Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

A cincea dimensiune .

Creat de fiulploii, 17 August 2011, 04:04:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Deschid un topic pe tema celei de-a cincea dimensiuni umane : Internetul . adica informatia si circulatia ei libera . Nu aduc in discutie calitatea informatiei de pe internet , multa falsa care te duce pe cai inchise  dar si destula adevarata .

http://www.youtube.com/watch?v=0ttMjD0pmY0&feature=player_embedded#at=288

Topicul acesta are legatura cu Omenirea in versiunea 2.0 si cu multe altele de pe acest forum . este doar un alt joc din multitudinea jocurilor de pe aceasta planeta si e pe cale sa-si schimbe regulile, cel putin asa deduc eu din anumite semne . daca cunoasteti si alte semne sunteti invitati sa le expuneti , daca nu , e binevenita si doar parerea voastra . Pentru ca numai impreuna putem ajunge la cunoastere .

Cateva fapte si eventual linkurile lor :

- DARPA, Microsoft, Lockheed team up to reinvent TCP/IP
'This time it will actually be for the military, promise'  http://www.theregister.co.uk/2009/10/16/darpa_microsoft_reinvent_internet/

-
Time Magazine Pushes Draconian Internet Licensing Plan  http://www.prisonplanet.com/time-magazine-pushes-draconian-internet-licensing-plan.html

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1fgLcLZHvCE#at=527

http://www.eskimo.com/~joelm/tempest.html 

http://blogs.siliconvalley.com/gmsv/2009/11/draft-of-secret-copyright-treaty-should-give-you-chills.html 

- premierul britanic propune restrictionarea accesului la site-urile de socializare deoarece prin intermediul lor ar fi avut loc recentele revolte engleze plus ca exista o propunere in parlamentul britanic de micsorare a vitezei de acces avand ca motiv copyright-ul  :-D

Ca un zvon cunoscut de mine de cativa ani , in paralel cu internetul actual civil mai exista o alta retea ''internet'' pur militara facand parte din sistemul de comunicatii speciale , folosind un alt fel de tehnologie . E doar un zvon  :evil:

Va invit la dezbatere fiindca e posibil sa gresesc in presupuneri si sa sufar de stres si sindrom ''post-razboi rece ''  :evil:  :lol:

Xanadron

#1
Doar mici clarificari (de nespecialist ;)) despre "retzelele web paralele" ale statului american (armata mai ales, evident) despre care zici c-ai auzit tu zvonuri, fiulploii - si-a caror structura/organizare NU permite sub nicio forma hackuirea lor.
Implicit, unul ca celebrul deja Gary McKinnon (care a vazut "listele cu ofiteri U.S. Navy activi in afara Terrei" - adica nu neaparat piloti ET :-() am impresia c-a fost de fapt cumva... stimulat :wink: sa intre pe respectivul website NASA (care colaboreaza oricum si "la vedere" cu U.S. Navy, utilizind si pentru misiunile oficiale multi piloti de-acolo).

Si sa vada citeva chestii disparate, :ufo: special pregatite - zic eu - pentru el. Care avea mai mult ca sigur profilul psihologic demult facut (pe baze AI = Artificial Intelligence, :-( care sa nu va mirati ca "diseca" chiar in clipa asta si pe UNII dintre noi, de-aici - max. 5-6, cred eu) si se stia cum / cind va fi "popularizat". Scopul? Clar ca o "Disclosure" regizata in trepte.

Retzelele-s in orice caz perfect controlate - si impenetrabile, te asigur, fiindca necesita un CAC = Common Accesss Card si-n plus, ca sa te loghezi acolo, tre'sa vii musai de pe o adresa cu sufixul ".mil" si nu de pe cablul de-acasa sau de aiurea. 8-)

NiPRNET (Non-classified Internet Protocol Router Network )
Has a cross-over link to the Internet for exchange of public files. It is used to exchange sensitive but unclassified information between "internal" users as well as providing users access to the Internet. NIPRNet is composed of Internet Protocol routers owned by the United States Department of Defense (DOD). It was created by the Defense Information Systems Agency (DISA) to supersede the earlier MILNET.

SiPRNET (Secret Internet Protocol Router Network)
is "a system of interconnected computer networks used by the United States Department of Defense and the U.S. Department of State to transmit classified information (up to and including information classified SECRET) by packet switching over the TCP/IP protocols in a 'completely secure' environment".[1] It also provides services such as hypertext document access and electronic mail. As such, SIPRNet is the DoD's classified version of the civilian Internet.

Mai sint insa doua "trepte superioare":

JWICS Joint Worldwide Intelligence Communications System (JWICS pronounced JAYwicks), is a system of interconnected computer networks used by the United States Department of Defense and the United States Department of State to transmit classified information by packet switching over TCP/IP in a secure environment. It is cleared up to Top Secret and SCI.

...Si, in fine, retzeaua cunoscuta de... cunoscatori :lol: sub numele "The GLOBAL" - rezervata celor mai abracadabrante informatii (p-aici tasteaza probabil si ET in persoana :martiansad:).
Dar despre care, evident, nici macar eu :-D nu stiu prea multe - si, chiar dac-as sti, tot nu v-as povesti... ;)

P.S. N-am mai tradus cele citeva pasaje de mai sus din simplul motiva ca doar cei interesati (IT-istii amatori sau nu) le vor citi, iar pe cei care nu stiu engleza oricum nu-i intereseaza... 8-)

si-un P.P.S. - Nu postez nici citeva adrese ".mil" la care ati putea verifica macar modul de logare inexpugnabil, fiindca simpla lor accesare v-ar putea aduce unele... mici probleme sau chiar FBI-ul la usa. :-D




Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#2
Sa nu uit un scurt apendice la precedenta postare (care oricum vad ca nu-i intereseaza decit pe forumistii... "invizibili" ;)).

Terifianta A.I. (Artificial Inteligence) despre care putini vorbesc, dar si mai putini au informatii veridice, se pare ca da ture bine-merci pe toate retzelele astea web, mai mult sau mai putin secrete.

Avind in traista programe de intruziune/evaluare greu de imaginat de noi, muritorii de rind.
Si realizind se pare statistici, dar si scenarii/strategii nu doar pentru anumite servicii secrete, ci si pentru controlorii-supraveghetorii nostri ET. :-( Care au stimulat, precum se vede, cu un oarece interes ;) dezvoltarea exploziva a computerelor/Internetului etc.
Trecind intr-o alta etapa de control si manipulare, fara sa mai aiba nevoie de cipuri implantate, rapiri si alte manevre (necesare insa uneori in cazuri speciale).

Cum sa scapam de okiu' de soacra imanenta :-D al coanei A.I. e insa o alta poveste...
La care-o sa revin poate si eu, dar as fi curios si de parerile voastre. :roll:

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

#3
Citat din: Xanadron din  18 August 2011, 16:28:51
Cum sa scapam de okiu' de soacra imanenta :-D al coanei A.I. e insa o alta poveste...
La care-o sa revin poate si eu, dar as fi curios si de parerile voastre. :roll:

Nu scapam... okiu' se transforma... A.I. e "bunicul"... nepotul lui domiciliaza deja in tehnologia "minority report" nascut din "taticutul" SWS (zici ca-i sfanta treime  :evil:). Totul pus la cale de o agentie din 4 litere :D ajutata in dezvoltarea ideii de alta agentie din 4 litere :D si pusa in slujba unei organizatii din 4 litere :D
(de asta ziceam ca 4 litere ma pun pe ganduri :D)

p.s. - sper ca nu vrea nimeni si detalii vis-a-vis de parerea care-am asternut-o  :evil: -
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

#4
Citat din: Siberia din  18 August 2011, 16:54:14
Nu scapam... okiu' se transforma... A.I. e "bunicul"... nepotul lui domiciliaza deja in tehnologia "minority report" nascut din "taticutul" SWS (zici ca-i sfanta treime  :evil:). Totul pus la cale de o agentie din 4 litere :D ajutata in dezvoltarea ideii de alta agentie din 4 litere :D si pusa in slujba unei organizatii din 4 litere :D
(de asta ziceam ca 4 litere ma pun pe ganduri :D)

p.s. - sper ca nu vrea nimeni si detalii vis-a-vis de parerea care-am asternut-o  :evil: -

Scenariul (bun) din filmul "Minority Report" al lui Spielberg din 2002 parca (facut dupa o idee si mai veche a lui Philip K. Dick) cred ca ar contura doar o piesa din giganticul puzzle al A.I., draga Siberia...

P.S. Acronimul SWS inseamna oricum 1001 chestii (de la Safety Warning System pina la Slow-Wawe Sleep sau Sturge-Weber Syndrome). 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

dida

Buna ziua Xanadron!

sa imi scuzi stilul filozofic, dar deocamdata atit pot, ca sa-mi dau cu parerea, ,...sa nu fie cu suparare

Eu consider ca in masura in care vrei sa ascunzi ceva, cu atit mai mult se vor crea sanse de a fi descoperit acel ceva...si asta, in limbaj deslusitr se traduce simplu:
"orice este interzis aduna multe energii curioase- si la nivel subtil-energii ce vor determina crearea conditiilor de spargere si introziune printr-o bresa fabricata mai mult sau mai putin cu stiinta, ori constiinta...

Asa cum' noi' curiosi neputinciosi dar  cu intentii bune, sau altii experimentati -  nu pot sa capete satisfactia detinerii unei baze de date certe si actuale in timp real... despre ce anume se desfasoara in culisle puternice ale Lumii vazute si nevazute ,decit daca in mod permanent cauta pe orice cale informatica, - cred ca la fel, si tabara adversa...eventual,  A. I. are in obiectiv,  sa faca ture constante si elaborate in orice loc mai luminos...

Si inchei intr-un stil mai optimist...(sau pesimist?)...totul e vinare de vint...nu in sensul banal...



Siberia

Citat din: Xanadron din  18 August 2011, 17:14:36
P.S. Acronimul SWS inseamna oricum 1001 chestii (de la Safety Warning System pina la Slow-Wawe Sleep sau Sturge-Weber Syndrome). 8-)

Am mai vorbit odata pe un topic despre SWS asta care inseamna "Sentient World Simulation".
Nu mai intru in amanunte despre ultimele realizari in tehnologia crearii "creierului artificial". De fapt nu mai intru de loc in amanunte, ma retrag cu "gratie" de pe topicuri pentru o perioada nedeterminata si intru in stare de Slow Wave Sleep :D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Citat din: Siberia din  18 August 2011, 17:27:52
Am mai vorbit odata pe un topic despre SWS asta care inseamna "Sentient World Simulation".
Nu mai intru in amanunte despre ultimele realizari in tehnologia crearii "creierului artificial". De fapt nu mai intru de loc in amanunte, ma retrag cu "gratie" de pe topicuri pentru o perioada nedeterminata si intru in stare de Slow Wave Sleep :D

Aham, vorbesti deci de SEAS:

http://en.wikipedia.org/wiki/Synthetic_Environment_for_Analysis_and_Simulations

@Dida: din pacate, A.I. nu scormoneste preponderent in zonele "luminoase" - e doar parerea mea, evident. :roll:

Si principiul "cel mai bine se ascunde orice chestie lasata la vedere" (inclusiv in sensul non-atragerii de "energii curioase" 8-)) imi pare un pic prea speculativ.
Fiindca, dac-ar fi asa, nu s-ar mai fi inventat de pilda atitea retzele web impenetrabile - zic asta, ca sa fiu macar un pic ontopic si sa nu intru ca DDTV in cosul de gunoi. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

dab270277

Xanadron nu este chiar imposibil :) Este doar extrem de greu si cere extrem de mult timp. Un astfel de atac dureaza cel putin 2/3 ani :)

Cat despre adresele care se termina in .mil (in ziua de azi cam orice mocofan poate avea un astfel de ip).
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

dida



citez din Xanadron:

"""@Dida: din pacate, A.I. nu scormoneste preponderent in zonele "luminoase" - e doar parerea mea, evident. :roll:

Si principiul "cel mai bine se ascunde orice chestie lasata la vedere" (inclusiv in sensul non-atragerii de "energii curioase" 8-)) imi pare un pic prea speculativ.
Fiindca, dac-ar fi asa, nu s-ar mai fi inventat de pilda atitea retzele web impenetrabile - zic asta, ca sa fiu macar un pic ontopic si sa nu intru ca DDTV in cosul de gunoi. :lol: """

Raspuns

- am folosit termenul de "zone luminoase" ca sa  vedem si umbrele..(nu umbrelele... , no, no, no)8-)
- despre retzelele web impenetrabile...nu pot sa-ti replic , decit , ca asta iti doresti si tu!??... :crescentmoon:

Toate bune,,,,fara numar.... :lol:



Siberia

#10
O ultima adaugire referitor la SWS.
Postez un link din care sa intelegeti cat de priceputi la scenarita sunt unii :D
http://www.theregister.co.uk/2007/06/23/sentient_worlds/

Tinand cont ca aceasta stire era postata in 2007 si introducand in factorul SWS variabilele Facebook, crawlere gen Baidu - pentru scormonirea blogurilor / forumurilor / tinerea sub observatie a modului de gandire a unei populatii -, web-bot, programul de recunoastere faciala implementat pe FaceBook, stocarea tuturor datelor personale ale cetatenilor unei tari de catre alta, putem sa ne dam seama cam cum arata lumea virtuala in care traim :D

p.s. - probabil (sau mai mult ca sigur) s-a trecut de la varianta graficelor si a icoanelor folosite in SWS la simulari gen "Sims" in ceea ce priveste populatia (The Sims este un joc de simulare cu mare priza la public).
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Siberia

#11
O stire a carei informatie poate fi corelata in oarecare masura cu acest topic :

Prima demonstratie de Deghizare a Timpului

Fizicienii au creat o "gaură în timp", folosind echivalentul unei "mantii de invizibilitate temporala".
In trecut, mantiile de invizibilitate au lucrat doar la frecvenţa microundelor, dar în numai câţiva ani, fizicienii au găsit modalităţi de a crea mantii care lucreaza pentru lumina vizibila, pentru sunet sau pentru valurile oceanului. Ei au proiectat chiar si mantii iluzorice pentru a deghiza un obiect in altul (au creat o iluzie pentru a face un obiect sa arate ca un alt obiect) .

Astăzi, Moti Fridman si prietenii de la Universitatea Cornell din Ithaca, merg un pas mai departe. Ei au proiectat şi construit o mantie care ascunde evenimentele în timp.


http://www.technologyreview.com/blog/arxiv/26992/

Acuma, ce au altii de ascuns in mantiile astea ? Si de cati ani se lucreaza la asemenea proiecte ?
Pana la urma o sa ne punem intrebarea : noi in care lume traim ? in cea reala sau cea virtuala ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Siberia

   Daca tot am vazut atata relaxare in ultima vreme pe subiectul acesta, am zis sa continuam cu ea si sa urmarim doi roboti A.I. chatuind :-D (prin amabilitatea lui Igor Labutov, Jason Yosinski, and Hod Lipson de la Cornell Creative Machines Lab)

AI vs. AI. Two chatbots talking to each other
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

http://stat.trafic.ro/stat/rufonorg/localizare/tara/2011/09/09/#stat
si alte amanunte interesante , bineinteles cu rol educativ pentru cei care vor sa isi faca un blog  :evil: