Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Angela Merkel fiica lui Hitler

Creat de Urban, 16 Februarie 2013, 10:52:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

...ca sa nu ne plictisim.

Pe un site german a apărut povestea naşterii cancelarului Angela Merkel.
Declaratia unui cercetător german nazist Karl Klauberg: Gretl Braun, sora Evei Braun, este mama Angelei Merkel!!!
Angela Merkel sa născut în DDR, porțiunea Comunist din Germania , în 1954. Biografia ei spune că sa născut pe 17 iulie 1954, și că ea este fiica unui pastor luteran de la un est-german controlat de biserică.
Recent, cu toate acestea, arhivele secrete sovietice dezvăluie o cu totul altă poveste.
Fisierele "Stasi" ale RDG (Republica Democrata Germana) indică faptul că ea a fost nascuta pe 20 aprilie 1954, precum și detalii cu privire la nașterea ei au fost incluse
în evidențele germanului Dr. Karl Klauberg, care a fost unul dintre "medicii naziști condamnați la moarte", de către instanțele judecătorești sovietice și închis.
Când mai târziu a fost recunoscut ca un om de stiinta genial,el a fost eliberat după șapte ani și a fost recunoscut ca tatal inseminarii artificiale.
Sovieticii au fost cu adevarat intrigati când au descoperit ca dr. Klauberg a păstrat mostre congelate de sperma a lui Adolf Hitler. Illuminatii au decis să încerce
să producă un copil din sperma lui Hitler, evident, pentru scopuri oculte și sataniste. Dr. Klauberg a adus apoi pe Eva Braun (soția lui Hitler), al cărui nume a fost Gretl,
in Germania de Est, precum și rezultatul experimentului; nu a produs un fiu biologic al lui Hitler, ci mai degrabă o fiică. Uimitor,
Adolf Hitler s-a nascut pe 20 aprilie 1889, și Angela Merkel, a fost nascut pe 20 aprilie 1954. (20 aprilie este cu 11 zile inainte de Sabat sau sarbatoarea druidica Baltane.

Angela a devenit un custode al Bisericii Catolice, prin legăturile sale cu Germania de Est a Bisericii Luterane.
Odată ce un german Papa ar lua tronul Romei, Angela Merkel a fost creata de a lua, de asemenea, poziția tatălui ei biologic - cancelar german. Pe 20 aprilie 2005, nazistul Joseph Ratzinger a devenit Papa Benedict al XVI-lea, (16), exact în ziua de naștere a de Adolf Hitler (evident ca e o coincidenta!!!).
Apoi, pe 22 noiembrie 2005, fiica biologică a lui Hitler, Angela Merkel, a fost aleasa cancelar al Germaniei (alta coincidenta!!!). Ziua alegerilor, 22 noiembrie, a fost aniversarea publicării: originea speciilor  a lui Charles Darwin

Etimologia numelui lui Hitler relevă că numele înseamnă un cioban, care locuiește într-o colibă.
Numele Adolf din Vechiul Înaltului germană înseamnă nobil lup. Astfel, numele său combinat indică faptul că el a fost Păstorul Wolf, sau păstor fals.
Destul de ciudat, Papa Ratzinger, Papa Benedict , are, de asemenea, titlul de păstor al Bisericii, și din moment ce el a preluat mandatul, Biserica Romano-Catolică a avut un ciobanesc german.
De altfel,si faptul că rasa de câine seamănă cu un lup. Știm de asemenea că Adolf Hitler era poreclit Herr Wolf. In Est prusac sediul a fost numit Wolfsschanze; sediul în Franța, a fost numit Wolfsschlucht, și sediul său din Ucraina, a fost numit vârcolac.

Uniunea Europeana se doreste sa fie al 4-lea Reich.
Un punct mai interesant este faptul despre cancelarul Angela Merkel care are o obsesie neobișnuită cu lucrările oculte ale compozitor Richard Wagner, care a fost un satanist.
Ea a făcut cunoscuta obsesia ei într-un interviu in ziarul "Frankfurter Allgemeine Zeitung" în iulie 2005. Wagner a scris compoziția infama numita "Parsifal", care este pur ocultă și demonică.
"Parsifal" a fost un favorit al lui Adolf Hitler, care a afirmat că muzica lui Wagner i-a ocupat mintea lui.

Angela Merkel, la fel ca Adolf Hitler, este profund fascinata de conducerea lui Wagner a Valkirii-lor.
Tema centrală a "acordului" de Vest a Puterilor Aliate, Vatican si sovietici a fost că fiica lui Hitler va fi ridicata la rangul de putere internațională ... dar ascensiunea ei la putere nu va veni până când "Vaticanul, de asemenea, nu va avea la putere un Papa german ". În urma morții Papei Ioan Paul al II-lea, fostul nazist german Joseph Ratzinger a fost nominalizat. El a luat numele de Papa Benedict al XVI-lea la 20 aprilie 2005, în calitate de Vicar al Romei.
Este o coincidenta faptul ca aceasta data a fost exact de aniversarea zilei de naștere a lui Adolf Hitler?
În 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel cu căsătoria ei cu Ulrich Merkel fizician, dar mariajul s-a încheiat în divorț în 1982.
Ea a fost aleasă cancelar al Germaniei la scurt timp după ce Papa Ratzinger a preluat conducerea Bisericii Romane de ziua lui Hitler. Frumos nu?

Adolf Hitler a fost un Rothschild, fiind adus si sustinut de catre aceste familii khazare (evreiesti), care apoi au facut pe "aliatii" impotriva Nazismului, mai multe puteti citi aici
http://www.fara-secrete.ro/hitler-a-fost-un-membru-al-dinastiei-rothschild/
Acelasi lucru sustine si scriitorul german Jan Van Helsing, ca Angela Merkel este fiica secreta a lui Hitler ca si alti doi fii care sint guvernatori in Statele Unite.

SURSE
1. http://www.helpfreetheearth.com/news501_Merkel.html
2. http://www.his-forever.com/angela_merkel_and_adolph_hitler.htm

abyss

O asemanare ar fi cu Herr Wolf... Sa vedem ce va mai urma.

darksid3

Etimologia numelui lui Hitler relevă că numele înseamnă un cioban

Mi se pare interesanta si conexiunea asta, avand in vedere ca in multe izvoare de programare mentala, mai ales in filme si jocuri, apar personaje principale cu numele de "Shepard" - Pastor...chiar si in Biblie, la modul literar  :roll:
11.11

NASTASE MIHAIL

Poate nepoata. Buna.
Eu asa am citit. Si ei ii e frica sa nu mosteneasca genele. Fiindca nepotii au de la bunici.

fiulploii

Bun, sa zicem ca e urmasa lui mister Hash ...sau nepoata. Nu vad care e problema , pe bune.
Ca si faptul ca herr Ob-Ama ar fi clona lui Aka-nentu'

  Pe ansamblu, seamana cu experientele ucenicului vrajitor. Adica fara efectele estimate.
Parerea mea..

Ganditorul

#5
Asta-i cea mai tare dezinformare de la '44 incoace. A venit mai devreme 1 aprilie in anul asta ?
Adica - daca nu s-a putut destrama UE cu Grecia, Spania, Franta, Primavara Araba si alte schizme ( n-o pun p'aia din Romania ca ma dati la acatiste de duminica dimineata ) atunci "disperatii anti UE" au inventat povestea asta.
Cica s-ar fi gasit niste sperma congelata si in Marea Piramida - nu cumva Merkel o fi fiica lui TutanKamoon ? Sau poate o fi [editat] de pe forumul nostru ... ce ziceti ?
Parerea mea de ...somnambul in aceasta dimineata de duminica  :fullmoon:

Fara referiri la nickname-uri de pe forum. Data viitoare trec la avertismente pentru asa ceva. StarDust

andrei

  Un articol despre Hitler si implicarea lui in Societatile Secrete si Oculta Mondiala.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Nepo

Totusi ca Angela Merkel este sau nu urmasa lui Adolf, trebuie sa recunoasteti ca toate Uniunea Europeana merge pe spatele Germaniei.

Visul lui Adolf intr-un fel sa implinit, a ajuns sa cucereasca toata Europa, numai ca Merkel nu a facu-to cu forta armelor, ci cu cea a banilor...

:)

mm

#8
Citattrebuie sa recunoasteti ca toate Uniunea Europeana merge pe spatele Germaniei
Lucrurile sunt mult mai complexe in dinamica lor programata. Germania doar pare sa aiba un privilegiu din dezvoltarea in exces a industriei sale. Pe langa faptul ca aceasta dezvoltare se face cu "personal" absorbit din terte tari (imigranti care au darul sa-i enerveze pe germanii insisi), trece complet neobservat faptul ca aceasta "concentrare industriala" se face pe baza dezindustrializarii (initiale) totale a tarilor estice, esalon din care si noi facem parte.
  Pe de alta parte, industria germana (multinationala) face pui proprii in esalonul numit mai sus, functionand ca furnizor de industrie, locuri de munca (si ca absorbant al profitului esticilor), un fel de nedorit patron suprastatal.
  De altfel, "Uniunea Europeana" - si ma refer la esticii de noi - nu are/au deloc nevoie sa "mearga pe spatele Germaniei" (cand in mod evident Germania & comp. sunt pe spatele nostru) ci s-ar fi descurcat binemersi de capul lor, pe picioarele lor (daca ar fi fost lasati in pace).
  Aceste simple observatii evidentiaza o strategie pe termen lung, in care "locomotiva germana" joaca un rol anume (nu neaparat in folos propriu), o strategie de macinare a popoarelor (ca efect secundar, sa zicem asa). Si nu numai.

  In contextul complicatei absurditati a vietii europene din ziua de azi, Angela Merkel poate fi fiica sau nepoata lui Hitler (de care nu se stie sa-l fi capturat sau omorat cineva, dand apa la moara celor care au afirmat ca l-au vazut dupa razboi prin America) dar acest lucru nu conteaza in mecanismul de macinare, care functioneaza neabatut. Important este ca ea face vointa ... cui trebuie si nu neaparat a celor pe care (teoretic) ii reprezinta.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Ganditorul

NEPO :
CitatVisul lui Adolf intr-un fel sa implinit, a ajuns sa cucereasca toata Europa, numai ca Merkel nu a facu-to cu forta armelor, ci cu cea a banilor...

... si a muncii, ca nemtii muncesc - nu freaca menta si cer bani pentru studii de "feza(nda)bilitate", pentru catedrale faraonice sau pentru pomana ce trebue data "nevoiasilor" cersetori, sprijinitorilor de birturi & Co.  :evil:

angellla29

Citat din: Ganditorul din  27 Mai 2013, 11:31:44
NEPO :
... si a muncii, ca nemtii muncesc - nu freaca menta si cer bani pentru studii de "feza(nda)bilitate", pentru catedrale faraonice sau pentru pomana ce trebue data "nevoiasilor" cersetori, sprijinitorilor de birturi & Co.  :evil:

Mare adevar grait-ai colega. Pai nemtii si-ar pune singuri streangul de gat daca ar fi macar o zi ca romanasii nostri  :roll:

mm

#11
  "...si a muncii, ca nemtii muncesc "   - Un alt cliseu incastrat in mintea românilor. Nu este adevarat ca nemtii ar munci mai mult decat românii! (Intamplator cunosc situatia reala din Germania.) Si totusi asa cred românii despre nemti - Ca ar fi harnici si lucreaza doua ture intr-o zi de 24 de ore..., etc.
  Estimez ca aproape jumate din forta de munca din Germania este constituita din imigranti (poate ma insel in privinta cifrei, foarte probabila e peste o treime). Acestia nu sunt platiti mai bine decat bastinasii si nu au privilegiul de a munci mai putin decat (aceeasi) bastinasi. 

  Românilor le scapa un element esential in ceea ce-i priveste pe nemti - exact acel element totalmente inexistent la romani - si anume forta colectivului. Care este unul si acelasi lucru cu forta obstei (despre care mi-am batut gura, cred, si aici pe forum). Ceea ce habarnau romanii este ca nemtii tin unul cu celalalt tot asa de bine precum betonul intre pietrele unui zid. Daca-i dai un shut unei pietre dintr-un zid primesti inapoi reculul intregului zid. De aici rezulta superioritatea lor in diverse domenii, puterea lor (care nu este una individuala ca la romanasi, ci una exact ca a unui zid). In rest, au si ei problemele lor ca toata lumea.
  Romanii ar avea multe de invatat de la nemti... dar nu chestia cu munca.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

angellla29

Citat din: mm din  27 Mai 2013, 20:45:56
  "...si a muncii, ca nemtii muncesc "   - Un alt cliseu incastrat in mintea românilor. Nu este adevarat ca nemtii ar munci mai mult decat românii! (Intamplator cunosc situatia reala din Germania.) Si totusi asa cred românii despre nemti - Ca ar fi harnici si lucreaza doua ture intr-o zi de 24 de ore..., etc.
  Estimez ca aproape jumate din forta de munca din Germania este constituita din imigranti (poate ma insel in privinta cifrei, foarte probabila e peste o treime). Acestia nu sunt platiti mai bine decat bastinasii si nu au privilegiul de a munci mai putin decat (aceeasi) bastinasi. 

  Românilor le scapa un element esential in ceea ce-i priveste pe nemti - exact acel element totalmente inexistent la romani - si anume forta colectivului. Care este unul si acelasi lucru cu forta obstei (despre care mi-am batut gura, cred, si aici pe forum). Ceea ce habarnau romanii este ca nemtii tin unul cu celalalt tot asa de bine precum betonul intre pietrele unui zid. Daca-i dai un shut unei pietre dintr-un zid primesti inapoi reculul intregului zid. De aici rezulta superioritatea lor in diverse domenii, puterea lor (care nu este una individuala ca la romanasi, ci una exact ca a unui zid). In rest, au si ei problemele lor ca toata lumea.
  Romanii ar avea multe de invatat de la nemti... dar nu chestia cu munca.

Pai asta am vrut sa spun si eu dar cu alte cuvinte. Intradevar  ne lipseste forta colectiva si mai ales suntem niste lasi...Doar vorbim si nu facem nimic! Pai nemtii taicutza, fac si pe urma vorbesc. La noi e taman invers!

Xanadron

Citat din: mm din  27 Mai 2013, 20:45:56
  "...si a muncii, ca nemtii muncesc "   - Un alt cliseu incastrat in mintea românilor. Nu este adevarat ca nemtii ar munci mai mult decat românii! (Intamplator cunosc situatia reala din Germania.) Si totusi asa cred românii despre nemti - Ca ar fi harnici si lucreaza doua ture intr-o zi de 24 de ore..., etc.
  Estimez ca aproape jumate din forta de munca din Germania este constituita din imigranti (poate ma insel in privinta cifrei, foarte probabila e peste o treime). Acestia nu sunt platiti mai bine decat bastinasii si nu au privilegiul de a munci mai putin decat (aceeasi) bastinasi. 

  Romanii ar avea multe de invatat de la nemti... dar nu chestia cu munca.
Foarte precise estimarile tale, colega mm (circa 40% din volumul de munca EFECTIVA e prestat de emigranti in Germania - nemtii muncind si ei, ce-i drept, dar indeosebi sub forma "apas pe buton si-ti sare sacu-n spinare" :-D).

Nu numai cu asta-s de acord in tentativa ta (inutila de altfel, ca si-ale mele :lol:) de a demonta unele fixuri si preconceptii devenite truisme mai false ca freza lui Gica Petrescu - cum e si asta cu "neamtu' munceste, dom'le" si d-aia are, face, drege, conduce s.a.m.d. DA, au muncit si ei, dar nu si-n ultimii 30-40 de ani (postbelic mai ales au tras tare - dupa ambele rezbeluri). Acu-s un "burete" aproape la fel de activ ca USA in absorbirea "creierelor" capabile.

Despre capsunari/ese ori spalatori/oare ieftini de babe/mosi vestici la cur - "importati" din Estul salbatic rasculat cu schepsis in '89 - n-are rost sa mai aducem vorba si oricum ie grele analizele ierarhizarii fortelor modelatoare ale conventiilor financiare indeosebi (numite bani, care-n curind nici nu vor mai exista la modul fizic) - si-ale treptelor piramidei puterii absolute implicit.
In orice caz, dupa mine, prapastia dintre bogati si amarasteni d-abia urmeaza sa se adinceasca, desi a ajuns deja la dimensiuni inimaginabile. :x
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Rectificarile colegilor sunt precise ... de aceea rectific si eu - "nemtii muncesc eficient". - la fel muncesc si strainii aflati in Germania (inclusiv romanii).
La noi e o harababura, un "Turn Babel", o mentalitate generalizata : "merge si asa".