Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

V-am spus EU ca nu e nimic...21/12/2012,un mare FÂSSSSS!

Creat de alx, 20 Decembrie 2012, 14:26:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

horia2008

Citat din: calator astral din  20 Decembrie 2012, 16:35:56
va fi, va fi...stati linistiti ca ceva enorm se va intimpla maine, o rascruce invizibila in Calea Umanitatii.

Am ajuns la o Rascruce, sint convins, nimic nu va mai fi ca "inainte"....pentru citiva  insa
Restul isi vor continua viata ca si inainte, strigoi inconstienti prizonieri ai Matritei spatio-temporale.
Calatorule, citeste cu atentie ce-ti spune fiulploii mai jos

Citat din: fiulploii din  18 Decembrie 2012, 00:34:57
Numai pentru uzul celor care asteapta si spera ca apocalipsa va veni . in 2012
       - Aveti dreptate . Apocalipsa vine - pentru acesti oameni . Ea consta in continuarea acestei vieti asa cum este ea acum , poate cu si mai multe greutati si bucurii. Singura metoda de a depasi depresia dezamagirii acestui fapt este ca acesti oameni sa accepte ca viata nu se sfarseste atunci cand ei nu mai pot sa-si rezolve problemele . Toata lumea are probleme , unii le rezolva, altii nu. Si problemele si le creaza oamenii insisi.
   Deci, nu razboi general, nu haos, nu filme si scenarii din PadureaSfanta , ci aceeasi dimineata in care tre' sa mergi la servici , aceeasi oameni pe strada indiferenti la visele tale asa cum si tu esti indiferent la visele altora, aceeasi lipsa de intelegere fata de celalalt, aceleasi teorii conspirationiste .
   Deciziile nu se iau la nivelul de jos al piramidei puterii si nici macar la nivelul de mijloc. Insa deciziile de la nivelul superior pot fi schimbate prin puterea congruenta a celor multi . Si nici aici nu trebuie sa fie chiar toti ci e necesara doar o masa-critica care sa initieze procesul.
  Deci, ce ai de gand sa faci , tu cel care dupa data de 21 iti vei trai apocalipsa personala? O sa te lamentezi ? O sa speri la o venire a apocalipsei la o data ulterioara? Sau o sa pui mana sa faci ceva cu viata ta ? Cred ca mentalitatea japoneza de renastere este una demn de urmat.
   Parerea mea..

P.S. Ma duc sa-mi verific rucsacul de supravietuire. Poate va fi de folos cuiva  :evil:
P.S. cu repetitie !  Deci ?  :lol:

Te regasesti?

Daca n-ai inteles, ti-am subliniat eu in postul a s t a , vezi si secventa



AndreiASM

No stati, ca doar mayasii o socotit dupa fusu` lor orar, deci pana nu trece 21.12 in zona americii centrale... io zic sa nu ne pripim.  :roll:

PS: Puteau sa fie si ei de treaba si sa dea ora exacta a apocalipsei in format GMT...  :-D

calator astral

       @horia2008 > foarte frumos mesajul userului @fiulploii, intradevar...

   dar inca nu sintem pe 22.

Sint 100% de acord cu observatiile lui, desi e greu de acceptat aceste constatari....
Ne indeamna sa luam exemplul japonezilor...de ce nu? Dar chiar si Japonia, prin vocea elitei sale initiate, emite ipoteza unor evenimente stranii, reamintesc mesajul de alerta al Printesei Japoniei, care afirma ca a fost in contact cu entitatile biologice extraterestre :

Comunicatul Printesei Japoniei Kaoru Nakamaru - intunericul de 3 zile

   

adrian75

#18
Nu poti sa te ridici inainte de a termina caderea! Deocamdata, societatea umana este in cadere libera si va mai trece ceva vreme pana cand aceasta cadere se va termina. Nu stiu cum se va termina si mai ales nu stiu cand. In acest moment, indivizi independenti gandesc o reorganizare a lumii pe alte principii, o lume care sa aiba la baza dreptatea, respectul, toleranta etc. ( Nu ma refer la stapanii din umbra care doresc o cu totul altfel de lume).Sunt convins ca intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat o astfel de lume se va naste. Acum, este doar un ideal, un vis conceput si asteptat de cei mai visatori dintre noi. Marea majoritate a oamenilor nici macar nu se pot gandi la o astfel de lume noua. Deocamdata, masele de oameni necesare inceperii unei astfel de schimbari nu exista. Sunt inerte, inca nu isi pot ridica ochii sa vada in viitorul indepartat. Sistemul are grija ca masele de oameni sa vada doar viitorul pe termen scurt, sa nu ridice ochii din rutina vietii cotidiene. 2012 este cu adevarat un punct de reper, unii il asteapta cu teama, altii cu speranta. Imi place sa cred  ca dupa ce aceasta zi va trece, cei care asteptau o schimbare in bine vor intelege ca schimbarea nu vine asa pur si simplu si ca ar trebui sa ne scuturam de inertia care ne-a cuprins si sa incepem sa ne gasim, sa ne regrupam, sa schitam ceva...ceva care ar putea fi baza Marii Schimbari pe care o asteptam cu totii. Ar mai fi si varianta B..... sa asteptam sa vina extraterestrii ( care cel mai probabil asteapta si ei sa ne dezmortim un pic)  :wink:

SLEAH19

 O cometă trecea pe lângă Terra şi o întreabă:
- Ce mai faci, soro? Nu te-am mai văzut de milioane de ani!
- Nu prea bine! Ştii, mi-au ieşit...Homo Sapiens...
- Eiii... Nu te îngrijora, o să treacă....


Protestez , ....s-a furat startu' la acest subiect!
Nu ştiu a cui a fost ideia cu apocalipsa, dar asta cu ...v-am spus eu ,  a fost ideia mea care  mi-a fost furată.
Oricine ajunge la putere în ţara asta , plagiază  (... sau invers?), plagiază dom'le, chiar înainte să apuci tu să scrii...
 
Citat din: SLEAH19 din  14 Decembrie 2012, 21:45:36

........ citez aici ce am spus demult , deşi aş putea să îndeplinesc prezicerea :

2 saptamini pina la ziua Z.Nu vor fi topicuri "v-am zis eu ca nu va fi nimic?", şi să deschid primul topic ..geen!!.


Citat din: SLEAH19 din  29 Iulie 2011, 20:07:03

..Când vom fi dezvăţaţi de 2012 , vom ramane un pic orfani........... până când cineva cu o logica studiat mediocră, printr-un articol sec şi scheletic , pe un blogulete obscur, ne va salva, prezicând o nouă catastrofă planetară iminentă şi credibilă, şi viata va avea din nou un sens.

Sfarsitul va veni însă ca un hoţ.

Pana atunci and Beyond , apa va fierbe la 100 grade !



Citat din: SLEAH19 din  04 Mai 2012, 20:04:48
21 .12.2012 vine mai întâi în New Zeeland apoi Sidney, Dubai , Bucureşti, Paris , Londra , New York etc... deci dacă sfârşitul lumii are puţin respect şi vine după  Greenwich Mean Time , când e ora 12 ziua la Londra , pentru locuitorii din  Wellington va fi deja 22 dec 2012  ....... dacă vine după fusul maya, Honduras/Guatemala , problema rămâne aceiaşi.

  Personal,  nu cred că vine sfârşitul la o dată fixă sau dacă vine noi nu vom şti când , noi vom bea, vom mânca şi ne vom distra..

  ...............................................
În consecinţă am început să mă pregătesc oarecum. Am început să cumpăr/colecţionez cărţi,  şi de valoare şi mai lejere pentru vremurile când nu o să mai avem TV şi net şi o să ne întoarcem disperaţi la biblioteci.
  În paralel mai colecţionez, aşa după posibilităţi sticle de vin ( roşu sec ) de pe la saloanele de vinuri sau enoteci .
                                   Constat deocamdată că, citesc mai des  volumele din vinotecă decât cele din bibliotecă .


Acum chiar doresc să vină apocalipsa să vedem ce o să spuneţi pe 22 12 2012,  pentru că eu deja am prezis mai jos cum va fi:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,557.msg72647.html#msg72647
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

horia2008

Citat din: calator astral din  20 Decembrie 2012, 17:59:45
       @horia2008 > foarte frumos mesajul userului @fiulploii, intradevar...

   dar inca nu sintem pe 22.

Sint 100% de acord cu observatiile lui, desi e greu de acceptat aceste constatari....

Inca nu suntem pe 22...

Intradevar, e greu de acceptat aceste constatari.... si inca multe altele  :evil:



kefren

 In fiecare secunda,in lume, mor intre 2-4 persoane,deci o medie de 3 indivizi.  Acuma eu nu stiu daca maine se va intampla ceva sau nu,dar un lucru stiu sigur,pentru aprox. 300 000 de oameni apocalipsa va veni maine.

kefren

Citat din: SLEAH19 din  20 Decembrie 2012, 20:00:03

 


Acum chiar doresc să vină apocalipsa să vedem ce o să spuneţi pe 22 12 2012,  pentru că eu deja am prezis mai jos cum va fi:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,557.msg72647.html#msg72647

    Frate Sleah19,daca vine apocalipsa nu va fi nimeni sa stinga lumina,daramite sa gasesti pe cineva caruia sa-i reprosezi ca ai avut dreptate :wink:.Bine,asta in cazul in care vei fi singurul supravietuitor :-D

elena78

#23
parerea mea personala este ca  21.12.2012 reprezinta  o zi la fel ca  celelalte ,insa pentru cei care comanda planeta -guvernul invizibil -ei  au  absolut nevoie ca oamenii sa aiba multa frica de aceasta data ,spunand ca vine sfarsitul omenirii ,reptilienii  care sunt deghizati in umani  au mare nevoie de  aceste energii joase ,ura ,invidia ,in special frica este o energie  negativa care ii dau putere sa comunice cu demonii -reptilieni din  a patra dimensiune ....planeta noastra magnifica planeta Terra  se va scutura de acesti demoni in momentul cand vor inceta  ca aceste energii negative sa existe!!Intorcandu-ne la gandul mayasilor  ei au spus clar ca  21.12.2012 este  sfarsitul  unui timp ,timpului ignorantei si inceputul altuia, al iluminarii ... :wink:

alx

Citat din: SLEAH19 din  20 Decembrie 2012, 20:00:03
Protestez , ....s-a furat startu' la acest subiect!
Nu ştiu a cui a fost ideia cu apocalipsa, dar asta cu ...v-am spus eu ,  a fost ideia mea care  mi-a fost furată.
Oricine ajunge la putere în ţara asta , plagiază  (... sau invers?), plagiază dom'le, chiar înainte să apuci tu să scrii...
Prietene SLEAH19
acesta este un topic PREVENTIV.
In 22 te las pe tine sa spui ce vrei,si sa compui ce topic vrei...

PS  daca ideea ta nu a trecut pe la OSIM,si nu e marca inregistrata...sorry...asa ca acuzatia de plagiat se respinge...din lipsa de cvorum... ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

SLEAH19

Citat din: alx din  20 Decembrie 2012, 21:31:25

In 22 te las pe tine sa spui ce vrei,si sa compui ce topic vrei...

PS  daca ideea ta nu a trecut pe la OSIM,si nu e marca inregistrata...sorry...asa ca acuzatia de plagiat se respinge...din lipsa de cvorum... ;D

Ocupat cu apocalipsa porcului de Ignat , nu am mai apucat să trec pe la OSIM.
Conştientizez însă că un astfel de topic înaintea vremii lui  ( preventiv) , catalizează vreo şapte topicuri similare postapocaliptice.

Oricum, guvernare uşoară alx pentru că, fără apocalipsă , ne vom întoarce la ,,becuri,,

Citat din: Khaarsha din  04 Martie 2008, 00:32:08
  .................................................

-De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba un bec?


1 pentru a schimba becul

1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat

14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de
schimbare a becului

7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor

27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor

53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale

2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ''lampa''

15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ''bec''este la fel de corect

109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri

111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila
pe forum

306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa

27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri

14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte

33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde ''si eu''

6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ''cautare''

12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului

143 pentru a spune ''cauta intai pe gugal si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum''

16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul

24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul

1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul (

1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...


.............l-ai uitat pe "filozoful" care ne va demonstra ca becurile sunt doar o proiectzie a refularilor noastre

............ nu m-ar mira sa existe si destui care sa posteze un eseu pe tema "necesitatzii reîntoarcerii la lumînari"



Superb!
Şi era numai prin 2008.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

uforever

Niciodata vreo "apocalipsa" nu a fost atat de "fancy trandy", albume rock intitulate " APOCALYPTIC LOVE"(Slash), Stiri(editie speciala), emisiuni pentru "oligofreni": Rai da' buni(editie de apocalipsa), cu lautari, cu bautura, cu carnati(toate produse "apocaliptice" :lol:), toata tara/planeta traieste "carnavalul" cu intrebarea: "ce faci de sfarsitul lumii?" 8-)
Urmasii mayashii-lor traiesc in Guatemala, de ce nu-i invita nimeni la "party" si pe ei, nu ei sunt "sarbatoritii"?

PS : in locul unde traiesc eu, curentul electric dispare tot timpul, nu ma deranjaza 3 zile in plus  :-D

classic

#27
Citat din: alx din  20 Decembrie 2012, 14:26:13
Preventiv,deschid acest topic,care nu cred ca are nevoie si de alte descrieri...asadar,v-am spus eu ca 21/12/2012 e o zi ca oricare alta? V-am spus!

Si eu v-am spus ca fenomenul OZN este un mare FÂSSSS! Sa nu spuneti ca nu v-am spus!

Asta se vrea o gluma buna? Postarea are legatura cu titlul topicului? Ia-o ca pe un avertisment "verbal". StarDust
Acum, legat strict de titlul subiectului, recomand ca pe 22 decembrie sa fie decernate medaliile de supravietuitori ai apocalipsei tuturor promotorilor inversunati.
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

alx

Citat din: classic din  20 Decembrie 2012, 22:31:01
Si eu v-am spus ca fenomenul OZN este un mare FÂSSSS! Sa nu spuneti ca nu v-am spus!
StarDust e zgarcit...acum e perioada sarbatorilor,si trebuie sa fim darnici...cu drag de la mine 10...la suta ! ;D
   Si daca te mai mananca inca o data sa ne spui ceva de genul a ceea ce ai postat mai sus,o sa-ti dau eu motive,aproximativ 50 (la suta,bineinteles),sa nu mai intri pe forumul asta...OK?   
   Cadou de apocalipsa,bineinteles...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

Din pacate,eu nu o sa mai pot posta o perioada,fiind nevoit sa-mi protejez echipamentele,asta insemnand deconectarea antenei externe de la modem,plus restul de masuri care se impun in astfel de situatii...in curand trec si pe alimentarea de rezerva...
asadar,ne-ntâlnim când ne vedem!
   
alx   DDTRH
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."