Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Extraterestrii au vizitat Romania inca de pe vremea lui Mihai Viteazu

Creat de zana@M, 22 Martie 2012, 16:17:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

zana@M

Carturarii vremii au consemnat  in mai multe manuscrise aparitia OZN-urilor pe teritoriul Romaniei inca din secolul  XVI . Cea mai importanta descriere  este in Letopisetul Moldovenesc ,text identificat de", Dalila-Lucia Arama ,  paleograf principal la cabinetul de manuscrise al Bibliotecii Academiei Romane, in Letopisetul Moldovenesc:
In magazin istoric 12/1968 a fost publiocat textul in articolul: ,,Sa fi fost oare farfurii zburatoare?"
Mai multe date aici...http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/extraterestrii-au-vizitat-romania-inca-de-pe-vremea-lui-mihai-viteazu-foto-7931.html
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

dab270277

Binenteles. Pana la urma marile imperii au fost create de catre ei sau cu ajutorul lor in scopul cuceririi de cat mai multe teritorii si populatii.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

deepdig

Se stie ca in sistemul nostru solar nu exista viata inteligenta in afara de noi. Chiar daca exista vreo civilizatie intr-un sistem solar strain celui din care facem noi parte , distanta si obstacolele materiale de tipul cometelor, asteroizilor si altor asemenea corpuri cosmice care plutesc in deriva prin cosmos impiedica navigarea intre sistemele solare cu viteze utile de deplasare. De aceea distantele de zeci si sute de ani lumina dintre sistemele solare si galaxii fac imposibil  contactul dintre civilizatii. In consecinta , daca este vorba de aparitii aeriene ,in spatiul terestru , din clasa obiectelor de zbor de sorginte tehnologica acestea nu sunt altceva decat constructii de natura terestra mai mult sau mai putin cunoscute de catre cetatenii obisnuiti dar si unele categorii de specialisti . In situatia data este absolut clar faptul ca cea mai mare parte a oamenilor nu au acces la hipertehnologiile pe care le au la indemana mai marii lumii .