Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sunete ciudate Ramnicu-Valcea in noaptea de ajun

Creat de exilalcode, 26 Decembrie 2012, 02:47:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

exilalcode

În noaptea de ajun, începând pe la ora 23 și terminând pe la 0:30 s-a auzit un sunet ca un motor de reacție. După câteva telefoane de la persoane din zonă, am reușit să stabilim ca locație de proveniență zona platformei de la Oltchim. Am sunat 3 persoane: una a auzit la sud de Poenari, cealaltă la vest de Budești iar eu la nord de Drăgășani.

De asemenea astăzi am discutat cu un prieten căreia bunica lui i-a relatat un fenomen inexplicabil, cum ar fi un cer strălucitor (deși nu prea am încredere în această sursă). Au mai apărut relatări și în presă sau pe rețelele sociale.

Îmi pare rău că nu am putut ajunge atunci în zona de unde s-a produs sunetul, dar era destul de târziu să plec cu mașina.

Aliosa

Se aude aproximativ la fel cu sunetul produs de CET VEST Bucuresti cand dau drumu la presiune . (o idee)

jean

Un sunet asemanator am auzit si eu intr-o localitate din Buzau. Era foarte de dimineata si m-a trezit din somn. Era vorba de conducta de gaze care vine de la rusi, se facea o aerisire a ei. A durat cam 20 min. Am fugit afara cu aparatut foto sa fac poze dar, am vazut cu ochii mei despre ce era vorba.
Adevarul este dincolo de noi