Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum arată extratereştrii

Creat de Tintin, 01 August 2011, 13:49:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Deci atât a durat PsyOp-ul? Puţin.... puţin...
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

calator astral

Citat din: Nox din  07 August 2011, 00:24:23
Deci atât a durat PsyOp-ul? Puţin.... puţin...
Crezi?...eu nu sint atit de sigur,Nox. Chiar doream sa-l invit sa dezvolte daca si-a reconsiderat pozitia. Prea multe lacune pentru o psy-op. Caine surd la vinatoare?! Nici un plan,chiar asa,kamikaze in groapa-cu-lei?...ca stia ce-l asteapta,tir grupat in rafala. Nici un plan B, nici o alternativa....pentru mine negativ deci la varianta ta. Mai degraba un excentric,confuzie vis/astral,zic eu. Sau posesie (succuba) ca explicatie la tacerea totala,o jena probabila.

Urban

Citat din: Tintin din  04 August 2011, 12:35:33Adevărul este că a existat şi o evoluţie şi a existat şi o intervenţie să-i zicem divină.
Citat din: Tintin din  04 August 2011, 12:35:33Îţi imaginezi că Lumina, ca principiu pozitiv vorbesc, a tras totdeauna fiinţele în sus, atrăgându-le spre evoluţie, în timp ce Întunericul ca principiu negativ trage totul în jos, în involuţie şi în primitivism.
As dori sa stiu opinia ta vis-a-vis de Evolutie...adica ce inseamna Evolutie pentru tine, la asta ma refer...

Citat din: Tintin din  04 August 2011, 12:35:33Pe Pământ li se spune draci, diavoli, reptilieni, în jargonul astral li se spune Întunecaţii.
Ai putea sa desenezi sau sa compui un ansamblu asemanator celor din Astral, vizualizate de tine... in care sa apara si Intunecatii?

Multumesc anticipat

@Calator Astral
Moncher, tu nu ai o gagica, o prietena ceva?... poate mai elimini din energia asta, vad ca te-a scurtcircuitat rau reptilianca aia...

calator astral

Citat din: Urban link=topic=3639.msg60534#msg60534 

b]@Calator Astral[/b]
Moncher, tu nu ai o gagica, o prietena ceva?... poate mai elimini din energia asta, vad ca te-a scurtcircuitat rau reptilianca aia...
Ce nebun esti,exact,nu am gagica deocamdata urbane. Mai bine asa. Sint de noapte si am baut un redbull sa ramin vigilent. Am toane, cind vad ca e lincezeala mi se ia, dintr-odata vezi ca dispar vreo doua trei luni.

Tintin

@Urban
Sunt mai multe tipuri de Întunecaţi şi ţine cont că în Astral ei îşi pot schimba înfăţişarea (mai greu în plan terestru)  Deci ei se pot prezenta cu totul altfel decât sunt. Unii dintre ei se prezintă  sub formele care îi înfricoşează cel mai rău pe oameni, adică se arată chiar mai urâţi şi mai înspăimântători decât sunt! Alţii din contră se prezintă sub formă umană, poate chiar foarte atractivi dpdv fizic. Genul diavol nu are rost să-l desenez, îl ştiţi cu toţii. Oricum nu desenez sub nici o formă aşa ceva, pentru că influenţează negativ, nu e bine, e ca şi cum ţi-aş da un link.

Evoluţia se presupune că este continuă, dar  în trepte, precum urci o scară. Marile salturi de evoluţie s-au făcut de fiecare dată când s-au separat speciile. Să zicem că prima a fost separarea şi debarasarea de stadiul mineral, apoi urmată de separarea şi debarasarea de stadiul vegetal, ultima fiind separarea şi debarasarea de caracteristicile de animal. Fireşte au fost unele etape secundare cum ar fi trecerea de la mediul acvatic la mediul terestru şi debarasarea de speciile acvatice  sau debarasarea de specia dinozaurilor. În urma acestor repetate trieri a rămas să-şi continue zborul spre înălţimile divine doar omul, care este vârful Creaţiei în întreg Universul. Înţelegi, oriunde apare viaţa în Univers vor fi mereu aceste trieri din care va rămâne specia humanoidă, care îşi va continua evoluţia spre stadiul divin. Deci orice altă formă de viaţă inteligentă din Univers care nu prezintă în totalitate caracteristici de humanoid este una degenerată şi inevitabil malefică prin faptul că eventualele caracteristici animalice îi trag inevitabil în jos, ei se comportă ca nişte animale şi sunt realmente încă nişte animale.

Evoluţia în sine prezintă caracteristicile unei creşteri de frecvenţă: trecerea de la grosier la finuţ, de la tipul matahalei brutale la individul finuţ şi rafinat. Iniţial pe Pământ au existat specii de uriaşi într-o eră în care vegetaţia era gigantică, luxuriantă şi fauna pe măsură.
Acelaşi lucru în mod relativ curios se înregistrează în general şi în tehnologie, dacă luăm în considerare faptul că, generalizând, frecvenţa este invers proporţională cu dimensiunea. Deci în timp se trece de la mare la mic. De pildă am trecut de la telefonul mobil de neam prost la unul subţire şi rafinat, de la calculatorul care ocupa o cameră în anii 70-80, la chipurile  de azi care înglobează milioane de tranzistori pe cm pătrat, de la frecvenţele de sute de megahertzi ale procesoarelor din anii 80-90 la frecvenţele mult mai mari de ordinul gigahertzilor ale procesoarelor de azi, de la televizorul cu tub catodic care ocupa un spaţiu destul de mare la tehnologiile de azi, tv cu ecran plat că îl agăţi de perete ca pe tablou.
Referitor la om, evoluţia lui continuă, în fapt chiar urmează să trecem printr-o selecţie aspră, o triere, pentru ca la sfârşitul ei să rămână doar cei care vor să evolueze iar ceilalţi, lestul care trage în jos să fie daţi deoparte. În mod concret nu cunosc deocamdată în ce constă fizic această evoluţie. Presupun că este vorba tot de o creştere de frecvenţe dar nu am idee ce aspecte anume sunt vizate. Dacă stai să te gândeşti un balon va urca spre înălţimi doar dacă arunci din lest. Deci scăpând de malefic, evoluţia e oarecum asigurată.
Cum înţeleg eu să evoluez? Perfecţionându-mă, studiind lucruri interesante, îmbogăţindu-mi cunoştiinţele, punându-le în practică, aderând la principiile pozitive, ferindu-mă de excese şi în general de fapte de rele, să nu mă tragă în jos... Evoluţia e ca zborul, urci mai sus şi mai sus, e o întrecere cu tine însuţi spre Perfecţiune.

Tintin

@Nox
"Puţin", Nox, în măsura în care informaţiile de acest gen se obţin extraordinar de greu. M-am conformat la ce mi-au zis unii, m-am dus să citesc topicul cu alţi extratereştrii şi am rămas prost: acolo e vorba despre viruşi,  ET-viruşi.  Nu există absolut nici o comparaţie între fiinţe inteligente super evoluate şi viruşi.

Nu aveţi formată o părere clară sau aveţi o părere incorectă asupra raportului în care ne găsim noi faţă de ET buni. Deci să relatez, deşi nu erau militari, acolo era un spirit de militărie, chiar la pătrat! Un (fost) militar poate înţelege mult mai repede şi mai corect în ce situaţie ne găsim noi faţă de ET buni, făcând comparaţiiile pământean-soldat pifan cu  ET-general cu patru stele. Cam asta e realitatea, chiar pentru unii e greu de înghiţit, realitate pe care puteaţi să o deduceţi dacă eraţi mai receptivi în ce priveşte postul meu precedent despre Şeful meu extraterestrul. Deci spirit de militărie în sensul în care tu pifan alergi de-ţi sfârâie călcâiele când te-a chemat ditamai generalul cu patru stele! Şi este militărie, nu strâmbi din nas, nu faci mutre, nu comentezi! Adevărul este că acei ET şi-au câştigat rangurile absolut prin merite, care nu pot fi contestate. Alte aspecte: chiar dacă ar fi posibil, nu te poţi duce tu la ET, aşa cum nu îţi poţi permite ca soldat pifan să intrii în comandament, în biroul generalului cu patru stele să-l baţi pe spate şi să-l întrebi ce-i mai face soţia, copilaşii. Alt aspect: ca un soldat ce eşti, nu vorbeşti neântrebat! Şi nu o să te ducă nimeni pe tine, ca un soldat pârlit ce eşti, să faci un tur complet de vizitator, iar dacă tragi cu coada ochiului şi vezi ceva, te-ai scos, altfel nu! Când eşti lângă ei nu le sari în braţe să-i pupi pe obrăjori, să le zici Da nu mai veniţi cu farfuriile alea odată să ne vizitaţi? Dacă ai ajuns să discuţi cu ei într-un mod oficial, dacă-ţi spun mai mult de zece cuvinte poţi spune că l-ai apucat pe Dumnezeu de picior!  Un general n-are timp de pierdut cu tine, te întreabă ceva, îţi dă vreun ordin şi gata eşti liber! Deci imaginaţia unora că te apuci să stai la taclale cu ET la o berică pe diverse teme, n-are nici o corespondenţă cu realitatea. Fireşte că pământenii se cred buricul Pământului şi al Universului, numai că realitatea pe care o vor lua în faţă e cam crudă.

abyss

@Tintin, vorbesti de faptul ca acesti EBEs comunica putin, dar din cate spui ti-au lasat amintirile pline cu informatii.

Aceste fiinte ti-au aratat ceva, te-au pus in tema cu ce ar trebui tu eventual sa faci? adica sa ne comunici ceva, ori sa vorbesti despre anumite subiecte cu cei apropiati?

Ai amintiri despre interventii efectuate asupra corpului tau?

De cand esti constient de asemenea relatii speciale? ce varsta aveai atunci?

PS- PRECIZARE :  intreb la modul foarte serios dar daca doresti esti totusi liber sa ignori intrebarile mele. its ok

Tintin

@biss
Nu am foarte multe informaţii, dimpotrivă, din experienţă pot spune că orice contact cu fiinţe mai evoluate presupune informaţii cât mai succinte, pe principiul puţin dar bun.

Am avut conversaţii extrem de scurte pe tema ajutorului pe care ar putea să ni-l acorde ET, dar sincer mi s-ar părea de prost gust să le fac publice, în condiţiile în care o astfel de iniţiativă  nu e pusă şi în practică. Nu-mi permit să dau rateuri! Dar la un moment dat, dacă voi considera că e pe deplin concretizabilă probabil că voi acţiona în acest sens. Nimic spectaculos şi până la urmă nimic cert.
Contacte în planul Astral am avut la modul conştient doar de curând, cu câţiva ani în urmă.

abyss

Am inteles, k
Deci ai avut conversatii doar pe tema ajutorului? Dar pe teme istorice de exemplu nu ati avut?
Ti-au aratat imagini, sau ai asemenea amintiri?
Au un subiect preferat? si daca da, el e legat de viitor sau si de trecut? e legat acest viitor de persoana ta si a altora ca un grup, adica te-ai localizat in asa ceva pe linia temporala?

PS - Protectia si imunitatea conferita de anonimat ar trebui sa te faca sa te relaxezi si sa nu-ti mai creezi temeri ca ai putea da un rateu. De aceea nu trebuie sa te simti obligat sa promiti nimic ori sa faci predictii. Discutam doar, si ne mai lamurim. Poti raspunde sincer sau poti ignora intrebarile mele, nu e nici o problema, nu esti constrans de nime si nimic decat de mesajul sau informatia pe care o porti. ITI AMINTESTI? daca da te rugam sa ne povestesti aceste amintiri, atata timp cat te simti confortabil sa o faci.
:)

calator astral

Citat din: Tintin din  07 August 2011, 13:29:04
@Urban
Sunt mai multe tipuri de Întunecaţi şi ţine cont că în Astral ei îşi pot schimba înfăţişarea (mai greu în plan terestru)  Deci ei se pot prezenta cu totul altfel decât sunt. Unii dintre ei se prezintă  sub formele care îi înfricoşează cel mai rău pe oameni, adică se arată chiar mai urâţi şi mai înspăimântători decât sunt!.
Genul diavol
nu are rost să-l desenez, îl ştiţi cu toţii. Oricum nu desenez sub nici o formă aşa ceva, pentru că influenţează negativ, nu e bine, e ca şi cum ţi-aş da un link.

Deci orice altă formă de viaţă inteligentă din Univers care nu prezintă în totalitate caracteristici de humanoid este una degenerată şi inevitabil malefică
Citat din: Tintin din  07 August 2011, 13:47:30
Nu aveţi formată o părere clară sau aveţi o părere incorectă asupra raportului în care ne găsim noi faţă de ET buni. Deci să relatez, deşi nu erau militari, acolo era un spirit de militărie, chiar la pătrat! Un (fost) militar poate înţelege mult mai repede şi mai corect în ce situaţie ne găsim noi faţă de ET buni, făcând comparaţiiile pământean-soldat pifan cu  ET-general cu patru stele. Cam asta e realitatea, chiar pentru unii e greu de înghiţit, realitate pe care puteaţi să o deduceţi dacă eraţi mai receptivi în ce priveşte postul meu precedent despre Şeful meu extraterestrul. Deci spirit de militărie în sensul în care tu pifan alergi de-ţi sfârâie călcâiele când te-a chemat ditamai generalul cu patru stele! Şi este militărie, nu strâmbi din nas, nu faci mutre, nu comentezi! Adevărul este că acei ET şi-au câştigat rangurile absolut prin merite, care nu pot fi contestate. Alte aspecte: chiar dacă ar fi posibil, nu te poţi duce tu la ET, aşa cum nu îţi poţi permite ca soldat pifan să intrii în comandament, în biroul generalului cu patru stele să-l baţi pe spate şi să-l întrebi ce-i mai face soţia, copilaşii. Alt aspect: ca un soldat ce eşti, nu vorbeşti neântrebat! Şi nu o să te ducă nimeni pe tine, ca un soldat pârlit ce eşti, să faci un tur complet de vizitator, iar dacă tragi cu coada ochiului şi vezi ceva, te-ai scos, altfel nu! Când eşti lângă ei nu le sari în braţe să-i pupi pe obrăjori, să le zici Da nu mai veniţi cu farfuriile alea odată să ne vizitaţi? Dacă ai ajuns să discuţi cu ei într-un mod oficial, dacă-ţi spun mai mult de zece cuvinte poţi spune că l-ai apucat pe Dumnezeu de piciorUn general n-are timp de pierdut cu tine, te întreabă ceva, îţi dă vreun ordin   şi gata eşti liber! Deci imaginaţia unora că te apuci să stai la taclale cu ET la o berică pe diverse teme, n-are nici o corespondenţă cu realitatea. Fireşte că pământenii se cred buricul Pământului şi al Universului, numai că realitatea pe care o vor lua în faţă e cam crudă.

pentru mine totul e L I M P E D E.
mersi tintin.

ps> Deci daca ai zis " Traiti dom'general, ce mai faceti, sotia-copii-okey? Cînd vă întoarceti pe meleagurile natale?Apropos,a trecut ceva timp, ne arătati Ordinu ăla de afectare în unitatea noastră stampilat de "centru" că nici pînă acuma nu l-ati arătat,nu că nu vă credem dar poate cunoastem niscaiva stabi de la minister care v-au trimis călare pe noi..." ăla esti, imediat te transformă  in stană  de piatră .

pps> si totusi de unde zic că  vin ei? din ce constelatie ,sistem solar,dimensiune,etc? sau daca îi întrebi generalu lu peste prajit îti raspunde sec "nu e treaba voastră" ?
eu zic ca si aliosa: pînă la urmă de mîna noastră vor mierli, noi vom fi naşu lor,ascultaţi-mă bine.

Tintin

@biss
Totul e scurt şi la obiect. În general, nu prea găseşti pe nicăieri o astfel de disponibilitate la discuţie. Şi memoria e esenţială că nu ţi se spune de două ori!
Există posibilitatea accesării acestor informaţii despre trecut să zicem prin vizionarea directă în planul Astral.
Se spune de pildă că nu există dovezi că Iisus a existat, dar în Astral eu am putut urmării scene din viaţa lui din Palestina, una dintre vizionări conţinând imagini când  Iisus a ajuns la casa apostolului Marcu, pe înserat. În Biblie se spune că era însoţit doar de cei 12 apostoli, dar erau un grup mai numeros printre care erau şi vreo două trei femei. Din nefericire aceste episoade nu sunt prea lungi.
Cu un alt prilej am vizionat un om preistoric numit (aşa mi s-a părut mie) Ramohal care ţinea în laţ, la picior, un fel de crocodil mai mare. Informaţiile telepatice primite precizau că respectivul croco era de fapt "câinele" acelui om preistoric.  Stupefiant pentru mine a fost să regăsesc această informaţie în aproape aceiaşi formă în cartea unuia William Scott Elliot , o carte despre Atlantida şi Lemuria, doar că la Elliot omul preistoric se numea Rmohal şi "câinele" lui nu  semăna cu "crocodilozaurul" pe care-l văzusem eu. Oricum asemănările sunt absolut remarcabile.
Deci într-o oarecare măsură se poate viziona de-a dreptul trecutul.

Nu deţin foarte multe informaţii despre ET, recunosc, timpul şi Timpurile nu-mi permit să insist prea mult pe această temă. Prioritară deocamdată e securitatea noastră personală şi chiar naţională. Nu e a bine.

@călător astral
Nu-i nevoie să scrii cu caracterele alea roşii cât casa. Ai  o fobie, crezi că toţi ET sunt răi şi muşcă. Nu e aşa. Tu  ai o energie debordantă care trebuie consumată în luptă dreaptă cu răul. Culmea e că ai dreptate, nu cunosc din ce regiune a Universului erau cei cu care am discutat, nu au avut nici un pic bunăvoinţa să mi se prezinte. Asta e, data viitoare, dacă va mai fi o dată viitoare,  îi întreb.
PS. Memoria din planul astral este mult mai performantă decât memoria din planul terestru. În planul astral s-ar putea să-i ştiu cine sunt şi deci logic e să nu-i întreb dar revenind pe pământ s-ar putea ca aceste informaţii să-mi fie ocultate.

abyss

Deci ai vazut mai multe serii de imagini, pe care le-ai numit episoade...adica aveau o continuare si o legatura intre ele? Din punctul tau de vedere care ar fi liantul sau miezul comun al acestor imagini din diferitele epoci care ti-au fost aratate?
Doar doua perioade ti-au aratat? sau au ajuns si in perioada moderna si contemporana a istoriei?

calator astral

Interesant "episodul" cu Isus Cristos,care deci a existat,nu stiu cum vor reactiona unii pe rufon dar le-ai dat un uppercut la barbie. Tine-te bine ca acum vor sari pe tine tintine.
Citat din: Tintin din  07 August 2011, 19:32:53
@biss
Totul e scurt şi la obiect. În general, nu prea găseşti pe nicăieri o astfel de disponibilitate la discuţie. Şi memoria e esenţială că nu ţi se spune de două ori!
Există posibilitatea accesării acestor informaţii despre trecut să zicem prin vizionarea directă în planul Astral.
Se spune de pildă că nu există dovezi că Iisus a existat, dar în Astral eu am putut urmării scene din viaţa lui din Palestina, una dintre vizionări conţinând imagini când  Iisus a ajuns la casa apostolului Marcu, pe înserat. În Biblie se spune că era însoţit doar de cei 12 apostoli, dar erau un grup mai numeros printre care erau şi vreo două trei femei. Din nefericire aceste episoade nu sunt prea lungi.
Cu un alt prilej am vizionat un om preistoric numit (aşa mi s-a părut mie) Ramohal care ţinea în laţ, la picior, un fel de crocodil mai mare. Informaţiile telepatice primite precizau că respectivul croco era de fapt "câinele" acelui om preistoric.  Stupefiant pentru mine a fost să regăsesc această informaţie în aproape aceiaşi formă în cartea unuia William Scott Elliot , o carte despre Atlantida şi Lemuria, doar că la Elliot omul preistoric se numea Rmohal şi "câinele" lui nu  semăna cu "crocodilozaurul" pe care-l văzusem eu. Oricum asemănările sunt absolut remarcabile.
Deci într-o oarecare măsură se poate viziona de-a dreptul trecutul.

Nu deţin foarte multe informaţii despre ET, recunosc, timpul şi Timpurile nu-mi permit să insist prea mult pe această temă. Prioritară deocamdată e securitatea noastră personală şi chiar naţională. Nu e a bine.

@călător astral
Nu-i nevoie să scrii cu caracterele alea roşii cât casa. Ai  o fobie, crezi că toţi ET sunt răi şi muşcă. Nu e aşa. Tu  ai o energie debordantă care trebuie consumată în luptă dreaptă cu răul. Culmea e că ai dreptate, nu cunosc din ce regiune a Universului erau cei cu care am discutat, nu au avut nici un pic bunăvoinţa să mi se prezinte. Asta e, data viitoare, dacă va mai fi o dată viitoare,  îi întreb.
PS. Memoria din planul astral este mult mai performantă decât memoria din planul terestru. În planul astral s-ar putea să-i ştiu cine sunt şi deci logic e să nu-i întreb dar revenind pe pământ s-ar putea ca aceste informaţii să-mi fie ocultate.

mersi tintin. Bineinteles ca "am dreptate", nu-ti dau ei explicatii in veci.
Ma "bat cu Raul" de ceva timp,asta e Misiunea mea,la nivelul meu,stiu,imi confirmi incurajarile unor colegi pe private, nu tre sa abandonez,sint pe Calea cea buna,inteleg mesajul tau.

Te rog nu eschiva urmatoarea intrebare, daca ai o Constiinta in tine si un simt al Responsabilitatii fata de semenii tai intre care ai crescut si care au contribuit sa fii ce esti:
Spui ca va fi nasol,"nu e a bine", ce informatie capitala ai obtinut, DE CE AR FI PUSA IN PERICOL SECURITATEA NOASTRA NATIONALA?
Mersi sa precizezi natura acestei amenintari,care in ochii tai,e la ora actuala evidenta,nu avem mult timp deci,e o "PRORITATE",spui tu. Orice informatie nedivulgata face din tine complicele constient al celor ce "ameninta", esti Om.

_____ps> cum arata Isus? Inaltime,greutate,rasa,culoare ochi si par,macar aproximativ,corespunde imaginilor vehiculate de Biserica? Ai observat cumva "entitati" in apropiere care monitorizeaza scena?
Oricum multam pt tot ce ne-ai divulgat pina acum.

O intrebare vitala,din suflet te rog n-o eschiva.

Tintin

@biss
Sunt episoade separate. Aceste episoade nu pot fi prea lungi, cred că tot în sensul de puţin dar bun. Am văzut mult mai multe din trecutul îndepărtat mai degrabă, arhaic. Cele mai multe nu au un conţinut istoric ci mai degrabă mi-au folosit la pregătirea, formarea mea, ca să zic aşa sunt personale. Am văzut titanii de pildă. Aveau undeva pe la vreo trei metrii înălţime, iar un om înalt le ajungea abia pe la burtă. Prin prisma avantajului lor fizic, se purtau foarte urât cu oamenii.
E un trecut arhaic, o istorie aparţinând altor civilizaţii terestre, cu care omul modern nu a avut contact, el cunoaşte doar istoria propriei civilizaţii.

@călător astral
Un subiect care i-ar sta mai bine pe la alte categorii de discuţii. N-aş vrea să stârnesc iar cuibarul de viespi, ceea ce spun este o opinie personală şi aş vrea să fie respectată ca atare şi nu desfinţată şi e bazată pe ceea ce eu am văzut în Astral: SUA este în pericol iminent, subsolul american este ciur. Nu insit pe acest subiect, călătorule te rog să tragi concluziile tale din perspectiva militară.

Nu pot spune că am reţinut figura lui Iisus, dar putem încerca să schiţăm un portret cu aproximaţie, mai ales când s-o mai răcii pe afară. L-am văzut din profil cred că era înalt, din câte îmi amintesc, peste 1,80, conformaţie fizică normală.

Rayden

@Tintin,
interesante informatiile pe care le furnizezi..
exista posibilitatea materializarii acestui viitor cu scenariile astea nasoale..dar, asta nu inseamna ca asa va si fi..adica, eu cred ca depinde de ceea ce facem in prezent.

poti sa imi spui ce te-a determinat sa revii pe forum?
si, de ce ai ales sa ne impartasesti informatiile astea pana la urma?

merci,
rayden