Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale

Creat de Xanadron, 21 Iunie 2011, 15:29:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: Grifon din  03 Ianuarie 2021, 01:08:07

Sā bagi "fonduri" ca sā joci (?!), apoi sā tragi de planetā...și ce-o ieși, o ieși...
.....

Observ cā iar bagā amenințarea nuclearā printre simboluri. A fost in 2017 ("ciuperca" și cālāreții apocaliptici), a fost și pe 2019 (tot "cālāreț" de finiș...). Ăștia insistā...zici cā au un fetiș !
Mā mirā și simbolul din ultima coloanā, un copac stilizat într-o flacārā. Poate e o referire ecologicā...dar cine știe.


pentru ca in februarie:
https://www.economist.com/special-report/2020/06/18/the-clock-is-ticking-for-nuclear-arms-control

Macar acum stim unde lipsesc trilioanele , stim unde se duc datoriile tarilor, la cei care vand jetoanele de joc  :evil:

fiulploii

Citat din: hoinar din  17 Noiembrie 2020, 07:15:12
Nivelul 33 aduce cu el convertirea la Islam si reprezinta parcurgearea a jumatate din drumul cunoasterii. O alta fata a aceleasi monede.Nu te opri la religii, ele sunt pt multimea numerelor mari si foarte mari. Evident, parerea mea..

Grifon

Citat din: hoinar din  17 Noiembrie 2020, 07:15:12
Nivelul 33 aduce cu el convertirea la Islam si reprezinta parcurgearea a jumatate din drumul cunoasterii. O alta fata a aceleasi monede.
? ! ? ! ?
Nu știu unde ai gāsit aceastã informație, dle.@hoinar, dar, cu îngāduința dumitale, o sā mā indoiesc profund de veridicitatea ei.
Poate faci referire (prezum) la elemente sufi - alese pentru parcurgerea unor nivele superioare de unii esoteriști marcanți in Europa (Réne Guenon, Sebbotendorf, etc.). Dar sufi este o practicā inițiaticā, transcendentalā, cum e yoga la hinduși, zen la budiști, sau isihasmul la creștini.
Cum a subliniat și  dl.@fiulploii, nu trebuie confundate cu religiile.
                                                               ***
Referitor la șorțul faraonic prezentat de d-ta, @fiulploii, opinez (chiar dacā tārziu):
- coloanele centrale (terminate cu capete de cobre) sunt stilizarea fluxului energetic uman, canalele Ida / Pingala. Coloana centralā (cea mai largā) e Shushumna, axul median Kundalini
(folosesc terminologia hindusā de nevoie, egiptenii probabil foloseau Ka, Ankh...in fine).
Ar fi trebuit totuși sā fie 7 etaje pe fluxul ascensional, iar pe șorț sunt doar 6 compartimentāri. Probabil lipsește ultima chakra, cea din "creștet", care deja marcheazā transcendența.
Ori inițierea era limitatā la nivelul lumii "de jos", ori e doar unul dintre șorțuri ("ucenicul" / "calfa"/ "maestrul" având marcaje diferite și la egipteni).
Pentru a ne aventura mai adânc in descifrāri, ar trebui sā avem și imagini cu celelalte douā șorțuri.

abyss

There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...

hoinar

Aparuta peste noapte, mai mult sau mai putin, pe o cladire de locuinte. Astept orice pareri.
the older I get, the faster I was

Grifon

Murala aceasta are un grad crescut de abstractizare, greu de tradus fără elemente de concret.
La primă observare, mi-a evocat teza "eternului conflict gheață-foc" (din arsenalul esoteric al proto-naziștilor, ce l-am discutat amplu pe subiectul "Vril"). Dar prelungirea liniar - ascuțită ce pare a străbate "gheena" ne poate trimite cu gándul la acul "vaccinului salvator" - interpretare mai concordantă cu nebuniile prezentului.

abyss

Nu chiar orice încercare de a decora parietal un edificiu sau cladire devine automat o "murală". Poate fi si o "muruială" daca nu se respectă principiile specifice atat tehnice cât și stilistice ori tematice.
Cum se intampla și in acest caz. E o suprafață mare, e pe o clădire, dar...... aparține ca si reprezentare stilului de grafică publicitară. Mai lipsește scrisul.... ceva cu lubrifianți de motoare auto... Duralube, Castrol etc.
Ehhhh.... ca sa fi fost o murală ii trebuia mult mai mult. Muuult mai mult.

Domnule Grifon merg pe linia dumneavoastră.  E o imagine in oglinda, "precum sus așa si jos"... foc și nori în cer, foc și gheață pe pământ.
There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...