Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Care ar fi reprezentarea grafica a ET cea mai apropiata de realitate?

Creat de Xanadron, 22 August 2011, 13:51:32

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

melanogaster36

Un avocat român crede că statul român ar putea să dea în judecată studiourile de la Hollywood, pentru drepturi de autor asupra lucrării lui Constantin Brâncuşi, "Domnişoara Pogany".

Avocatul Gheorghe Piperea a povestit la 18 august, pe juridice.ro, un lucru care l-a "frapat" într-o călătorie recentă în Statele Unite.

"M-am intors din SUA (...) sa va spun ceva ce m-a frapat in ultimile zile de vacanta, in New York. Am fost la Museum of Modern Arts (MoMA), in New York, unde sunt expuse cinci lucrari de Brincusi (caracterizat de americani drept «francez, de origine romana»).

Printre lucrari, si piesa Pogany, pe care o mai vazusem in poza, dar niciodata atit de aproape. Ei bine, stimabililor, chipul este modelul utilizat de aproape toate filmele SF americane cu si despre extraterestri.

Extraterestri din filmele americane arata ca dra Pogany, astfel cum a portretizat-o romanul Brincusi!

Ba chiar, intr-un film cu o calatorie pe marte, avindu-l in rolul principal pe Gary Sinise (si intr-un rol secundar pe Tim Robbins), celebrul chip de pe marte, care se dovedeste in film a fi o nava spatiala, este exact chipul drei Pogany!

Nu cumva mostenitorii lui Brincusi sau detinatorii unor alte exemplare din Pogany (sunt vreo cinci), inclusiv Ministerul Roman al Culturii, ar putea cere drepturi de autor de la toti cei care au folosit acest chip in filme fara acordul titularului dreptului de autor?", se întreabă avocatul.

Xanadron

Don'soara Pogany o fi fost de fapt reptilianca. :martiansmile:
Vreo Lilith sheipshiftera care i-a facut poate pe Brancusi si Maria Tanase sa se desparta cu paruieli :-D in 1938 la Paris (pentru cine nu stie, cei doi au fost amanti - la 62, respectiv 25 de anisori).

Serios acum, ideea avocatului astuia nu mi se pare nici noua, nici originala implicit, "geniala" lui observatie fiind parcata de o eternitate in domeniul truismelor. Iar ideea unui eventual proces mi se pare infantila. Nu de alta, dar statul roman pierde pe linie pe la CEDO, iar cu avocatii biliardarilor :lol: hollywoodieni nu vad vreo sansa.

Ontopic acum, ma intreb de ce s-a impus in mentalul colectiv ideea de "mici ET gri", :moon: cind ei de fapt ar fi bej :roll: cumva. Cel putin asa sustin majoritatea presupusilor "abductees".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Poate va mai amintiti de videoclipul YouTube cu "Skinny Bob" (sau cum il chema pe cetateanul din Zeta Reticuli).


"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Si-asa ar putea arata de fapt un ET :-) - ca un pilot de F-35 (caruia-i lipsesc totusi virfurile coarnelor :evil:) sau ca o simpatica insecta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

#19
Ce grey, reptile sau uriasi...astia sint cei mai interesanti:

Anunnaki Female Extraterrestrial Alien PART 2 (Revisited)

Aici mai gasiti unele imagini alieni-fara-holograma,dar nu ader decit la o parte din textul clipului,tin sa precizez.

The Anunnaki want our "Women"!

fiulploii

Citat din: fiulploii din  22 August 2011, 14:13:00
La modul cel mai serios , eu zic ca alienu original e cel din prima poza , ala chel si zambaret .
Atat de comun a devenit incat pare terran . Parerea mea  :-)

Daca ne uitam dimineata in oglinda ce vedem?
Ce motive avem sa credem ca suntem terrani ( sau Taurii - vezi Stargate  :-) ) ?


roxaline

Nu ma pot abtine sa nu ma intreb ... daca acesti ET sunt atat de high-tech, ce probleme ar avea sa-si rezolve aspectul exterior so they could blend in perfectly?

Pe de alta parte, daca sunt atat de paranormali, atunci seamana demult atat de tare cu noi ca ar fi extrem de greu de recunoscut. Nu cred ca legile care se aplica in cazul RV-istilor rulati bine prin tot felul de misiuni parapsihopupu - legi care implica preluarea multor elemente din forma corpului tintei, daca lucreaza mai mult de 21 de zile pe o tinta - nu s-ar aplica si lor.

Ceva imi da cu virgula.  :-D
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

liviutatarus

Area 51 - Alien Footage
Din punctul meu de vedere ceva destul de interesant, voi ce parere aveti?

Siberia

Please, please, free Willy !

(Willy fiind extraterestrul chircit de griji si de tristeti)
Zau acuma, personajul mi-a inspirat asa o mila, incat acu-mi vine sa adun in curtea mea toti grey-i astia oropsiti de soarta cruda... De ce e inchis ?  :-( Este sau era terorist ?  :x Cum sa te porti atat de inuman cu cei care te-au ajutat sa inaintezi cu viteza sunetului pe bulevardul tehnologiei ? Sa vina Grey Peace !!!  :x
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

Care ar fi reprezentarea grafica a pamantenilor cea mai apropiata de realitate? - intrebare ipotetica pe care si-o pune un ET pe o planeta ipotetica  :-D
  Aici ne referim la forme de viata inteligenta sau/si alte forme de viata? ET inseamna o forma de viata de pe alta planeta , in mod exclusiv? Atunci ce facem cu formele de viata terestre insa cu care nu ne intersectam sau cu care ne intersectam rar- in anumite conditii speciale .
  Cred ca cel mai corect concept de ET este cel care se defineste a fi orice forma de viata nascuta-creata in alta locatie decat Planeta Pamant , partea pe care o cunoastem noi toti , nu?
  Si poate ca avem toti prin gene si sprancene    :lol: vreun cod mic de la acel peste primordial insa restul se pare ca este de prin alte parti ale Universului , cel putin asta deduc eu din discutiile de pe aici .
  Cum faci deosebirea intre o forma gand manifestata fizic in realitate si o forma de viata extraterestra daca le intalnesti in acelasi loc spatio-temporal?
  Cred ca o solutie la acest topic se poate gasi daca inversam problema :
Care ar fi reprezentarea grafica a ET cea mai  departata de realitate ?

Parerea mea..