Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Analiza simbolisticii NWO a unor picturi murale

Creat de Xanadron, 21 Iunie 2011, 15:29:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: Arhanghelul din  14 Ianuarie 2015, 13:50:40
Pe revista aia  in partea de jos apar in casute/casete ... ___sis si  ... surpriza ... green light ...
crisis ?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

horia2008

Citat din: Xanadron din  14 Ianuarie 2015, 12:04:22
Interesant ar fi dac-am vedea si ce scrie pe cutia livrata de drona aia (quadrocopter). ...O fi a Pandorei?! :lol:
Pe cutia carata de quadrocopter vaz ca scie carti de la amazon...

Pestisorii Nemo - ? ce-o fi cu ei?...

Iar lucratura de la poze...

Angela - are la gat pietre ...da, verzi. Au forst maro




Churchil - panglica de la palarie nu era maro si nici papionul rosu







horia2008

#93
The Economist a avut editii similare si pentru anii din urma...

editia 2015 imi pare diferita ca structura (imaginea de coperta);

editiile anterioare erau un colaj foto grid/matrice/puzzle

editia 2015 - mai "grea" (in simbolistica) mai complexa, si parca toti selectii vin degajati in intampinare...

o schimbare de..oarece??

De asemenea ar fi interesant de vazut ce s-a ales de viziunea copertii pe 2014 acum privind in urma, retrospectiv







SLEAH19

    Doar remarc în salata asta fără să încerc vreo interpretare pe Napoleon, tabloul Frumoasa Fierăriţă  a lui Leonardo da Vinci, suporterul lui ..Singapore,  ninjălăul cu butoni la cămaşă a la Bond, care se uită aiurea prin benoclu , camioneta cu volan pe dreapta condusă de o mamaie cu nr A4..... şi nu se vede clar cui aparţine paltonul bordo dintre Angela şi Barack, că sigur nu e a lui Francois. Cred că unde e Omul Păianjen e sigur şi Omul Invizibil !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

@horia2008: Pai ar fi unele mama-omidisme :lol: pt 2014 implinite - ex: tzinta aia de sub capu' francois-hollandez a fost nimerita.
Nici nu cred sa mai conteze ca inima galica a fost strapunsa la-nceput de ianuarie 2015; poate si-au prelungit vacantza de Noel / Craciunition teleristii aia. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

Interesanta plasarea centrala a individului cu dispozitivul de creat lumi virtuale in mijlocul gastii de fete alb-negru. De remarcat ca figura lui face parte dintre cei naturali, sugerand ca pe de o parte urmareste proiectia unei iluzii (din care fac parte fetele alb-negru), pe de alta ca se joaca in aceasta lume virtuala creata de aparatul sau (pare a fi un playstation?).
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

alx

#97
3 chestii:
-7 oua care stau sa cada din cuib
-persoana cu corp de fetita si fata de batrana
-reflexiile din ochelari
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

horia2008

#98
Citat din: alx din  14 Ianuarie 2015, 22:22:29
3 chestii:
-7 oua care stau sa cada din cuib
-persoana cu corp de fetita si fata de batrana
-reflexiile din ochelari
@alx, poza cu oole nu e manarita ca cea a merkeloaei cu pietrele verzi sau a lui Churchil cu papillon-ul  :evil: rosh'; poza nefiind manarita, cred ca in discutie ar fi doar prezenta in cadru ca ansamblu


fetita - de ce zici cu fata de batrana? din cauza de nas si barbie? destul de delicat de dibuit...

ochelarii - da - cred ca nu-s de acolo; o lentila are reflexie, cealalta nu



Ganditorul

Daca folosim fotografia cu rezolutie mare oferita de alx se observa ca reflexia din ochelari e de fapt o iluminare din spate care permite sa se vada fata/ochiul lui Putin.

varianta alb/negru sau color data personajelor poate fi interpretata ca o ghicitoare "la vedere" - cine e colorat exista, cine e alb/negru e o holograma/papusa manevrata de cei colorati. in acest context apare important personajul creator de holograme - cel cu aparatul de vizualizare - sau mai clar spus : ce vedem e o holograma creeata de cineva pe care nu-l vedem tocmai pentru ca si noi suntem parte din holograma - o alta forma de a interpreta matrixul.
- variantele combinate, alb-negru-color, pot reprezenta gradul de implicare a hologramelor in realitate, gradul de perceptie al realitatii etc etc
- realizarea diferita a personajelor - pictura, gravura, foto clasic sau foto electronica poate reprezenta timpul, sau durata "spectacolului Matrix" - din cele mai vechi timpuri si pana azi.
- atunci ar parea logica prezentarea color a lui Napoleon ( care in teorie a vrut sa creeze "o alta lume" ...sau poate sa o scoata la suprafata pe cea reala, dincolo de hologramele, sabloanele "realitatii" pecare o percepem noi - ce a esit se stie...) Asa cum ceilalti vizionari ai realitatii - cei colorati - ar fi niste anonimi, nestiuti de nimeni. Evident, copiii, care pana sa-i educe socitatea vad realitatea altfel, se incadreaza si ei aici.

Vorbim si analizam poza asta in gluma - pt ca aceasta coperta poate fi opera unui artist care si-a pierdut noaptea cu fotomodelul cu "oua in cap", si inainte de a-si bea cafeaua pentru a alunga aburii chefului de peste noapte a conceput un colaj demn de un urmas a lui Nostradamus ... ce ne da noua si altora batai de cap in incercarea descifrarii "sensurilor ascunse".
-  Ideea ca cei mai informati oameni din lume (si cei mai puternici ...din moment ce sefii marilor puteri le asculta vointa  :evil: :evil:) si-au dat mana pentru a concepe un colaj de imagini ce reprezinta actiunile lor viitoare ...date publicitatii pentru amici, mai mult sau mai putin avizati, mi se pare utopica.
Parerea mea.

fiulploii

#100
  Vezi atasamentul , scuze pentru calitatea acceptabila  :lol:

  Desenul acesta ar putea fi o completare la coperta?
  Coperta este doar ilustrarea cuprinsului revistei , ilustrare trunchiata dupa cum se poate vedea din pagina cu omul paianjen  :evil:
 
  Nu am timp acum dar ma intreb daca se elimina de pe coperta pozele si desenele in plus ( care or fi cele in plus? cele atasate articolelor din interior sau cele fara articol? ) ramane vreun mesaj coerent sau e doar o forma de pareidolie  :evil: analoaga celei din pozele martiene ale nasa?

  ... si inca doua pagini, zic eu interesante .
  Enjoy.

fiulploii

Pozele cu liderii politici sau religiosi nu se regasesc in revista in forma prezentata pe coperta .
In rest, atasez niste imagini pt comparare .

Ultimele trei imagini sunt din postarile colegilor .

fiulploii

Inca cateva piese din joc insa dupa parerea mea adevarul din ele este doar pe jumatate , maxim .
Ca un surpuls de informatie nescrisa, companiile incep sa-si mute unitatile de productie de pe langa fluviul galben ...

fiulploii


Xanadron

Economia globala (si The Economist implicit) lucra dupa JE pe un palier metaforic botezat/bil "magick", :star: ale carui reguli niciodata spuse verde-n mecla conteaza incomparabil mai mult decit asa-zisele "legi economice". Asa-zise legi care-s o vax-albina predata de-a surda prin facultati in timp ce bursele cad sau cresc in functie de orice alta aiureala bine regizata din umbra.  :evil:

http://unimedia.info/stiri/trei-producatori-de-automobile-se-retrag-de-pe-piata-rusa-90674.html e un link care arata ca nu doar China incepe sa fie abandonata de unele corporatii, ci si Rusia (plus, culmea, Ucraina).
Uniunea Eurasiatica demult proiectata - si-abia in ultima vreme concretizata si-n domeniul financiar desi cu pasi mici, caramida cu caramida BRICS - are clar  opozanti subversivi care incep sa goleasca zona de oportunitati economice, simultan cu aglomeratia nato-militaroasa :-D inchizind cercul in jurul... golului. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/