Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Carnagiile "lunatice" din SUA, Norvegia etc - psy-ops? Si cu ce scop(uri)?

Creat de Xanadron, 15 Decembrie 2012, 17:09:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

elena78

Citat din: Xanadron din  15 Decembrie 2012, 17:09:57
Lasind deoparte tema deja discutata a "deranjatului" asasin norvegian Anders Breivik (77 victime) vad ca, aproape lunar, mass-media face valuri en-gros pe tema impuscarilor in massa din SUA - ultima, a doua ca gravitate (adica nr. de victime - 27 :| in top fiind "cazul Bryant" cu 35 de victime) din istoria recenta a SUA fiind cea de ieri de la scoala primara Sandy Hook din oraselul cu 28.000 locuitori Newtown, Conn.

2nd Worst Massacre in US history: Dozens killed, most victims aged 5-10



este incredibil cum poate sa minta ziarele ,cum manipuleaza stirile ..spunand ca acest tip Adam Lanza a ucis  din cauza ca suferea de sindrome di Asperger, este un fel de autism ,domnilor  daca va uitati la pozele lui ,se vede clar ca acest  adolescent era o fire calma ,ochii reprezinta oglinda sufletului ..era o fire linistita  dar  in acelasi timp  a fost si fragil ,s-a lasat  implicat in proiecte  a controlului mental ,unde l-au schimbat radical  schimbandu-i mintea in multe,,compartimente ,, prin,,Multiple  Personality  Disorder...adica o singura minte poate sa o transforme sa aiba multe personalitati ...sunt sigur ca in apropierea acestei scoli ,localitati se afla un important centru de control mental..

cat despre Obama  cum ca plangea  as fi vrut multe sa zic aici ...dar ma ma limitez  ...eu personal prefer sa nu plang ..decat sa plang ,,lacrimi de cocodril ,,
iata aici linkul cu manipularea stirei...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2249230/Adam-Lanza-How-Newtown-gunman-went-fresh-faced-schoolboy-home-schooled-loner.html

Leonard

http://www.antena3.ro/externe/obama-sustine-proiectul-de-lege-care-prevede-interzicerea-a-peste-100-de-modele-de-arme-196545.html?addcomment#comments O intrebare ramane.Astfel de lucruri s-au mai intamplat pe teritoriul acelui stat de ce doar acum le interzic?Haideti ca nu m-am nascut dupa prima ploaie.
Cei care stiu tac.

calator astral

ar putea fi opera unor secte satanice in slujba Iluminatilor, nicidecum a unor dezazaxati solitari care brusc au inebunit si au omorit oameni nevinovati.

Am primit adineaori un clip de la un prieten din State, o explicatie posibila, autoarea face legatura cu Liniile Hartmann, filmul Dark Knight (Batman) , uraganul Sandy, satanismul si Portalurile deschise dracilor de aceste ceremonii sacrificiale. Cine stie.


Sandy Hook & Hurricane Sandy are Satanic Rituals to Open Up Demon Portals 12-21-12


-------------------

legatura Batman - Sandy Hook

   

      WOW !! SANDY HOOK & AURORA In BATMAN Movie ! Make Viral ~ This is a SET UP !!! SD
       

elena78

Citat din: Leonard din  19 Decembrie 2012, 04:50:48
http://www.antena3.ro/externe/obama-sustine-proiectul-de-lege-care-prevede-interzicerea-a-peste-100-de-modele-de-arme-196545.html?addcomment#comments O intrebare ramane.Astfel de lucruri s-au mai intamplat pe teritoriul acelui stat de ce doar acum le interzic?Haideti ca nu m-am nascut dupa prima ploaie.

eram absolut  sigur ca mai devreme sau mai tarziu urma sa prevada  interzicere armelor ,este doar,, inceputul sfarsitului ,,  oameni buni.Cum zice David Icke : oare planul iluminatilor  este  planul de a utiliza America pentru  a distruge America ???si de ce nu  si restul planetei??

adrian75

Inițial, am crezut ca toate aceste crime sunt o consecință fireasca a degradarii valorilor morale in societatea umană. Apoi, am inteles ca toate aceste lucruri sunt perdele de fum aruncate cu scopul de a tine mintea oamenilor (care gândesc) ocupată. In felul acesta,este greu de înțeles ceea ce se întâmpla "in spate". Dacă adevăratul scenariu nu este bine înțeles, opozitia fata de desfășurarea lui este aproape inexistenta. Sunt absolut convins ca toți cei prezenți pe acest forum au citit "Protocoalele Inteleptilor din Sion". Eu cred ca adevăratul scenariu este unul extrem de simplu, tocmai de aceea a reușit atât de bine pana acum. Un scenariu simplu este ușor de înțeles. Cu scuzele de rigoare dacă nu sunt on-topic.

Ganditorul

Intamplator sau nu ...si la noi s-au inmultit atacurile armate si violentele stradale gratuite. Si atunci parca as merge pe ipoteza sugerata de Xanadron ca nu e vb doar de degradarea morala a populatiei, sau de influenta jocurilor video, asa cum am spus mai sus. Posibil sa fie o explicatie mult mai subtila - suma violentelor pe terra (suma ...vibratiilor joase) trebuie sa ramana constant peste un anumit prag, dintr-un anumit punct de vedere si pentru un anume scop.

fiulploii

Citat din: Ganditorul din  20 Decembrie 2012, 11:13:34
. Posibil sa fie o explicatie mult mai subtila - suma violentelor pe terra (suma ...vibratiilor joase) trebuie sa ramana constant peste un anumit prag, dintr-un anumit punct de vedere si pentru un anume scop.
Mie imi pare ca e cam in crestere si , interesant , doar in anumite zone ale lumii , printre care includ si Romania. Cu ceva timp in urma era un site cu filmari reale ale unor asemena atrocitati, eveniomente cum ar fi : tragerea de viu in teapa a unor locuitori drept pedeapsa , arderea de vii a unor femei , lapidari, etc. etc.  :x
  Impresia mea e ca se incearca atingerea unei anumite cantitati   de energie joasa   intr-o anumita perioada de timp. De ce , habar nu am .

adrian75

Starea de teroare este mentinuta intenționat pt a masca altceva. Fiind asaltat zilnic de atrocitati si can-can -uri, nici cel mai inteligent sau pragmatic om nu mai are o reacție socială normala. Toate aceste lucruri:violente gratuite, războaie, corupție, avalansa de emisiuni mondene mediocre, scandalurile de tot felul, toate acestea sunt atacuri psihologice. Au un scop bine definit: anihilarea capacitatii de reacție a maselor. Nu știu prea multe despre vibratii si frecvente emotionale, dar ceea ce am postat mai sus sunt informații culese de la oameni care au tangenta cu astfel de lucruri. Trebuie sa simplificam lucrurile!

SLEAH19

Pentru cei care au remarcat pe forum că incidentele au loc doar în şcoli/universităţi:

                                                                                Au citit forumul şi au remediat.
                                                                                Au diversificat locaţiile şi au mărit cadenţa.

Nu cred  că ar fi vorba de regimul armelor în SUA ci de eficienţa economică tipic americană:  FEMA a creat  o inflaţie de sicrie ieftine,  nu a ieşit cataclisma şi se lucrează la epuizarea stocului.   Părerea mea , dar mai am variante!

1. Potrivit căpitanului de poliţie Jim Coker, două persoane au fost împuşcate şi au murit pe loc.
Atacul a avut loc la ora locală 23.30 (06.30, ora României) în clubul de noapte Martini din suburbia Hoover.

2. Alte patru persoane au fost ucise, iar trei au fost rănite într-un atac armat comis vineri dimineaţă într-o zonă rurală din statul american Pennsylvania.

Incidentele intervin la opt zile după masacrul comis într-o şcoală din statul Connecticut, în care au fost ucise 27 de persoane, inclusiv 20 de copii.


http://www.realitatea.net/atac-armat-intr-un-club-din-sua_1078950.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

AdarM

Citat din: Xanadron din  15 Decembrie 2012, 17:09:57
Care ar fi deci parerea voastra? Eu inclin sa cred in orice caz ca trebuie mers mult mai adinc decit simplista explicatie a regizarii (tragice si iresponsabile :x) a unor motive pentru banarea posesiei armelor de foc, inclusiv de tip militar, in State - un drept constitutional acolo la ei, peste Marea Baltoaca.
OK, o fi si asta unul dintre motive - nu mai dezvolt ideea logica a controlului mai facil al unei populatii dotate cel mult cu pistoale si nu cu carabine de asalt, mitraliere etc -, dar nu cred ca-i singurul.
Victimele armelor sunt usor de contabilizat, dupa reteta lui Pristanda: doi la Primarie, doi la Prefectura, trei la scoala de fete.
Periculoase rau, manca-v-as gura!
Ca sa-ti treaca un pic spaima, te repezi sa iei o gura de suc...
Auzi, fraticule, stii vreo statistica a victimelor facute de acidul citric, banala sare de lamaie?
Nu stii si nici n-ai sa stii vreodata, chit ca saracia asta omoara mai multi oameni decat toti dezaxatii la un loc.
Paradoxul e ca aduce si beneficii pe masura, altele decat profitul direct din comercializare.
Cum nu te omoara dintr-o data, ajungi sa platesti doctori, spitalizare, medicamente, servicii sociale, taxe, impozite, etc.
Concluzie:
- Armele ie rele, sarea de lamaie ie buna.

Doar un exemplu, da'  mai am, insa cum le stiti si voi la fel de bine, nu ma mai obosesc.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

kefren

  De parca nu erau de ajuns motivele stranii ale acestui carnagiu,colac peste pupaza avem si atitudinea de-a dreptul suspecta a unora dintre familiile care au avut copii ucisi in atac.Ori au avut un adevarat soc si nu se mai pot controla,ori sforarii le-au sucit si lor mintile!

   The Sandy Hook Interviews Part 2

MALEFICE

Citat din: kefren din  28 Decembrie 2012, 21:08:58
  De parca nu erau de ajuns motivele stranii ale acestui carnagiu,colac peste pupaza avem si atitudinea de-a dreptul suspecta a unora dintre familiile care au avut copii ucisi in atac.Ori au avut un adevarat soc si nu se mai pot controla,ori sforarii le-au sucit si lor mintile!

   The Sandy Hook Interviews Part 2

Dar toti au avut acelasi soc.Toata lumea zambeste  si vorbesc cu atata seninatate de zici ca acum au revenit din croaziera!Foarte curios! :x
The demon`s name is surveillance!

Arhanghelul

Citat din: kefren din  28 Decembrie 2012, 21:08:58
  De parca nu erau de ajuns motivele stranii ale acestui carnagiu,colac peste pupaza avem si atitudinea de-a dreptul suspecta a unora dintre familiile care au avut copii ucisi in atac.Ori au avut un adevarat soc si nu se mai pot controla,ori sforarii le-au sucit si lor mintile!

   The Sandy Hook Interviews Part 2

Foarte straniu ... nu sunt psiholog ... dar observ simptomele unor boli psihice ... parca ar fi "drogati" (rupti de realitate) ...

Citat din: MALEFICE din  31 Decembrie 2012, 18:17:31
Dar toti au avut acelasi soc.Toata lumea zambeste  si vorbesc cu atata seninatate de zici ca acum au revenit din croaziera!Foarte curios! :x

Stai ca nu l-ai vazut pe doctorul "Mengele" ...

Sandy Hook Official Story DEBUNKED (Evidence I compiled)

M-a "apucat" ... o stupefactie ... amestecata cu groaza ... dupa ce-am vazut cele doua filmulete ...

Am vazut ... fetita ... cu capra ... Xanadron ... stie mai bine ... false flag operation ... MKUltra ...









Mancatul asta ... nu-i ... cum crede lumea ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Cu scuzele de rigoare ... m-ai pun doua poze ce ar fi trebuit sa apara in postul anterior ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Urban

Foarte corecta chestiunea cu mentinerea "Fricii" la un anumit nivel.
Si un mic exemplu care ar putea veni in sprijinul acestei teorii: ma uitam la un desen animat german  (subtitrat evident, insa atent la pronuntie) si unul din personaje a pronuntat in germana cuvantul Frica, adica ANGST... asocierea imediat urmatoare am facut-o cu magazinele Angst, am cautat apoi website-ul oficial al supermarketurilor Angst si intradevar sunt de origine elvetiana (adica din zona de limba germana)...Acum iertata sa imi fie expresia dar ce aia masii are Frica cu haleala?
Inca nu am priceput, lucrez la chestiune.
Oricum, stranie treaba...
On topic, da... atitudinea parintilor e suspecta, au priviri fixe si sunt extrem de detasati.

http://en.wikipedia.org/wiki/Angst
http://www.angst.ro/despre_noi.php