Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Contor "UFO&Co"

Creat de abyss, 04 Februarie 2012, 23:29:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Va propun un exercitiu de atentie.
Deoarece lumea spune ca pasionatii OZN sunt nebuni si frustrati periculosi as dori sa semnalati in cadrul acestui topic de cate ori auziti mentionandu-se in jurul dumneavoastra pe parcursul unei zile (indiferent de sursa - cu exceptia RUFON :-P ) cuvintele OZN, extraterestri, rapiri, UFO, avioane secrete americane etc. etc. etc.

1. De exemplu, eu azi am urmarit de la ora 20:00 pe PRoCinema filmul "Autopsia extraterestrilor"  :roll:
2. Cineva apropiat a mentionat ca trebuie sa se intample ceva in acest an ca prea tot se arata la televizor diverse chestii "spuse pe jumatate"
3. Fiul meu a mentionat ca pe un film de mare audienta difuzat pe canalul x (sa zicem) au inceput sa vorbeasca brusc despre ET si lumi in univers.

Poate vi se pare aiurea ce va propun insa sunt de parere ca ar fi interesant sa observam de unde ni se inoculeaza aceste aspecte. Poate iese ceva interesant la suprafata!

Tayka

#1
Citat din: @biss din  04 Februarie 2012, 23:29:41
Poate vi se pare aiurea ce va propun insa sunt de parere ca ar fi interesant sa observam de unde ni se inoculeaza aceste aspecte. Poate iese ceva interesant la suprafata!
Eu cred mai degrabă că aceste,, zvonuri''sânt induse în subconştientul oamenilor prin sugestie în masă,clipuri subliminale,semnale video,audio,sau semnale  wireles,capabile să controleze atenţia(şi posibil execuţia!!!)prin inducerea de idei-gând controlate.Rostul acestei,,hipnoze în masă''cred eu că este acela de a se  devia atenţia dela situaţia tot mai dificilă prin care trece lumea de acum,şi de a o pregătii prin exerciţii de conştientizare a unor eventuale catastrofe majore imaginare,pentru a putea face faţă unor alte catastrofe mai puţin majore dar reale.Este o psihoterapie prin care se elimină panica indusă unui om de o catastrofă majoră reală prin obişnuirea sa cu desfăşurări repetate de catastrofe asemănătoare dar imaginare.Acţiunea se vrea a fii creată de fiinţe extraterestre,tocmai pentru a fi greu de acceptat,fiind ştiut faptul că atunci când se aduce vorba despre ozn-uri,et,etc,lumea în majoritatea ei devine suspicioasă,neîncrezătoare,ori tocmai asta cred că se doreşte;,,Să vezi şi să nu-ţi vină să crezi''.. :evil: :ufo: :rocket:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

mr

De acord, Tayka, peste 95% din ideile transmise prin mijloacele de comunicare imbraca o forma de manipulare mai mult sau mai putin evidenta. Insa in acelasi ghiveci intra gandurile si ideile care au un caracter de autenticitate, care vin prin intermediul unor mesageri constienti. Problema se pune la calitatea receptiei. In mod clar, nu toata informatia de pe pamantul asta este viciata.
Cum credeti voi ca s-ar putea imbunatati acest "filtru"?
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Probabil observând, analizând şi comparând cu informaţia stocată din experienţele predecesorilor. Făcând o sortare a ceea ce poate fi validat şi a ceea ce nu.
Pe de altă parte dacă există manipulare care ar fi şi planul ei mai puţin evident? Un posibil răspuns ar putea sta în secolul tehnologic care ne-a fost furat şi ocultat. Încă ne folosim de tehnologiile anilor 1900...

Tayka

#4
Evident că s-au furat tehnologii şi se împiedică brevetarea altora,dar asta cred eu că mai degrabă se datorează sistemului capitalist predominant,şi care construit fiind doar pe principiul acumulării de valori este interesat doar să menţină consumatorul mereu în situaţia de a cumpăra cât mai mult,spre deosebire de feudalism sau comunism care împărţeau consumatorului raţiile gata preparate,iar dacă atunci vreunul inventa câte ceva, invenţia sa era bine primită,căci ne existând concurenţă nu strica socotelile nimănui.Dar revenind on-topic,trebuie spus că şi aceste idei-zvonuri apocaliptice de tip ozn,ET,2012,asteroizi,marte,luna,turnul de pe Curcubeu,etc,sânt exploatate foarte inteligent, fiind făcute să producă bani,iar noi cei de pe internet,sântem ca fraierii doar o mare sursă de inspiraţie pentru ei,căci altfel cinstiţi să fim după câte spunem ar trebuii de mult să fim arestaţi,dar după cum se vede nu păţim nimic,atâta timp cât  ni se fură şi ni se vând bine ideile.. 8-) :|
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

SLEAH19

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

padme

#6
5 februarie, imediat dupa lansarea topicului :))) - dimineata pe un program italian este o emisune pt adolescenti. Printre altele s-a discutat despre OZN cazul din Arizona si uriasii din Calabria.

Ar fi interesant de contorizat si informatiile tehnologice care parvin prin intermediul filmelor SF, de exemplu.
1977 - Star Wars - laserul
1966 - Star trek- aparatele de comunicatie ale echipajului - anii '90 telefoanele mobile cu clapeta
1987 - Star trek - the next generation - CT (computer tomograf); touch screen pad/palm (sau ce e), il avea doctora care facea screeneng-uri (sau poate fac comfuzie dar asa imi amintesc);  conceptul de "nava invizibila" - tehnologie stealth
2000 - Andromeda - conceptul de "singularitate" ; oamenii modificati genetic
1994 si apoi serialul 1997 - Stargate - calatoria prin poarta - discutii, informatii despre posibila gasire a unei porti la cercul Arctic
Aparitia din ce in ce mai des a termenului IA - filme: omul bicentenar, eu robotul, AI si cred ca mai era un film cu androizi prin anii '80, Star Wars, Star Trek, etc. in prezent  crescut interesul pt dezvoltarea acestui tip de inteligenta, aparitia primilor androizi.
Nu mai vorbesc despre colaborarea dintre om si et in posibilele misiuni spatiale.
Sa nu uit Mission to Mars - un film de exceptie- apare "fata de pe Marte" si induce ideea cum ca viata pe Terra si-ar avea originile acolo. Aparitia informatiilor cum ca ADN-ul uman are radacini Et.
Cam atat imi vine in minte acum!

padme

Altele din aceeasi categorie:

Holograma
In filmul "Brainstorm" cred ca anii '80 - apare notiunea de "realitate virtuala" -
Desenele animate pt copii  si adulti :)) - roboti, forme de viata extraterestre, oameni cu capacitati paranormale
In filme putem vedea diverse proceduri pentru anumite situatii - ca urmare a folosirii consultantilor specialisti in diverse domenii - am observat infilmele politiste si  mai mult ca sigur ca sunt si in filmele SF.

Siberia

Google si Valentine's Day



Google si UFO



Google si cercurile din lanuri

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

112 -adica echivalentul- pentru raportare extraterestrii  :-D
CALL AMMACH on 07951 752813 or email ammach@hotmail.co.uk
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article4242042.ece

uforever

Pai ar fii foarte multe "semnale"....iata unul:
Katy Perry - E.T. ft. Kanye West
asta e pe fata sa spun asa.... :-) :-)

uforever

Canta nene astia de "dor" si de  "jale", toata lumea vrea cu "prietenii nostrii"...
Fell in love with an Alien - The Kelly Family
The Alien Song

Siberia

Si ceva ce-a defilat sub nasul nostru bine-mersi :-D

PROTV Magic Adventure
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

uforever

Urmariti filmul RANGO(2011), e tare rau, personajele se pot asemana cu unii dintre noi, "am ras cu lacrimi"....mai in gluma, mai in serios, filmul are un mesaj interesant(deloc paranoic).

DanBalanTW

Sa nu uitam de fabulosul serial american The Event. (Sunt dab270277). Rog administratorul acestui forum sa imi stearga vechiul username.