Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Proiectul KIA

Creat de Siberia, 02 Noiembrie 2011, 12:29:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Nicipreaprea

Citat din: fiulploii din  13 Noiembrie 2011, 23:18:31

Intrebare: cum transformi iubirea in arma ?  :wink:

Nu poti folosi iubirea ca arma. O arma, prin definitie este toxica vietii. Pe cand iubirea este esenta vietii, a existentei. Ea este pretutindeni, trebuie doar constientizata. Macar o singura data, si poate e suficient sa-ti risipeasca tot sistemul de false valori. Militarii conduc lumea asta, indiferent ca-i pace sau razboi.  Lumea propusa de Siberia trebuie sa fie altceva decat cea de acum. Altfel, nu va fi decat o reanimare a unei lumi cu sfarsit previzibil.

fiulploii

Citat din: Nicipreaprea din  14 Noiembrie 2011, 00:00:56
Nu poti folosi iubirea ca arma. O arma, prin definitie este toxica vietii. Pe cand iubirea este esenta vietii, a existentei. Ea este pretutindeni, trebuie doar constientizata. Macar o singura data, si poate e suficient sa-ti risipeasca tot sistemul de false valori. Militarii conduc lumea asta, indiferent ca-i pace sau razboi.  Lumea propusa de Siberia trebuie sa fie altceva decat cea de acum. Altfel, nu va fi decat o reanimare a unei lumi cu sfarsit previzibil.
Poate am inteles eu gresit  :-D insa eu zic ca din conditiile initiale ale acestei lumi propuse rezulta clar o perpetuare a calitatilor actuale ale omenirii si asta din simplul fapt ca eventul nu a produs si o modificare in constiinta  :evil: ci  doar a dat niste calitati-arme in plus , vezi telepatia si alte de acest gen . Si chiar daca toti cred in acelasi unic  si indivizibil Dumnezeu asta nu produce automat si o constiinta elevata .

Ca lumea propusa de @Siberia sa fie altceva trebuie activata din nou UITAREA a tot ce stim . Un fel de Laguna albastra - film ,  prima parte .

sunshine

la Revedere,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

distractie mare va urez, din Suflet!

Urban

Citat din: fiulploii din  13 Noiembrie 2011, 23:18:31
Intrebare: cum transformi iubirea in arma ? 

Creezi un sistem de valori pe care apoi il mitizezi si il declari Religie.
Inca putin si din prea multa "iubire" de Dzeu sau Allah o sa rupem in doua Terra.

Tayka

Pentru a creia o lume a dreptăţii vor trebuii schimbate concepţiile actuale de viaţă,ori acest lucru este imposibil,pentru că aceste concepţii sânt ca un blestem,şi sânt atât de înrădăcinate în viaţa oamenilor încât practic nu se poate renunţa la ele,iar cel care le recunoaşte şi încearcă să le schimbe nu se poate face înţeles,ba chiar va fi aruncat la marginea societăţii.
Aşa dar eu cred că dacă în lumea Siberiei,vom reuşii cumva (fictiv bine-nţeles) să încercăm să renunţăm la sistemul piramidal,la intermediari,la auxiliari,la ideia că dacă sânt mai şmecher merit mai mult,să încercăm să nu ne mai vindem forţa de muncă şi inteligenţa,ci să ne-o oferim cinstit colectivităţii,Să protestăm pentru a produce mai mult,convinşi fiind că vom muncii pentru noi.Să respectăm justiţia şi pe justiţiari,iar ei să rămână mereu la cel mai înalt nivel al conştiinţei,Să desfiinţăm familiile,sistemul bisexual,şi naşterile biologice,ele fiind de-a lungul vremii un mare obstacol în progresul omenirii.Să desfiinţăm sistemul financiar,societatea oferind fiecărui individ necesarul în mod direct şi corect.
Să desfiinţăm religiile,care sânt cel mai mare blestem aruncat asupra lumii de către unii exponenţi ai puterii.Să nu renunţăm însă nici odată la promovarea ştiinţei,la ideia creaţiei,la cercetarea universului material şi spiritual.Altfel vom ajunge din nou pe terenuri mlăştinoase asemănătoare acestei lumi..nereuşite. :martiansmile:

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

angellla29

Citat din: Tayka din  14 Noiembrie 2011, 03:00:28
Pentru a creia o lume a dreptăţii vor trebuii schimbate concepţiile actuale de viaţă,ori acest lucru este imposibil,pentru că aceste concepţii sânt ca un blestem,şi sânt atât de înrădăcinate în viaţa oamenilor încât practic nu se poate renunţa la ele,iar cel care le recunoaşte şi încearcă să le schimbe nu se poate face înţeles,ba chiar va fi aruncat la marginea societăţii.
Aşa dar eu cred că dacă în lumea Siberiei,vom reuşii cumva (fictiv bine-nţeles) să încercăm să renunţăm la sistemul piramidal,la intermediari,la auxiliari,la ideia că dacă sânt mai şmecher merit mai mult,să încercăm să nu ne mai vindem forţa de muncă şi inteligenţa,ci să ne-o oferim cinstit colectivităţii,Să protestăm pentru a produce mai mult,convinşi fiind că vom muncii pentru noi.Să respectăm justiţia şi pe justiţiari,iar ei să rămână mereu la cel mai înalt nivel al conştiinţei,Să desfiinţăm familiile,sistemul bisexual,şi naşterile biologice,ele fiind de-a lungul vremii un mare obstacol în progresul omenirii.Să desfiinţăm sistemul financiar,societatea oferind fiecărui individ necesarul în mod direct şi corect.
Să desfiinţăm religiile,care sânt cel mai mare blestem aruncat asupra lumii de către unii exponenţi ai puterii.Să nu renunţăm însă nici odată la promovarea ştiinţei,la ideia creaţiei,la cercetarea universului material şi spiritual.Altfel vom ajunge din nou pe terenuri mlăştinoase asemănătoare acestei lumi..nereuşite. :martiansmile:

Tayka...eu as desfiinta singura "religie" idioata care distruge tot in lumea asta ...inclusiv vietile noastre: RELIGIA SAU CULTUL BANULUI!!!!!!! Sper ca in acest joc sa nu aud acest cuvant ca turbez.....

Siberia

Indiciu pentru @calator astral si pentru colegii care au nevoie de el ca sa reinvete sa se joace:

Amintiti-va:
Realitatea este doar visare.
Visul este de fapt Realitate.

Treziti-va !

:-D  :-D  :-D  :-D All as (is) One :-D  :-D  :-D  :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

Citatin care lume ? Ai fost vreodata atacat pe strada ? Iti recomand sa te duci cu iubire noaptea prin cartiere rau-famate .
Insasi existenta unei agresiuni , potentiale sau manifestate implica dupa mine existenta cel putin a unei arme .
Intrebare: cum transformi iubirea in arma ?

Simplu - inveti o tehnica care foloseste energia interna. O sa observi atunci ca nu mai esti "atacat pe strada" indiferent unde te duci . Frica este o forma de atac - du-te cu frica spre un caine si te va musca. Du-te deschis, ca si cum n-ar fi nicii un pericol si atunci nu te va ataca. Pana la urma trebuie sa invatam ca orgoliul "omul- cea mai inteligenta fiinta, fiinta caree guverneaza viata pe pamant" este o forma de atac. Si la orice atac ...natura raspunde la fel.

romulus

CitatChiar daca toata lumea e telepata si nu mai pronunta cuvinte tot va fi nevoie de conducere iar o conducere colectiva s-a mai experimentat in Istorie si a dat gres .
O conducere colectiva poate fi viabila la un anumit moment dar numai daca unul are drept de decizie iar ceilalti rol consultativ. O conducere colectiva chiar si telepata nu e posibila fiindca nu toti indivizii sunt la fel de ... evoluati . Altfel am fi clone ori acest lucru ne repugna  :lol:
Cele de mai sus sunt luate din istoria cunoscuta ..mai mult sau mai putin .
Chiar daca era inarmat , un samurai nu scotea niciodata sabia din teaca doar ca sa ameninte pentru ca , locul sabiei e in teaca.
Si sa nu se uite , omul este arma suprema !
P.S. Cum te aperi in fata unei agresiuni daca nu folosesti arme ? Nu poti negocia cu el , nu il vezi la fatza , nu te contacteaza doar te ataca . 
Avand in vedere premisele jocului  cred ca nu avem a ne baza pe nimic din ce s-a petrecut in istoria Terrei. Suntem pe o noua planeta, intr-o noua paradigma, intr-o alta lume si in noi s-au petrecut modificari structurale de care nici nu suntem in totalitate constienti . Spre exemplu poate putem folosi creierul la a imobiliza - temporar - orice structura vie , indiferent daca este ori nu ostila . Stiu ca multor oameni - inclusiv subsemnatul - li/ni s-a intamplat  sa simta pe pielea lor , paralizia in timpul somnului , cand, ai creierul si vederea functionale , insa nu poti misca niciun deget ! Ei, cam asa ceva putem face si noi cu orice potential agresor- fie el uman, animal, planta ori duh !Atunci nu ne va mai trebui dezintegrator ori kalasnicov ori bombe nucleare ....
Sa nu uitam , de asemenea, ca putem experimenta la nesfarsit situatii si intamplari fantastice!
E doar o poveste, nu ? ! Nu trebuie decat imaginatie, multa imaginatie, inventivitate si depasirea tiparelor, a ceea ce spuneti voi ca am vazut ori s-a petrecut vreodata pe Terra. Istoria? La cos cu ea , privirea spre viitor , doar suntem oameni noi ! :-D
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

calator astral

@romulus> faci o simpla supozitie nefondata, cine a demonstrat vreodata ca creierul uman ar dispune de aceasta facultate extraordinara de a imobiliza fiinte vii,de a "paraliza" instantaneu orice animal?!

Citat din: Siberia din  14 Noiembrie 2011, 10:35:34
Indiciu pentru @calator astral si pentru colegii care au nevoie de el ca sa reinvete sa se joace:

Amintiti-va:
Realitatea este doar visare.
Visul este de fapt Realitate.

Treziti-va !

:-D  :-D  :-D  :-D All as (is) One :-D  :-D  :-D  :-D

@Siberia >m-au surprins invitatiile unor colegi forumisti de a participa la simularea ta pe care eu o asociez premonitiei, cred ca ei au nevoie de experienta mea militara de om de teren,trecut prin multe,dar observ ca mai mult ii linisteste scepticismul meu legendar.
Iubirea e buna, e rupta din Rai, e minunata, dar cind vezi reprezentarile grafice ale unor posibile creaturi autohtone publicate chiar pe acest topic, nu poti sa mai crezi ca iubirea ta neconditionata te poate salva, e evident, a subliniat-o si fiul ploii.

@ ginditorul > dar incearca sa te duci asa,nepasator si netemator, la un leu/tigru/crocodil/hipopotam,vei vedea daca il impresioneaza nesabuinta ta. Ai ales un exemplu gresit,cu un animal DOMESTIC.

Citat din: fiulploii din  14 Noiembrie 2011, 00:50:56

Ca lumea propusa de @Siberia sa fie altceva trebuie activata din nou UITAREA a tot ce stim . Un fel de Laguna albastra - film ,  prima parte .

Acest post m-a decis sa imi reconsider instantaneu pozitia initiala si sa particip la acest joc deloc naiv sau fantezist.
Ma explic: pentru cei care nu cunosc aceasta creatie artistica,propun o secventa semnificativa din LAGUNA ALBASTRA.
Bineinteles ca de acum parametrii simularii virtuale s-au modificat radical, precizez ca sint un simplu muritor facut din carne si diverse emotii, sint deci irezistibil atras spre acest tip de "explorare" inocenta de noi teritorii "salbatice" >
:wink:

● my innocence is all you have. (Blue Lagoon)

romulus

Citat@romulus> faci o simpla supozitie nefondata, cine a demonstrat vreodata ca creierul uman ar dispune de aceasta facultate extraordinara de a imobiliza fiinte vii,de a "paraliza" instantaneu orice animal?!
Vrei o demonstratie? Ti-o  pot face, cu conditia sa fii pe KIA si sa nu fii in interiorul grupului nostru ci in afara lui  si sa ai intentii ostile ! :-D  Vei vedea atunci ca este posibil si nu vei mai dori alta proba !
Am zis !
PS
Calatorule, nu vorbesti serios nu ? Ce demonstartii stiintifice vrei intr-un joc al imaginatiei?! :?
Iti plac desenele animate ? Imagineaza-ti ca este ca acolo : Bugs Bunny poate face acolo orice  "truc" !
Cum ar fi ca toti copii care se amuza de actiunile lui sa judece ca tine, sa ceara dovezi stiintifice ca Bunny , poate face un triplu salt mortal la 15m in aer si apoi sa vina in picaj si sfredeleasca o gaura in pamant cat ai clipi, ha, ha, ha...
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

calator astral

Citat din: romulus din  14 Noiembrie 2011, 14:20:21
Vrei o demonstratie? Ti-o  pot face, cu conditia sa fii pe KIA si sa nu fii in interiorul grupului nostru ci in afara lui  si sa ai intentii ostile ! :-D  Vei vedea atunci ca este posibil si nu vei mai dori alta proba !
Am zis !
PS
Calatorule, nu vorbesti serios nu ? Ce demonstartii stiintifice vrei intr-un joc al imaginatiei?! :?
Iti plac desenele animate ? Imagineaza-ti ca este ca acolo : Bugs Bunny poate face acolo orice  "truc" !
Cum ar fi ca toti copii care se amuza de actiunile lui sa judece ca tine, sa ceara dovezi stiintifice ca Bunny , poate face un triplu salt mortal la 15m in aer si apoi sa vina in picaj si sfredeleasca o gaura in pamant cat ai clipi, ha, ha, ha...

eeeee...nu,nu! Pai asa ar fi mult prea usor, daca te rupi complet de realitate si intri intr-un joc al imaginatiei fara limite, unde totul este posibil, ce sens ar mai avea acest "joc",in cazul asta ar fi suficient sa ne imaginam ca in zece minute am zburat cu totii pe toata suprafata planetei, ne-am multiplicat fiecare in shpemii de replicanti, am recoltat flora si fauna planetei, am explorat totul si repertoriat toate resursele minerale, am construit un oras intreg plin de robotei care fac orice le ceri telepatic...etc.

Ar fi interesanta opinia initiatorului acestui straniu topic.
Ce crezi tu siberia?
Limite sau nu imaginatiei?

ariel

Citat din: calator astral din  14 Noiembrie 2011, 11:57:18

Tippi

si daca nu esti convins....
o poveste...adevarata si emotionanta...
Christian The Lion - the full story in HQ with Sigur Ros soundtrack

imi cer scuze ...am aterizat mai tarziu pe KIA....
iubirea neconditionata, pe care animalele o simt....te(ne) poate salva....ne poate invata cum putem supravietui pe KIA
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Ganditorul

Calatorul :
Citatginditorul > dar incearca sa te duci asa,nepasator si netemator, la un leu/tigru/crocodil/hipopotam,vei vedea daca il impresioneaza nesabuinta ta. Ai ales un exemplu gresit,cu un animal DOMESTIC.

Fi linistit calatorule. Am incercat cu ursul si mistretul. Merge... Nu i-am luat in brate, dar nici nu ne-am sfasiat reciproc. Am hranit o vulpe salbatica, si o veverita... merge. Merge sa te apropii de animale fara sa ai conflict deschis.
Cand oi gasi lei/tigrii/hopopotami/crocodili in padurile din Romania ... te anunt.

calator astral

Bine ginditorule, te cred. Spuneam si eu asa...deoarece am un bun prieten caruia i-a mincat leul mina.

@ariel > cunosc povestea leului christian (straniu...imi evoca nu-stiu-ce prenumele asta...).
Un leu IMBLINZIT,domesticit chiar, crescut de oameni de la nastere si care si-a regasit stapinu care ii dadea laptic cu biberonu...
Deci nu tine.