Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale

Creat de Xanadron, 21 Iunie 2011, 15:29:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Prin urmare... Da e adevarat, se citeste prima lucrare, in opinia mea (si banuiesc ca nu numai) icepand cu planul din fundal si venind catre privitor. Pare un oras zburator, cu o "coada" de singe si aluviuni. Insa "coada" imi apare ca datatoare de viatza si devine aducatoare de durere numai dupa ce trece prin spatele omului reprezentat de tipa blonda. Mai departe, constatam ca morti sunt toti si moarte-s toate pe toate continentele si din toate rasele umane. Nu stiu ce simbolizeaza jaguarul alb, insa pare a fi atasat de acest subiect central, toate acestea pe melodia "si de va fi sa mori, mormantul iti va fi impodobit cu flori"... In planul doi observ liniile destinelor ori poate cele de timp care converg iarasi catre un orizont cataclismic. Ar mai fi de remarcat gestica personajelor, expresia figurilor care evoca surpriza, constientizarea brusca a unui deznodamant trist, expresie probabil a modului de viata inconstient si iresponsabil de care se fac vinovati acei reprezentanti ai principalelor rase umane acum aflate in cosciuge.
Si totusi... cei putin ramasi care in fata iminentei distrugeri totale a lumii lor inca mai se agata de amintirea pastrata in casete de cristal a ceea ce a fost viu candva, descopera ceva incredibil... Baiatul negru priveste in aer ori pe cer manifestarea unei minuni, "invierea" uneia din amintirile ce au fost vii candva si anume a pasarii numite sugestiv "QUETZAL" ale carei pene verzi trimite privitorul inapoi in jos catre fata bruneta cu ten masliniu ce poarta in brate o bucata dintr-un basorelief cu un contur enigmatic, in care doua capete scot limbile intr-un gest simbolic de creare a vietii atat a faunei cat si a florei, gest subliniat si de mainile acestora, intinse cu palmele in sus.
Cred ca acest nivel al constientizarii, cand te afli pe marginea capatului vietii si privesti in jos la adancul abis al nefiintarii ce se casca nemilos pretutindeni nu poate fi nicicum comparat cu nivelul constientizarii lui "Adamu" care tocmai isi descoperise rama si ale ei utilizari.

Tabloul 2
Toate culturile si ale lor natiuni daca se vor intoarce la sursa, la samantza vietzii, esenta care uneste si transcende toate barierele posibile, vor putea trai starea inefabila de a fi in paradis.
Aici iarasi apare un negrotei bizar de blond care la randul lui si de asta data tine o "harta"antica. O fi un neanderthal readus la viatza, ca un ultim omagiu adus Existentei?


"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron

calator astral

As spune dupa analiza pozelor atit de triste ca in opinia mea e vorba de Sfarsitul Lumii. Iar o sa ziceti ca sint piaza-rea negativa dar simt ca aeroportul acesta din Denver - Colorado este camuflajul celui mai mare bunker din Continentul American,cred ca e intrarea oficiala a unui oras gata sa adaposteasca vreun milion de americani. Nu stiu de ce dar simt ca sub el sint tuneluri gigantice prin care roiesc trenuri rapide pentru alte destinatii tip D.UM.B.  si metrouri pentru statiile apropiate de tip binker de supravietuirr.
Fetitele din cosciug as zice ca sint rasele umane care mor,fiecare tine in mina Credinta ei,de ex micuta alba din dreapta tine crucea si steaua lui david, ca iudeo-crestina.
Fresca arata impactul meteoritilor si in spate eu vad un oras in flacari. Mai inteleg ca si unele specii animale sint salvate si duse in loc sigur...
Bleah....tare negative sint pozele astea,nush cine le-a facut dar sigur e creatia sa majora care va dainui postmortem in constiintele a sute de mii poate milioane de americani.

fiulploii


abyss

#48
QUETZAL
explication in limba engleza:
Myth and legend
The Resplendent Quetzal was considered divine, associated with the "snake god", Quetzalcoatl by Pre-Columbian Mesoamerican civilizations. Its iridescent green tail feathers, symbols for spring plant growth, were venerated by the ancient Aztecs and Maya, who viewed the quetzal as the "god of the air" and as a symbol of goodness and light. Mesoamerican rulers and some nobility of other ranks wore headdresses made from quetzal feathers, symbolically connecting them to Quetzalcoatl. Since it was a crime to kill a quetzal, the bird was simply captured, its long tail feathers plucked, and was set free. Quetzalcoatl was the creator god and god of wind, often depicted with grey hair. In several Mesoamerican languages, the term for quetzal can also mean precious, sacred, or erected.
Until recently, it was thought that the Resplendent Quetzal could not be bred or held for any long time in captivity, and indeed it was noted for usually killing itself soon after being captured or caged. For this reason it is a traditional symbol of liberty. However, a zoo in Mexico has kept this species since 1992, and in 2004 breeding in captivity was announced (Orellana, 2004).

Pasarea Quetzal e asociata cu zeul sarpe  Quetzalcoatl de catre populatiile native din america de sud. Mai e si simbol al primaverii, regenerarii, bunatatii si luminii.
"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron

abyss

Citat din: fiulploii din  07 Septembrie 2011, 20:00:47
de studiat numai despre aeroportul din denver
http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-denver-international-airport/

poate nu stie toata lumea  8-)

Am citit. E opinia si viziunea ingusta a celui care a scris cu care evident nu sunt de acord. Oricum mersi pentru link.
"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron

Arhanghelul

#50
Citat din: @biss din  07 Septembrie 2011, 19:47:53
Mai departe, constatam ca morti sunt toti si moarte-s toate pe toate continentele si din toate rasele umane. Nu stiu ce simbolizeaza jaguarul alb, insa pare a fi atasat de acest subiect central...
http://ro.wikipedia.org/wiki/Leopardul_z%C4%83pezilor

Citat din: @biss din  07 Septembrie 2011, 19:47:53
Ar mai fi de remarcat gestica personajelor, expresia figurilor care evoca surpriza, constientizarea brusca a unui deznodamant trist, expresie probabil a modului de viata inconstient si iresponsabil de care se fac vinovati acei reprezentanti ai principalelor rase umane acum aflate in cosciuge.
Lipseste rasa galbena ....
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

abyss

#51
Citat din: Arhanghelul din  07 Septembrie 2011, 20:36:58
Lipseste rasa galbena ....

Nu lipseste. Popoarele din cele 2 americi ii reprezinta cu succes deoarece din cintezoii care traversara stramtoarea Berin se trag.Tot cautand paralele am gasit ceva in teresant legat de leopard, si de scena din tabloul 2. Cine are chef sa citeasca din cap 11 dupa ieremia o poate face aici =>http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=43&cap=11


6.   Atunci lupul va locui laolaltă cu mielul şi leopardul se va culca lângă căprioară; şi viţelul şi puiul de leu vor mânca împreună şi un copil îi va paşte.
"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron

fiulploii

Citat din: fiulploii din  07 Septembrie 2011, 18:55:28
.... daca o priviti cu ,,fundu-n sus'' voi ce vedeti?

Revin ...

nu se observa nimic deosebit decat numai daca este o distanta minima .... sau poate e doar o parere  :roll:


abyss

#53
Iar incepi cu suspansul...:)  Zi frate ce ai de zis!.... te bucuri ca un paianjen in coltul lui intunecat dupa ce si-a tesut tacticos plasa...

Vad sus o acvila germana/romana sau simbolul ala sumerian cu aripi.
Jos vad o cruce, si o semiluna in care intra o cometa. Parca.


Sincer, la nebunia lumii actuale nu-mi trece decat un gand si nu e doar al meu... "If we don't take this planet back soon, we're gonna be f**ked."
"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron

fiulploii

#54
http://www.leotanguma.com/index.htm

Tipul este cel care a pictat aeroportul respectiv

Ca si amuzament , interesanta viziune are  :lol:


Xanadron

Imaginea straniei "porti babiloniene" :roll: ridicate in spatele hotelului Kodak (locul decernarii premiilor Oscar) n-o fi pictura murala, dar cred ca-si are locul pe topicul asta.

...Sa stie oare Elitele ceva-cumva de intoarcerea iminenta a "varsatorului" Enki (Enkidu/Ea)?! :star:
Fiindca binevoitorul zeu annunakian (nu cred ca are rost sa mai repet povestea luptei lui cu arogantul Enlil, pe tema accesului nostru la Pomul Cunoasterii) e reprezentat pe poarta hollywoodiana, sub ambele lui forme (cu sau fara cap de vultur).

Cum se vede si-n imaginile atasate, "lucifericul" Enki e figurat de sumerieni cu o galetusha in mina (aici si cu un con simbolizing glanda pineala - "al treilea ochi") sau cu un "izvor al vietii/cunoasterii" tisnind din mina lui. Iar, dupa unii astrologi, chiar acu' intram in Era Varsatorului (din Pesti)  dupa un ciclu de 25.920 ani.
Si, dupa altii, simultan cu intoarcerea lui Enki si ridicarea unor... interdictii de cunoastere valabile pina acum pentru rasa umana.

Colegii mai "copti" :wink: poate-si amintesc reusitul musical "Hair" din anii '70 al al lui Milos Forman si cintecelul "Aquarius", al carui text premonitoriu merita poate reprodus macar partial:

"When the moon is in the 7th house and Jupiter aligns with Mars, then peace will guide the planet, and love will steer the stars. This is the dawning of The Age of Aquarius. Harmony and understanding, sympathy and trust abounding. No more falsehoods or diversions. Golden living dreams of visions, mystic crystal revelation, and the mind's true liberation. Aquarius! Aquarius! As our hearts go beating through the night, we dance into the dawn of day. To be the bearers of the water, our light will lead the way. We are the spirit of the Age of Aquarius."

Hair - Aquarius
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

Pentru cine nu a vazut,mai multe si mai pe larg despre aceste simbolistici ne spune D.Wilcock in ''2012 Enigma''  si le spune bine >>>  The 2012 Enigma by David Wilcock Pt. 01     :-) :-)

kandaon

Nu e chiar o reprezentare murala, dar s-a spus ca ar reprezenta, cam partial asa, ceva din intalnirile si ritualurile unor astfel de grupari secrete, ale "elitei".

Eyes Wide Shut Ritual Scene

Regizorul este unul foarte celebru dealtfel, Stanley Kubrik, cel cu "Odiseea spatiala 2001" si despre care unii adepti ai teoriei conspiratiei spun ca ar fi "turnat/trucat" in studiourile lui si aselenizarea din 1969 (sau macar o parte a ei). Regizorul a murit am inteles la scurt timp dupa realizarea filmului, atac de cord in timpul somnului, chiar inainte ca filmul sa fie lansat pe piata si dupa ce a editat varianta finala. Si asta desigur a alimentat alte teorii ale conspiratiei, cum ca "iluminatii" sunt de vina, pentru ca omul a aratat nu stiu ce secrete in film.

mr

#58
Intamplator sau nu am gasit aceasta prezentare pe fondul unor "framantari" interioare pe marginea acestui subiect. Download aici:
http://www.filedropper.com/mistereleaeroportuluidenver
sau
http://depositfiles.com/files/3k3rdiu91

Interesanta este conexiunea nazista a acestui ansamblu cu titlu de aeroport. Daca tinem cont de faptul ca in ultima vreme se manifesta din ce in ce mai vizibil tendita, din partea decidentilor lumii, de a suprima libertatile individuale si de grup, putem spune ca ar putea exista un sens.
Germania, in istoria secolului trecut, a jucat un rol foarte important in cele doua razboaie mondiale. Ideile fasciste s-au dorit a fi impuse de catre anumite "factiuni" oculte. Nu s-a putut din prima si a urmat o perioada de calm si bine aparent. Ma gandesc ca intriga celor doua razboaie e departe de a fi stinsa si se pare ca a devenit chiar mai complexa. Astazi, dupa 60 de ani, asistam cum fascismul acapareaza oficial mai toate aspectele statelor, sub o masca marsava numita economie, lovind direct in necesitatile vitale ale indivizilor.

In mod clar, in paralel cu rutina zilnica flasca si interesele economice sterile ce guverneaza vietile natiunilor, exista alte motive in spate care anima adevaratele interese ale acesei lumi. Automat exista si exponenti ai acestor interese. Ca-s oameni, ca-s altceva, ei exista. Ma gandeam ca in perioada razboaielor mondiale, britanicii si extensia lor americana, fie s-au folosit de Germania pentru a crea (asa cum fac si azi) o parte "beligeranta" pentru a putea impune mai usor anumite scenarii ulterioare, fie in spatele Germaniei se aflau "ocultii" care aveau ceva de impartit cu "ocultii" anglofoni.
Simbolistica aeroportului din Denver cred ca "vorbeste" despre un plan vechi, despre o devenire/revenire la o intriga veche. Fie o alta fata a aceluiasi plan afisata de data asta pe teritoriu american, fie o "victorie" a sforarilor nemti si o impunere treptata a doctrinei lor bolnave. 

Simpla dezicere a Marii Britanii de Uniunea Europeana si de Germania (a carei "politica" guverneaza UE) nu cred ca face decat sa inceapa un proces de polarizare a urmatoarelor evenimente pe care ei vor sa le traim. Nu cred ca are cum sa fie liniste pe planeta asta pana nebunii astia nu-si duc pana la capat planurile marsave. Parca era vorba de trei razboaie mondiale, nu? Sa vedem daca vor avea parte de ele... :-)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

Nu-i pictura murala, dar contine (parerea mea) ceva simbolistica ascunsa - afisul Salonului Auto Geneva 2012.
Ca si-n bancnota de 100 franci elvetieni, io-l vad acilea pe Nibiru parca. 8-)

Si inca niste "goange" :-D - voi ce vedeti insa dincolo de grafica un pic naiva?! :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/