Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Carnagiile "lunatice" din SUA, Norvegia etc - psy-ops? Si cu ce scop(uri)?

Creat de Xanadron, 15 Decembrie 2012, 17:09:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ganditorul

Vorbeam pe aici de efectul, sau posibilul efect al jocurilor video, si rolul lor in modificarea comportamentului uman. Iata ca ideea prinde contur si incep studiile asupra escaladarii violentei in comportamentul uman sub influenta jocurilor video.

Obama alocă $10 milioane pentru a investiga efectele jocurilor video asupra tinerilor

Președintele Obama face apel la o investigație privind efectele jocurilor violente asupra tinerilor. În timpul unui speech, în care Obama a subliniat și un control mai strict al armelor, ca urmare a incidentului de la școala Sandy Hook, președintele s-a adresat congresului pentru a aloca o sumă în vederea cercetării jocurilor violente și efectele lor potențiale asupra copiilor.

"An de an, au fost mulți care s-au opus chiar și celor mai modeste măsuri privind siguranța armelor. Mă voi adresa direct centrelor speciale de control pentru a studia cele mai bune metode de a reduce aceste violențe. Congresul ar trebui să sprijine financiar cercetarea efectelor pe care jocurile violente le au asupra tinerilor. Nu vom avea niciun beneficiu de pe urma ignoranței. Nu vom avea niciun beneficiu din a nu cunoaște știința acestor violențe" a afirmat Barack Obama.

Așa cum am precizat și în titlu, suma alocată acestor cercetări va ajunge la $10 milioane. În această conferință de presă meticulos organizată, unde a stat într-un grup de copii, președintele a mai propus țării pe care o conduce că ar trebui ca armele automate să fie interzise, precum și limitarea cumpărării de gloanțe, sau introducerea unui standard în care toți cumpărătorii să fie verificați.

http://www.gamersclub.ro/2013/01/obama-aloca-10-milioane-pentru-a-investiga-efectele-jocurilor-video-asupra-tinerilor/

Stirea, privita si altfel, o puteti vedea si aici :

http://www.digi24.ro/doipunctzero/articol/Jocurile-video-divertisment-sau-violenta_75538

AdarM

Citat din: Ganditorul din  29 Ianuarie 2013, 08:19:22
Obama alocă $10 milioane pentru a investiga efectele jocurilor video asupra tinerilor
Intr-un studiu al universitatii Yale, de acum doua decenii, finantat si ala cu milioane bune, ni se spunea ca principalul factor de stres e facutul patului, dimineata.
Ca sa vezi ce chestie!...
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

OM

Tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea.

Ganditorul

Al doilea a fost in Chicago :
Tragedie în Chicago: O elevă premiantă care participase la învestitura lui Barack Obama a fost împuşcată mortal într-un parc
Reporterii CBS au relatat că Hadiya Pendleton, elevă în vârstă de 15 ani, se adăpostise de ploaie sub un foişor din parcul Vivian Gordon Harsh Park, alături de alţi copii, în momentul în care un individ a sărit un gard şi s-a îndreptat spre ei, deschizând focul.

http://www.mediafax.ro/externe/tragedie-in-chicago-o-eleva-premianta-care-participase-la-investitura-lui-barack-obama-a-fost-impuscata-mortal-intr-un-parc-10533627

CitatIntr-un studiu al universitatii Yale, de acum doua decenii, finantat si ala cu milioane bune, ni se spunea ca principalul factor de stres e facutul patului, dimineata.
E buna si bascalia dar in cazul unor astfel de tragedii nu poate fi o solutie. in contrapartida as putea sa-ti arat un studiu  prin care privitul picioarelor mai lungi cu 5% decat normalul (al unor june/juni - depinde de prferinte) poate provoca un stres si mai accentuat - mai ales cand datorita varstei la care au ajuns unii... privitul ramane singura si unica optiune de abordare "lingvistica" a problemei.
http://efemina.ro/care-este-lungimea-ideala-a-picioarelor-unei-femei/

Alexander382

Se pare ca MK-Ultra si ceilalti care se specializeaza in a face mintea pilaf sunt foarte ocupati in ultima vreme.  :|

Scopul? Controlul armelor.