Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Război intr-un cuvant!!!!

Creat de angellla29, 05 Octombrie 2011, 19:46:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

sunnyboy

mi-a picat o fisa, cam tarziu, ca postarea lui Kandaon e veche de 2 saptamani, cu hafniul ala:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hafnium_controversy
Pai, daca prin absurd, chiar a existat acel workshop la Predeal in 1995, nu se leaga ceva de elucubratiile cinamareze referitoare la tunelele antice existente prin muntii nostri? Si de implicarea americanilor si a altora in cercetarea lor? Ca nu pot sa inteleg unde naiba au facut dragii de ei acel "NATO-Advanced Research Workshop (NATO-ARW)" intr-o perioada in care nu eram membri NATO, nu dadea nimeni doi bani pe noi si nici macar nu stateau la o poveste pe tema asta ? De asemenea, se vorbeste despre un experiment. Daca l-au facut tot acolo la Predeal, unde? La gratarul pe care sfaraiau micii si ceafa de porc? Ce echipa "French, Russian, Romanian and American" a fost convocata? Nu stiu cum sa ma lamuresc cine a scris acel articol pe wikipedia, poate ma ajutati voi!

terraflorin

Mircea Druc: Dacă Ianukovici semna cu UE, urma destrămarea Rusiei; dacă nu a semnat, urmează destrămarea Ucrainei

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Mircea+Druc+Fara+Ucraina+Putin+nu+poate+realiza+proiectul+Eurasi

CitatRugat să detalieze afirmația privind dezmembrarea Rusiei, în contextul demersurilor proeuropene din Ucraina, Mircea Druc a explicat: ,,Nu are nicio atribuție Uniunea Europeană: Rusia fără Ucraina nu poate nici măcar teoretic să se mențină în proiectul lui Putin de a reface imperiul sovietic, de a face uniunea vamală (Rusia – Belarus - Ucraina – n.r.), de a face Eurasia. Fără Ucraina este non sens, nu poate face nimic. Și într-un caz și în altul, proiectul Putin este falimentar. Dacă se întâmpla și se semna, Putin nu mai are niciun atuu, cu asta s-a terminat."

,,Pe mine mă îngrijorează numai că s-ar putea să fie foarte multe pierderi de vieți oamenești și să fie un adevărat război civil și măcel (...) nu numai oamenii de la Kiev, ci este falia care se rupe", a conchis Mircea Druc.

terraflorin

#362
Vizavi de situaţia din Ucraina, Rusia nu poate avea decât 3 soluţii ''elegante'' care să nu-i ştirbeze imaginea de ''mare putere'':

Citat
- salvarea integrității Ucrainei în contextul unei independențe prietenoase față de Moscova (ceea ce încearcă Rusia acum);
- partajarea oficială a Ucrainei pe linia greu de trasat a identităților etnice și lingvistice, un proiect care nu va fi posibil fără un veritabil scenariu bosniac, pe care orice forță pacifistă din lume ar trebui să-l evite; (Adică război)
- partajarea neoficială, de facto, a Ucrainei, după modelul transnistrian, osetin sau abhazian, guvernul de la Kiev încetând să controleze vaste regiuni ale țării – acestea fiind guvernate de regimuri locale pro-moscovite. Având în vedere dimensiunea regiunilor și importanța lor economică și demografică, acest lucru echivalează cu pierderea de către Ucraina a suveranității sale atât în fața Bruxelles-ului - în Vestul Ucrainei cât și în fața Moscovei în regiunile rusofone din Est si Sud. O atare strategie pe care o văd foarte probabilă în lipsa unui compromis de natură să salveze Ucraina independentă se va realiza pe cât posibil fără intervenția externă a Rusiei ci prin activarea unor forțe politice locale, sprijinite evident de bazele militare din Crimeea. (Adică tot un fel de război)

Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2013_12_07/Europa-de-Est-in-epoca-post-moderna-Implicatii-geopolitice-Partea-a-II-a-5882/


Imagine: o Ucraină din viitor (viziune ''artistică'')

fiulploii

Citat din: terraflorin din  01 Decembrie 2013, 19:55:38
Mircea Druc: Dacă Ianukovici semna cu UE, urma destrămarea Rusiei; dacă nu a semnat, urmează destrămarea Ucrainei


Se pare ca cineva are dreptate pe aici :
http://www.antena3.ro/externe/ucraina-presata-de-sua-sa-permita-derularea-manifestatiilor-237815.html


Arhanghelul

#364
Citat:
"În centru, Marele Reich. În jur, popoare cu autonomie limitată

Iată, pe scurt, Europa postbelică, aşa cum o vedea Hitler: în centru, Marele Reich – Germania. În jur, popoare prietene cu autonomie limitată (scandinavii, olandezii, ţările baltice) şi sateliţi (italienii, francezii, spaniolii). La răsărit, alte popoare-satelit: croaţii, românii, ungurii, grecii. Ţările din Estul Europei urmau să fie ,,ţinute la cel mai scăzut nivel cultural şi să fie private de orice organizare statală. Unica lor datorie va fi să ne servească pe plan economic". Pierre Laval, prim-ministrul Franţei cu capitala la Vichy, după înfrângerea din 1940, către Hitler, într-o sugestie care acum, la 7 decenii distanţă, pare premonitorie: ,,Vreţi să câştigaţi războiul pentru a crea o nouă Europă. De ce nu creaţi atunci Europa pentru a câştiga războiul?"Până la urmă, faţă de planul iniţial, Germania s-a aliat cu Franţa în această hegemonie asupra Europei. În rest, rămâne cum s-a stabilit.

P. S. Problema Europei Unite au ridicat-o, înaintea conducătorilor din Germania interbelică, şi alţii. Tentative au existat încă de pe vremea Imperiului Roman, iar ideea coagulată dădea târcoale prin Imperiul Austriac de la mijlocul anilor 1800.
Niciun plan nu s-a apropiat însă atât de tare precum cel al Germaniei naziste de realitatea actualei Uniuni Europene."

Citat 2:
"Joseph Goebbels, ministrul propagandei ân Germania nazistă: ,,Popoarelor străine care se găsesc direct sau indirect sub protecţia Reichului trebuie să li se acorde o autonomie în sens mai larg, în comparaţie cu cea de care au beneficiat grupurile etnice germane în timp de pace, sub dominaţie străină"

Conform planurilor întocmite la Berlin de liderii Germaniei interbelice, din punct de vedere politic, Noua Europă trebuia să apară după realizarea paşilor economici şi să se facă pe bază federativă. Integrarea urma să realizeze gradat: mai întâi, 7 grupe principale – a) statele din Peninsula Iberică; b) Franţa şi Belgia; c) Germania, Danemarca, Polonia, ţările baltice, Slovacia, Boemia (Cehia), Elveţia; d) Italia, Croatia, Albania, Serbia, Grecia; e) Insulele Britanice; f) Suedia, Norvegia, Finlanda, Islanda; g) Ungaria, România, Bulgaria, Ucraina, Crimeea şi Belarus.

A doua etapă spre Europa Unită prevedea comasarea celor 7 grupe în 3 federaţii complementare: grupul latin (în care erau prevăzute Franţa, Belgia, Italia, ţările din Balcanii Occidentali, Grecia, Peninsula Iberică, Insulele Britanice), grupul germanic (Germania, ţările scandinave, ţările baltice) şi grupul slav/oriental.

Conform concepţiei pe care o aveau germanii la începutul anilor '40 ai secolului trecut, cel de-al treilea şi ultimul pas spre crearea UE era naşterea unei uniuni politice cu menţinerea autonomiilor regionale(n.r.regionalizarea ) şi realizarea unui plan comun de cooperare (n.r.colonizare) în Africa de Nord. "

Sursa:
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/05/08/uniunea-europeana-dominata-de-germania-visul-nazistilor-a-devenit-realitate-adolf-hitler-unica-datorie-a-popoarelor-din-estul-europei-este-sa-ne-serveasca-pe-plan-economic/


Arhanghelul zice: Avem harta viitoare a Europei pe regiuni(landuri) ... romania va avea 8-9 regiuni ...




Sursa: http://epp.eurostat.ec.europa.eu/statistics_explained/index.php/GDP_and_household_accounts_at_regional_level/ro


Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

#365
Titlul articolului asta spune totul:

http://truth-out.org/news/item/20347-pentagon-approves-record-sale-of-advanced-arms-to-countries-at-war

...Nu degeaba si-a tras Obamache Premiu' Nobil pentru PACE, nu-i asa?! :roll: 8-)

Sa-l mai rog inc-o data pe Invirtitorus Maximus :evil: al Terrei "Opriti planeta sa ma cobor!"?! :|

Nu mai zic, ca-mi racesc gura de pomana - da' si fiindca incep sa ma lamuresc (cam tirziu, fiindca am doua mari calitati: prind greu si uit repede :-D) ca nimic nu-i intimplator.
Inclusiv (re)nasterea p-o planeta nebuna, dar si cea mai... buna ca poligon de testare.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

terraflorin


Comandamentul Armatei Rusiei a hotărât înfiinţarea unei flote de drone în cadrul unităţilor armate şi genurilor de arme, a declarat astăzi şeful departamentului de profil din cadrul Statului major, generalul Aleksandr Novikov.
El a adăugat că în prezent în ţară sunt dezvoltate noi drone de perspectivă cu rază medie şi lungă de acţiune, care îndeplinesc funcţii de recunoaştere şi de atac.

Ministerul rus al Apărării şi întreprinderea Enix din Kazan au semnat un contract privind livrarea a 34 de drone cu rază mică de acţiune, suma contractului depăşeşte 3 milioane de dolari
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2013_12_04/Ministerul-rus-al-Apararii-a-cumparat-34-de-drone-ruseSti-in-valoare-de-peste-3-milioane-de-dolari-9912/

Rusia nu va utiliza dronele pe scară atât de largă ca alte ţări, deoarece ,,acesta nu este un joc pe calculator", a declarat preşedintele rus, Vladimir Putin
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2013_11_28/Putin-Rusia-nu-va-utiliza-dronele-atat-de-amplu-ca-alte-tari-0717/

Designerii ruşi au creat un sistem care permite dronelor să zboare în jurul obstacolelor.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2012_07_12/81259265/



Drones: A rare glimpse at sophisticated US spy plane http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-24729998


Drone wars: Pentagon's future with robots, troops
http://www.cbsnews.com/news/drone-wars-pentagons-future-with-robots-troops/

Arhanghelul

http://adevarul.ro/international/europa/criza-identitate-uniunii-europene-1_52ce63dec7b855ff56543490/index.html

""la fel ca liderii sovietici, liderii europeni încearcă astăzi să astupe lacunele şi să camufleze problemele acestei mega-construcţii statale, autoconvingându-se (citeşte autoamăgindu-se) că proiectul va fi durabil ""
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

socrate

Citat din: Arhanghelul din  11 Ianuarie 2014, 13:40:23
http://adevarul.ro/international/europa/criza-identitate-uniunii-europene-1_52ce63dec7b855ff56543490/index.html

""la fel ca liderii sovietici, liderii europeni încearcă astăzi să astupe lacunele şi să camufleze problemele acestei mega-construcţii statale, autoconvingându-se (citeşte autoamăgindu-se) că proiectul va fi durabil ""

..."liderii sovietici" au pus in aplicare un curent de gandire/rationare, o ideologie/legislatie pe care omenirea a mai "practicat-o",ca aceasta ideologie-comunista/"religie"/(in sensul reformulare,relogare) a avut lacunele ei, e dovedit si de inteles, pt. ca nu era ORIGINALUL, ci o copie cu modificari de fond si de "nuante",vreau sa spun,nu era Domnia Dreptatii Incontestabile/Dreptul Natural,ci "elemente" de dreptate amestecate cu nedreptati evidente.
De remarcat la "comunism", abolirea "proprietatii individuale"(Fiinta,fructul Naturii,se autodeclara,"proprietar" a Naturii  :| ) si asatfel a posibilitatii exploatarii omului de catre om in forma cunoscuta si practicata de ideologia/"religia"(relogare,reformulare) patriarhala,de retinut faptul ca,Domnia Dreptatii/Dreptul Natural a fost anihilata de oranduirea/spiritualitatea
patriarhala, in locul ei instituid domnia legii/dreptul pozitivist.
Vreau sa spun,e un lucru benefic,just,UE,SUA,URSS etc..... dar Nu si ideologia/doctrina  :evil: dupa care sunt elaborate regulile,normele instituite prin "lege",adicatelea tot domnia legii/dreptul pozitivist (nedreptate sociala etc...) dar Nu la scara nationala ci europeana,ruseasca,'mericana,chinezeasca  :mrgreen: etc... :wink: :-D...pardon....e valabila "manevra"...dar Nu pt. toti...

PS....d'aia, poate o sa vina Extra/fost/Terestrii,sa ne dumireasca mai bine....ca  :evil:= :evil: idiferent de formele de manifestare  a domniei legii:mrgreen: .... :-D

sunnyboy

Se pare ca Al-Qaeda invinge armata irakiana in doua orase! Site-ul de stiri israelian pe care il citez mai jos o numeste cea mai semnificativa victorie in razboiul sirian!
http://debka.com/article/23571/
Sau nu mai inteleg eu nimic, sau agentiile vestice de stiri ne pacalesc! Ce mai inseamna armata Irakiana? Sau cu cine mai tine ea? Ce naiba se intampla cu adevarat pe frontul (?) siriano-irakian?

Arhanghelul

#370
Interesant ... probabil un pretext sa retina si intareasca gruparea militara americana(sa opreasca retragerea din Irak a coalitiei) din zona ... in proiectarea unei viitoare ... presiuni asupra Iranului
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#372
"" "Stimate abonat, sunteti detectat ca fiind participant la revolta in masa", lucru care dovedeste cat de omniprezenta si de rau augur a devenit tehnologia in secolul 21.""

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2014/01/29/ucraina-proteste-2014-razboi-civil/#comments

:evil:  Luati-va microfonul "ambiental" la voi ... pardon tilifonul smartuit ...  :evil:

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#373
Blonda sa fie ... slava ... kreskova ... 


Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

daos

Premierul Turciei, Recept Erdogan, a fost joi 30 ianuarie 2014, într-o vizită la Teheran, unde s-a întâlnit cu noul lider iranian Hassan Rohani.    Conform surselor R.B.N. Press din rândul diplomației europene acreditate la Teheran, premierul turc, Recept Erdogan a predat liderului iranian lista completă cu agenții Mossad și ai celorlalte servicii speciale ale Israelului care operează în prezent pe teritoriul Iranului.
La prima vedere o apropiere intre Turcia, ce se indreapta cu pasi totusi lenti spre un soi de islamism (sunit), si Iranul siit, deja islamist.
Insa mai e un semn de intrebare. Daca nu cumva totusi acei agenti israelieni de pe listele lui Erdogan erau de fapt agenti dubli, atat israelieni cat si iranieni, si..., tradatori pentru israelieni? Si totul sa fie de fapt o intoxicare din partea turcilor. Turci ale caror servicii de informatii de fapt colaborau destul de intens intr-o vreme cu serviciile israeliene.

http://www.rbnpress.info/wp/exclusiv-soc-devastator-pentru-comunitatea-de-informatii-israeliana-agentura-israeliana-din-iran/