Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

terraflorin

Citat din: fiulploii din  26 Noiembrie 2013, 15:25:02


L.E. @terraflorin , nu ai impresia ca postul tau de mai sus e gandit dupa valorile impregnate de matrix? Zic si eu , in continuarea visului :-D
     
Nu, după cum spuneam acum urmăresc cele (doar) 9 episoade ale serialului ''Harsh Realm''. Câte 2 pe zi, şi după ce se coace bine de tot o idee la foc mărunt revin şi la Matrix pe care nu l-am mai văzut de ani de zile, mă refer la trilogia de filme nu lumea înconjurătoare.   :-D

fiulploii

citat:

astfel, un pulover aflat magazin la un preţ redus cu 40%, la 39,99 dolari, nu a fost produs şi cumpărat de retailer pentru a fi vândut cu 68 de dolari.
   
Cumpărătorii nu par, însă, să fie deranjaţi. Ceea ce caută cel mai mult, mai ales în contextul economic dificil, este sentimentul că au făcut o afacere bună.
Retailerii care încercă să iasă din acest joc, precum J.C. Penney din SUA, sunt sancţionaţi de cumpărători.


Mai multe din stire aici: http://www.antena3.ro/economic/biz-news/secretul-murdar-al-reducerilor-de-black-friday-wall-street-journal-dezvaluie-iluziile-fabricate-de-retaileri-236024.html

  Un exemplu concludent in opinia mea care explica de ce suntem inca aici. Cineva a presetat omul astfel incat sa ne placa in cusca . E si un proverb romanesc ce zice '' sa nu dai pasarea din mana pe cea de pe gard'' .
  Si mai ales , cine incearca sa iasa din sistem pe fatza, cu cartile pe masa e sanctionat de catre idiotii utili aka aparatorii vajnici ai sistemului.  :-o
 
  Ca sa vorbesc in argou, e cea mai tare dovada ca sistemul e bine infipt in creiere si cine vrea sa iasa trebuie sa se fereasca de toti si de toate.  Lumea e bazata pe sentimente , iremediabil . Varful piramidei este insa mai altcumva.

P.S. am o nelamurire si poate incearca cineva sa risipeasca ceata  :-D . Zice cumva in Ezechiel - capitol biblic - personaj biblic care a stat personal de vorba cu Aldesus ca inchinarea catre rasarit nu este pe placul Domnului Dumnezeu?
      Multumesc anticipat.

Xanadron

#257
Citat din: fiulploii din  26 Noiembrie 2013, 21:05:45
   Cineva a presetat omul astfel incat sa ne placa in cusca . E si un proverb romanesc ce zice '' sa nu dai pasarea din mana pe cea de pe gard'' .
  Si mai ales , cine incearca sa iasa din sistem pe fatza, cu cartile pe masa e sanctionat de catre idiotii utili aka aparatorii vajnici ai sistemului.  :-o
 
  Ca sa vorbesc in argou, e cea mai tare dovada ca sistemul e bine infipt in creiere si cine vrea sa iasa trebuie sa se fereasca de toti si de toate.  Lumea e bazata pe sentimente , iremediabil . Varful piramidei este insa mai altcumva.
Da, presetarea-i gîndită să ne placă-n cuşti măcar atît cit sa nu ne sinucidem - si nici sa nu ne "sinucidem socialmente", asta fiind de fapt una din condiţiile preliminare importante, dacă nu chiar decisive ale Evadării.
D-aia o încerc si eu - cu maxim succes. :lol:

Evoluţiile subtile ale Establishmentului din ultima vreme demonstrează de fapt o intenţie de "cosmetizare" a Matrixului tocmai in directia unei remodelari spre "relativ suportabil" - zic eu, fiindca "seismografele" celor ...piramidali :-D şi deloc sentimentali pomeniţi de tine, fiulploii, indica depăşirea unui anumit grad de alertă.

Lăsînd deoparte aberaţiile lui Benjamin Fulford sau David Wilcock despre vesnic asteptata demolare a Sistemului (financiar-camataresc si capitalist-rapace taxat-deturnat spre Programe Negre, :ufo: controlat la sînge şi cuplat cu rezbeluri perpetue - "de recoltare" probabil :evil:), sint semne ca ceva-cumva e-n curs de uşoară schimbare:
- China anunţă că nu mai stochează dolari (adică nu mai cumpără bonduri şi alte hîrtii... igienice).
- Vaticanul apelează la acelaşi auditor al BIS (Bank of International Settlements) ca să-i "purice" banca proprie.
- Nu doar Germania îşi vrea aurul înapoi din Fort Knox (şi nu-l primeşte).
- Nu doar Islanda încearcă să-i facă, în fine, pe bancheri puşcăriabili.
- Ucraina zice PAS chemării de sirenă a UE şi preferă (re)apropierea de ruşi.
- SUA încheie un acord "trădător" (în viziune israeliană) cu Iranul.
- Siria nu-i atacată (chestie care, împreună cu tratatul pomenit, indică un ascendent al puterii ţărilor BRICSA asupra Imperiului 'Merigan - şi nu doar o victorie a lui Putin.)
- Axa Israel - Arabia Saudită e din ce în ce mai izolată.
- Premierul israelian nu-i primit în audienţă la Papă - şi se-ntoarce turbat acasă, unde demolează mintenaş un lăcaş catolic. :-D

...Şi tot aşa pot continua, dar n-aş fi prea ontopic - politica şi religia fiind nu degeaba perfect complementare-n ţeserea de iluzii pe cît de invizibile, pe-atît de invalidant-restrictive.
Iluzii în care majorităţii p-aici-trăitoare îi place la nebunie să se afunde fără să bănuiască o clipă că se... înfundă, cu o risipă de energie egalată doar de răcnetele pe stadioane.
Ori la concertele Gaga.
Sau cînd dansează pentru (mai precis, Pro-) Roger Lauder spărgînd seminţe-n ritm de manele, schimbă mame ori pupă moaşte cu portofelu' :lol: - între caftelile pentru o bormaşină "redusă" de Black Friday, chiar dacă au curentu' tăiat.
Nişte găuri în cap ar putea să-şi facă totuşi, da' n-au habar nici că-s de mult trepanaţi. :-P
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  26 Noiembrie 2013, 23:42:46
Da, presetarea-i gîndită să ne placă-n cuşti măcar atît cit sa nu ne sinucidem - si nici sa nu ne "sinucidem socialmente", asta fiind de fapt una din condiţiile preliminare importante, dacă nu chiar decisive ale Evadării.
....

  In sfarsit , o prima conditie spusa direct : sinuciderea sociala facuta insa cu cap  :lol: ca doara nu o sa fugi de acasa iarna cand bate crivatul si ai nevoie de resurse mai multe . Astepti frumos vara ca stim cu toti : e dom'le o diferenta intre cele doua.  :wink:

  Si apoi cred ca ar trebui specificat ca iesirea se face individual chiar daca esti in grup . Asta ca sa nu creem palpitatii celor asiduu-cititori si conspectatori pe aicea .  Desi ar mai trebui spus ca este doar o jumatate de adevar ca sa dam si ceva transpiratii reci pentru glazurare . :evil:

  Ca fapt divers, calea spre iesire nu e doar una si mai ales iesirile nu duc toate in acelasi loc.
  Asa cum am zis in alt topic, o alta presetare este religiozitatea omului, nevoia omului de a avea un Protector ce poate fi invocat, implorat, adulat- un fel de refugiu alb pentru zile negre. Cu variantele de rigoare.
  Si de aici ar rezulta o a treia presetare : sentimentul fals al Singuratatii si a Neputintei . Cu actiuni pur fizice  :-D

  Avem deci constructia mentala chiar daca e vorba de mentalul colectiv si apoi vine materializarea matriciala.
  Faptul ca eu nu sunt de acord cu cineva intr- anume privinta asta nu poate insemna decat ca suntem situati in matrixuri diferite iar intersectia acestor matrixuri particulare face ca toti sa vedem acelasi cartof sau acelasi creion care are varful bont.
  Numitorul comun ar reprezenta lumea pe care o stim cu totii. Numai ca si asta e construita din interactiunea milioanelor de matrici particulare iar constructia se duce dupa rezultanta interactiunilor. Tehnic vorbind , pot influenta fluxul de autoturisme in fiecare dimineata astfel incat sa stau cat mai putin la semafoare si sa nu se produce aglomerari in zona in care ma aflu la momentul dat.
  Si pot sa spun ca o fac zilnic si zilnic imi reuseste  :-D Inceputul a fost relaxant , in joaca si tot asa continua si acum. Insa acum sunt sigur ca asa se intampla .

  Intampin rateuri atunci cand am indoieli in privinta realizarii. Atunci am impresia ca intreg universul comploteaza   ca sa nu ajung la timp si spun asta fiindca exista o inlantuire de evenimente cum ar fi toate semafoarele pe rosu, s-a produs o incalcire in circulatie fiindca tocmai atunci unul din fatza vrea sa intre pe o strada laturalnica si trebuie sa astepte momentul prielnic, etc.  :lol:

  Cam asa se construieste matrixul de zi cu zi . Cel putin aparent si din punctul meu de vedere.



 

fiulploii

Inainte vorbisem despre sentimente. Acum cred ca e randul senzatiilor care dau impresia ca lumea e reala.
  Toate astea se intampla in creier  asa cum bine a aratat colegul @terraflorin aici

  Cine garanteaza insa ca creierul e real? Sunt mari sanse ca si el sa fie doar o senzatie. Si atunci, cine se ascunde in spatele a tot? Atunci toata agitatia de pe subiectul asta si de pe toate subiectele este doar amuzament pentru cel care regizeaza toate astea.
 
  Ramane totusi intrebarea : la ce foloseste o asemenea proiectie uriasa , consumatoare de resurse - care or fi alea nu stiu  :-D ?
  In contextul asta, moartea fizica este doar un shut down pe componenta iluzorie a materiei  , prilej bun de a mai stoarce niste ..senzatii si sentimente.  Parca am fi intr-un urias teasc iar teoria lui TVM este o foarte mica parte din ... tot .

  O idee ar fi shuntarea realitatii pe care o vad toti insa cum ai putea face asta daca si eu insumi sunt tot o iluzie  :evil: ?

fiulploii

Comentariu de pe topicul ''Schimbarea Realitatii ''
Citat din: roxaline din  08 Decembrie 2013, 13:13:06
:-D  pai chiar despre asta este vorba

Tot asa ne cream si ziua de azi sau de maine ... mai mult sau mai putin asemanatoare cu "ziua de ieri". Nebunie etc este incapatanarea noastra de a privi viata din perspectiva "bilutelor" numite materie.

Si asa numitele vidnecari spontane sunt tot schimbari ale realitatii; doar ca sunt extrem de deranjante, perturba oceane de ... bani multi. Si daca ai iesi din amenintarile permanente ce te tin legat de "reperul" numit supravietuire ( in conditiile dictate de altii) ce te-ar mai putea tine sa experimentezi o "mica materializare din nimic" a ceea ce ai nevoie ? Si cum te-ar mai putea trage la raspundere pentru taxe si impozite daca tu ai "produs din nimic" ceea ce aveai nevoie?

  Aparent, acest topic a creat ceva valuri perturbatoare in Matrix iar drept raspuns au aparut mici actiuni cu scopul de a stinge perturbarea.
  Vorbind insa despre matrix la modul in care se discuta pe aici poate insemna ca Matrixul nu e perfect si de aici a rezultat aparitia perturbatiei. Pe de alta parte e posibil ca in structura Matrixului sa existe fisuri lasate intentionat pentru a '' sparge'' sistemul.
  Care sistem e de fapt in mintea omului si nu altundeva.
  Un alt aspect curios - dupa mine- al creatiei umane este '' surplusul '' de sentimente din care omul simte nevoia sa impartaseasca sau sa daruiasca si altora din jur sau unei entitati energetice. Fie ca e vorba de sentimente de bucurie , fie ca vorbim de sentimente de ura.
  Depresia poate fi catalogata cu starea de inchidere a functiei de '' emergenta'' catre exterior si duce la retragerea sociala cu tot ce implica ea si in final la iesirea din sistem pe calea cunoscuta. Interesant e faptul ca aceasta inchidere pare a se produce doar in cazul sentimentelor negative - d.p.d.v. al eticii umane.

  Schimbarile bruste de realitate expuse de @roxaline se produc in aceeasi ''baie informationala acceptata'' de noi toti. Exista deci libertatea de a produce schimbari bruste de realitate , cel putin in ceea ce priveste cuanta individuala numita om. Insa ea se produce doar pe baza de credinta  :roll:
  Alta intrebare ar fi de ce nu se produce totdeauna chiar daca unii beneficiaza din plin de aportul energetic - prin ganduri sau rugaciuni- din partea altor oameni.
   Singurul loc logic unde poate fi problema de procedura este in zona credintei. Iar prin insasi simpla expunere ca de multe ori credinta nu este cea corecta - iar aici e iarasi mult de discutat - o sa se inflameze anatemic destui . Insa asta nu ofera nici o solutie chiar daca explicatie este una institutional-religioasa.   :-)

   Ma opresc deocamdata aici mai ales ca e a treia postare consecutiva chiar daca la multe zile una de alta. Pare-se devine flamboyant gothic , pe romaneste spus, arzatoriu  :lol: sau flamboaiant dupa moda interbelica.
  Curios sunt daca a mai ramas cineva prin zona asta sau sunt deja singur  :lol: :lol:

adrian75

#261
Sa presupunem ca Matrix exista si ca noi facem parte din el. Ce este dincolo de Matrix? Este mai bine sau este mai rau? Cum stim ca dincolo de Matrix este lumea reala si nu doar o alta iluzie? Noi oamenii, avem doua mari dezavantaje vis a vis de sistem:
1) suntem prea mici intr-o lume mare
2) suntem fiecare pe cont propriu
Cu ceva vreme in urma, tendinta era ca mintile luminate sa se uneasca, sa incerce un efort comun.....acum se pare ca s-a schimbat acest aspect; fiecare este pe cont propriu. Din punctul meu de vedere aceasta schimbare reprezinta esecul ( evident, prezentat intr-o lumina frumoasa). Timpul se scurge.......si noi oamenii?   

""Stii si la ce te ajuta ca stii"

Urban

Citat din: adrian75 din  11 Decembrie 2013, 00:33:16
Sa presupunem ca Matrix exista si ca noi facem parte din el. Ce este dincolo de Matrix? Este mai bine sau este mai rau? Cum stim ca dincolo de Matrix este lumea reala si nu doar o alta iluzie? Noi oamenii, avem doua mari dezavantaje vis a vis de sistem:
1) suntem prea mici intr-o lume mare
2) suntem fiecare pe cont propriu
Cu ceva vreme in urma, tendinta era ca mintile luminate sa se uneasca, sa incerce un efort comun.....acum se pare ca s-a schimbat acest aspect; fiecare este pe cont propriu. Din punctul meu de vedere aceasta schimbare reprezinta esecul ( evident, prezentat intr-o lumina frumoasa). Timpul se scurge.......si noi oamenii?   

""Stii si la ce te ajuta ca stii"

O teorie interesanta propusa de respectabilii oameni de stiinta Stephen Hawking si Thomas Hertog se numeste FLEXIVERSE.
Un univers care se recreaza printr-un accept mutual al partilor care-l compun.
De ce e asa flexibil ?
SIMPLU, este pur informational..."Si cum mai ramane cu MATERIA, ENERGIA, TIMPUL, cu Vointa, Constiinta, cu MINE cu TINE... cu TOT restul?
Un Univers nu poate fi decat INTREG, deci are si Informatie dar nu numai Informatie...
In Realitate, nu putem cunoaste daca exista un EXTERIOR real.
Realitatea este definita de identificarea constientei cu ceva, indiferent ce.
Puterea atentiei stabileste calitatea exteriorului, in cazul extrem TOTUL e asa cum trebuie sa fie, liberul arbitru chiar daca exista, nu se exercita...
Realitatea este ceea ce observam Aici si Acum....Atat.
In Exterior nu exista Nimic Real ci TOT Exteriorul e FIZIC, TOT Interiorul e Psihic iar granita dintre Exterior si Interior e Realitatea personala.
Exteriorul este independent calitativ de Interior, iar Puterea atentiei stabileste numai calitatea Receptiei...
Inainte de a intelege un fenomen, tebuie sa fie cunoscut/stiut.
Evident, pentru ca o cunoastere sa poata fi explicata, e nevoie de o intelegere a ei.
Dar intelegerea nu e necesara, toti oamenii au capacitatea de a STI PUR SI SIMPLU mecanismele intime ale CREATIEI.
Cunoasterea e un dar Divin, Intelegerea e o munca in folosul comunitatii, iar credinta, credinta ar trebui sa fie orientata numai inspre CREATOR. Evident, credinta adevarata nu e pentru oamenii lenesi...
Credinta nu trebuie sa fie orientata spre Nimic.
Credinta este numai un efect secundar al Observatiilor verificate.
Credinta trebuie sa apara numai ca urmare a Certitudinilor obtinute Experimental si verificate Continuu.
Firesc ar fi ca o singura inselare a Credintei sa duca la daramarea ei si apoi Reconstruirea unei noi Credinte pe baza noilor Certitudini.

Concluzie:
Credintele adevarate nu trebuiesc sustinute niciodata ci atacate continuu pentru a verifica daca sunt intradevar bazate pe adevaruri si nu pe minciuni inca nedovedite. :-D

fiulploii

#263
'' Use the Force, Luke ! ''  :-D  cum nu se poate mai potrivit.
  Iar daca inchei comentariul aici in mod criptic sigur par inteligent  :lol:
  N-am insa ce face si ma risc cu o continuare mica.
 
Omul a fost educat din vremuri destul de recente sa taie felii din realitate, sa le intoarca pe toate partile, sa le analizeze la aparate, sa le construiasca o teorie de functionare, etc. izolandu-le si apoi sa le reasambleze ca sa reconstruiasca intregul pricepandu-l, catalogandu-l si parandu-i-se ca l-ar intelege. Insa constata ca ceva s-a pierdut prin feliere, ceva care nu poate fi pus la loc prin procesul invers.
Acel ceva poate fi calea catre codul-sursa.

Citat din: Urban din  11 Decembrie 2013, 00:58:41
..
Un univers care se recreaza printr-un accept mutual al partilor care-l compun.
...
Realitatea este ceea ce observam Aici si Acum....Atat.
In Exterior nu exista Nimic Real ci TOT Exteriorul e FIZIC, TOT Interiorul e Psihic iar granita dintre Exterior si Interior e Realitatea personala.
...
Toti acceptam mutual existenta banilor, toti vrem sa fim platiti pentru ceea ce facem. Toti recreem zilnic realitatea de ieri deoarece avem Speranta ca maine este o alta zi in care ne vom implini visele. Faptul ca suntem in aceeasi '' gama de frecventa'' cu scaunul de la masa nu ne permite sa trecem prin el si dupa cum se zice , rolul degetului mic de la picior este sa constate daca mobila din casa e la locul ei  :lol:

   Se pare ca singura modalitate de rezolvare a celor expuse de @Urban este sa facem in asa fel incat Exteriorul sa treaca prin Realitatea personala in Interior si sa devina la randul lui Interior pentru a ne propulsa mai .. incolo .
   Pe undeva prin niste texte colbuite de vreme exista scris ca cea mai mare greseala a omului este ca a scos Creatorul din Interiorul lui si l-a proiectat in exterior , astfel implinindu-se ceea ce a ramas consemnat ca actiunea de a desparti Intunericul de Lumina , Interiorul de Exterior si crearea unei granite-membrana numita poate Il Separatio , poate Realitatea Personala, poate altcumva.

  Acuma nu stiu daca omul e vinovat de asta sau ...altii  :-D Ramane sa mai sapam prin zona si poate aflam.

P.S. cert este ca se poate daca folosesti intelegerea de a sti pur si simplu

Xanadron

#264
Toţi trei le ziceţi bine, dragi antevorbitori - începînd cu colegul adrian75, care punctează actuala modelare-n cheie egocentrista a umanităţii. Ceva comentarii în plus nu strică însă - ghidonarea asta perversă nefiind chiar atît de neoliberală pe cît sună aburelile politrucilor.
Fiindcă direcţia sesizabilă-i de fapt - zic eu - spre un socialism fascist-corporatist global (v. paradoxala Chină "comunistă" la harneală, cu miliardari pe bandă rulantă... sau Franţa cu impozitele recente pe averi care gonesc conturile grase-nspre alte zări; ba chiar şi SUA începe să fie pre-frăgezită de marioneta cu profil cam marxist Obama băgată la înaintare).

Ca să nu derapăm însă prea offtopic pe tema perspectivei (pur matriciale :evil:) a egalizării-n sărăcie (cu evaporarea "clasei de mijloc", clar), ), [... L.E.]  o să revin imediat cum mă lasă computeru' ăsta naşparliu :-D cu comentarea celorlalte două postări mai ample (@ Urban & fiulploii adică).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

hanzo

there is no spoon...

ca si teorie practica, cand ajungi sa mulezi mintea pe comenzile universului/matricei
ca matricea sa fie perfecta trebuie sa includa si imperfectiunea. iesiri, intrari.
sufi. orice lucru care inconjoara trebuie sa aiba o parte spre exterior.

va rog, cine imi materializeaza si mie o ceasca de ceai? ceai am eu...  :rainbow:

there is no spoon original english

Aseneth

Citat din: adrian75 din  11 Decembrie 2013, 00:33:16
Sa presupunem ca Matrix exista si ca noi facem parte din el. Ce este dincolo de Matrix?

Patrix.

Aseneth

Una din extrem de putinele metode pentru evadare, descrisa cap coada, greu de inghitit chiar si in teorie, in practica aproape imposibil de realizat, dar nu chiar imposibil, este in cartea lui Stefano Elio D'Anna, " Scoala Zeilor". Cartea poate fi descarcata de aici: http://audiospiritual.com/pdf/index.php?dir

silviu


fiulploii

ADN-ul este un program care poate fi spart. Si el este spart zilnic .
                      Marc Goodman - biological crime investigator fondator  al Future Crimes Institute 
                                                                      http://www.futurecrimes.com/

    Ei colecteaza fiecare pahar din care a baut, fiecare microfon  la care a vorbit , fiecare cearsaf  pe care a dormit . la fiecare aparitie publica a lui B.Obama exista cel putin 6 agenti US SecretService care apar inopinant si se asigura ca nu ramane nici macar o urma vaga care sa conduca la depistarea ADN-ului presedintelui. De ce acest efort?
   Fiecare amprenta, fiecare particula de piele, fiecare strop de sudoare lasat de obamache este o potentiala amenintare mortala pentru el deoarece este mai usor ca niciodata sa decodezi adn-ul personal si sa creezi un virus personalizat .
   In principiu, o bio-arma personalizata functioneaza ca si terapia moderna a celulelor canceroase care implica utilizarea adn-ului pacientului pentru a dezvolta un agent individualizat de ''razboi biologic'' contra cancerului respectiv.
  Aceste ''gloante magice'' pot tinti selectiv celulele canceroase ale pacientului.
 
  ADN-ul este o arma puternica si acest lucru este recunoscut de catre US. Conform documentelor publicate pe Scurgerea wiki , ambasadorii americani au fost instruiti sa colecteze astfel de urme biologice de la conducatorii statelor unde isi au resedinta.  :evil:

  etc. etc.

                                 - fragmente din aceeasi Wonderpedia de ieri  :lol:  -

  S-ar putea deduce oare o infiltrare adn pe cale tehnologica implicand emisii de unde pentru resetare? Mai ales ca in acelasi articol se specifica in clar ca una din caile de atac este ''resetarea adn'' observabila in comportament iar pentru aceasta bobama are tot timpul cu el o cantitate suficienta de sange imbuteliat pentru a i se face o transfuzie completa.
  Desi este folosita pentru a te mentine ancorat in acelasi matrix , consider ca poate fi folosita aceeasi cale pentru evadare din matrix. Dar e doar sf- deocamdata.
  Parerea mea..

P.S. exista voci care sustin o schimbare adn prin mijloace mentale , neverificabile stiintific  :-D