Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Lou Baldin zis si "Sleeper"

Creat de abyss, 08 August 2013, 14:00:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Apropo de fortele malefice dar de data aceasta fara trestii incovoiate in voia vantului... Tu ce parere ai Xanadron despre aka "Sleeper"? Spune lucruri reale insa presara si din solniţa baietilor malefici? Ca prea tot baga subtil tot felul de intimidari. Si nu spune nimic de lumea non-liniara...

fiulploii

#1
Citat din: abyss din  08 August 2013, 14:00:29
Apropo de fortele malefice dar de data aceasta fara trestii incovoiate in voia vantului... Tu ce parere ai Xanadron despre aka "Sleeper"? Spune lucruri reale insa presara si din solniţa baietilor malefici? Ca prea tot baga subtil tot felul de intimidari. Si nu spune nimic de lumea non-liniara...

Dar cine spune ca fiecare trebuie sa aiba acces ..oriunde ?

http://www.ufolou.com/2013/07/ufos-in-year-of-dragon-part-eight.html#more

http://www.ufolou.com/

Astea de mai sus sunt pentru cine nu a auzit pana acum de acest personaj.

abyss

#2
Cum adica cine spune?
El spune. El sifoneaza atatea chestii care pana la urma tin de detaliu. Dar nimic despre ansamblu. Doar atat ca unele suflete pleaca mai departe in alte planuri. "mai departe"
In rest o gramada de detalii ce se doresc a fi sinistre. Si asa si apar ca fiind - rupte din ansamblu.
Omul din punctul meu de vedere reda aspecte reale insa ele sunt "brodate". Brodate pe linia pasilor mici pt turma si a huzurului pentru cei plini de spaime.
Sa-i ia Gaia ca si peste 10 existenţe tot asta vom discuta! Macar de ar fi la o bere rece pe Vega ;)

Xanadron

#3
Lou Baldin zis si "Sleeper" poate fi orice, dar NU si-un "initiat", compadre Abyss - implicit subscriu si eu la ideea raminerii lui cumva la suprafatza fenomenelor - chestie detectata si de radarul :-D agerului nostru fiualploii.
D-aia, spre deosebire de amicul si fanul sau convins John Lear, iau cu unele rezerve toate povestile lui, chiar de la prima citire - adica inainte de trecerea printr-un al doilea filtru ce tine de intuitzie.

Unele chestii emise de el ar merita insa comentarii separate, dincolo de orice procese de intentie (cum ar fi tarasenia cu sufletele "stocate" in cuburile negre imprastiate prin Eter.) 8-)

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#4
Citat din: Xanadron din  07 August 2013, 10:29:34
Die Schwarze Sonne si notiunile tangente se pupa si ele cu teoria "Universului electric" (simplist definit - mai corect ar fi de fapt "eteric"... :star: si iar ar trebui sa umplem monitoare intregi), iar "enormitatile" cu 300 de civilizatii traitoare IN SOARE :-o emise de "ciudati" ca Lou Baldin aka Sleeper ( http://www.thelivingmoon.com/47sleeper/08pdf_files/Sleeper-1.pdf ) confirma, desi cam confuz, tabloul descusut partial si-aici in topicul "eteric" (mai ales de catre colegul mm).

Inclin sa nu fiu de acord ca ar fi un ne-initiat.

Nimeni nu supravietuieste sau ramane fazat pe matricea temporala dupa experientele traite de el decat daca are in organismul energetic prezenta deja acea informatie sau puterea de a o asimila. Puterea/capacitatea o da experienta. El afirma indirect prin ceea ce declara, ca are si calitatea si experienta respectiva.

Deci ori nu spune tot si atunci sifoneaza dupa agenda U.M. in cadrul careia a activat ori e un produs cu o memorie fabricata din miile de declaratii ale simplilor terrani stigmatizati drept "rapiti". Pe care nici dracul nu-i mai baga in seama. Mai important de ascultat e un fost militar din operatiuni secrete, sau un fost C.I.A., sau ce mai e pacolo, ca de, e mai credibil un nene care vine cu povesti ude din jungla sau de pe unde dumnezeu mai stie decat un nimeni. Culmea nu? Si nimeni nu l-a "linistit" pana acum.
  Dar culmea culmilor e faptul ca el desi e un extraterestru nu are habar de intentiile vizitatorilor din spatiu...ce convenabil!
  Ce intelege cineva normal la cap din varza asta radioactiva? Ca armata e cu noi, ca ETs sunt cu armata, ca si armata si ETs chinuie oameni si fac teste, ca Ets cu acordul armatei trag in alti vizitatori ca deh, e necunoscuti acei tovarasi... (As dori tare sa vad scena in care un extraterestru urla alarma catre un militar uman: UFO - UFO!!! si apoi BAM_BAM_BAMMM trag cu armele in aia...)
Foarte grav.


Xanadron

1. F. bine c-aţi separat subtema asta într-un topic nou.

2. Inevitabil să nu rezulte confuzii încercând să fiu concis din lipsă de timp şi p-un topic malefic :D unde zburdam oricum cam "off", deviaţi cumva de ideile originalului Lou Baldin, compadre abyss...
   Revin deci cu precizarea că nea' Adormitu' îmi pare şi mie oarecum iniţiat în unele direcţii (corecte concluziile tale extrase indirect din descrierea detaliilor frăgezirii :P lui pe linie ET de mic, a folosirii lui ca interfatza cu ET-ii si navele lor gânditoare de armia 'merigană mereu la curent cu catastifu' hibridizaţilor, destupaţilor la glagorie etc) dar nu mă convinge pe mine cel puţin c-ar fi... în toate sensurile iniţiat. Fiindcă-i lipseşte - cum observai şi tu - viziunea globală a întregii problematici legate de interacţiunea umano-ET, cu toate chichiţele ei de pe atâtea paliere, "liniare" au ba.
   Nimeni nu poate spune însă dacă-i voluntară sau nu limitarea asta a lui - şi la urma urmelor nu toţi sifonatorii aparent credibili pot fi epistemologi, filosofi profunzi etc.

3. Greu în orice caz, dacă nu imposibil de dat verdicte despre credibilitatea unora din "ufologii" actuali - chiar dacă L.B. se auto-plasează convenabil în tagma cam tulbure a SF-iştilor care scriu "aiureli" făcând cu ochiu' cititorilor "capabili de citit printre rânduri" (în genul ficţiunilor cinamareze la noi). Asa că logic ar fi să deducem că SI EL presară  din solniţa "maleficilor" pe ici-colea.

4. Înclin să cred asta fiindcă i-am urmărit de cel puţin 10 ani evoluţia pe diverse bloguri şi-mi pare clar "updatat" periodic de o mânuţă care-i trage sforile pe linia unei Disclosure parţiale . Şi previzibile de fapt, în ciuda aparenţei de adevăruri şocante date de relatările lui -  repet, progresiv mai alambicate şi nu doar la nivelul detaliilor senzaţionaliste.

  O să-ncerc oricum câteva reveniri la tema asta, fiindcă jumătăţile (sau sferturile) din treimile :-D de adevăr scrise de LB merită totuşi efortul puricării lor măcar parţiale (exemplu luat la întâmplare: teoria conform căreia perioada post-WW-II ar corespunde unei "invazii camuflate" pe fondul unor rezbeluri inter-ET derulate-n umbra caftelilor inter-umane.)
   
Nici comentarea unor conexiuni LB-istice cu idei TVM-istice din Programul Terra (care suferă şi ele de "bătaie scurtă") n-ar strica poate - şi-aşa om reuşi să mai spargem măcar o foaie din ceapa conspiraţionistă la scară MEGA, chiar cu riscul să ne bufnească plânsu' după... :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

    Cu plansul om vedea. Pana sa aduci la disecat o prima broscutza marca Sleeper as dori sa adaug ca nimeni nu injecteaza in sistemul nostru multidimensional informatie straina fara acceptul veghetorilor. Ca el nu isi aminteste anumite parti o cred in teorie. Mai ales ca in corpul energetic se stocheaza in alt mod informatia. Iar daca el a fost bagat in alte corpuri...e clar, ori esti un initiat ori au operat altii intentionat transferul de info.

Xanadron

Îmi calc din nou decizia de-a nu mai aiura prea des p-aici fiindcă merită continuată paralela LB-TVM, în sensul că ambele teorii/eşafodaje logice sînt la fel de deprimante (mai ales a lui TVM derivă din deducţii logice valabile, deşi limitat-tehniciste). Mai clar: după ambii autori, n-am avea nicio şansă de evoluţie fără aprobarea creatorilor/veghetorilor/hibridizatorilor E.T. - sau a Cultivatorilor/Recoltatorilor noştri - şi implicit  nicio speranţă de-a sări în afara cărării fixe a Matrixului trasat de profitorii ăştia galactici.

Fixarea ideii unui Liber Arbitru iluzoriu  (în sens de limitare a opţiunilor existenţiale într-adevăr importante) a fost de fapt una din temele mele preferate de contrazicere cu John Lear - altfel un tip onest în convingerile lui (destule, influenţate taman de Lou Baldin - care l-a convins că tre'să ne trăim propriile vieţi cu integritate, fără ură, lăcomie sau invidie şi basta, fără să ne pese de vieţile altora).
Sper că măcar unii din voi sînt de acord că principiul ăsta-i doar parţial corect - chiar dacă, pur teoretic vorbind, dacă toţi trăitorii l-ar aplica, ar rezulta o confrerie socială echitabilă. Nu trăim totuşi într-o utopie abstractă şi soarta/problemele presante ale semenilor ar trebui să ne preocupe pe lîngă ale noastre, zic(eam) eu.

Demobilizarea rezultată din concluzile astea deprimante mă face aşadar să-l includ SI pe Lou Baldin în tagma "bolnavilor de ozenită" care, voluntar sau nu, ne învaţă să stăm cuminţi în băncile noastre, fiindcă n-am avea oricum şanse de-a trăi ALTFEL decît atunci cînd - şi doar dacă - "şefii astrali" or catadicsi să ne permită, în funcţie de interesele lor obscure.

Clar că şi Biserica joacă-n aceeaşi tragicomedie manipulativă, pe lîngă nenumăraţi alţi actori mai mult sau mai puţin talentaţi care bagă continuu gulgute cu scop "sedativ" - păi nu-i mai bine, de pildă, ca mieluşeii să bărfească la infinit pe tema tunelelor din Bucegi (sau Buzău) fără vreo finalitate reală, în timp ce controlul total, sclavia, taxarea ca furt oficializat, prostirea, migrarea indirect forţată şi alte nenorociri se desfăşoară fără probleme sub ochii larg... închişi :D ai Turmei fixate-n faţa tembelizoarelor, monitoarelor, liturghiilor şi altor pompe eficiente de minciuni sfruntate?!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Ian sa vedem ce sforaie conu Sleeper printre primele postari pe topicul (ce a ejectat carti tarzior  :wink:) I'm coming clean on Extraterrestrials:

""I'm telling my story and will be allowed to tell some of it as long as I keep with the no smoking rules---  :evil:""

Adica: Imi spun povestea si sunt lasat sa o fac partial atata timp cat respect regulile de a nu dezvalui ceea ce nu e admis.

  Prin urmare ... cine stie castiga!!  :-D

Bun. Nu am citit inca acel topic insa am o intrebare ganditoare... A mai aparut cineva pe ATS cu povesti asemanatoare? Cineva care sa-l contrazica pe Sleeper in ale sale detalii? Ori poate sa-i completeze acele "goluri" starnitoare de fum si foc? Este el singurul "sforaitor"?
Ma intreb doar.