Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN la Brasov?!

Creat de gramix, 17 Noiembrie 2011, 22:05:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gramix

Brasov, 17 nov 2011 ora 20.00. daca mai exista cineva care a vazut "aratarea" ce a traversat cerul dinspre Schei spre CET (aprox paralel cu Tampa) in jurul orei 20.00 il rog sa posteze si alte impresii. Eu cu sotia am observat un "luceafar" portocaliu apropiindu-se silentios la cativa km inaltime (5-10?).pana sa ajunga in dreptul nostru si-a mai diminuat din stralucire.initial am crezut ca a intrat in nori dar am realizat prezenta stelelor, asa ca....Oricum, din portocaliu a devenit de un gri-negru mat, rotund, cu cateva luminite periferice (colorate in rosu, verde albastru..). Dupa alte cateva secunde a devenit complet alb, pal, fara alte luminite insa aparea acum ceva mai mare ( o fi coborat?) aproape cat 1/2 din luna! A continuat sa se indeparteze de noi inspre Harman, Sf. Gheorghe pana nu l-am mai vazut din cauza blocurilor. in total toata chestia a durat aprox. 2-3 minute. Ne-a impresionat in aceasta ultima parte dimensiunea, forma prefect rotunda si deplasarea oarecum "dezordonata", pe bajbaite parca ( atat in ce priveste viteza cat si directia) .

StarDust

Subiect mutat de la "Stiri" la "Evenimente OZN Romania...". Bine ai venit pe forum gramix si sa speram ca exista si alte relatari ale fenomenului.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16