Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Iranul atacat la finele lui Decembrie 2006

Creat de baaron, 18 Aprilie 2006, 14:44:31

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baaron

                                 
       Un important parlamentar rus a declarat pentru Radio Ekho Moskvii ca un atac american asupra Iranului este inevitabil si ca acesta va avea loc in Decembrie.... Liderul liberal-democratilor, Vladimir Jirinovski, crede de asemenea ca protestele violente organizate de musulmani in raspuns la ,,afacerea caricaturilor cu Mahomed" sunt orchestrate de SUA pentru a obtine sustinerea europeana pentru noul razboi......

      Zvonurile despre o interventie militara s-au intensificat puternic dupa ce luna trecuta Secretarul american al Apararii Donald Rumsfeld a avertizat ca optiunea militara pentru rezolvarea ,,problemei iraniene" este luata in calcul, iar liderul majoritatii republicane din Senatul SUA Bill Frist a precizat la randul sau ca SUA sunt pregatite sa intreprinda actiuni de forta. De asemenea, premierul israelian interimar Ehud Olmert amenintase Iranul ca va plati "un pret foarte greu" daca Republica Islamica reia in mod sfidator la adresa comunitatii internationale procedura de imbogatire a uraniului pentru a-si construi arme nucleare.
Jirinovski a declarat sursei citate ca razboiul ar fi ,,inevitabil, pentru ca americanii doresc acest razboi. Orice tara care se pretinde lider al lumii va avea nevoie sa poarte razboaie. Altfel, nu va putea, pur si simplu, sa-si mentina pozitia." "Data pentru lovituri este deja cunoscuta.... Se stie de asemenea si cat va costa acest razboi," este de parere Jirinovski.

  Comentand asupra violentelor musulmane din Orientul Mijlociu si Europa, el a opinat ca publicarea caricaturilor ofensatoare a fost o operatiune psihologica planuita de SUA, destinata sa provoace o ruptura intre Europa si lumea islamica. "In final toate tarile europene vor multumi SUA, contribuind cu bani si soldati," a mai spus parlamentarul rus.
Un alt oficial rus, Sergei Markov, director al Institutului Rus pentru Cercetari Politice avertizase in luna ianuarie despre posibilitatea ca Israelul sa lanseze raiduri aeriene asupra Iranului in primavara.....

O interesanta analiza asupra indicatorilor care apar inaintea lansarii unor operatiuni militare majore face Kross Press Agency. Sursa ne prezinta cele mai importante semnale care ar arata iminenta unor atacuri ale SUA asupra facilitatilor nucleare si militare iraniene:
1. SUA pretinde ca face un ,,exercitiu" naval si muta 6 portavioane in Oceanul Indian
2. In cadrul unui ,,exercitiu programat dinainte" sunt aduse baterii de rachete Patriot in Irak, Kuwait si Arabia Saudita. Aceste exercitii se mai intampla uneori, dar se intampla in acelasi timp cu altele
3. Aducerea de bombardiere B-52 si B18 in insula Diego Garcia din Oceanul Indian
4. Desfasurarea de bombardiere F117 si de avioane de lupta F-22 in zona Golfului Persic
5. Desfasurarea de bombardiere B-2 in Guam, unde sunt facilitati specializate pentru intretinerea lor
6. Inchiderea bazei aeriene Whitman din Missouri (unde se afla majoritatea bombardierelor B-2)
7. Cresterea numarului de livrari de pizza la Pentagon
8. Caderea brusca a retelei celulare langa unele baze aeriene (de unde pleaca bombardierele)
9. Desfasurarea de petroliere aeriene K-135/K-10 in Diego Garcia, Guam si Golful Persic
10. SUA le va cere vecinilor Iranului drepuri de survolare a spatiului aerian.....


Pe de alta parte, posibila orchestrare a "scandalului caricaturilor" pentru a antrena opinia publica europeana in favoarea razboiului, trebuie sa fie luata in seama la modul serios, relateaza si London Telegraph. Cele mai ofensive trei caricaturi care au provocat furie in lumea musulmana nici macar nu au fost publicate in ziarul danez Jyllands-Posten, insa au fost inmanate imamilor comunitatii islamice din Danemarca si au circulat astfel in tarile musulmane, conform sursei mentionate.
O alta suspiciune este legata de faptul ca musulmanii din Gaza, Beirut si alte locuri au avut la dispozitie imediat ciudat de multe steaguri daneze, pentru a le arde in fata unei mass-media ,,in asteptare" imediat ce au izbucnit violentele.
Inca un amanunt care a iesit la lumina este acela ca directorul JP/Politikens Hus, compania proprietara a ziarului care a publicat caricaturile, Merete Eldrup, este sotia lui Anders Eldrup, membru al Grupului Bilderberg si prezent la ultimele 5 reuniuni ale organizatiei. Grupul Bilderberg este o organizatie fantomatica ce se reuneste o data pe an pentru a discuta strategii de politica globala. Se afirma chiar ca Bilderberg ar fi fost entitatea care a stabilit data invaziei Irakului, in Decembrie.....Ma rog, astea sunt simple presupuneri deocamdata dar cine stie....Adevarul e si el pe undeva pe la mijloc.

//bluemoon8520 [fara text integral cu bold]

nemo

Nu trebuie sa ne spuna asta  Kross Press Agency . Un razboi incepe intodeauna prin aducerea trupelor in teatrul de operatii . Logic ... nu ?

baaron

Da...logic...oricum, ma declar antiamerican in mod public....

jackie28t

Citat din: baaron din  18 Aprilie 2006, 15:08:09
Da...logic...oricum, ma declar antiamerican in mod public....
Americanii sunt si ei oameni ca si noi toti...multi inocenti care nici macar nu stiu despre ce este vorba in politica...oameni,copii care au si ei suflete ca si tine.
Dar daca tu Baaron te declari ''ANTIAMERICAN'' in mod public atunci pot spune ca nu esti departe de un rasist. :|

PEACE and LOVE brother!

baaron

#4
Ca sa ne intelegem.....

Peste jumatate din americani stiu mai multe decat restul lumii despre potlogariile pe care le face Majestatea Sa Bush si compania...

Daca tu nu te ai prins ca despre ei era vorba...Aleluia Brother

//bluemoon8520 [fara text integral cu bold]

nemo

Jumatatea care voteaza cu Partidul Democrat . Dar sa vezi cind or sa ajunga ei la putere ... . Acum sunt pacifisti ca ... de ... sunt in opozitie !

baaron

#6
Bun punctul asta de vedere....subscriu si eu la el..

//bluemoon8520 [fara text integral cu bold]

flow

      N-a mai fost la finele lui decembrie 2006, dar urmeaza...   Vad ca nu prea e interesata lumea de aspectele geopolitice...
      Se spunea la tv ca in urma cu 1 an sau 2 crescuse numarul de aparitii de ozn-uri in Iran, care erau de fapt americane. Apoi Iranul a semnat un acord cu Rusia, si au disparut si navele americane.

darkness


DeReLiCt

Citat din: baaron din  18 Aprilie 2006, 15:08:09
Da...logic...oricum, ma declar antiamerican in mod public....

Subscriu :martiansad:
A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

xennon_2000

Ha. ha, ha.... a trecut timpul si nu a avut loc niciun atac! Cu toate ca se anunta unul....momentan se discuta! Va dati  seama ce ar fi si un conflict cu Iranul si Siria!? :cry: