Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Efectul Structurilor Cavitare si Victor Stepanovici Grebennikov

Creat de fiulploii, 20 Iulie 2011, 03:35:27

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

musaios roman

Sal'tare Natziune,

Asa cum am promis un mic filmulet cu experimentul si o poza cu materialele folosite.Arhanghelul

Fara suparare ... e posibil ca paiele sa aibe in compozitie (colorantul) elemente feromagnetice ...

Indeparteaza de pe mana ceasul ,bratarile(inele) si din buzunare telefonul mobil sau alt dispozitiv ... catarama de la curea ... poarta haine de bumbac (in nici un caz din material sintetic ) ...

P.S. De ce tubuletul din borcan are un capat de alta culoare ... plus ca la calitatea imagini imi da impresia de cateva spire din cupru (datorita culori) ... poate mah insel eu ...

P.P.S. Repet ... fara suparare ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

Cea mai corecta verificare a semnelor de intrebare - sa repetam si noi experimentul cu toata atentia necesara !

fiulploii

Corect.
Si ca o  adaugire la cele spuse de colegul Arhanghelul , sa indepartam si eventualele proteze dentare, tije metalice din sholduri, etc.  :-D
Citat din: Arhanghelul din  14 Februarie 2012, 10:21:18
Fara suparare ...
P.P.S. Repet ... fara suparare ...

Omul s-a straduit sa faca unul din experimente si noi il intrebam de dentist  :lol:

musaios roman

Nu ma deranjeaza comentariile. Pot aduce la lumina aspecte pe care unii le pot uita. Dar nu e cazul acum.

As recomanda sa se citeasca foarte atent ce am descris in experiment si sa se citeasca foarte atent cartea lui mos Grebi. Daca sunt greseli mi le asum. Daca nu atunci mergem inainte.

Din concluziile mele in urma experimentelor:
-circuitele electrice nu amplifica efectul ESC, nici structurile metalice si nici hainele de bumbac.
-am obtinut efect ESC si cu o structura de carton, dar e in ca in studiu;
-experimentele mele nu au loc in conditii ideale ca sa pot stabili valori etalon, ele se fac determinand si facand;
-efectul ESC nu poate fi masurat cu echipamentele uzuale, vezi cap 5 mos Grebi.
-IMPORTANT: orice forma genereaza ESC(pozitiv sau negativ) + conteaza structura fiintei celui care experimenteaza. Din descrierile lui mos Grebi, trebuie sa fie cel putin iubitor de natura(de experimentat influenta tipului de suflet-bun vs rau- asupra undelor ESC).

Tinand cont de dezavantajele din micul meu laborator(cabluri, calculator, televizor, haine metale, etc) consider ca obtinerea de efect ESC este ceva extraordinar. Acest lucru demonstreaza de fapt ca ESC se manifesta indiferent de conditii. Deci corpurile au ESC.

As dori sa imi spuneti care este diferenta intre ce am experimentat (video) si ce am descris ca experiment. Cand voi primi un raspuns corect va voi da link-uri catre PDF complet si color catre Calculul ESC si Platforma Antigravitationala. Pont: am obtinut acelasi efect cum mai putin.

Pentru colegul Arhanghelul: nici o suparare. Daca va pot ajuta cu ceva, oricand. Intrebati si daca stiu va raspund.

Aseara am experimentat influenta lungimii tuburilor asupra puterii undelor ESC. Si exista o influenta. Miscarea tubului a fost doar de 5 grade. Exista si o influenta asupra zapezii, dar in anumite conditii.

Dar despre acestea mai pe larg in viitor.

Intrebare catre colegi: voi ce ati experimentat? Ce concluzii ati tras?

Intrebare catre Admin: Nu se poate mari volumul atasamentului pe care dorim sa il atasam la 50 Mb? Sunt doc care in doar 5-6 de pag au 30 Mb.

Cu stima

aress1818

Lumea Mea – Victor Stepanovici Grebennikov
Lumea Mea - Zborul - V. S. Grebennikov

sau

Platforma anti-gravitaţională a luiV.S. Grebennikov
Platforma anti-gravitationala

Ganditorul

Dpmdv colega Roman esti o comoara la casa omului ... si a discutiei.
Recunosc ca din comoditate si lene nu am citit cartea cu "Mos Gobi" (imi place sa citesc carti "naturale", palpabile si nu de cele electronice.
Dar experimentele domniei tale si faptul ca le impartasesti cu noi aici cred ca-mi vor schimba stilul de viata si ma vor ambitiona sa citesc atent materialul oferit de colegi (si nu din 2 in 2 pe diagonala...)... si sa repet unele experimente. Cine stie, poate iese ceva constructiv.
Respect.

musaios roman

Este foarte important sa experimentam. Cat mai multi.
Datorita faptului ca nu suntem genii, se aplica urmatoarea axioma(personala ce-i drept, dar verificata): daca experimenteaza doar unul se gasesc pina la 20% din raspunsuri, dar daca experimenteaza cat mai multi, se mai pot gasi inca 10%. In conditiile date este enorm. Deci experimentati, experimentati, experimentati. Si faceti cunoscute rezultatele.