Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine ne conduce?/Ne conduce cineva?

Creat de @Lex, 03 Decembrie 2011, 16:53:54

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

universis

Citat din: Urban din  06 Decembrie 2011, 13:00:33
Pentru ca oamenii sunt atat de tampiti incat daca ar avea posibilitati nelimitate ar rupe planeta in doua instantaneu... tocmai de aia trebuie tinuti in lesa.
Asteptam mura in gura tehnologii extraterestre, contacte, schimb (?) de informatii si altele cu o civilizatie avansata tehnologic insa nu suntem capabili sa incercam sa ne intelegem pe noi insine ca fiinte vii...

Pai si oamenii oare de ce au ajuns atat de "tampiti"? Cand din start familiile si societatea ne-au tampit? Daca din start am fi avut parte de adevarata cunoastere, daca din start copiilor li s-ar spune cine suntem, ce suntem, cine este dumnezeu, ce este Universul, ce este Dumnezeu..etc? Crezi ar mai ajunge "tampiti"?
Cum sa ne intelegm pe noi insine cand totul porneste cum porneste, cand unii cu altii ne uram, dusmanim, desconsideram unii pe altii...relatiile dintre noi in mare parte sunt de tip interes, cand la fel, in mare parte nimic nu se face neconditionat, cand mai toate relatiile dintre oameni se bazeaza pe profit si exploatare?
Cand nu vrem sa renuntam la orgolii si anumite tipare de gandire care ne-au fost implementate de cand ne-am nascut, si pe care continuam sa le hranim...
"Atunci cand va apropriati, lasati un spatiu intre voi.. lasati vanturile celeste sa danseze printre voi.Iubiti-va, dar nu transformati iubirea intr-un lant:transformati-o mai degraba intr-o mare, ale carei valuri se sparg de tarmurile sufletelor voastre"

@Lex

#106
Omenirea poate a dus o sau  nu a dus o mai bine in trecut,  DAR cand vedem in fiecare zi cat /cum trebuie sa ne zbatem , sa luptam pentru a ''cumpara ''viata pe planeta asta zi de zi si cand stim ca acolo undeva EXISTA aceste tehnologii care ne ar putea elibera de sub 'jug'' ,cum drq sa nu it vina dracii si sa nu te oftici si sa nu speri.Nu e vorba daca stim cum au trait altii inaintea noastra, acum avem cunostiinta de unele tehnolgoii care stim sigur ca exista si de ce sunt CAPABILE. mai e ceva de zis??? si apropo la afirmatia lu xanadron, cu siguranta nu asta e motivul pentru care nu se dau drumul la tehnologii ''free energy'', come on, MACAR asta sa fie motivul pentru care ei sunt asa infecti  :-) :-) Chiar ieri vazusem un clip pe YT , clip care a fost dat si la tv despre cineva care inventase un motor cu apa.POI SI??? SI ATAT.stirea a ramas stire, nimeni nu a mai intrebat nimic , ce s a intamplat mai departe cu el, daca putem visa in curand la asa ceva si noi, deci nimeni nimic ,nu tu galagie, nu tu intrebari si ajung la concluzia ca rasa umana e masochista. Apropo bine punctat universis,binee zis   :-) :-)

angellla29

#107

"Angella ai un talent extraordinar de rar de a aduce discutia la "radacina", la amanultele de inceput ale ABC-ului, talent innobilat de o inteligenta care iti permite sa aduci cu insistenta in discutie "mizeria" din Romania, blazarea si comparatia cu "argintul poleit" din alte tari civilizate (Albania ... ). La noi nimic nu e bun... numa' la altii !
Am si eu 2 nedumeriri - daca nu te superi !
1. Stilul de scris este identic cu al d-lui AdiPop (copierea in intregime si reproducerea paragrafului, puncttele folosite pe post de virgula etc) Esti cumva distinsul domn sau o discipola a cestuia ?
2. Ai cunoscut vre-o data vre-un "civilizat/potent politician" albanez sau ai fost vre-o data in Albania - tara de altfel fff mult apreciata de "jandarmul mondial"


Ok ....am ajuns acasa....Fiind SF.Nicolae...dragul nostru patron ne-a dat drumul acasa femeilor din sectia noastra....cu marea conditie... de a recupera cele 6 ore....in alte zile....Deh....patronul e patron....oricum azi e onomastica a  fiului meu.....

1) Dragi colegi....Ganditorul si Alx.....NU SUNT ADI POP.....nici macar discipola sa.....NICI MACAR NU IL CUNOSC....Pe bune, acum....sta in Craiova? Ma bucur sa aflu ca acest distins domn....gandeste ca o muncitoare....fara prea multe studii....doar o facultate  de secretariat..... la seral....Chiar as fi onorata sa il cunosc....Apropos....seful meu ....care e patronul unei fabrici de fursecuri din Craiova....a zis ca o sa faca cheta pentru cei care vor sa doneze bani pentru orfelinatele si azilele de batrani din Craiova....El insusi ...a spus ca va dona 100 milioane lei vechi....si dulciuri....pentru acei sarmani....El mi-a laudat initiativa si a zis....ca o sa tina minte....  Sper ca nu de rau.....NU SUNT BARBAT!!!!!! Desi cateodata mi-as fi dorit....ei au mai multe avantaje.....nu sunt asa de......necajiti  ca femeile......Nu aau atatea griji pe cap ca noi.....HAI domnilor recunoasteti ca asa e......

2) De Albania am auzit la tembelizor.....ca si de Ungaria si de Islanda....cum acea celebra banca....Marea banca mondiala....a fost gonita din acele tari.....Acum cat e de adevarat....DAR EU SPER SA FIE



andrei

   Salut!
Ganditorule,am sa te lamurec de ce a murit Ceausescu cum a murit si de ce l-au ,,urmat"si prietenii lui arabi.Mai intai insa trebuie sa stii ca nu sunt teoriile mele.Am auzit chestia asta atunci cand a cazut regimul lui Saddam,cand, daca iti amintesti,ambasadorul Irakului la Bucuresti,facea spume si a declarat cam asa:,,Romanii s-au purtat ca niste tradatori".Mi-am exprimat nedumerirea vis-a-vis de duritatea declaratiei si cineva ,,bine informat" la acea vreme a spus:,,Cred ca toti arabii astia,care au fost prieteni cu Ceausescu o vor sfarsii la fel ca el".Dupa care ne-a explicat urmatoarele: Se pare ca Ceausescu,satul de cate dobanzi platise pentru imprumutul extern din anii '70 concepuse un plan,acela de a infiinta  un organism international(un fel de banca) care sa  concureze Banca Mondiala.Banca aceasta urma sa fie fondata cu ajutorul tarilor arabe si sa acorde imprumuturi tarilor in curs de dezvoltare,cu dobanzi foarte mici.Mai mult decat atat,se pare ca Ceausescu aranjase cu arabii,sa creeze o bursa mondiala a petrolului la Bucuresti.Va dati seama,daca s-ar fi reusit treaba asta, ce lovitura ar fi insemnat pentru ceea ce noi numim NWO?Stapanii lumii nu ar mai fi avut controlul absolut asupra finantelor mondiale si asupra pretului petrolului.Practic pretul petrolului ar fi fost fixat la Bucuresti.Nu stiu cati dintre liderii arabi sau ai altor state aderasera la aceasta idee,dar se pare ca destui,pentru ca acest plan sa fie considerat o amenintare pentru NWO.Se pare insa ca planul fusese conceput de Ceausescu impreuna cu Saddam,Gaddafi,ma rog,arabii mai ,,nealiniati"sa le spunem asfel.Dupa caderea lui Ceausescu,ceilalti nu au renuntat la acest plan.Numai ca acum erau in razboi deschis cu conducerea NWO.De aici probabil si aparitia retelei Al Qaeda (asta e teoria mea) :-D. In fine,atunci nu prea am luat in seama ce spunea amicul meu,,bine informat".Timpul a trecut si se pare ca omul stia ce spune.Evenimentele ulterioare i-au dat dreptate.A cazut Saddam,a cazut Gaddafi,urmeaza probabil Iranul si Siria,tari ai caror conducatori au fost in relatii excelente cu Ceausescu.Si care probabil au incercat sa continue in vre-un fel planul initial. :?Se pare insa ca sunt pe cale sa piarda batalia.Numai daca nu cumva,China,care a luat pe fata partea Iranului,in ultimele zile,nu va reusii sa schimbe toata daravela.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Nicipreaprea

Citat din: @Lex din  06 Decembrie 2011, 12:52:29

Condusi ,condusi DAR totusi de ce nu ni se ofera CONDITII pentru ca fiinta umana sa nu mai fie LIMITATA ???


4 motive:

1.Se termina timpul.
2.Baietilor destepti le este frica de consecintele trezirii in masa a fratilor lor pe care i-au tinut in BEZNA.
3.OMUL este creatorul si distrugatorul de lumi.
4.Marile deceptii conduc spre mari descoperiri. Dintr-un vis frumos te trezesti mai greu decat dintr-un vis evoluat in cosmar.

OMUL e ALTCEVA decat am fost invatati noi ca este. Lipsit de frica, morala, sau oricare alt fel de conditionare, OMUL actioneaza intotdeauna fara cea mica urma de remuscare, nu poate fi controlat sub nici un chip. Nici macar timpul nu-l sperie, deoarece OMUL este deasupra timpului, in eternitatea OMULUI a aparut timpul ca factor de conditionare.
El e OMUL, iar daca omul vrea sa devina OM trebuie sa fie dispus sa dispara. Cam aiurea, nu ? Nu-i mai bine o bere in oras cu prietenii, o prajitura cu prietena, samd.. ?  :star:

"Am venit să vă vestesc Supraomul. Omul este ceva ce trebuie depășit!"Așa grăit-a Zarathustra.

________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

@Lex

omul ACTUAL e asa pentru ca a fost schimbat , adevartul om la inceput nu a fost asa.Inteleg ca pentru majoritatea SCHIMBAREA ar fi dureroasa DAR tot se va intampla ca doar astea sunt legile evolutiei si eu nu ma regasesc in a sta in qur la un r...t de meci si sa ragai a bere.asta e omul-maimuta , nu pentru asta am fost creati  :-) :-)

Nicipreaprea

Citat din: @Lex din  06 Decembrie 2011, 16:30:32

nu pentru asta am fost creati  :-) :-)

Nu am fost creati. Noi l-am creat pe dzeo.  :lol:
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

Siberia

#112
@andrei, despre ceea ce ai relatat tu a fost vorba si-ntr-un documentar - imi pare rau ca nu-mi amintesc cum se numea - . Documentarul a dorit sa reia cumva urma banilor datorati Romaniei de catre tari arabe sau din africane, datorii ramase de pe vremea lui Ceausescu... si din una in alta s-au legat niste fire care au dus exact la ceea ce povesteai tu, la faptul ca am tras cu totii pentru a ne plati imprumutul contractat pentru tehnologizarea tarii, ca Ceausescu a dezvoltat relatiile cu tarile arabe sau africane construind foarte mult in acele tari, acordandu-le imprumuturi (cred ca nu atat in bani cat in produse). Povestea a culminat cu povestea intentiei lui Ceausescu de a pune bazele unei Banci (ceva de genul intr-ajutorare intre popoare) care sa ofere o optiune vis-a-vis de FMI si BM.

http://m.stirileprotv.ro/index.php?article_id=3256578

Romania te iubesc - Istoria datoriilor uitate
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

@Lex

niciprea,nu vorbesc de 'moshulicu' din biblie , vorbesc  de adevartul creator, ca doar n ai aprut ca ciuperca dupa ploaie pe aici :evil: :evil:

Siberia

Citat din: @Lex din  06 Decembrie 2011, 16:44:57
niciprea,nu vorbesc de 'moshulicu' din biblie , vorbesc  de adevartul creator, ca doar n ai aprut ca ciuperca dupa ploaie pe aici :evil: :evil:

Si pe ciuperca aia care a aparut dupa ploaie cine a creat-o ? Sau ciuperca poate sa apara asa tam-nesam dar omul nu ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Nicipreaprea

Citat din: @Lex din  06 Decembrie 2011, 16:44:57
niciprea,nu vorbesc de 'moshulicu' din biblie , vorbesc  de adevartul creator, ca doar n ai aprut ca ciuperca dupa ploaie pe aici :evil: :evil:

Ai dreptate.  :oops:
Creatorul e o Prezenta. In Prezenta sunt create toate.  :rainbow:


________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

Urban

Citat din: universis din  06 Decembrie 2011, 14:33:42
Pai si oamenii oare de ce au ajuns atat de "tampiti"?
Nu au ajuns...ei asa au fost dintotdeauna...genetic vorbind Omenirea e intr-o stare de cretinism semi-letargic permanent de la inceputurile ei pana pana astazi.
Salturile culturale, tehnologice si asa mai departe au fost facute tot de baietii aia destepti fara de care ne stergeam si acum dorsal cu frunze de smochin.
Ia fa o retrospectiva istorica si ai sa vezi ca Umanitatea isi da cu stangu in dreptu' o data la 500-1000 de ani si atunci apar cate unii care trebuie sa ne dea un sut in rect sa nu ne ducem de tot la vale.

Citat din: universis din  06 Decembrie 2011, 14:33:42Cand din start familiile si societatea ne-au tampit?
Corect... si tu ce faci in privinta asta?
Nu cumva continui si tu traditia?
Ce faci tu incat Societatea sa isi revina, sa se trezeasca, sa "vada" si sa "inteleaga" adevaratele mecanisme care au adus-o in stadiul actual?
Aaaa da, stiu... astepti extraterestrii!

Citat din: universis din  06 Decembrie 2011, 14:33:42Daca din start am fi avut parte de adevarata cunoastere, daca din start copiilor li s-ar spune cine suntem, ce suntem, cine este dumnezeu, ce este Universul, ce este Dumnezeu..etc?
Crezi ar mai ajunge "tampiti"?
Pai cum sa ai parte de Cunoastere din start... tu realizezi aberatia?
Ia da tu unei javre de caine vreo suta de grame de caviar intr-un cristal de Bohemia si pune-i in loc de apa Evian sau Perrier... crezi ca o sa stea vreo 2 minute sa se uite la astea si sa se gandeasca "mda, cred ca m-am iluminat, de azi inainte asa trebuie sa mananc"... acelasi lucru se intampla si cu Omul, e atat de tampit incat el din inertie continua sa faca ceea ce sustine Societatea si Sistemul actual si nu ar renunta sub nici o forma la dependenta.
Repet, genetic omul e tampit si isi merita soarta cu varf si indesat.

Citat din: universis din  06 Decembrie 2011, 14:33:42Cum sa ne intelegm pe noi insine cand totul porneste cum porneste, cand unii cu altii ne uram, dusmanim, desconsideram unii pe altii...relatiile dintre noi in mare parte sunt de tip interes, cand la fel, in mare parte nimic nu se face neconditionat, cand mai toate relatiile dintre oameni se bazeaza pe profit si exploatare?
Cand nu vrem sa renuntam la orgolii si anumite tipare de gandire care ne-au fost implementate de cand ne-am nascut, si pe care continuam sa le hranim...
Incepe cu tine...
Renunta la tot si iesi in afara Sistemului...esti in stare?

Ganditorul

#117
Confirm si eu povestea lui Andrei si aduc poate o completare nespusa pana acum.
Planul asta frumos si intraznet a pornit prea tarziu si intarzierile le stim (una din cele mai mari fiind ..."defectarea" voita sau intamplatoare a unor oameni de incredere ai regimului, care au dat tot ce au stiut pe tema asta la adversari).
Foarte probabil ca si ceea ce se intampla acum, incepand din 89 incoace, e o pedeapsa menita sa ne faca sa nu ne mai ridicam niciodata la nivelul de a gandi o alianta a "tarilor nealiniate". Daca n-ai tara (ca ti-o impart altii in regiuni) daca n-ai economie ( ca ti-o dai gratis in programe "strategice" de privatizare) daca n-ai coeziune sociala ( ca ne batem intre noi pe cele mai absurde motive) ... e intr-adevar greu sa te mai ridici. DAR NU IMPOSIBIL !

Nicipreaprea
CitatOMUL e ALTCEVA decat am fost invatati noi ca este. Lipsit de frica, morala, sau oricare alt fel de conditionare, OMUL actioneaza intotdeauna fara cea mica urma de remuscare, nu poate fi controlat sub nici un chip. Nici macar timpul nu-l sperie, deoarece OMUL este deasupra timpului, in eternitatea OMULUI a aparut timpul ca factor de conditionare.
El e OMUL, iar daca omul vrea sa devina OM trebuie sa fie dispus sa dispara

Pai daca asta gandim ca suntem ... de ce puii mei ne mai plangem de oculta, ww3, manipulare si alte asemenea ? Asta suntem... asta meritam. Ce mai discutam aici aiurea - infiintam secta SEPUKU si de maine realizam visul suprem al omenirii - disparem ca sa devenim apoi OAMENI ! :evil:
Hai ca pesimismul asta e prea de tot...si nicidecum "niciprea prea" .

Rectific ... exista un pesimism si mai atroce la colegul Urban
CitatRepet, genetic omul e tampit si isi merita soarta cu varf si indesat.

... isi merita soarta cu varf si indesat de la alti oameni la fel de tampiti - justificat logic-genetic . :-P :martiansad: :martiansmile:
Daaa, ai mare dreptate ! Ma fac geamgiuu - daca omul incepe sa dea verdicte generale incepand cu propria lui imagine din oglinda ajung multimiliardar ...in oculta ! :evil:

Siberia

#118
Citat din: Urban din  06 Decembrie 2011, 17:28:30
Nu au ajuns...ei asa au fost dintotdeauna...genetic vorbind Omenirea e intr-o stare de cretinism semi-letargic permanent de la inceputurile ei pana pana astazi.
Salturile culturale, tehnologice si asa mai departe au fost facute tot de baietii aia destepti fara de care ne stergeam si acum dorsal cu frunze de smochin.
Ia fa o retrospectiva istorica si ai sa vezi ca Umanitatea isi da cu stangu in dreptu' o data la 500-1000 de ani si atunci apar cate unii care trebuie sa ne dea un sut in rect sa nu ne ducem de tot la vale.
In mare parte de acord cu tine, cu o mica specificatie. Omenirea acestei civilizatii este intr-o stare letargica, etc.

Hai sa va spun o poveste... nu cu creaturi diavolesti sau reptilieni, ci o poveste despre Omenire.
Omul n-a aparut acum cateva mii de ani, ci cu sute de mii de ani in urma (poate chiar milioane), doar ca fiecare civilizatie a Omenirii s-a prezentat sub o alta forma. Suntem (cred) a cincea civilizatie... inca mai numar. Dar ca sa intelegem cat de cat tabloul general , inaintea oamenilor pe are ii stim noi, au existat Uriasii. Uriasii erau tot Oameni, nu erau extraterestri.
La un moment dat, cand civilizatia Uriasilor era infloritoare, a avut loc un eveniment catastrofal care a provocat nu numai transformarea Pamantului, a florei, a faunei ci si a Uriasilor. Un camp electromagnetic le-a afecat ADN-ul in asa masura, incat cei care au supravietuit au inceput sa se transforme, iar copii lor sa devina tot mai mici. Generatiile urmatoare Uriasilor au format civilziatiile Atlantidei, etc...
Iar povestea s-a repetat din nou... acelasi eveniment catastrofic, alte transformari ale Pamantului, alt camp electromagnetic care baga civilizatia Atlantilor intr-o mare "letargie/prosteala/cretinatate". ADN-ul se transforma din nou, Omul isi schimba din nou infatisarea, etc...
La fiecare ciclu cativa reusesc sa scape (subteran sau in spatiu), acei cativa revenind pe Pamant "nealterati", purtand cunostintele care au fost pierdute de marea majoritate si devenind Zei, Conducatori, etc...
La un urmator eveniment de acest gen ce se va intampla ???
Omenirea isi va reveni din starea de "prosteala" sau va "degenera" si mai mult ?
Asta e dilema celor care ne conduc :-D

Este doar o poveste spusa pe scurt... N-am timp s-o povestesc si pe lung :-D


"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

angellla29

#119
Intrebari pentru RUFON-isti si nu numai.....pentru poporul roman:

1) Avem nevoie de lideri....SAU de vointa proprie pentru a nu mai fi sclavi? 
2) Oamenii sunt chiar asa de prosti sa nu  isi dea seama ca  sunt pe "marginea prapastiei"?
3) Sunteti constienti ca in maxim 2 ani vom disparea de pe fata planetei? In felul in care ne comportam acum.....LETARGIE.....