Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Locuri misterioase din Romania

Creat de zana@M, 28 Martie 2012, 17:53:39

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

zana@M

Pe teritoriul Romaniei exista nenumarate zone unde realitatea este invinsa de paranormal si unde taramurile se contopesc in soapte de legende, mistere si povesti incredibile.
1)Polovragi - Adevarata pestera a lui Zamolxis?
Numita printre altele, pestera lui Zamolxis, Pestera lui Pahomie sau Pestera Polovragi, formatiunea carstica din muntii Olteniei ascunde taine nebanuite. Zamolxis era detinator al unor puteri uluitoare, fiind capabil sa-si schimbe dupa dorinta infatisarea din tanar in batran .Cand speologii au cercetat pestera in premiera, acum circa 100 de ani, au fost uluiti sa descopere urme de picioare umane incaltate, vechi de 2.000 de ani, fara indoiala urme de daci.Tot aici s-ar gasi si comorile dacice.

2)Sinca Veche & enigmele bisericii din stanca
Sinca Veche este un sat romanesc din Tara Fagarasului care a avut candva 4 biserici , una din piatra si trei din lemn.Astazi se mai pastreaza doar biserica din piatra.Aceasta a fost construita pe locul unui strabun loc sacru despre care cercetatorii spun ca are o vechime uluitoare de circa 7.000 de ani.Incarcatura subtila a acestui loc se manifesta uneori prin aparitii inexplicabile de sfere de lumina, cruci si semne stranii. Pe unul dintre pereti se mai poate observa o sculptura a unui cap de dac cu barba, plete si cusma. Zona mai este celebra in randul initiatilor deoarece aici, in prejma marilor sarbatori religioase, unii oameni spun ca aud coruri care canta cantece de o frumusete nelumeasca.
3)Blestemul comorilor din Baragan
4)Fantomele de pe Dealul Luncanilor
Mai multe date aici....http://www.descopera.ro/fenomenele-paranormale/4643220-locuri-misterioase-din-romania
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

elena78


Iata  aici un video foarte  interesant in care ne prezinta   structurile megalitice ,locuri misteriose ale  Romaniei  ,locuri   cu totul   
  si cu  totul speciale , oamenii foarte evoluati  din punct de vedere  spiritual spun ca  varfurile muntilor  sunt locuri  foarte speciale ,mai mult daca   pe munte exista si paduri virgine  adica  vechi de sute de ani  energia se amplifica si mai mult  de face sa gandesti liber  iar intuitiile se amplifica  si ele , cum spune Dan Braneanu aceste structuri megalitice  nu sunt simple indicatori topografici  ci sunt niste condensatori  de energie telurica ....
merita sa urmariti acest filmulet ,este minunat!

Sfincsii din Romania