Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!

Creat de Xanadron, 25 Iunie 2012, 17:54:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Ca tot e mai toata lumea-n vacantza si are poate mai mult timp de aiurat :-D pe RUFOn (eu am sigur, avind un picior in ghips - clar, arhontii-s de vina :lol:), m-am gindit ca merita deschis un topic separat pe tema filmuletului aparut acum 11 ani deja si cunoscut sub numele de "Alien Interogation Video". :-)

E un clip poate chiar mai cunoscut decit ala mai recent cu "Skinny Bob", dar la fel de controversat prin prisma vesnicei intrebari: FALS SAU ADEVARAT?
Aici o sa ascultati diverse opinii (si pro, si contra) emise de experti in machiaj/efecte speciale, dar si UFOlogi cunoscuti ca Bob Dean.

http://www.youtube.com/watch?v=n6avkd1Tm1I&feature=player_embedded#!

Nu doar opinii privitoare la veridicitatea clipului ce reprezinta zice-se interviul luat fara mila unui "mic gri" aparent bolnav in DNI Dept. of Naval Intelligence Level 27 mi s-ar parea interesante, ci si reluarea unor discutii asupra misterioaselor (inca) origini, dar si scopuri ale prezentzei prin ograda noastra (sau A LOR poate?) a asa-zisilor "Small Greys" = "Mici Gri". :moon: :-(
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

In sfarsit un subiect mai apropiat de gusturile mele. Multzam!
Cat despre chicior... poate ielele or fi de vina. Serios... sau entitatea energetico-mecanica multidimensionala din Mtii Buzaului. Cu ani in urma era sa ne curete pe toti din grup. O data ce ti-a mirosit matricea temporala incepi sa dai in sefeuri :)

fiulploii

Citat din: @biss din  25 Iunie 2012, 21:12:22
...entitatea energetico-mecanica multidimensionala din Mtii Buzaului. Cu ani in urma era sa ne curete pe toti din grup. ..
Ai putea dezvolta putin subiectul ?  :-D Ar fi interesant un portret robot, nu?
Citat din: Xanadron din  25 Iunie 2012, 17:54:12
..reluarea unor discutii asupra misterioaselor (inca) origini, dar si scopuri ale prezentzei prin ograda noastra (sau A LOR poate?) a asa-zisilor "Small Greys" = "Mici Gri". :moon: :-(
Cand au aparut primele relatari despre micii omuleti gri derivati din micii omuleti verzi - apropo, oare de ce au fost initial verzi si apoi gri? o fi din considerente de diplomatie galactica? Putem oare deduce ca uncle Sam    are relatii cu niste verzisori  :evil: si nu e neaparat nevoie sa fie o rasa de reptilieni solari pentru ca , prin secolul 19 - parca , a existat o consemnare despre 2 copii de culoare verde , gasiti pe camp - colega Xanadron , ma poti ajuta cu detalii, pls ?
  Daca sunt numiti micii gri inseamna ca exista si marii gri ? Rasa aceea de aliens intalnita prin baza Dolce sau Area 51 de aveau niste ochelari plutitori la o anumita distanta in fatza ochilor ? - dupa spusele unora , parca doi la numar , evident ca nu mai stiu numele respectivilor  :-D , scuzele de rigoare .
  Daca luam de bun faptul ca prin filmele si serialele SF se arunca pe piata niste informatii reale , cum se impaca Thor Asgardul din Stargate cu povestile despre omuletii gri care zic ca sunt subordonati unei rase albe, inalte si blonde - Jawohl-Yes, Sir .

  Si apropo, in multe filme si seriale apar nume sau personaje din mitologia nordica si ma intreb ce anume este incifrat in ea.
  Daca ne luam dupa film , eu zic ca sunt sanse sa fie o productie artistica pentru a raspandi o imagine falsa asupra realitatii fenomenului .
  Parerea mea.. deocamdata.

P.S. Filmul poate prezenta si interogatoriul unui biorobot sovietic. :-D

abyss

In opinia mea ceea ce s-a filmat e o papusa si nu am nici cel mai mic dubiu. Deci pentru mine nu e clona si nici nu e vie.
Ca au muscat majoritatea momeala... asta e din cauza informatiilor cu care am fost si suntem in continuare "tratati din partea casei".
Ideea e ca nu toata lumea a vazut macar unul (eventual viu). De aici si confuziile.

Cred ca filmarea face parte din programul de reeducare al locuitorilor acestei planete in care functioneaza varianta limitativa general agreata "o fi, n-o fi adevarat... vom vedea!"

De ce verzi? De ce gri? - in opinia mea e posibil ca cei care au rasuflat initial informatii despre aceasta rasa sa fii vazut doar trupurile lipsite de viata ale micilor navigatori, caz in care erau gri-verzui sau e posibil ca informatia sa fie lansata intentionat trunchiata pentru a vedea cine sustine ca nu sunt gri ci mai mult bej...
Mai exista varianta in care martorii numiti si contactees / abductees sa pastreze amintiri ale acestor fiinte in timp ce se aflau in interiorul navei interstelare extraterestre iar acolo iluminatul sa fie de vina in sensul ca luminile din interior sa fi fost mai mult inspre tente albastru-verzui fosforescent, caz in care fiintele apareau de-a dreptul verzi ori chiar gri.
Pe de alta parte noi suntem cromatic vorbind chiar albi, galbeni, negri ori chiar rosii? Cred ca depinde mult si de cultura privitorului ori conjunctura in care se face observatia.

Diferenta dintre asa zisa papusa din film si imaginea expusa de catre @fiulploii o face faptul ca la una din papusi (Thor) pleoapele se misca si chiar exista anumite miscari expresive ale fetei. Nu trebuie uitat faptul ca acest tip de fiinte au puteri telepatice extraordinare si nu am vazut macar unul dintre cei prezenti in film sa fie afectati in vreun fel. Or fi greys mici dar nu sunt nici plapanzi si nici lipsiti de aparare precum am fi inclinati sa credem. In primul rand nu sunt copii, sunt navigatori stelari, persoane adulte.

Originea lor si scopul vizitei... Cred ca anumite departamente ar dori tare mult sa afle :)   Pana acum deducem ca vin din alta parte si ca dau dovada de mare altruism daca se lasa omorati si nu se razbuna, distrugand facilitatile care gazduiesc programele de retroinginerie si experimente genetice.

Culmea este ca Thor Asgardul nu raspandeste o imagine artistica falsa ci chiar una incredibil de apropiata de realitate. Poate cea mai credibila din punctul meu de vedere. Iata mai atasez inca o data, a nu stiu cata oara imaginea pe care eu cel putin o consider ca fiind reala sau extrem de asemanatoare cu un mic grey:






Citat din: fiulploii din  25 Iunie 2012, 22:06:31
Ai putea dezvolta putin subiectul ? Ar fi interesant un portret robot, nu?

Man, dintr-o semi gluma ce offtopic ma impingi sa fac...
Nu e cine stie ce "subiect". Eram un grup mic in urma cu 22-23 de ani. Aveam totul pregatit si linguritele de zahar numarate... Toti eram baieti mai deosebiti, stiam unde trebuia mers, stiam ce doream. Cu doar cateva zile inaintea plecarii pe toti ne-a afectat o influenta stranie. In decurs de 4 zile la toti ni s-a deteriorat radical starea de sanatate. 1 a facut zona zoster, altul si-a rupt mana, altul piciorul, eu am facut o parotidita epidemica severa iar altii altele pe care nu mi le mai amintesc acu´. Ne-am revazut dupa o vreme si concluzia a fost ca nu eram suficient pregatiti spiritual pentru calatoria initiatica. Noi nu mergeam sa masuram muntele ci sa primim cunoastere. Cred ca eu personal am privit avertismentul ca pe o provocare la a studia mai mult cu spiritul decat cu trupul in sensul ca posibilitatea ca si corpul sa fie intr-un stadiu mai avansat la acea varsta era destul de mare. Nici unul dintre noi nu am mai discutat vreodata pe aceasta tema iar viata ne-a imprastiat pe toate zarile. Am numit entitatea "energetico-mecanica multidimensionala" sub inspiratia discutiilor ce se poarta pe forum. Asta este tot.

padme

Pablo Ayo specialistul ufolog de serviciu al emisiunii italiene " circ putem sa facem si noi" -"Mistero", demonteaza videoclipul asta bucata cu bucata si explica pana cand si faptul ca "alienul" este o papusa-marioneta dupa miscari si alte studii pe care le-a facut el acolo. Personal il simpatizez foarte mult pt ca are obiceiul de a fi serios in ceea ce face.

mariusvlad

Nu o sa vina prea curand (a se citi niciodata) ziua in care un pamantean sa ii ia interviu unui Grey. La capacitatile extrasenzoriale pe care ei le detin  probabil ca nu o sa cada niciodata vii in capcana intinsa de vre-o minte pamanteana.

Xanadron

In primul rind, ma bucur ca numarul de vizionari (peste 1.400 in mai putin de 24 h) demonstreaza indirect c-am (re)deschis o Cutie a Pandorei nu doar incitanta, ci si... necesara.
Topicu-mi pare util deci cumva in sensul unor clarificari ale noastre, vesnicii scormonitori care-ndraznesc sa cred ca sintem macar un pic iesiti de sub vraja bolnava a Matrixului "mainstream" - fara sa fim insa deloc mai fericiti prin asta, ba chiar dimpotriva, fie si doar la modul aparent -, dar si altora-i util, curiosilor poate doar din cauza ordinului de serviciu. 8-) :-D

Hai sa nu bat insa cimpii prea mult - desi o "bibliografie" deloc exhaustiva pe tema "Micilor Gri" :moon: :-) ar umple multe monitoare. Si - culmea - fara ca vreunul din nenumaratii formatori de opinie demni de-a fi citati pe tema asta sa aduca vreo dovada "solida" in sprijinul teoriilor lor.
Nici macar cit negru sub unghie.

Una zice asadar John Lear despre grizuliii-Watchers cu bune intentii dupa stiintza lui, care ne rapesc si "regleaza" invariabil la 3, 7 si 13 ani cica (sub influentza... uneori nefasta :-D a ideilor lui Lou Baldin aka @Sleeper zice asta), alta - dr. "Saurion" Greer cu-a lui teorie unilaterala a "ET-ilor buni ca painea calda" si-a "Micilor Gri" de fabricatie mai ales umana, adica PLF=Programmed Life Forms cu ajutorul carora ne manipuleaza pervers "sforarii" NWO :evil:, cu totul alta sustine raposatul Whitley Strieber care ne sfatuia parinteste sa nu alegem cumva "calea Luminii din Tunel" :star: cind dam coltzu', pe alte coordonate-i si Bob Dean cu-a lui convingere despre acordul secret din '54 (SUA-Small Greys) deloc respectat de partea... gri, alta ciorba-ncalzeste Alex Collier cu andromedanii lui inalti, blonzi, sexy, buni si omnipotenti, da' cam... impotenti :lol: in lupta lor continua pt. "eliberarea" noastra versus reptoizii masivi (dupa altii, grizuliii inalti insectiformi?! :martiansmile:) si-ai lor sclavi-bioroboti gri ce-ar fi un gen de Kapo cosmici :-( ai lagarului sufletelor noastre care ar fi The Prison Planet Earth... si tot asa, adica etc. s.a.m.d.
(Later edit) : Treaba devine si mai complicata daca "puricam" si povestea Arhontilor (aparent Reptoizi + Mici Gri) din manuscrisele gnostice de la [/i]Hag-Hammadi[/i].

Inainte sa trec insa (tot azi sper, dar mai tirziu un pic) si la unele considerente bazate pe experientze personale si nu pe simple linkuri, si eu inclin sa cred ca filmul de-acum 11 ani ori e o facatura CGI relativ reusita, ori reprezinta interogarea reala a unui PLF eventual capturat si de alta "fabricatie" decit americana. :roll:

Fiindca subscriu in primul rind la argumentele colegilor expuse mai sus (altfel cum oare ar fi putut aparea "povestile" omoririi instantanee de catre un singur "Small Grey" a 60-70 de militari si/sau savanti prin subsolurile de la Dulce-New Mexico, dac-ar fi vorba doar de papusele anemice, fara vreo resursa meta-normala de genul celora descrise de-atita purcoi de , incit macar 2-3% din ei merita luati totusi in serios ?)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Cu scuze pt. postarea succesiva - in ultimul paragraf al postarii anterioare mi-a disparut sintagma "[...]de-atita purcoi de abductees by the Small Greys :-)[...] si n-am mai putut corecta eroarea.

...Pe curind deci - doar de nu m-o rapi ireversibil pina atunci vreun/vreo Small Grey, :-) clar! :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Scuzele sunt acceptate.
Frate Xanadron... aproape ca iti doresc o experienta de genu´  :D ... unui contact de gradul 5  :| 
Dar stii cum e: "dragoste cu de-a sila nu exista".


Cu nerabdare astept sa intru in linkul tau cu arhontii asta dupa ce mai dau cateva ture o vreme prin alte locasuri.
See ya si pana atunci sa auzim numai de  :ufo: -uri.





padme

Citat din: Xanadron din  25 Iunie 2012, 17:54:12

Aici o sa ascultati diverse opinii (si pro, si contra) emise de experti in machiaj/efecte speciale, dar si UFOlogi cunoscuti ca Bob Dean.

Nu am inteles pe ce anume se bazeaza acest BD cand face afirmatiile pe care le face?! Ca sa nu mai zic de mica sceneta cum ca ar fi impresionat de cum este "interogat" alienul, ceea ce demonstreaza inca o data ca americanii sunt actori inascuti -personal, jur ca nu inteleg cum se face o investigatie, un control sau expertiza medicala sau ce-o fi fost aia pe intuneric, dar...ma rog... cine sunt eu, pana la urma...

Citat din: Xanadron din  26 Iunie 2012, 15:55:52
Fiindca subscriu in primul rind la argumentele colegilor expuse mai sus (altfel cum oare ar fi putut aparea "povestile" omoririi instantanee de catre un singur "Small Grey" a 60-70 de militari si/sau savanti prin subsolurile de la Dulce-New Mexico, dac-ar fi vorba doar de papusele anemice, fara vreo resursa meta-normala de genul celora descrise de-atita purcoi de , incit macar 2-3% din ei merita luati totusi in serios ?)

Asta e un video pe care NU o sa-l vezi :)))))))

padme

.....personal, jur ca nu inteleg cum se face o investigatie, un control sau expertiza medicala sau ce-o fi fost aia pe intuneric, dar...ma rog... cine sunt eu, pana la urma...Poate asta o explica de ce astia mici si gri au ochii aia complet negri - adica vezi doamne nu suporta lumina, desi imi vine acum o idee cum ca ochii aia mari si negri de fapt absorb lumina, astfel incat creatura ar fi capabila sa cam vada oriunde si pe intuneric. Poate o sa discutam vreodata si despre "de ce arata alienii asa"  si "de ce UFO-urile care vor sa fie nevazute sau secrete au lumini" - doua intrebari fundamentale dupa parerea mea si pe care eu le-am pus de multe ori...
....


scuze pt dubla postare, din cauza ca serverul devine invizibil :)) nu mi-a mai facut modificarile...

Xanadron

Citat din: padme din  27 Iunie 2012, 11:34:23
.....personal, jur ca nu inteleg cum se face o investigatie, un control sau expertiza medicala sau ce-o fi fost aia pe intuneric, dar...ma rog... cine sunt eu, pana la urma...Poate asta o explica de ce astia mici si gri au ochii aia complet negri - adica vezi doamne nu suporta lumina, desi imi vine acum o idee cum ca ochii aia mari si negri de fapt absorb lumina, astfel incat creatura ar fi capabila sa cam vada oriunde si pe intuneric. Poate o sa discutam vreodata si despre "de ce arata alienii asa"  si "de ce UFO-urile care vor sa fie nevazute sau secrete au lumini" - doua intrebari fundamentale dupa parerea mea si pe care eu le-am pus de multe ori...
....
scuze pt dubla postare, din cauza ca serverul devine invizibil :)) nu mi-a mai facut modificarile...

1. Sfatosul Mos Bob Dean e dupa mine cel mai fermecator UFOlog din toate timpurile, dar asta nu-nseamna ca trebuie cazut cu simtul critic hipnotizat :lol: sub vraja "povestilor" lui atit de cursiv depanate si cu atitea artificii emotionale, aparent deloc "cautate".
Expuneri care contin - si nu doar eu zic asta - pe linga unele date plauzibile (v. interesanta expunere de la congresul din 2009 de la Barcelona de pilda) si destule contradictii flagrante incit sa poata fi confirmata si-n cazul lui "virusarea" cu nevoia mentinerii unui standard constant de star-whistleblower  cu orice pret, cum pare-n ultima vreme preocupat si mai mult decit pina acum (ca si Wilcock, Drake, Fulford, Hoagland etc).

2. Unii "abductees" (Betty & Barney Hill sint cei mai cunoscuti) sustin ca "The Small Greys" traiesc... la ei acasa intr-o obscuritate nebuloasa, ce-a dus cica la adaptarea asta a ochilor tip "megabenoacle", :-D care n-ar fi cica negri 100%, ci doar protejati de oarece membrane cind vin "la lumina", :star: printre noi - oitzele. :-P

3. Revin mai tirziu (de s-o putea :|) cu mai multe si poate deloc marunte, fiindca acum inca-s f. lente si stranii "reactiile" serverului forumului.
Zic si eu, in fine.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

Citat din: Xanadron din  27 Iunie 2012, 12:19:01

2. Unii "abductees" (Betty & Barney Hill sint cei mai cunoscuti) sustin ca "The Small Greys" traiesc... la ei acasa intr-o obscuritate nebuloasa, ce-a dus cica la adaptarea asta a ochilor tip "megabenoacle", :-D care n-ar fi cica negri 100%, ci doar protejati de oarece membrane cind vin "la lumina", :star: printre noi - oitzele. :-P

Sa intelegem de aici ca micii grey arata precum Paul extraterestrul cu ochii albastri?
Au contraire, mon ami, eu cred ca daca ar fi trait intr-un intuneric complet n-ar fi avut...oki! Nu vreau sa contrazic pe nimeni, mai ales ca, vorba aia, n-am fost de fata, dar speologii nostri cand au gasit creaturi prin pesteri si care traiau in intuneric au constatat ca nu aveau ochi/organ al vederii, daca stai sa te gandesti e logic! Pe de alta parte, ochioii aia nu cred ca sunt protejati de membrana pt o biata lumina pamanteana, ci mai degraba pt o lumina mult mai puternica, cum ar fi apropierea de soare, sau si mai bine, contra radiatiilor! Dar si asa, rapirile au loc noaptea, insotite de o lumina puternica, deci pt ce protectia cu membrane? Nu ar fi fost mai eficient un costum? Asta pt a evita atat contaminarea rapitului si cati si contaminarea rapitorului! Ceea ce demonstreaza ca suntem perfect compatibili ca microbi, bacterii, virusi, boli si oxigen si altele? Sau ei se vaccineaza? :)) Zic si yo!  Si mi-am adus aminte, apropo de videoul de mai sus: e sensibil la lumina, il tii in intuneric dar ii pui lumina in ochi?
Pe de alta parte si narile mici pot spune ca au capacitate pulmonara mica si nu au nevoie de mult oxigen si nu zic asta datorita staturii - a se vedea pigmeii- poate ca nici nu au miros, sau in orice caz nu ca noi si daca astia or fi intr-adevar PLF cred ca trebuie sa ne gandim la ceva eficient dpdv al consumului:))))

mariusvlad

Din descrierile celor care au fost rapiti nu reiese ca interioarele navelor extraterestre sunt niste spatii intunecate. Sau ma insel eu?

fiulploii