Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O descoperire fascinantă: O planeta similara Pamantului

Creat de zana@M, 01 Octombrie 2011, 09:08:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

zana@M

http://www.gandul.info/magazin/o-descoperire-fascinanta-o-treime-dintre-stelele-ca-soarele-ar-putea-avea-o-planeta-ca-pamantul-8820773

Observatorul Kepler a fost lansat cu o misiune simplă: să descopere planete similare Pământului, adică pe care se poate locui. După primele 136 de zile în spaţiu, bilanţul este unul extrem de satisfăcător, spun analiştii citaţi de Daily Mail.

Astfel, observatorul a scanat 150.000 de stele şi a descoperit, în jurul lor, 1.235 de planete care ar putea susţine viaţa.



În plus, un specialist spune că o treime dintre stelele care "seamănă cu Soarele" ar putea avea cel puţin o planetă care "seamănă cu Pământul", notează Daily Mail, care consideră această informaţie "fascinantă".
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

jean

  Titlul articolului din gandu este : O descoperire ,,fascinantă": o treime dintre stelele ,,ca Soarele" ar putea avea o planetă ,,ca Pământul". Deci este vorba de anumite stele (o treime) care ar putea avea o planeta ca Pamantul.
Titlul postului tau este: O descoperire fascinantă: O planeta similara Pamantului.
Deci, in articol nu se vorbeste de o planeta, se vorbeste de un grup de stele ce ar putea avea planete. Care din anumite puncte de vedere sunt apropiate conditiilor in care se afla Pamantul. Aceasta nu inseamna ca acele planete sunt in mod obligatoriu locuite, desi unele dintre ele ar putea fi locuite. Dar nu avem astfel de date si va trece mult timp pana vom sti cu siguranata.
Adevarul este dincolo de noi

StarDust

Din cate stiu, pana acum s-au descoperit cateva sute de planete aflate in zona "goldilocks" in jurul mai multor stele, planete care ar putea fi foarte asemanatoare terrei chiar daca unele ar fi si de dimensiuni de 3-4 ori mai mari decat Terra. Eu nu am nici o indoiala ca asemenea planete sunt foarte multe numai in galaxia noastra, si, ma intreb cate minunatii ar putea adaposti acestea, ce alte minuni ale universului... Pacat (sau poate ca nu, in acest moment) ca distantele intre ele sunt uriase. Cine stie daca, si cand vom avea posibilitatea reala de a calatorii pana la ele. Oricum descoperirea acestora e un mare pas inainte spre intelegerea, si confirmarea faptului ca noi nu suntem (nici pe departe) "buricul" universului.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16