Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Operatiunea Blackjack

Creat de Siberia, 20 Iunie 2011, 23:52:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Siberia

   La inceputul anului 2009 ziarul "TheTelegraph" a publicat un serial misterios in sectiunea de "Cultura"  in care ilustrau un lant de atacuri nucleare asupra unor orase majore, incepand cu Londra iar mai apoi New York, Washington DC, Toronto, Mexico City, Portland , si Los Angeles, toate in data de 22 Iunie.
   Se pare ca atacurile nu erau realizate de catre teroristi extemisti, ci de catre  TPTB care doreau crearea unui stat polițienesc la nivel global si evident pedepsirea "acarilor pauni" Siria, Iran, China.
   Despre care 22 Iunie credeti ca este vorba ? :D
http://www.telegraph.co.uk/culture/4515126/Blackjack-Part-3.html?image=1
http://www.youtube.com/watch?v=WCDlndLvCMs
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Mda, comics-ul asta straniu face parte se pare dintr-o "programare predictiva" (predictive programming), detaliata un pic aici:

http://theintelhub.com/2011/05/29/the-stage-is-set-for-a-nuclear-false-flag/

...unde se mentioneaza si alte actiuni psihologice paralele (ex.: serialul american "Jericho", in care se desfasoara o actiune "flase-flag" similara botezata, culmea, tot Blackjack). 8-)

Interesante-s si predictiile similare pentru unele mari orase din Romania (....si 2011 mai ales), facute de diversi pustnici autohtoni:

http://apologeticum.wordpress.com/2010/06/30/un-alt-pustnic-confirma-proorocia-despre-macelul-din-2011/

Personal, cred ca WW-III e deja in curs de desfasurare - pe moment sub forma unor "lovituri sub centura" cu aparentza de catastrofe naturale...

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

dacian

Citat din: Siberia din  20 Iunie 2011, 23:52:59
   Despre care 22 Iunie credeti ca este vorba ? :D
Cel de anul viitor  :wink: (ca sa nu mai zic ca "vom trai si vom vedea").

Citat din: Xanadron din  21 Iunie 2011, 11:00:51
Interesante-s si predictiile similare pentru unele mari orase din Romania (....si 2011 mai ales), facute de diversi pustnici autohtoni:

http://apologeticum.wordpress.com/2010/06/30/un-alt-pustnic-confirma-proorocia-despre-macelul-din-2011/
Din ceea ce vedem prin mass-media, realitate, zvonuri (asta pentru cine are ochi sa se uite si discernamant sa realizeze, cei care toata ziua stau cu nasu'n telenovele, iri, moni, pepe si mai stiu eu cine nu va observa) se pare ca ceea ce scrie acolo, incet, incet, se confirma (eu am "prins" si o confirmare oficiala acum un an, ceea ce, pentru mine, mareste credibilitatea spusele acelor pustnici).

Citat din: Xanadron din  21 Iunie 2011, 11:00:51
Personal, cred ca WW-III e deja in curs de desfasurare - pe moment sub forma unor "lovituri sub centura" cu aparentza de catastrofe naturale...

Nu cred ca a inceput ww trei-ul, momentan este o stare de liniste (aparenta, cea de dinaintea furtunii) mondiala. Banuiesc ca va incepe in 2012, poate si profetiile maiase (deja in ultimii ani cam prea multe fonduri si imprumuturi ale tuturor guvernelor "dispar inexplicabil" - exceptie face rromania unde se stie unde ajung acestea) vor fi un catalizator al acestuia, un alt catalizator este "criza" (intre ghilimele deoarece nu este o criza economica asa cum ni se tot repeta ca la retarzi pentru a baga bine la cap ci un alt fel de criza, mult mai profunda).

Dar, asa cum am scris mai sus, vom mai trai (sper) macar 2 zile pentru a putea vedea daca acea "profetie" cu 22 iunie se confirma.


Siberia

#3
CitatDespre care 22 Iunie credeti ca este vorba ?
Cel de anul viitor   (ca sa nu mai zic ca "vom trai si vom vedea").

Lasand deoparte faptul ca in partea a 5-a (cred) a serialului apare data de 22.06.2011 :D, am observat ca in S.U.A. se deruleaza niste exercitii militare mai bizare (spun unii ) prin amploarea lor si prin interzicerea zborurilor deasupra mai multor regiuni. Chestia asta mi-a amintit ca si-n Septembrie 2001 se derulau niste exercitii militare, nu ?! Sper ca incidentele nucleare sa ramana doar in serialul misterios... intre timp ciulesc urechile la ce se intampla pe plan international :)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Cautatorul

Citat din: Siberia din  21 Iunie 2011, 14:11:59
interzicerea zborurilor deasupra mai multor regiuni.

Explicatia poate fi:

"Cu toate acestea, centrala s-a confruntat sãptãmâna trecutã cu incendiu provocat de inundaþii, iar Administraþia Federalã a Aviaþiei a instituit o zonã cu interdicþie de zbor în jurul sãu.

Oficialii din Omaha au þinut sã asigure publicul cã situaþia se aflã sub control. "Vã pot asigura cã un eveniment de tip Fukushima nu va avea loc la Fort Calhoun", a afirmat Gary Gates, ºeful Omaha Public Power District, principala companie electricã din Nebraska, de care aparþine centrala nuclearã cu probleme."

http://www.descopera.ro/dnews/8360626-sua-incearca-sa-ascunda-o-criza-nucleara-de-proportii-sustine-un-raport-rusesc

Ganditorul

Da, interesant.
Se pliazza pe avertismentul NASA cu ... "cei de la orase vor suferi - faceti-va bagajele de stricta necesitate". Incepe deja sa prinda contur o ipoteza destul de serioasa...  Sau sa fie o legatura cu averismentu M. Apararii din Japonia ce vb de o invazie ET, parca ?
Nebuni au fost, nebuni sunt inca... dar parca-s prea multi pe mp.
Azi e 21 iunie.

dacian

Este ora 2 si 10 minute in data de 23 iunie 2011 se pare ca acele evenimente "anuntate" au cam intarziat sa apara  :-D

Siberia

#7
Sa ne bucuram asadar ca toata lumea e vie si sanatoasa :)
Raman sceptica la ideea ca tot serialul este o fictiune nevinovata la fel cum cred ca datele prezentate au o logica pentru cei care stiu despre ce este vorba... pentru noi e mai greu... In partea a 5-a mai exista o data inscrisa pe cardul electronic al unui individ Thomas Valente - care apare si-n Jericho  :wink: : 9/11/11  :wink: (dar sa banuim ca e doar o fictiune nevinovata...sa nu ne amintim ca au existat avertizari ca cei din alqaida vor incerca sa atace la a zecea aniversare a incidentului 9/11; si sa nu ne punem probleme ca-n data de 21.06.2011 au evadat 40 de alqaidieni dintr-o inchisoare din yemen ?! http://www.msnbc.msn.com/id/43482458/ns/world_news-mideast_n_africa/t/officials-al-qaida-militants-escape-yemen-jail/).
Elita care poate planifica asa ceva am inteles ca are o datorie morala (un fel de principiu etic) prin care sa anunte din timp ceea ce au de gand sa faca... asta nu inseamna ca or s-o faca intr-o maniera in care sa priceapa si-un copil de gradinita : cine are ochi sa vada... cine nu, asta e... noi ne-am facut datoria, putem dormi linistiti (cam asa se infaptuiesc lucrurile in lumea lor, de asta exista si mesaje-n Simpson, Knowing, etc)
Prinrte altele, nu ma poate linisti faptul ca privind cu atentie toate ilustratiile, se regasesc destule detalii interpretabile:
Emblema Uniunii Nord Americane cu acelasi vultur care-apare si-n picturile de la Denver
Denver citat ca viitoarea capitala a Uniunii Nord Americane si despre care se stie (ma refer la aeroport aici) ca  in subterane ascunde buncare uriase si multe alte "ciudatenii".
New Dawn Presentation care apare pe una dintre autoturismele de transport aducand aminte de prezentarea unui New Dawn din discursurile lui Obama
Boston in care se va muta mai apoi capitala puterii dictatoriale care este reprezentata pe harta cu un logo langa el, acelasi logo care se regaseste si pe bomba si pe alte autoturisme utilitare, logo folosit de Iezuiti

si cu care Obama are oarece legaturi
Teardrop - Eyes Only , Raportul  denumit Lacrima - Doar pentru Ochi, cu o simbolistica mai aparte - in bandele de cartier exista persoane care au tatuate o lacrima langa ochiul drept, tatuaj care arata apartenenta la o banda/ fratie si prin care se consemneaza faptul ca acea persoana a ucis un om in numele fratiei (cate lacrimi, attia oameni ucisi).
Operatiunea de infiltrare in Pakistan pentru uciderea lui Binladen a fost denumita Blackjack http://ibnlive.in.com/blogs/subirbhaumik/2948/62398/operation-blackjack-lessons-for-india.html

si mai sunt si altele dar acuma chiar nu-mi vin in minte...
Dar sa fim linistiti, totul este o simpla fictiune nevinovata :D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti