Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum arată extratereştrii

Creat de Tintin, 01 August 2011, 13:49:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tintin

@rayden
Să şti că am încercat să-mi şterg singur contul dar n-am găsit nicăieri această facilitate. Dacă peste cinci minute moderatorii îmi şterg contul nu e nici o supărare. De aceea am revenit şi am răspuns când am fost întrebat, abordând subiectele despre care am fost  întrebat, cred că e ceva de bun simţ. Nu am nici o motivaţie specială, în afară de aceea a împărtăşirii unor desene cu alţi fani ET. Privind retrospectiv, nu aş repeta această experienţă.

Rayden

merci pentru info.
te rog sa nu ma intelegi gresit, nu am nimic cu tine, vreau doar sa inteleg modalitatea ta de obtinere a informatiilor si informatiile in sine..vreau sa vad daca rezonez cu ele sau nu..
cred in continuare intr-un viitor fara distrugeri la scara planetara..asta e feelingu' meu, cu asta rezonez si pe asta ma focusez.
si...daca nu e cu banat, poti raspunde si la intrebarile urmatoare:
ce "pericol" iminent  ne ameninta securitatea noastra (ca tara sau ca planeta) in viitorul apropiat?
vor avea cei cu care comunici un rol in scenariile pe care le "vezi"?
ai vreo informatie legata de contactul oficial cu ei?

merci,
rayden

abyss

E interesant ce spune Tintin. Deci consideri că abilitatea de a călători în astral se datorează lor?
Şi în altă ordine de idei, în spaţiul astral de deasupra locului unde te afli ţi s-a întâmplat să întâlneşti şi "patrule" militare umane? 

Tintin

@rayden
Tot ce se petrece este natural, nu-i nimic forţat. Civilizaţia terestră a  acumulat o negativitate care devine de-a dreptul insuportabilă şi trebuie descărcată. Cred că toată lumea simte asta, răul care  s-a acumulat. Cât de rea e ploaia? Cât de rău e fulgerul? Se acumulează nişte potenţiale care  se descarcă. Nimeni nu trage de cordon ca să înceapă ploaia, e un fenomen natural, pur şi simplu. Tot aşa descărcarea negativă a acestei civilizaţii  e ceva natural, dar nu o să fie tocmai plăcut.

Depinde şi de noi, dacă reuşim într-o oarecare măsură să evităm catastrofele şi războaiele. Viitorul nu e  bătut în cuie.

Nu am idee în ce măsură sunt implicate în evenimentele de pe Terra civilizaţiile de ET, mă depăşeşete.
Eu cred că un contact oficial cu ET va avea loc abia după ce lucrurile se vor liniştii, iar civilizaţia umană va fi curăţată de negativitate, de malefic. Atunci se vor putea dezvolta altfel de tehnologii. Până atunci părerea mea e că nu sunt şanse.

@biss
Abandonarea corpului fizic în timpul somnului de către spirit&suflet este pur naturală. În ce priveşte capacităţile mele nu datorez nimănui nimic.
Nu cred că există patrule militare umane, nu am cunoştiinţă de aşa ceva. Sunt însă destui ciudaţi care se plimbă în formaţii, iar în unele regiuni sunt graniţe păzite. Spun şi eu din ce am văzut. Realităţile de acolo diferă mult de cele de aici.

mr

#109
Nu ma pot sa nu zambesc cand urmaresc posturile de pe acest topic. Prietenii stiu de ce! :)

Pot spune, ca o sinteza simpla a expunerilor tale de pana acum @tintin, ca informatiile pe care le dai sunt destul de comune si nu am sa fac referire directa acum decat la cartile lui Radu Cinamar pentru studiu comparativ.

Personal am nevoie de ceva mai mult decat aceste informatii comune, pe care in mare parte le cunosc, iar pentru asta  ti-am cerut detalii legate de modul in care ai avut acces la ele. Stiu ca sunt situatii in care informatii utile vin prin tot felul de mesageri mediocri dar in cazul acesta, vazandu-ti disponibilitatea initiala, crezand ca esti in categoria "open mind", am considerat alaturi si de alti colegi de forum ca sunt importante informatiile despre felul cum reusesti sa intri in planul astral ...poate constient.

Moment in care am intampinat din partea ta o opozitie vehementa, de parca am starnit "un cuib de viespi", ba si mai mult niste judecati de valoare gratuite la adresa noastra, caracteristice unei minti labile si orgolioase. Nu esti dator sa te justifici despre viata ta in fata nimanui, dar pe marginea acestui subiect, daca tot l-ai deschis, puteai sa faci un efort personal in a da un plus de calitate si incredere sursei.

Atat ti-am cerut! De amorul artei....si nu din dorinta de a ma certa cu tine!

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Tintin

@mr
Domnule am stat şi am reflectat un pic. Nu îmi amintesc ca în posturile iniţiale să fi avut eu primul iniţiativa de a jignii ori de a insulta pe cineva de aici. Din contră, expunându-mi ideile pe forum am fost jignit de indivizi ca dumneata ori sirius ori xanadron ori alex. Atâta timp cât exprim o părere personală, mă aştept ca în contradictoriu altcineva să enunţe o altă părere, dar să ne respectăm ca oameni.
Nu am să mă mai cobor la mintea voastră. Am să întorc şi obrazul celălalt. Să fiţi sănătos, vă recomand să postaţi în altă parte.

Tex-Ki

Întrebările de genul "Cum arată extratereștrii, cât trăiesc, ce mănâncă" sunt puțin cam absurde.
Extratereștrii nu sunt o rasă, ei sunt un grup de rase, diferite aspecte, diferite tradiții.
Unii au incepând de la 60 cm, alții au până pe la 5-6, unii au aspect umanoid, alții să zicem pot prelua corpuri umane, alții arată diferit.
La fel și durata lor de viață, anumite bacterii extraterestre se nasc, trăiesc cateva minute, se reproduc, apoi mor.
Universul a fost făcut pentru a fi diversificat.
<a href="http://paranormal-supranatural.blogspot.com">Paranormal si Supranatural</a>


jean

Citat din: Tex-Ki din  13 Octombrie 2011, 00:21:39
Întrebările de genul "Cum arată extratereștrii, cât trăiesc, ce mănâncă" sunt puțin cam absurde.
Extratereștrii nu sunt o rasă, ei sunt un grup de rase, diferite aspecte, diferite tradiții.
Unii au incepând de la 60 cm, alții au până pe la 5-6, unii au aspect umanoid, alții să zicem pot prelua corpuri umane, alții arată diferit.
Universul a fost făcut pentru a fi diversificat.
Si eu sunt cam de aceasi parere. Pentru exemplificare uite un caz interesant.
CitatAlertati de cainele lor, care a latrat toata noaptea, proprietarii casei au iesit dimineata sa vada ce s-a intamplat si au descoperit in curte cadavrul unui extraterestru.
Fiinta avea numai 45 cm lungime, numai doua degete le fiecare picior si cate trei degete la mana.
Socati de descoperirea lor, l-au filmat abia dupa doua zile de la descoeprire.
Dupa alte doua zile, cadavrul a disparut in mod inexplicabil, lasand in urma pe pamant o substanta negru-verzuie si un miros ingrozitor
http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/paranormal/video-cadavrul-unui-extraterestru-gasit-in-curtea-casei-are-cate-2-degete-la-maini-3-la-picioare.html

Daca cazul este real, se pare ca acela nu era corpul lui adevarat. Era un corp imprumutat, improvizt.
Deci cum arata acea entitate in realitate daca nu are un corp fizic decat momentan? In acest caz mai putem vorbi de rase?
Vedeti, din aceasta cauza nu agreez termenul de rase, desi nu neg ca ar putea fi si alte rase in spatiul cosmic. Dar nu avem dovezi clare in acest sens. Tot cred ca ei pot sa-si construiasca corpuri la nevoie care pot fi foarte usor parasite. Gandind asa pot sa-mi explic multe cazuri absurde ca si cel de mai sus.
Adevarul este dincolo de noi


Siberia

Pentru cei ce au timp sau chef sa citeasca (in engleza) despre ET de pe planeta Iarga:

UFO-CONTACT FROM PLANET IARGA
http://rune.galactic.to/iarga.html
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

@Lex

contactul asta a fost pe bune sau e  alta 'vrajeala' din marea ciorba care se afla pe net cu care nu se merita sa se piarda timpu' pentru ca sunt lucruri mai bune de facut  :-) :-)

Siberia

#117
Citat din: @Lex din  23 Octombrie 2011, 13:18:50
contactul asta a fost pe bune sau e  alta 'vrajeala' din marea ciorba care se afla pe net cu care nu se merita sa se piarda timpu' pentru ca sunt lucruri mai bune de facut  :-) :-)

   "It has been published as science fiction up to now because the publisher originally felt that this story would not sell as fact. Nevertheless it is a true account of real events and we are publishing it as such, here, for the first time, together with the very extensive follow-on data as the contacts continued right up to the present time. We have investigated this case extensively over the past 4 years and conclude that the facts do in reality verify and support the story. The witness is a very well educated and highly articulate master mechanical engineer and an architectural artist as well, a rare combination ideally suited for this contact if the alien visitors wanted their information to be understood and presented with any degree of accuracy.
    The witness is also a well known multinational industrialist in Europe whose real name would be immediately recognized. He is the owner of several companies doing international business. To preserve his identity in order to protect his private life, we are using a pseudonym given him by the extraterrestrials themselves."


Ei sustin ca a fost pe bune... Acuma, sincera sa fiu, eu n-am luat parte la el ca sa pot certifica spusele lor :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

@Lex

am inteles, poi atunci o sa ma documentez si yo mai mult sa vedem ce si cum  :-D :-D

Sedentar Astral

Acolo unde ziua cu noaptea se-mbinã,
Mã gãsiți pe mine...
Sunt Sedentar Astral,
ȘI ÎMI CONVINE !