Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Solutii la Codex Alimentarius

Creat de ryn, 17 Ianuarie 2013, 15:12:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alx

cu permisiunea dvs. o sa va prezint solutia mea la CA...

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Ganditorul

Normal, norocosule... in coltul ala de rai pe care-l ai in posesie te doare-n cot de "Codex".
Bag si eu o "stramba" - nu faci o adunare "RUFOn" la tine, pe "alternativa la Codex" ? Nu venim cu mana goala - aducem fiecare ce are mai bun prin casa - plus o multime de "pitici" care sa-ti umple casa cu veselia lor. Parola de recunoastere - "fara manele" .
Iar daca ai nevoie si de "forta de munca" nu cred ca or sa fie multi care sa nu puna mana pe o "sapa" ca sa te ajute in lupta cu ... "Codexul".   :rainbow:

roxaline

Daca stiti producatori sau potentiali producatori ( adica incep sa produca din 2014) ma interseaza pentru operatiunea "Adopta un producator". Un PM ar fi ideal. Ne ocupam cu gasitul si "ansamblatul" clientilor. Avem "pretentii" insa suntem clienti fideli. Ne intereseaza si aventurieri dispusi sa incerce sa cultive grau si porumb si cartofi din seminte traditionale si fara chimicale. Inca tatonam ideea de a obtine plati in avans pentru "recolta". Nu garantam platile in avans insa sunt multe persoane interesate de garu, porumb, cartofi adevarati. Inca suntem in faza in care planificam actiuni de popularizare ref efectele graului, porumbului cotidian, dar se vor desfasura cu spor in urmatoarele 4-6 luni.
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins