avand caracteristicile timpului asa cum il stim toti  :-D  De acea un alt tip a zis ca ''timpul este ignoranta'' .

   Timpul ar depinde cu alte cuvinte de capacitatile de prelucrare a informatiei de catre observator si nu ar exista decat pentru fiinte de nivel intermediar ce functioneaza ca Eu-ri din viata de zi cu zi.
    Peste tot se sustine ca timpul este un flux independent ce marcheaza succesiunea evenimentelor dar se pare ca ar fi dovada incapacitatii omului de a distinge si urmari detaliile.  :lol:

   Observatorul studiaza si cerceteaza realitatea din care face parte prin prisma experientei sale de viata ce actioneaza ca un filtru pentru perceptii. daca acest filtru devine cel putin translucid atunci observatorul incepe sa intrezareasca ceva din alte realitati, daca filtrul dispare sau functionarea lui este oprita o perioada atunci observatorul pare-se ca va distinge clar si lucid modelele de interferenta ale altor lumi .

  A nu se uita ca observatorul nu se poate separa de universul pe care il studiaza  :-D  Pe scurt, fizica moderna considera ca :
      - traim intr-un univers dinamic de entitati si procese energetice inseparabile
      - care este indivizibil
      - si de care observatorul nu se poate detasa

Pornind de la ultima caracteristica enumerata mai sus , un  fizician ''glumet '' - Jean Charon - a introdus in fizica legile mentalului .  :-D
El imagineaza 3 sisteme de ecuatii INTEGRO-DIFERENTIALE NON-LINEARE CUPLATE INTRE ELE, numite:
  - sistemul E (de la ,,Eonic"- se refera la LEGILE MENTALULUI)
  - sistemul H (de la ,,Hadronic")
  - sistemul C (de la ,,Cosmologic").
Aceste 3 sisteme sunt COMPATIBILE. Compatibilitatea dintre ele, manifestata prin sistemele de ecuatii mentionate mai sus, conduce la o solutie unica. Iar aceasta solutie unica permite calculul TUTUROR CELOR 19 CONSTANTE FUNDAMENTALE ALE FIZICII.


A TINE CONT DE ,,LEGILE MENTALULUI" inseamna a vorbi despre
,,P S I H O M A T E R I E" cum considera Jean Charon INTREG UNIVERSUL -adica, despre UN UNIVERS IN TOTALITATE VIU.
.


Sursa: mix de surse de pe net plus Ion Manzat http://www.arpt.ro/Jurnal.html 
           http://www.unlocksubconscious.com/mind-power-quantum-physics/
           http://www.integralscience.org/psyche-physis.html

P.S. solitonii si instantonii va spun ceva la acest subiect?





hanzo

observ o posibila legatura dintre un anumit turn de pe luna care aduna sufletele dupa moarte, si o fraza din Castaneda care spune ca dupa moarte un vultur negru ia substanta ce se desprinde din corpul uman si o consuma.

este vreo asemanare intre vulturul negru vazut de castaneda si vulturul negru de pe steagul cu stele albe? un fel de a spune clar cat se poate despre propietarii instalatiei de pe luna?

au bat campii cu finete? :mrgreen:

Xanadron

Citat din: hanzo din  05 Iulie 2014, 08:16:55
observ o posibila legatura dintre un anumit turn de pe luna care aduna sufletele dupa moarte, si o fraza din Castaneda care spune ca dupa moarte un vultur negru ia substanta ce se desprinde din corpul uman si o consuma.

este vreo asemanare intre vulturul negru vazut de castaneda si vulturul negru de pe steagul cu stele albe? un fel de a spune clar cat se poate despre propietarii instalatiei de pe luna?

au bat campii cu finete? :mrgreen:
Posibil sa nu bati campii (sau campurile vorticiale cuantice :-D), da-i greu de dat un verdict dincolo de orizontul probabilitatilor nebuloase. Oricum, teoria "vulturenilor" (aliati cu 'meriganii) in rezbel perpetuu cu alti dinozaurieni, serpilieni, broscalieni etc, nu-i nici ea deloc noua.

Intrai insa p-aici ca sa bag o stire foaaarte ontopic:
http://newswatch.us/jp-morgan-bank-exec-kills-escape-parallel-universe/     :-o

Omu' (geniu matematic) corespunde dictonului ardelenesc "Unde-i multa minte, nu-i tota buna" :lol: da' cel mai interesant e ca expertiza lui excela in "the high frequency trading" - chestie obscura pentru novici, da-n principiu hiperutila pare-se sistemului financiar satanic actual, aplicind modelarea matematica a fizicii cuantice in sectorul financiar.

"Econofizica" se stie deci ca-i un teritoriu "de granitza" nascut la finele anilor '80, dar unii cred ca implica si principii ale ipotezei multivers-urilor. :roll:
Asa ca sinuciderea genialului Magee merita analizata nu doar ca o tentativa de parasire a Matrixului, ci poate-n conexiune si cu ceva extrem de important descoperit de el pe filiera controlorilor :evil: de bani-timp-viatza-energie.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

  Econofizica este din ce stiu eu o ''chestie'' la granita aparenta dintre fizica statistica, matematica probabilitatilor si statistica economica .
Ori, in domeniile astea statistice, ca sa obtii rezultatele dorite trebuie sa lucrezi cu mai mult de una bucata actiune   :-D
 
  Dezvoltare sf.

         - un act suicidal singuratic ar avea sanse infime sa il duca exact acolo unde a dorit chiar daca drumul a durat ceva timp, si anume parcurgerea drumului de la acoperis la baza cladirii. Ar trebui stiut directia fatza de punctele cardinale, cum era imbracat si pozitia in care a initiat trecerea.
         - apoi, ar fi f posibil ca trecand acolo unde a dorit, sa fie in plus  :-D adica un element perturbator.
         - trupul gasit era pe bune al individului ?

Concluzie.
       - prea multe necunoscute, prea multe speculatii.
       - interesant totusi ca a aparut teoria asta  :evil:

Parerea mea.

silence

#412
renunt

Tyanu

"Stelele şi galaxiile muriră şi se stinseră, iar spaţiul se întunecă, după zece trilioane de ani de secătuire a energiilor. Unul câte unul, Omul se contopi cu AC, fiecare corp material pierzându-şi identitatea mentală într-o modalitate care, cumva, nu însemna o pierdere, ci un câştig.
Ultima minte a Omului se opri înainte de fuziune, privind un spaţiu care nu mai conţinea decât resturile ultimei stele negre şi o materie incredibil de rarefiată, agitată aleatoriu de rămăşiţele căldurii ce cobora, asimptotic, spre zero absolut.
- AC, întrebă Omul, acesta este sfârşitul? Haosul acesta nu poate fi inversat, pentru a recrea Universul? N-ar fi cu putinţă?
AC răspunse: DATELE CONTINUĂ SĂ FIE INSUFICIENTE PENTRU UN RĂSPUNS CORECT.
Ultima minte a Omului se contopi şi doar AC există - iar asta în hiperspaţiu. ***
Materia şi energia se sfârşiseră, iar o dată cu ele spaţiul şi timpul. Chiar şi AC exista numai pentru acea ultimă întrebare, la care nu găsise încă răspuns, din clipa când, cu zece trilioane de ani în urmă, un tehnician pe jumătate beat o adresase unui calculator care, prin comparaţie cu AC, se găsea cu mult mai departe decât fusese omul faţă de Om.
Răspunsese la toate celelalte întrebări, dar până nu găsea răspuns şi la această ultimă întrebare, AC nu-şi putea elibera conştiinţa. Strânsese toate datele ce puteau fi strânse. Nu mai exista nimic care să fie adunat.
Însă datele colectate trebuiau acum corelate şi combinate în toate relaţiile posibile.
În acest scop, fu cheltuit un timp atemporal. lar AC află cum anume putea să inverseze direcţia entropiei.
Nu exista însă nici un om căruia AC să-i ofere răspunsul la ultima întrebare. Aspectul respectiv era lipsit de importanţă. Se demonstrase că răspunsul avea să rezolve şi problema aceasta.
Vreme de alt timp atemporal, AC se gândi care ar fi fost modalitatea optimă de acţiune. Cu atenţie, organiză programul.
Conştiinţa lui AC cuprinse tot ceea ce fusese cândva un Univers şi reflectă la ceea ce acum era Haos. Trebuia să acţioneze pas cu pas.
Şi AC spuse: "SĂ FIE LUMINĂ!"
Şi se făcu lumină... "
http://gawrylyta.files.wordpress.com/2011/11/isaac_20asimov_20-_20ultima_20intrebare.pdf
Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

Xanadron

Un interviu cu John Lamb Lash (unul din putinii experti adevarati pe teme gnostice), care merita ascultat in ciuda lungimii lui (doua ore).

https://www.youtube.com/watch?v=HQqo4-Q_qtg

Cine-i deci Sophia si cam ce-ar vrea ea? :lol:
Dupa 13 eoni de exil... necesar afara din Matrixul creat chiar de ea, de-ar fi sa credem manuscrisele de la Nag Hammadi - la fel de veridice sau... non-veridice ca Biblia-n definitiv.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#415
  Nu sunt de parere ca fiinta suprema Sophia s-a metamorfozat intr-o planeta. Dar pot accepta ca Sophia/Minerva a creat o fiinta, pe fiul ei Ialdabaoth cel care are chip de leu si trup de sarpe, cel care a creat lumea materiala... Aceasta idee cum ca o planeta minuscula, este trupul Sofiei pare contradictorie pana si acelora, care sunt adepti ai filo-Sofiei. Dar pot gandi ca planeta a primit o infuzie informationala/energetica avand ca origine sursa intelepciunii, informatie stocata la modul propriu de catre planeta asemeni unui hard de computer. Pana la urma nici nu trebuia sa vina careva fizic sa arunce aici un muc gelatinos din care sa izvorasca viata. Presupun ca ceea ce numim viata este un mic cod transmis asemeni undelor radio sau transversale pretutindeni in univers prin intermediul rezonantei, care da startul organizarii materiei in sisteme biologice din ce in ce mai complexe, pentru ca mai apoi prin infuzii/pulsuri de date treptate acel cod sa se dezvolte. Sa privim cum comunica celulele fiindca ele nu fac schimb de date doar la nivel chimic...  Fizic insa, putea interveni cineva pentru a introduce un virus informational in sistemul terestru. De aici si nevoia codurilor morale, necesitatea in viziunea unora a"corectiei" sufletului. Prin urmare vorbim de incercarea eliminarii din sistem a unor pachete de informatie care determina un anumit comportament aparent autodistructiv, malign.
   Mai ramane sa ne intrebam cine elimina pe cine iar raspunsul il ofera rezultatele fiecarei "tabere".
   Totusi, autorul ideilor reincalzite in interviu emana voit poate cateva confuzii. Arhontii nu sunt extraterestri in sensul unor fiinte asemeni noua care necesita un vehicul spre a se deplasa. Traditia spune ca sunt fiinte fara de trup fizic. A insamanta certitudinea chiar si la nivel ipotetic ca sursa unor rele din viata noastra o poarta altii trimitand la si asa destul de controversata idee a unor fiinte de pe alte planete mi se pare putin cam evident tendentioasa.
   De exemplu, exista destui oameni intelepti, logici, cultivati sau nativ inteligenti care pot realiza si singuri ca viata din fiecare continua sa existe si in alte planuri ale realitatii. Vedem acest exemplu in fantome, spirite fara trup care comunica cu noi, interactioneaza in diferite moduri s.a exemple. Reincarnarea e un fenomen real dar nu neaparat obligatoriu. Prin urmare oamenii intelepti stiu ca vor renaste aici daca asta doresc sau continua calatoria mai departe pe nivele din ce in ce mai inalte alte frecventei construind ceva, fiindca altfel, fara a avea un tel in viata (oricare ar fi aceea) ne-am plictisi de moarte. Asadar, cine se agata cu disperare de viata carnala sfarsind rapusi de obsesia controlului celorlalti? presupun ca o persoana incuiata si mediocra, inchisa vizavi de nou, de schimbare, cineva incapabil sa evolueze, cineva care traieste in prizonieratul propriei lumi inchise, inchisa din punct de vedere informational asemeni unui circuit inchis care isi consuma sursa specifica proprie, neputandu-se deschide si catre alte surse din incapacitatea de a se adapta, incapacitate izvorata dintr-o hotarare bazata pe informatii eronate ori pe o deschidere catre nou mult prea ingusta.
   Mi se pare acest interviu o incercare de a plasa vina undeva in afara sistemului nostru de referinta. Dar o privire patrunzatoare poate identifica imediat faptul ca in sistemul nostru de referinta avem oameni care prin actiunile lor fac rau tuturor. Pana sa identificam raul care vine din nevazut ori nestiut mai bine sa vedem cine sunt aceia care l-au pus la formol pe Tesla, si o fac si in zilele acestea. Cine se opune implementarii unor tehnologii nepoluante existente de ja de 120 de ani, a unor mijloace care sa ne usureze traiul si sa putem ajunge si noi sa ne petrecem timpul liber in mod creativ? Cred ca acei oameni care ne conduc sunt aceia care ne fac rau , acei oameni mediocri, "maimutze" cum cu regret ii numesc pe aceia care se organizeaza in retele infractionale (catarati pe cele mai de sus ramuri) si care ne intoxica pt a deturna atentia de la raul pe care ei ni-l fac. Si ne abat atentia cu razboaie de toata mizeria, cu tot felul de stiri idioate, cu false interpretari si concluzii, cu interpretari imbecile despre lucruri si asa prea putin cunoscute si intelese. In acest fel se ascunde adevarata realitate a lumii in care traim, se intarzie efectul de constientizare al unor adevaruri si asa destul de vizibile.
   Pana cand? pana cand vor muri maimutzele si progeniturile lor? pana cand isi vor fi satisfacut poftele carnale ori egoiste si nemuritori probabil fiind deja isi vor taia dracului venele sa ne lase in pace?? Dupa cum percep eu...NOI purtam vina relelor pe care le induram. Fiindca renuntam la binele general in favoarea unui bine minimal individual, modelat fiind dupa exemplul maimutzelor care au ajuns sa ne inhame la carutzele lor debile.
   Deci maimutzele ascund tehnologiile, maimutzele vor sa ajunga o hoarda de zei debili care sa altereze si sa răhățească totul. Poate intr-o zi dupa ce isi vor fi taiat venele impostorii o sa ne intrebam de ce a trebuit sa asteptam atat de mult. Dar va fi tarziu.

   In alta ordine de idei toata aceasta relatare despre arhonti, fiinte supreme si imagini fantastice din mintea noastra s-ar putea sa fie doar etichete vechi, patate si deteriorate puse de actuala civilizatie unor alte Sisteme care au existat pe aceasta planeta. Ceea ce numim rau/diavol/arhonti ar putea foarte bine sa fie expresia unei manifestari de tip raspuns la o anumita actiune. Universul asa este construit, sa raspunda la rau cu bine si la bine cu rau. E o situatie interesanta cu enorme implicatii pe toate ramurile si care tare mult as fi fost interesat sa o vad scrisa sub forma unei ecuatii. Dar cu siguranta ca ea ar fi facut trimitere la free energy, manipularea materiei, a timpului, nemurire si...pardon , nu e voie!
   Prin urmare cand mai auziti ca Universul isi face corectii "bune" si face ca Rusia sa ameninte israelul daca US ataca Siria sau alte asemenea rahaturi... priviti in jur si cautati maimutzele care va subjugă! Nimeni de SUS nu autorizeza ori justifica mentinerea unui razboi nicaieri. NOI o facem. Nu exista un "cosmar sionist" si un cavaler eroic iranian al ordinului magilor. O idiotenie mai mare nici ca am auzit. Astia se agata de tot felul de mituri si rahaturi pentru a imbarliga si abate atentia cat mai aiurea de la adevarata problema: LIPSURILE cauzate de PRIVILEGIILE unor maimutze care s-au organizat bine de tot si care ne prostesc prin intermediul tuturor instrumentelor de CONTROL: Biserica, Stat, organizatii oculte.

   Lipsurile nasc RAZBOIAIE - RELIGII - Sisteme injuste.

   Lipsurile pot fi depasite prin inlaturarea maimutzelor de la mansha navei-mama ...Terra. E inadmisibil sa suportam otravuri in loc de mancare, tratamente care prelungesc bolile, mizerii psihologice de tot felul cand nu e nevoie de asa ceva. Noi oamenii ne facem rau singuri suportand niste fricosi imbecili sa ne tortureze cu impotentza lor spirituala ajunsa la dementza.

    :star: Adevarul este ca aceeasi energie care ne poate propulsa sistemele free energy este aceeasi energie care ne tine in viatza, aceeasi energie care propulseaza un UFO, aceeasi energie care ne-ar putea amplifica capacitatea intelectuala de la 10% la 100%, aceeasi energie care ar purta informatia, aceeasi energie care ne-ar putea aduce imagini pe un ecran, aceeasi energie care in totalitatea ei reprezinta o fiinta fantastica. Asta ascund maimutzele, sa tineti minte! :star:



tractorbeam

Citat din: abyss din  18 August 2014, 16:04:03
... Pana cand? pana cand vor muri maimutzele si progeniturile lor?... Asta ascund maimutzele, sa tineti minte! ...

EI sunt oamenii, NOI suntem maimutele, din pacate.
NOI avem padurea, EI au parghiile. De orice fel.

"We (the monkeys) do not want war!" Cezar - Dawn of the planet of the apes

abyss

In acest caz...in calitate de maimutza dupa cum interesant sugerezi, am o singura parere de rau: ca nu stiu sa aprind un foc si sa incendiez padurea intreaga.

fiulploii

Citat din: abyss din  19 August 2014, 02:15:01
In acest caz...in calitate de maimutza dupa cum interesant sugerezi, am o singura parere de rau: ca nu stiu sa aprind un foc si sa incendiez padurea intreaga.
Self-murder?   :-D o solutie razboinica onorabila.

A doua intrebare este : ce cauta Ei aici?

tractorbeam

Citat din: fiulploii din  19 August 2014, 02:44:48
Self-murder?   :-D o solutie razboinica onorabila.

Si uite asa a aparut, prin evolutie darwinista, maimuta-samurai.
Sau poate ca e vorba de maimuta-samurai-ronin??