Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine ne conduce?/Ne conduce cineva?

Creat de @Lex, 03 Decembrie 2011, 16:53:54

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tractorbeam

Europa se confrunta cu criza refugiatilor din Orientul Apropiat si Africa. Europa este vazuta ca un safe-heaven pentru toti africanii si arabii care fug din calea razboaielor inter-confesionale. Ce facem cu ei? Ii lasam de capul lor sperand ca vor fi absorbiti in masa popoarelor unde se stabilesc?
Cred ca ar trebui ca europenii sa initieze o miscare de genul : "Take back your land!"
Cred ca ar trebui ca pe refugiatii de varsta incorporarii sa-i antrenam sa lupte cu Statul Islamic si sa reprezinte "boots on the ground" in timp ce europenii si americanii sa asigure air-cover. Acestor refugiati sa li se garanteze intretinerea familiilor lor in acest timp cat lupta.
Ce parere aveti?   

panta_rh_ei

#271
CitatCe parere aveti?

Ca acesti oameni sunt mai batuti de soarta(deocamdata) decat popoarele in randul carora vor sa se integreze, daca vor. Daca ar fi vrut /putut sa lupte ar fi facut-o inainte sa plece de acolo. Si cum crezi ca ar putea ei sa faca fata acestui SI daca cei care ne spun c-ar fi apti sa ne apere impotriva unei eventuale invazii extraterestre nu sunt in stare sa-I vina de hac? Nu este curios ca abia acum s-a pornit exodul asta? Cine si de ce l-a pus in miscare acum? Poate ca zonele alea trebuiesc depopulate, stearsa orice urma care sa aminteasca de vechile civilizatii(vezi distrugerea siturilor arheologice) sau poate gloatele trebuiesc adunate intr-o zona mai restransa(in caz de ceva...se obtine eficienta maxima cu cheltuieli minime) unde obligatoriu vor apare conflicte sociale care impun masuri urgente si de ce nu ...draconice. Sau poate sunt deja puse pe agenda oarece atentate in puncte strategice( chestia aia cu CERN ar putea sa nu fie doar o gluma de prost gust) si-atunci trebuie sa avem scuza elementelor teroriste infiltrate printre acesti nefericiti refugiati...
Vom trai si vom vedea, posibil intr-un viitor nu foarte indepartat, care este scopul/finalitatea acestei regii, deoarece cineva spunea - persoana importanta, nu spun cine - ca nimic din ceea ce se /se va petrece nu este intamplator(evident ca nu este un citat ci o trimitere...)
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

tractorbeam

Ceva nu e in regula aici: este vorba atat de refugiati crestini cat si musulmani. Eu zic sa se duca musulmanii (sirieni , irakieni, etc.) in tari musulmane si crestinii in tari crestine. Adica cum face Slovacia care primeste numai refugiati crestini. Restu' in Turcia, Qatar, UAE, etc.

panta_rh_ei

Multe ar fi in neregula dar ce mi se pare mie curios si interesant in acelasi timp este dorinta lor (asa reiese din declaratiile unora), visul de-a ajunge NUMAI in Germania la sanul mamei Merkel unde vor trai ca-n sanul lui Avram :) ????
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

mm

#274
  "Criza refugiatilor" este un eufemism, dupa parerea mea. Nu-mi pare deloc ca niste state europene, prin care "tranziteaza ilegal" de-a lungul a mii de km niste mii de refugiati/zi, state care sunt si atotputernice altminteri, se afla azi in pozitia de victime ale acestei "crize". Adica nu au graniceri, nu au forte (militare, navale, aeriene, s.a.) ca sa se "apere" de refugiatii periculosi, si bietele state (ca de ex. Germania) "sunt depasite" de situatie (in viziunea massmedia)!!! Prin urmare, ca si panta_rh_ei, cred ca "stapanii" au dorit acest exod. Scopul? Nu-mi dau seama prea bine; pare sa fie amestecarea cat mai bine a raselor, popoarelor, populatiilor, pentru obtinerea unui produs "eterogen omogen".

Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Arhanghelul

#275
Citat din: mm din  28 August 2015, 14:56:13
  "Criza refugiatilor" este un eufemism, dupa parerea mea.
""Conducatorul armatelor islamice,cel mai de temut om din toate timpurile
Century V Catren 55
In binecuvantata tara a Arabiei,
Se va naste cel iubitor fata de legile lui Mahomed
Acesta va cuceri Granada si va cutremura Spania
Si va cuceri mare parte din Italia,de pe mare
""

duminică, 8 august 2010
AL TREILEA RAZBOI MONDIAL(Profetiile lui Nostradamus)
http://secretele-sistemului.blogspot.ro/2010/08/al-treilea-razboi-mondialprofetiile-lui.html
_________________________________________________________________________________
""Nașterea va fi dintr-o mamă a cărei religie va fi cea creștină.""
https://ro.wikipedia.org/wiki/Mahdi
_________________________________________________________________________________
""Publicat pe 29 nov. 2014
Flying Black Horse in Jeddah, Saudi Arabia ""
https://www.youtube.com/watch?v=pUt7WaRffOI

Resurse:
http://www.rufon.org/forum/video-%28legaturi%29/documentare-interesante-%28-unele-%29-!/msg92318/#msg92318


Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

panta_rh_ei

Nu stiu ce-a vrut sa spuna Nostradamus in catrenele domniei sale dar eu nu prea cred in decodificarile astea. Cert este ca "oamenii" nu precupetesc nici un efort in munca asidua de-a inculca in mintile noastre ideea anticristului estic fie ca-i R, C – luate separat sau impreuna – si-a salvatorului personificat prin "fratele mai mare" de peste mari si tari venind pe calul lui Fat-Frumos, tarile Europei si-ale lumii in general nefiind capabile sa aiba grija de ele. Wow, sa ne inchinam catre vest, acolo e Mecca enoriasilor noii religii, unice si mondiale, evident. (Are cineva sa-mi imprumute un emetiral?)
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Arhanghelul

#277
Rusia (vinovatul de serviciu) ne conduce ... la pierzanie ... Davai palton ... Davai ceas ...

Citat:
,,Rău era cu «der, die, das»
Da-i mai rău cu «davai ceas»
De la Nistru pân' la Don
Davai ceas, davai palton
Davai ceas, davai moșie
Harașo, tovărășie"


CONSTANTIN TĂNASE
________________________________________________________
http://adevarul.ro/international/europa/adevarul-live-generalul-degeratu-despre-criza-imigrantilor-rusia-cea-genereaza-criza-acestei-migratii-excesive-1_55e05dbdf5eaafab2c014a6e/index.html

""Constantin Degeratu:
       Da, dar cantitativ, problema nu este chiar atât de gravă. Prin exagerarea acestei acuităţi a problemei, am ajuns în situaţia în care pare că nu mai avem soluţii. Trebuie să vedem tabloul de bord (The Big Picture n.r.). În tabloul de bord sunt patru crize de fapt majore, asta este una care se vede acuma şi care are ca scop principal să acopere criza principală, adică agresiunea Rusă din estul Europei. Deci sunt patru probleme: una este agresiunea Rusă din estul Europei, care a mers strălucitor pentru Rusia şi înfiorător pentru Europa, merge acum destul de prost şi pentru Rusia, dar nu s-a terminat şi nu se poate termina aşa. Cea de-a doua criză majoră este legată de statalizarea terorismului în Orientul Apropiat prin aşa-zisul Stat Islamic care a creat o problemă pe fondul preluării controlului crizei siriene de către Rusia. Deci din nou problema Rusia este cea care a rezolvat această problemă şi care generează ce-a de-a treia criză a acestei migraţii excesive în valuri şi spectaculoasă. Cea de-a patra problemă este criza economică majoră care a zguduit lumea, a zguduit Europa, şi care este doar băgată sub preş, noi nu vedem delco, din 2008 când a început criza, China era într-un anume nivel al GDP-ului total, iar acum a trecut pe primul loc, a crescut de vreo trei ori. ""


https://www.youtube.com/watch?v=WRCOQot_ouo
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

acme

Citat din: Arhanghelul din  29 August 2015, 16:21:51
""Constantin Degeratu:
...
Mai lipsea sa zica ca tot Rusia e de vina pentru criza financiara din China
We're born alone, we live alone, we die alone.

Arhanghelul

#279
""În sfârşit, s-ar părea că în democraţie cel puţin individul, încărcat de
atâtea drepturi, trăieşte minunat. În realitate însă – şi aici stă
tragedia finală a democraţiei – individul nu are nici un drept, căci ne
întrebăm: unde este libertatea întrunirilor, unde este libertatea
scrisului, unde este libertatea conştiinţei. El trăieşte sub teroare,
tare de asediu, cenzură, cu mii de arestaţi şi cu oameni ucişi pentru
credinţa lor, ce pa vremea celor mai tirani conducători de popoare.
Unde este ,,dreptul mulţimii suverane" de a decide soarta sa, când
întrunirile sunt interzise, iar de la vot zeci de mii e oameni sunt
opriţi, maltrataţi, ameninţaţi cu moartea, omorâţi.
Veţi zice: da, dar aceştia vor să schimbe constituţia, să restrângă
libertăţile, să întroneze altă formă de stat!
Întreb: poate susţine democraţia că un popor nu e liber şi nu-şi
poate decide singur soarta sa de a-şi schimba constituţia, de a-şi
schimba forma statului, cum vrea el, de a trăi în libertăţile mari sau
mici pe care le vrea el?

Aici e tragedia finală.
În realitate, în democraţie omul nu are nici un drept. El însă nu şi lea
pierdut nici în folosul colectivităţii naţionale, nici în acela al
naţiunii, ci în folosul unei caste politico-financiare de bancheri şi
agenţi electorali.
În sfârşit, ultima binefacere pentru individ. Democraţia masonică,
printr-o perfidie neasemuită se transformă în apostol al păcii pe
pământ. Dar în acelaşi timp proclamă războiul dintre oameni şi
Dumnezeu.
,,Pace între oameni" şi războire contra lui Dumnezeu.
Perfidia constă în aceea că întrebuinţează cuvintele Mântuitorului:
,,Pace între oameni", transformându-se apoi în apostol al ,,păcii", iar
pe El condamnându-L şi arătându-L ca vrăjmaş al omenirii. Şi în fine,
perfidia constă în aceea că prefăcându-se a voi să apere viaţa
oamenilor, în realitate nu-i duc decât la pierderea vieţii. Prefăcânduse
că vor să-i apere de moartea prin război, nu fac altceva decât
ating diavolescul scop, acela de a-i condamna la moarte veşnică.
""

INDIVID, COLECTIVITATE NAŢIONALĂ, NAŢIUNE
Pentru "sclavi" - C.Z.C.
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

prodcomb

Interesant peisajul din fundalul fotografiei cu fata: două stații, una de 110 kV și alta de 220 kV. Se vede doar echipamentul de comutație de 110 kV, care datează mult înainte de revoluție - I.U.P.-uri oleopneumatice. Aste pentru că cei care au gestionat Sistemul Energetic Național au furat pe rupte,și cu ajutorul instituțiilor pământene (vezi A.N.R.E.).
Fata din primul plan se vrea o continuare?

PS
Ne conduc cine nu trebuie, sau ne lăsăm conduși de cine nu trebuie? Că de condus, suntem conduși!
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Ganditorul

#282
Tot cautand sa vad "cine ne conduce/ne conduce cineva" am dat de articolul asta pe care am oscilat in a-l pune aici sau la pagina comica (evident, de ras fiind eu, care-mi inchipuiam ca anumite subiecte si oameni nu pot avea nimic in comun ) :

Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si tarile din est. Imperiul detine si site-urile CRESTIN ORTODOX, ZIARE COM, CLOPOTEL RO (ce ne invata copii cum e cu sexul anal)

https://saccsiv.wordpress.com/2015/10/22/evreul-greu-george-rohr-stapaneste-colosul-new-century-holdings-ce-face-afaceri-in-rusia-romania-si-tarile-din-est-imperiul-detine-si-site-urile-crestin-ortodox-ziare-com-clopotel-ro-ce-ne-invata/

Xanadron

Da' de asta ce ziceti?
http://www.zf.ro/profesii/dante-stein-colectionarul-de-functii-in-consiliile-de-administratie-ale-companiilor-la-care-statul-este-actionar-14179572

Ca deh, colonizarea prin investitii straineze e considerata chiar gigea, :-D insa conducerea directa a trebilor statului roman in definitiv de catre non-cetateni romani nici macar asa, de forma, imi pare scandaloasa la patrat.
Pe [mai] nimeni nu intereseaza insa mai nimic realmente important - si care ar merita proteste, nu gluma.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

#284
Un fleac v-am ciuruit.     



http://meritocratia.ro/2015/11/jos-labele-de-pe-protestul-tinerilor/
http://meritocratia.ro/2015/11/scrisoare-deschisa-catre-presedintele-romaniei-klaus-iohannis/

http://www.justitiarul.ro/lista-lui-soros-colaborationistii-care-au-tradat-romania/
http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/cele-mai-eficiente-strategii-manipulare-propagate-politicieni
http://www.activenews.ro/stiri-social/Sa-credem-in-teoria-conspiratiei-126473
http://inpolitics.ro/revolta-strazii-o-manipulare-de-proportii-si-scopul-ei-final_18431966.html
http://blogosfera.piatza.net/lista-lui-iohannis-sau-lista-lui-soros-societatea-civil%C4%83-chemat%C4%83-la-cotroceni-e-finan%C8%9Bat%C4%83-aproape-integral-de-magnatul-a-art6542

Citat din: Arhanghelul din  03 Noiembrie 2015, 23:03:06
""" Aici e tragedia finalã.
În realitate, în democratie omul nu are nici un drept. El însã nu si le-a pierdut nici în folosul colectivitãtii nationale, nici în acela al natiunii, ci în folosul unei caste politico-financiare de bancheri si agenti electorali.
În sfârsit, ultima binefacere pentru individ. Democratia masonicã, printr-o perfidie neasemuitã se transformã în apostol al pãcii pe pãmânt. Dar în acelasi timp proclamã rãzboiul dintre oameni si Dumnezeu. ,,Pace între oameni" si rãzboire contra lui Dumnezeu.
Perfidia constã în aceea cã întrebuinteazã cuvintele Mântuitorului: ,,Pace între oameni", transformându-se apoi în apostol al ,,pãcii", iar pe El condamnându-L si arãtându-L ca vrãjmas al omenirii. Si în fine, perfidia constã în aceea cã prefãcându-se a voi sã apere viata oamenilor, în realitate nu-i duc decât la pierderea vietii. Prefãcându-se cã vor sã-i
apere de moartea prin care, nu fac altceva decât ating diavolescul scop, acela de a-i condamna la moarte vesnicã. """ , zise captanul zdrelit de atatia ghimpi ...



""Coincidenţa este modalitatea prin care Dumnezeu îşi păstrează anonimatul""
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20562724-mihai-aldea-cantecul-the-day-die-are-subiect-perfect-ortodox.htm


Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05