Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

De ce?

Creat de elena78, 18 Februarie 2012, 00:05:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

elena78

De ce unii bebelusi  sufera de o boala a sistemului imunitar ( de exemplu  un surplus de limfocite),ceea  ce inseamna  niste conditii  de suferinta si de respingere  de catre propriul corp  greu de acceptat?Sunt ei  victime ale sistemului  nostru spitalicesc  sau al societatii noastre?
Aspectul cel mai important  pe care ar trebui sa il luam in considerare  este tocmai acest tip de maladie si nu numai ,ce apare tot mai  frecvent  si mai de neinteles  in societatea noastra .
Conditiile in general deplorabile  de mediu si de alimentatie  constituie principalul motor  al acestor obstacole  in calea vietii  dintr-un trup  pe cale sa se nasca .Aceasta problema a mai fost deja ridicata  in cartea de fata ...dar merita sa-l aordam  inca o data ,data fiind amploarea sa ,care face atatea ravagii ...si despre care noi suntem  inca ata de putin constienti .

Ce  sa credem despre modul  in care este guvernata o lume  in care a devenit practic , imposibil sa mai gasesti  cu adevarat apa curata si echilibrata ,ca sa nu mai vorbim despre toxinele  din aerul pe care trebuie sa-l respiram? Ce  sa mai zicem despre industria agro-alimentara  care manipuleaza pesticide ,aditivi ...si acum si genetica ,fara nici o rusine  si cu  o ipocrizie desantata,indecenta?Ce sa mai spunem despre  stilul de a gati ,care seamana tot mai mult  cu  un laborator  de chimie si despre noile obiceiuri  de coacere (microundele),care omoara viata di  alimentul respectiv ,acesta devenind extrem de toxic...
Iar  asta inseamna ,pur si simplu ,inconstienta si sinuciderea unei intregi societati ,prinsa intr-o intrecere  cu timpul si mai ales cu profitul .
In cazurile in care ne preocupa pe noi aici ,indiferent de motoarele karmice  care intervin ,nu m-as feri sa-i consider pe  nou-nascuti  in cauza drept ,,victime ,, ale societatii noastre .Victime de asemenea  ale unui sistem spitalicesc  ce se incapataneaza   mult prea des sa experimenteze  noi metode si noi produse  cu efecte ingrozitoare ,insa fara sa se preocupe  de problema de baza :aceea a igienei de viata .
Noi am facut din preocuparea pentru sanatate o lupta  constanta impotriva bolilor ,in loc sa acordam atentie  mentinerii ,in mod sistematic ,logic si natural , a echilibrului nostru fiziologic si spiritual .

Desigur  ca nou-nascuti afectati  de o grava maladie  a sistemului imunitar ne arata cu degetul .Ei sunt primii martori ai aberatiilor noastre .O maladie sau un dezechilibru  nu apar din ,,nimic,,.Noi producem elementele lor constitutive ,apoi le transmitem .Daca astazi nu intelegem semnalul de alarma  pe care ni-l transmit micutii  astfel afectati ,inseamna  ca somnul constiintei noastre este foarte profund!


sursa :unul dintre cei mai renumiti  cititori de aure  cunoscut la nivel international .DANIEL MEUROIS-GIVAUDAN .

Arhanghelul

#1
Pentru ca avem ochi ... dar nu vedem ... si mai avem ... si urechi ... dar nu ascultam ...

http://antiiluzii.blogspot.com/2012/04/ascensiunea-si-declinul-unui-geniu.html

Ascensiunea si declinul unui geniu stiintific



"Operăm în cadrul iluziei fatale că nici o boală nu poate fi vindecată fără aportul medicamentelor.
Această concepţie a fost responsabilă pentru mai multe daune provocate omenirii, decât orice alte nenorociri.
Bolile nu fac decât să crească, proporţional cu numărul doctorilor aflaţi în activitate."

                                                                                Mahatma Gandhi (1965)

_______________________________________________________________________________________________

Iar imi dai creta ... si zici ca-i aspirina ...

http://antiiluzii.blogspot.com/2012/03/proiectul-101010-pastila-sau-perceptie.html

Proiectul 10-10-10 - Pastila sau perceptie



Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05