Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN-uri in arta medievala?

Creat de zana@M, 02 Octombrie 2011, 13:07:53

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

zana@M

Intamplator sau nu, descrieri ale unor fenomene neobisnuite in care sunt implicate obiecte zburatoare par a fi existat de inca din cel mai vechi timpuri. Este posibil ca in Evul Mediu, spre exemplu, sa fi avut loc intalniri de gradul III ? Este evident faptul ca oamenii de atunci nu aveau nici un fel de cunostiinte despre nave zburatoare, cu atat mai mult despre entitati din alte lumi. Relatarile lor, multe dintre ele transpuse in arta, ridica totusi multe semne de intrebare.

Cateva exemple ....
1)Triumful verii se numeste o tapiserie celebra aflata in prezent la Bayerisches National Museum din Munchen. Creata la Bruges in 1538, tapiseria prezinta imaginea unei sarbatori inchinata recoltei. Pe fundal, cerul este brazdat de mai multe obiecte discoidale, asemanatoare cu ceea ce astazi numim, obiecte zburatoare neidentificate. (
2)Madonna cu pruncul este un tablou celebru realizat in secolul al XV-lea de catre pictorul italian Domenico Ghirlandaio (1449-1494). In prezent, pictura este expusa la Palazzo Vechio, Florenta. In spatele Fecioarei Maria, se poate lesne observa un obiect in forma de disc, inconjurat de raze luminoase care se afla pe cer. Tot pe fundal, un barbat insotit de un caine pare sa fie total distras de aparitia neobisnuita.
3)Glorificarea Euharistiei sau a Sfintei Liturghii, este o alta pictura realizata de un artist italian, Bonaventura Salimbeni, in 1600. Expusa in biserica San Lorenzo din Montalcino, Italia, creatia prezinta in centru un obiect perfect sferic, metalizat, cu doua antene. Criticii de arta considera obiectul ca fiind o forma stilizata a pamantului.
4)Crucificarea este o alta pictura religoasa, realizata in 1350, care se afla in manastirea Visoki Decani din regiunea Kosovo. In stanga si in dreapta imaginii se afla doua obiecte in care sunt ilustrate mici siluete umane.
O icoana asemanatoare, din secolul al XVII-lea, se afla in catedrala Mtskheta din Georgia.
sursa..http://www.descopera.ro/stiinta/1058271-ozn-uri-in-arta-medievala
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,