Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Inedia, tulpa, telepatia, stigmata (imitatio christi), levitatia...

Creat de deepdig, 30 Mai 2012, 13:08:53

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

deepdig

FENOMENUL "INEDIA"


Toata lumea este constienta de faptul ca, organismul fiintelor vii se alimenteaza din energia nutritiei si a oxigenului, care la nivel molecular, în celulele anumitor organe, se transforma în energie. Alte surse de obtinere a energiei nu exista. Se stie ca, în general, omul daca nu respira 3-5 minute, moare. Sunt însa cazuri în care, organismul nu se alimenteaza 6-12 luni sau nu respira timp îndelungat si continua sa existe.

Se presupune ca ar exista si un alt tip de energie obtinuta din mediu, care poate întretine existenta proceselor vitale. Aceasta energie a fost numita energie transfuzica. În vechime se numea "prana", "tao", "fluid vital" etc. asa se explica fenomenele, în momentul în care un organism uman exista ani de zile fara a se hrani si fara a consuma apa. Odata instalat, fenomenul este ireversibil si daca se încearca fortat sa se introduca hrana, apar hemoragii care duc la deces. În starea "Inedia", greutatea organismului nu scade dar nici nu creste.

Cazul cel mai ilustrativ, este fenomenul unei taranci Therese Newman, care prezenta stigmate. Aceasta femeie, începând cu anul 1922, nu a mâncat nimic pâna în anul 1962, când a decedat. În tot acest timp femeia a lucrat la câmp la fel ca toata lumea si a dormit doar 2 ore pe noapte. Aceasta femeie a fost supravegheata de medici, care au confirmat autenticitatea fenomenului. Greutatea corpului care a fost verificata constant timp de 15 zile, a variat între 51 - 54 kg, dar niciodata nu a scazut sub 51 kg si nici nu a crescut peste 54 kg.

Aceste fenomene nu pot fi explicate de ratiunea umana.
--Citat de pe Internet.--


Starea Inedia reinstaureaza sanatatea in organismele suferinde. Acest aspect al fenomenului (perfect realizabil) este esential pentru orice persoana care a fost diagnosticata cu o boala incurabila chiar daca suferinta este de natura virala.
Insa o persoana invalida are la indemana fenomenul Tulpa cu care isi poate recupera membrul(ele) pierdut(e).
Sa nu uitam ca toate aceste fenomene pot fi autocultivate de catre orice persoana nefiind necesar ca aceasta sa fie ratacita in religii sau alte filozofii cu caracter antirational.