Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum ne protejam? (de entitati non-umane)

Creat de calator astral, 12 Decembrie 2011, 17:56:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

calator astral

Citat din: @biss din  12 Decembrie 2011, 17:11:15
Cam ghiveci explicatia "asa zisului biotech"... Dar daca eliminam etichetele, ramane informatia cum ca pacilea umbla suflete (entitati) fara de matrice si fara posibilitatea de a se intrupa. In acest caz statutul de Watchers atribuit acestora e ridicol in cel mai ferice caz. Prin definitie un supraveghetor are atribute care ii ofera permanent ocazia de a nu recurge la penibila varianta in care s-ar gasi nevoit sa apeleze la ajutorul celor supravegheati. Credeti ca niste detinuti l-ar salva vreodata pe cel care le aplica pulanul spiritual ori fizic de cate ori conjunctura o cere?
Nu cred ca e vorba de Watchers ci mai degraba de niste paraziti cosmici captivi in interiorul membranei electromagnetice a planetei noastre. Asemenea entitati ar fi capabile teoretic de manipularea constiintei umane prin alterarea perceptiilor cu scopuri specifice unui parazit.
Despre dorinta unora de a crea un portal in dimensiunea noastra pentru a elibera acele fiinte captive ori de a le oferi un organism biologic sau artificial perfect viabil e plina lumea de exemple si speculatii.
Faptul ca "lumea" acestora e amenintata cu anihilarea de o "arma" nu ma mira, mai devreme sau mai tarziu la paraziti trebuie sa le dai cu flit si.... iarasi e plina lumea de profetii, mituri sau basme in acest sens.

In opinia mea NIMENI nu va veni sa ne ia de manutza si sa ne conduca la o spazierengegangen(plimbarica) decat poate DUPA ce ne vom maturiza!
Mamica noastra ne-a spus mereu... iubiti copilasi, never talk to strangers !
In tot acest timp se moare pe tacute si se intra pe tacute in existenta... De murit tot murim, pana si soarele e dator cu o moarte pentru a da nastere la o alta manifestare. Cine stie din cate stele ce au murit suntem noi alcatuiti?

PS - un edificiu istoric prezenta la interior eflorescente saline pana la o inaltime de 2,5 metri pornind de la nivelul solului. Adica erau saruri asemanatoare cu vata de bumbac, care ieseau din pereti si aruncau tencuiala. Un studiu amanuntit a dovedit in final ca acele saruri proveneau din curtea edificiului. La sondajele efectuate in curte pt a localiza sursa s-a descoperit ca acolo erau multe oase de oameni ingropate. Curtea fusese un mare si vechi cimitir. Edificiul este o biserica. Peretii si picturile sunt pline si imbibate cu saruri de calciu si potasiu provenite din oasele oamenilor traitori candva.
Mai devreme sau mai tarziu tot ajungem fizic catre&in stele!
:)

Fara indoiala acesti PARAZITI au puteri exceptionale, caracteristica lor principala e PERSEVERENTA.

Cind esti tinta lor nu te vor lasa in pace in veci, vor incerca din nou si din nou pina te vor parazita si prelua comanda integrala a corpului, inclusiv gindurile.

Alaltaieri noapte au incercat din nou sa ma doboare.
Nu te lasa coplesit de Forta,indiferent de situatie este o SCAPARE, o aparare miraculoasa, singura care functioneaza:
Desi esti complet paralizat, coplesit de puterea incredibila a acestor paraziti de tip energetic-vibrational, ai totusi o portita minuscula de scapare,un SAS de evacuare universal,o pavaza pusa la dispozitia tuturor: "TATAL NOSTRU".

Nimic altceva nu merge,nimic altceva nu te poate scapa,retine!

Nu sint un fanatic crestin, caut o explicatie stiintifica acestui remediu salvator, ma gindesc la Constiinta Universala a Omenirii care poate a materializat Credinta...
....nu este insa exclusa eventualitatea realitatii Bibliei ca un mesaj Divin.
Deci nu uita: cind simti ca toate fortele te-au lasat, cu ultima suflare incepi sa il dai afara,cuvinte simple,imposibil de uitat : "Tatal nostru care esti in ceruri,sfinteasca-se numele Tau, vie imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in Cer asa si pe Pamint,painea noastra cea de toate zilele..."etc.

In incheiere,cind vei vedea cu ochii tai silueta ca un abur parasindu-ti trupul,baga o injuratura urmata de un
"PIEI SATANO!"



fiulploii

#1
Citat din: @biss din  12 Decembrie 2011, 17:11:15

Mamica noastra ne-a spus mereu... iubiti copilasi, never talk to strangers !
Citat din: calator astral din  12 Decembrie 2011, 17:56:34
Alaltaieri noapte au incercat din nou sa ma doboare.
Poate ar fi necesar de dezbatut pe un topic separat de ce sunt unii oameni tinte , de aflat ce conceptii - credinte duc la statutul de tinta pe un om , metode si tehnici de depistare a faptului ca esti tinta in acest domeniu si nu cumva ai halucinatii , cum iti dai seama ca esti tinta pentru astfel de entitati si nu cumva esti tinta de experimentare pentru cadetii para-psi .
:roll: interesant in orice caz .

Restul e tacere , da, insa si tacerea poate fi surda   :lol:

mr

#2
Citat din: calator astral din  12 Decembrie 2011, 17:56:34
Alaltaieri noapte au incercat din nou sa ma doboare.
Nu te lasa coplesit de Forta,indiferent de situatie este o SCAPARE, o aparare miraculoasa, singura care functioneaza:
Desi esti complet paralizat, coplesit de puterea incredibila a acestor paraziti de tip energetic-vibrational, ai totusi o portita minuscula de scapare,un SAS de evacuare universal,o pavaza pusa la dispozitia tuturor: "TATAL NOSTRU".
In mod sigur daca ti-ai schimba putin unghiul de vedere si nu vei mai integra totul intr-un scenariu de razboi, vei constata ca rostul acelor paraziti (extrem de puternici pe "felia" lor), in raport cu tine, este cu totul altul. "Tatal nostru" este o mantra care iti ridica vibratia pentru o perioada de timp si te va extrage din zona de "competente" a parazitilor. Acest scenariu se petrece pentru tine la un nivel apoape inconstient, nefiind capabil decat sa aplici un sablon care include rugaciunea. De fapt, esti coplesit la propriu de puterea parazitului (fizic nu poti controla corpul, iar psihic nu poti descrie in cuvinte presiunea pe care o simti).
Parerea mea este ca parazitul este dat pe tine tocmai ca tu sa-ti cunosti efectiv limitele puterii psihice pe care le ai la un moment dat. Puterea psihica, caracterizata de modul in care iti folosesti intelegerea, motivatia si vointa proprie, permite sa baleiezi constient plaja de frecvente, oferindu-ti libertatea de care ai nevoie. Dar pentru asta iti trebui munca interioara si experienta practica. Rugaciunea este doar un algocalmin pentru ca ceea ce afirmi aici: 
Citat din: calator astral din  12 Decembrie 2011, 17:56:34
Nimic altceva nu merge,nimic altceva nu te poate scapa,retine!
...este doar ceea ce vezi ca poti face in acele momente de presiune. Atata vreme cat nu vei face eforturi sa iti folosesti vointa, marindu-ti astfel puterea psihica,  vei ramane in ceea ce zici aici:
Citat din: calator astral din  12 Decembrie 2011, 17:56:34
Cind esti tinta lor nu te vor lasa in pace in veci, vor incerca din nou si din nou pina te vor parazita si prelua comanda integrala a corpului, inclusiv gindurile.
Insa am observat un fapt pozitiv totusi: reusesti sa te controlezi si sa te concentrezi pe rugaciune. Foloseste aceasta scurta stare de constienta, antreneaz-o, fa-o sa nu se mai piarda si respinge in mod voit parazitul, pe baza unei strategii construite de tine si fara sa te folosesti de elemente exterioare. Garantat nu vei mai avea de-a face cu el sau cu altul ca el....pentru ca reusesti sa urci in vibratie voit.
Existenta lor trebuie inteleasa mai ales pentru ca ei fac parte din dualitatea extrema a acestei lumi in care traiesti. O fi si razboi, pana la un anumit nivel....dar nu mai hrani o astfel de paradigma. Fa un salt spre o stare de constiinta superioara.... ai ocazia asta!
Priveste totul ca un test pentru tine. Tu esti subiectul... si miza este intarirea ta interioara. Cutuma crestineasca, dealtfel!  :rainbow:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Ganditorul

#3
Sintetizand ce a spus colegul mr mai sus reiese ca "algocalminul" rugaciunii nu este suficient pentru a te indeparta de zona de vibratie joasa unde poti fi atacat. E doar o solutie "de criza". Trebuie sa te "antrenezi" sa urci in vibratie prin practica periodica(zilnica) a unor exercitii care sa te scoata din raza de actiune a vibratiilor joase, sa te scoata din zona de contact.
Atunci aceste "teste" de inceput or sa ti sa para banale incercari de capat de drum.

abyss

Sintetizand si eu la randul meu :-D ce a spus colegul @mr mai sus reiese o ecuatie nu chiar simpla:
-stare de prezentza+observatie+control+concentrare= constientizare+antrenament= constientza=eliberare din circuitul spiritual inchis favorizat de catre bombardamentul constant al sentimentelor si emotiilor ce rezulta doar din chimia vehiculului biologic.
Permanentizarea constientzei poate fi obtinuta doar prin exercitarea constanta a liberului arbitru in alegerea de a tine Calea/Legea/Dharma, exercitare manifestata printr-un "update" permanent si constient mentinut in intentie.

Hai ca am lungit-o putin dar cam asa percep eu chichitza asta. Ne luptam pentru a iesi din gaoacea mintii primitive.

Siberia

Acum ca ati sintetizat tot, pot sa-mi dau si eu cu parerea ?  :-D

Punctul meu de vedere e mai simplist.
Dragule @calator astral, stiu ca nu ma prea placi, dar fa un mic efort si citeste ce doresc sa-ti transmit.
Relaxeaza-te. Cauta un moment de respiro si relaxeaza-te pana cand iti simti fiecare muschi cum se detensioneaza. Cand esti suficient de relaxat, gandeste-te ca viata nu este o lupta continua. Nu trebuie sa fii mereu incrancenat, nu trebuie sa fii mereu "en garde" (chiar daca ai fost antrenat in acest sens), pierzi multe lucruri frumoase sau nostime pe care le-ai ignorat incercand mereu sa fii atent, sa fii pe faza. Toata atentia asta pe care ai concentrat-o doar in cateva directii distincte care te duceau inevitabil intr-o zona de vibratie scazuta (inclusiv numele pe care-l folosesti pe forum iti reaminteste zi de zi de aceasta zona) te-au facut sa devii irascibil, exploziv, dur.
In momentele de relaxare cauta latura mai "sensibila" din tine si lasa-te in "voia" ei. N-o mai respinge mereu incercand sa redevii luptatorul antrenat pentru a apara diferite idealuri (care poate nici macar nu sunt si idealurile tale).
Bucura-te de viata asa cum e ea, si nu mai cauta legaturi demonice in orice actiune pe care nu ti-o explici imediat sau care nu-ti place. Gandindu-te mereu la aceste legaturi, creezi multe sanse ca demonii la care gandesti sa se materializeze in viata ta. Ignora-i... sau transforma-i in creaturi hilare  :-D.
Un hohot de ras va alunga orice demon din viata ta, in orice situatie.
In momentele de relaxare trebuie sa constientizezi ca esti mai presus de orice demon, atat timp cat reusesti sa-ti gasesti un echilibru interior.
In momentele de relaxare trebuie sa intelegi si sa accepti ca lumea este o impletitura de alb si negru, nu este o luma doar alba sau doar neagra. Trebuie sa accepti ca poti sa tii deoparte orice creatura negativa din lume atata timp cat esti capabil sa tii sub control demonii tai interiori. Iar acest control il obtii prin relaxare si atingerea unui echilibru. Trebuie sa renunti sa mai fii un suflet chinuit. Fii un suflet luminos, si lumina sufletului tau va orbi orice demon, eliminand astfel orice sansa ar fi avut ca sa te gaseasca
Poate tot intr-un moment de relaxare ai sa intelegi ca esti un om norocos. Norocos sa ai colegi de forum care sa-ti sara in ajutor (macar cu sfaturi) si care sa te inteleaga si sa te accepte asa cum esti. Nu toti au acest noroc in lumea asta. Si asa poate ai sa intelegi ca nimeni de aici nu-ti vrea raul, nu-ti trimite creaturi demonice sa te tortureze, nimeni nu vrea sa te domine sau sa te manipuleze, nimeni nu vrea sa te raneasca in vreun fel: dimpotriva, cred ca toti colegii tai vor doar sa il cunoasca pe adevaratul @calatorul astral, cel relaxat, vesel, cel care cauta mereu subiecte care sa starneasca dialoguri interesante, pe acel @calator astral care a aruncat sabia dreptatii deoparte si s-a hotarat sa lupte impotriva principiilor si creaturilor negative cu mintea si cu imaginatia sa.
Dupa aceea, poti sa-ti maresti vibratia pana vei deveni un @calator mental. Vom fi cu totii bucurosi sa ne povestesti si despre creaturile luminoase care te vor lua in bratele lor.
Parerea mea...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

Siberia nu cunosti subiectul. Nu este deloc suficient "un hohot de ras" si gata,ca prin farmec dispar demonii!

Mr are un punct de vedere mai realist. Dar si el e departe de crudul adevar.

Demonii astia energetici sint cit se poate de REALI.

Cred ca Biss ar putea spune mai multe, dar nu vreau sa-l implic, deja el e mult prea expus.



Inca o data: nu exclud eventualitatea veridicitatii Religiei. Biblia ca un cod secret lasat de Creator prin intermediul unor oameni,simpli muritori sau profeti, alesi pe sprinceana.

Oricum nu este,nu poate fi,sub nici o forma,rodul inchipuirii sau o supapa de evacuare a negativitatii Subconstientului.



fiulploii

Citat din: fiulploii din  12 Decembrie 2011, 18:33:44
Poate ar fi necesar de dezbatut pe un topic separat de ce ...
Ma citez si propun colegului @calator astral
sa deschida un topic pe aceasta tema pentru a cunoaste si noi de ce anume ar trebui sa ne ferim, cum a inceput toata tarasenia , de ce crede ca este atacat , etc. pentru a cunoaste si altii si poate ne-o prinde bine candva aceste cunostiinte .
    :star:      :star:

Ganditorul

#8
 Interventia frumoasa a lui mr a fost pentru textul lui Calator ... nu pentru himerele zombii aparute pentru a se vinde o carte.

@bis
CitatHai ca am lungit-o putin dar cam asa percep eu chichitza asta. Ne luptam pentru a iesi din gaoacea mintii primitive.
Lupta asta se numeste autocunoastere si autocontrol.
Creatorul ne-a dat prin nastere un mecanism complex, un Ferrari, un Boeing al lumii vii. Noi il gripam si-l subevaluam alimentandu-l cu frica, oroare, ignoranta, ura, viciu si ticalosie ...toate motivate cumva frumos si "sfant". Ne gasim scuze pentru degradarea continua intre cele doua puncte vitale alel vietii noastre - nasterea si moartea.
Cred ca Siberia a dat cea mai frumoasa explicatie, cel mai frumos si real "drum" spre izbanda - un hohot de ras, un sentiment frumos, o plimbare in natura, o relaxare naturala si o detasare de ceea ce reprezinta vibratia joasa. E incredibil dar adevarat.
Lupta nu este in primul rand cu exteriorul care pare sa te "atace", ci cu interiorul tau care cedeaza la presiunea exteriorului, coborandu-ti frecventa.
Si "chimia vehiculului biologic" isi are rostul ei in aceasta ecuatie. Evident nu poti decola cu un avion care e alimentat cu gaz lampant - iar poluarea aer/apa/alimente degradeaza destul acest "vehicul biologic" - dar asta e doar o parte a luptei. Credeti ca acea "recomandare" facuta de specialisti "apa nu hidrateaza...e daunatoare... nu mai beti apa" a fost o intamplare ?
Sa nu bei apa cand esti ...80% apa, e o ghidusie inventata de cei care vad ca lumea nu mai cedeaza asa usor la stimuli negativi.
- Nu credeti ca un hohot de ras si un sentiment bun rezolva ecuatia ? Uitati-va ACUM la romani - de 20 de ani sunt supusi unui atac negativist pe toate planurile. Oricare alt poporr ar fi cedat de mult "tentatiei rezolvarii prin violenta" a presiunii externe aparute (asa cum au facut alte popoare la numai cateva luni de "presiune externa"... fara sa rezolve nimic relevant ).
Vorbiti cu cei care lucreaza "afara" si care acuza dureri de cap dupa doar cateva zile state in Romania. Si totusi, noi romanii am trecut si trecem peste astea cu "un hohot de ras" - iar acest hohot ii inebuneste pe "prietenii" tai Calatorue. Parerea mea ...

calator astral

Citat din: fiulploii din  13 Decembrie 2011, 15:23:26
Ma citez si propun colegului @calator astral
sa deschida un topic pe aceasta tema pentru a cunoaste si noi de ce anume ar trebui sa ne ferim, cum a inceput toata tarasenia , de ce crede ca este atacat , etc. pentru a cunoaste si altii si poate ne-o prinde bine candva aceste cunostiinte .
    :star:      :star:

@Siberia> ai laikuit mesajul asta deoarece esti convinsa ca fiulploii s-a dorit IRONIC.
Ei bine NU. E cit se poate de serios.

@fiulploii> te invit sa deschizi acest nou topic VITAL pentru noi toti.
Fii RESPONSABIL. Stiu ca stii.
Am observat mesajele tale in "momentul cheie" al interventiei unei "entitati negative" care s-a exprimat prin scrierea automata a unui user sub control.

Stiu ca esti curajos si vei face treaba buna,fiulploii, voi interveni ulterior cu marturia mea si opinii personale.

mr

#10
Citat din: calator astral din  13 Decembrie 2011, 14:53:06
Demonii astia energetici sint cit se poate de REALI.
.....
Oricum nu este,nu poate fi,sub nici o forma,rodul inchipuirii sau o supapa de evacuare a negativitatii Subconstientului.
Dupa cum ai observat nu contesta nimeni veridicitatea demonilor. Si cei care au avut de-a face cu ei nu pot spune ca-s inchipuiri chiar daca momentele de "vizitare" se produc in plan subtil, in stare de semiconstienta sau vis. Senzatiile traite raman pe viata si le influienteaza modul in care si-o traiesc.

Se vorbeste doar de atitudinea pe care o poti avea in momentele de "contact" pentru ca de ea depinde cat de "frecventabil" devii sau cat de multe poti invata despre tine (eliminand implicit "vizitele") si nu numai.
Siberia exact despre aceasta atitudine iti vorbea. Nu de rasete care alunga demonii (desi aceasta expresie chiar are sens), ci de eliminarea blocajelor care te impiedica sa ai o putere psihica suficienta pentru a putea fi independent. Sau poate consideri ca nu trebuie sa fii independent....sau consideri ca nu se poate? Te-ai gandit si la aceasta varianta care te include direct in felul cum vezi lucrurile? Independenta se castiga, pe merit! Oriunde!

Daca ai ceva "daruri" si vezi dincolo de simturile tridimensionale... iti inteleg starea de razboi in care te afli. Nu este o fericire sa "vezi" dincolo....mai ales daca nu esti pregatit sa sustii o astfel de "calatorie". Esti foarte expus in acest caz. De aceea este necesar sa-ti schimbi perspectiva din care vezi "teatrul de razboi" si sa nu le mai hranesti "atacurile". Puterea psihica obtinuta in plan fizic este esentiala pentru a "naviga" in siguranta prin toate planurile in care ai acces.

Ar fi recomandat sa nu mai fii asa "taios" in a nega si altceva decat ceea ce nu cunosti sau nu intelegi. Macar reflecta putin asupra altor paradigme....deoarece nu se investeste degeaba atata energie in ele de catre cei care le prezinta. Exista peste tot cate un sambure de adevar...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Siberia

#11
Citat din: calator astral din  13 Decembrie 2011, 16:07:15
@Siberia> ai laikuit mesajul asta deoarece esti convinsa ca fiulploii s-a dorit IRONIC.
Ei bine NU. E cit se poate de serios.

@calator astral, am dat like mesajului fiindca mi se pare util sa intelegem si alte laturi ale existentei noastre, alte experiente pe care poate unii dintre noi nu le-am avut, sau daca le-am avut n-au fost la fel de intense ca ale tale.
Din pacate trebuie sa-ti spun ca nu ma cunosti deloc.
Am multa rabdare, atat de multa incat pe unii chiar ii deranjeaza asta. Daca si pe tine te deranjeaza, imi pare rau, dar n-o sa ma transform in ceea ce ai vrea tu sa fiu (sau in ceea ce crezi tu ca sunt).

Daca n-as fi considerat ca e serios, nu ti-as fi dat un sfat. Ce faci cu el e treaba ta...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

Siberia te rog frumos slabeste-ma, ti-am cerut eu vreun sfat?!
Invers,eu, ca Om responsabil in fata semenilor mei care se afla la ananghie, le dau un sfat fratesc si o solutie, vorbesc din propria experienta, nu din basme sau lecturi pe net,retine!

Stiu ca mesajele mele sint oxigen pur pentru colegi sau vizitatori carora le e teama sau rusine sa abordeze acest subiect. Email'urile private primite chiar acum mi-au confirmat ca fac un lucru bun.

Nu stii despre ce vorbesc,nu ai cum sa intelegi.
Nu poti "ride cu hohot" cind te ia de o haripa si te lipeste de tavan de exemplu. La propriu,nu corpul astral.
Nu te poti apara cu un zambet ca nu poti zambi in momentele alea,pulsul ti se accelereaza,esti superincordat,faci eforturi disperate sa poti macar respira,coplesit de Forta aia imensa care te domina.
Crezi ca inima iti va iesi din piept atit de puternic bate,esti pe deplin constient,si daca dormi te trezesti brusc,abia mai respiri,nu esti somnambul in stare de semiconstienta.

REALIZEZI perfect ce ti se intimpla.

abyss

#13
Mon cher Calator,
Eu cu entitatile negative fie ele proiectii ale unor ghidusi tembeli aflati aiurea pe acest taram ori entitati ce traira candva tot in acest plan sau eventuali cercetasi din alte lumi, nu am nici o treaba. Nici una. Incerc sa abordez situatia in cazul in care este, caci uneori se mai intampla, incerc deci o abordare detasata si cu respect in care caut sa-mi vad de ale mele care or fi ele in acel moment. Fara ura si resentimente, fara sa caut a intra in detaliile senzoriale ale momentului respectiv, fara sa lupt fara nimic...nici macar dragoste ori compasiune nu manifest fata de asemenea entitati. Pur si simplu mi se rupe-n mamaliga de ele, dar cu respect. Duca-se pe pustii unde le e locul. Nu spun ca nu am avut si eu lupte dar detaliile nu conteaza niciodata...in tenebrele lor te pandeste moartea deoarece devii captiv in rutine si astfel devii expus, devii vizibil si tangent cu acele energii/entitati/planuri s.a.m.d. Desigur, descrierea mea poate fi considerata metaforica de catre unii deoarece perceptia fiecaruia e usor diferita asupra a ceea ce vede, a Adevarului, a ceea ce se infatiseaza in fata ochilor si care ar trebui poate ocazional receptionat in mental fara a i se mai conferi linkuri catre concepte ce actioneaza ca niste filtre ce distorsioneaza fluxul de informatii. Vizavi de lupta ori de razboiul pe care il poarta unii cu "vrajmasul" am si eu o remarca de facut. Razboiul in opinia si conjunctura mea nu a putut fi castigat NICIODATA atata timp cat "vrajmasul" a avut cu cine lupta si identifica deci o tinta/victima vizibila, materiala si PREVIZIBILA, ce a devenit asa din cauza rutinelor in ale caror capcane a intrat din lipsa de cunoastere si control.
Razboiul, am descoperit ca s-ar putea castiga atunci cand o armata nu are cu cine mai lupta si-i ruginesc armele, disparand astfel in uitarea timpului. Asta a zis-o un chinez destept.
Cand REALIZEZI ce ti se intampla...
ei bine eu in acele momente/clipe aproape eterne prin efectul lor, am simtit ca nu mai am unde ma ascunde de mine insumi, nu mai am unde alerga catre nici un adapost al vreunei rutine "salvatoare" si a trebuit sa iau o decizie. Am asteptat ceva vreme "incremenit" spiritual deoarece realizam ca aflat fiind pe acel plan nu mai exista pentru mine nici inainte si nici inapoi decat "altundeva". Am descoperit ca pentru a ma elibera de cubul in care ma aflam captiv si in care stateam parca intr-un echilibru precar, tensionant prin simplitatea sa, privind peretii sai de la marginea tuturor gandurilor mele, trebuia sa dau drumul acelei stari, acelei lumi si sa fac saltul in necunoscut catre o noua stare mentala de detasare si eliberare. Am trecut in cele din urma pragul spiritual si am descoperit o noua lume interioara care nu e alta din punct de vedere imagistic ci alta prin felul in care poti percepe lucrurile in ansamblul lor. O data usa descoperita am constatat cu mirare ca pot intra si iesi prin ea de cate ori doresc. Dar "dincolo" cand ma aflu, si lucrez la intentiile mele creatoare, puterea cu care ele se contureaza pana la forma si consistenta in aceasta lume e incredibila. Greu de crezut ca poate fi adevarat dar este.
Cuvintele mele nu fac decat sa incerce a contura perceptii si aventuri in constiinta, de aceea ele pot aparea ca simple povesti despre un anumit tip de putere, insa sant povesti despre puterea personala a fiintei mele si lupta mea dusa vizavi de mine insumi in a-mi revendica eliberarea, si locul in actul creatiei si trebuie sa recunosc ca daca drumul meu e blocat de cineva sau ceva, am sa trec pe cat voi putea detasat si nestingherit prin el/ea sau ce plasmuire ar mai fi asa cum o sabie spinteca aerul.

Sper ca nu v-am inoportunat cu un moment poate plictisitor de sinceritate, dar cam asta e treaba la mine. E bun si hohotul de ras pentru cine il necesita. Depinde insa cum e folosit. Dupa cum vedem un mare hohot de ras sanatos e acum in tara asta de la vladica la opinca.... poate crapa toti de ras si se face naibii liniste.

Ganditorul

Calatorul
CitatSiberia te rog frumos slabeste-ma, ti-am cerut eu vreun sfat?!
Da, ai cerut chiar public acest sfat... cand ai aratat tuturor ca nu sti sa rezolvi situatia si te porti ca un iepuras speriat ! (fara resentimente)

CitatNu poti "ride cu hohot" cind te ia de o haripa si te lipeste de tavan de exemplu. La propriu,nu corpul astral.

Ha ha ha ... :-D Asta inseamna ca iti schimbi patul in care dormi la fiecare "pupare de tavan" sau ca urci in performanta in fata damicelei care te asteapta in pat ?? Calatorule "oxigenul ala pur" de care vorbesti tu e cam ... neplacut pentru fiintele umane> de obicei oxigenul pur se combina cu azot ca sa fie respirabil.
Ce faci tu aici cu expunerile astea terifiante e ... te las pe tine sa dai cuvantul final.