Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

SSI live stream incredibil

Creat de Andy, 12 Iulie 2011, 13:15:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Andy

Mare nebunie ieri pe live stream-ul de la SSI. Cei de la NASA au comentat cum ca ar fi niste anomalii ciudate, ideea e ca deodata au parut pe ecran zeci de lumini de diferite culori asemeni unei lupte cu lasere. Asta e live stream-ul, cine stie poate mai apare ceva interesant : http://www.nasa.gov/multimedia/isslivestream.asx

Si filmulete aparute pana acum cu inregistrarea : What are the crazy lights flashing and buzzing the Space Station and shuttle?Via ISS Live stream !
     
                                                                              http://www.youtube.com/watch?v=D8Pl95WtNzk&feature=player_embedded#at=409

Astept parerile voastre  :star:

fiulploii

 

    Parca m-as fi uitat la avanpremiera  '' Star Wars - ep VI - The Revenge '' si ma asteptam ca la sfarsit sa apara o figura verde in dreptul hubloului care sa zica : Hello ! You're alright ? ''  :lol:

Acum serios , mi se par ciudate 2 chestiutze :
   
  - predomina doua culori , albastru si rosu . Verde, alb-galbui , etc, parca ar fi sarea si piperul .
   
  - in general sau in majoritate , pare ca cele albastre sunt '' emise''?? din zona observatorului iar cele rosii din restul zonelor .

  Informatiile sunt putine si nu poti emite decat numai pareri, estimari care au acelasi grad de fictiune . Oricum, nu cred ca e vb de resturi spatiale de la misiuni anterioare, sateliti dezafectati sau meteoriti din planetele invecinate  :roll: