Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ai pleca de pe Terra in lumea lui E.T. pentru totdeauna?

Creat de Xanadron, 09 Mai 2011, 08:40:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ati pleca in lumea/galaxia ET pentru totdeauna?

DA, in orice conditii rezonabile
19 (38.8%)
NU, indiferent de conditii/tentatii
3 (6.1%)
POATE, doar cu familia insa
9 (18.4%)
POATE, dar numai pe termen limitat
18 (36.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 49

Tzipi

Citat din: Xanadron din  09 Mai 2011, 16:03:22

Inclusiv cele ale tale, Tzipi, desi mi se pare ca nu traiesti in Absurdistania noastra si totusi ti-ai lua si tu campii cumva. :lol:
Oh, dar nu-i aproape nici o diferenta intre Absurdistanul vostru si Absrudistanul North American ! Diferentele sunt doar de .... imagine : aceeasi Marie, cu alta palarie !
Din multe puncte de vedere, Romania e superioara North Americii ( daca cineva mai are dubii, pot argumenta clar, concret si cu dovezi ) ... pe ici pe colo, prin punctele esentiale. Motive care ma determina sa parasesc North America, daca se poate ieri ... ca sa-mi protejez viata si sanatatea : si asta, inainte sa ma duca extraterestrii in lumea lor !



Xanadron

He he he - si eu, care credeam ca North America-i cumva o alta planeta, comparativ cu decazuta Romanica... :lol:
Care, zic si io, ar merita intr-adevar sa fie cap de lista in scenariul "detonator" pomenit de Urban. :star:

Revenind ontopic, remarc o oarecare reechilibrare a procentelor in sensul conservator al plecarii... doar conditionate cumva. :wink: Probabil ca sintagma "pentru totdeauna" cam sperie...
Surprinzator de putini forumisti (sau si simpli "observatori"? - n-am habar daca si ei pot vota) au raspuns totusi "NU".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

CitatHe he he - si eu, care credeam ca North America-i cumva o alta planeta, comparativ cu decazuta Romanica... cheesy
Sper ca n-ai uitat "profetia" mea: nu va mai curge multa apa pe ...Potomac, pana americanii vor da buzna la granitele "decazutei" ...!! Si noi ii vom refuza ! Pe motiv ca n-au ...palarii roz - cum fac ei azi cu noi !
Sau ca  la sondajul tau au raspuns ...wrong !
Amin !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

@Lex

ee hai mey DAB ca ai zis-o p-asta,cum sa nu se faca contactul niciodata  :? :?   ca nu se face acum , peste 20 de ani , peste 100 tot ce se poate , inca mai e de 'furat' dar totusi o data si o data contactul e inevitabil , e necesar in evolutie.sa speram doar ca nu va fi peste 500 de ani   :-D  dar va fi o data si o data chit ca vrem chit ca nu vrem   :-)

padme

Citat din: angellla29 din  09 Mai 2011, 20:38:10
un ET de 1,90, ochi albastri, blond si...cu dotat super cu toate calitatile....maiculita...doamne...as uita de tot...

Pt asta tre' sa te duci colo la scandinavi, nu e nevoie sa bati toata galaxia!

Citat din: Urban din  10 Mai 2011, 00:50:52
As pleca, si cand as fi in siguranta pe orbita as detona planeta din toate incheieturile ca sa fiu sigur ca nu mai am unde sa ma intorc... as detona-o chiar daca nu as avea posibilitatea sa plec, in orice conditii, la orice ora si in orice secunda.

Ne vedem pe lumea cealalta!

La sondajul asta ar trebui si un avertisment: lasati pesimismul si explozibilul  la intrare!:)))))))))

Multi dintre voi care ati pleca la prima vedere uitati un amanunt esential: stiti de unde plecati, dar nu stiti unde mergeti!

Cei carora nu le convine societatea in care traiesc:
1-cunosc o mica parte din Terra, deci lucrurile se vad dintr-un colt foarte mic;
2-toate societatile moderne cunoscute sunt mai mult sau mai putin la fel. Pleci din Ro ca nu-ti convine, te duci in ... zic si yo Canada, Spania, Italia, pt ca ti se pare mai bine. Cand ajungi sa cunosti si sa treaiesti in sistem iti dai seama ca de fapt e vrajeala, nu e nimic diferit, poate doar modul de viata, mancarea si peisajul, din alte pdv e mai rau!
3- intreabarea mea ar fi: a facut cineva ceva pt a-si schimba conditia? daca nu, de ce va plangeti? si pe alta planeta va va fi la fel! De unde stiti ca nu va fi o faza ca in furnicutze: unu e muncitor, altul e militar si alta trebuie sa nasca indivizi - fara drept de apel. Aici de bine de rau mai ai posibilitatea iluzorica, as zisce, sa schmibi lucrurile!

Citat din: socrate din  09 Mai 2011, 22:05:11
Paiii....de ce sa plec!?,care este "raul" pe care "mi" sau ("ni") la facut Mama Terra in trecut sau in prezent ca sa o parasesc,(parasim)!?

Exact! Ce ne-a facut planeta sa o detonam? Dar noi ei??

Eu as pleca in vizita - chiar am crezut ca o sa am ocazia cu ani in urma, dar s-a dovedit a fi un avion cu luminile de aterizare :))))))). M-as duce sa vad cum e, sunt o fire curioasa. As ramane p'acolo doar daca ar fi aceeasi vegetatie - mie imi place verdele, imi place vegetatia si imi place apa...

Daca ati descoperi ca sunteti exemplare intr-o gradina zoologica, cum zice cineva mai sus si va petreceti toata viata intr-o cusca?!
PS- aia mici si gri de respira greu pot fi roboti biologici de recunoastere - iar faza aia ca sunt asexuati pt ca si-au desfiintat organele de reproducere si pt asta ne cauta pe noi,  poate sa faca parte din mitologia despre et.

SLEAH19

Citat din: Urban din  10 Mai 2011, 00:50:52
As pleca, si cand as fi in siguranta pe orbita as detona planeta din toate incheieturile ca sa fiu sigur ca nu mai am unde sa ma intorc... as detona-o chiar daca nu as avea posibilitatea sa plec, in orice conditii, la orice ora si in orice secunda.

Ne vedem pe lumea cealalta!


       Dupã aºa o lungã perioadã ,în care nu ai mai onorat prezentul ,,platz'' de discuþii cu nici un comentariu , bãnuian cã deja uzitezi una din posibilitãþile sondajului , dar sã te întorci cu niºte dorinþe mai radicale decât ale celor care se dãdeau Bin Laden recunosc cã nu mã aºteptam. Planeta sã fie goalã sau locuitã ... la detonare ?

                             Aº dori , sã apucãm ,sã stãm la o bere ,....... pe lumea asta !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

zamotrak

Citat din: SLEAH19 din  10 Mai 2011, 15:21:20
 

                             Aº dori , sã apucãm ,sã stãm la o bere ,....... pe lumea asta !



De cele mai multe ori baloneaza,mai bine un sprit,lung de vara.Poate cu" material" de Recas.

Tzipi

Citat din: padme din  10 Mai 2011, 14:18:07
1-cunosc o mica parte din Terra, deci lucrurile se vad dintr-un colt foarte mic;

Nu-i necesar sa bat cu pasul toata Terra, ca sa inteleg ca traim intr-o societate primitiva si sclavagista : in intregul ei, si nu doar referitor la ferma ( tara ) in care traiesc. Care ferma, poate avea conditii de trai mai mult sau mai putin bune, e capitalista sau comunista .... e irelevant : sclavia e in esenta tuturor fermelor.

Citat din: padme din  10 Mai 2011, 14:18:07
3- intreabarea mea ar fi: a facut cineva ceva pt a-si schimba conditia? Daca nu, de ce va plangeti? si pe alta planeta va va fi la fel!

N-ai cum sa iesi din sclavie. Nu exista iesire : aia de ne-au creat si ne-au facut cadooo sclavia, sunt mult mai destepti ca noi si mai avansati tehnologic. E ca si cum gainile dintr-o ferma de-a noastra, s-ar prinde ele ca de fapt ferma in care traiesc e o cusca din car enu pot iesi, si ca sunt exploatate de catre paznici supraveghetori. Si s-ar decide gainile sa iasa din sclavie, revoltandu-se impotriva paznicilor si proprietarului fermei ...
  Cam asa e si cu sclavia umana si primitivismul societatii ( indus si mentinut de la varf, in mod intentionat ) : tara te vrea prost, ca sa nu aiba de-a face cu cotcodacelile si zburatacelile gainilor .

SLEAH19


Off topic.....

Citat din: zamotrak din  10 Mai 2011, 15:42:42


De cele mai multe ori baloneaza,mai bine un sprit,lung de vara.Poate cu" material" de Recas.

   Berea (prefer nefiltratã de TM), sau vinul (roºu, sec , mult ºi gratis cum spunea PT), sunt doar ,,metafore'' care însoþesc ,,statul'' la o bere sau un ºpriþ, unde importantã e discuþia. Oricum  zamotrak, din postãrile tale anterioare am dedus  cã eºti de prin zonã (dacã nu chiar de la Recaº, de prin ªuºtra,Topolovãþ,Iosifãlãu...maxim Chizãtãu), dacã '' materialu '' de Recaº e original de la sursã (cramã) cu mare bucurie (Recaºul din comerþ mi se pare un pic ,,pastilat'') mai ales cã din câte ºtiu la Recaº existã ºi un teren de golf , deci întîlnire ? ......mãcar userii din Banat ?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

@Lex

pfff ce comparatie  cu gainile. doamne cand aud comparatia dintre noi si gainile asa CICA suntem noi si RASA care ne a insclavit. cum frate poti sa compari o friptura cu picioare cu Constiinta umana . gaina aia de o bagi seara la buritca ala a fost scopul ei pe lumea asta sa fie doar ATAT.NOI suntem facuti sa evoluam si uite ca ce chestie CHIAR  am evoluat de la dormitu' in pesteri, am ajuns sa lansam racheye pe Luna. gaina niciodata nu o sa stie ca este decat o friptura si atat. tzipi mai ales crede ca baietii astia CHIAR sunt zei ei bine cred ca te inseli . candva baietii astia au fost si ei ca NOI (ooops au evoluat si ei) si au trecut la nivelul urmator si uite asa au inceput ei sa se plimbe pan' spatiu si sa se ''joace'' de-a Dumnezeu cu unii(adica noi care acum suntem la stadiul de copii ( iarasi ce chestie gaina a ramas TOT gaina) dar din fericire pentru noi daca vom reusii sa scapam din sclavia asta in care suntem tinuti(sa nu uitam NU SUNTEM LASATI sa evoluam , nu ca suntem gaini si avem creierul cat bobu' de mazare, capabili suntem) poate tocami atunci vom trece si NOI la nivelul urmator.multi aici spun ca ar pleca dupa PLANETA noastra ca sunt satuli de ea si alte chestie nasoale la adresa saracei planete.EI nu inteleg ca NU planeta e de vina ci SISTEMUL SCLAVAGIST in care traim.

StarDust

Eu am votat Da!
Prin conditii rezonabile, inteleg urmatoarele:

1.Toti cei apropiati mie vor stii "unde" sunt.
2.Trei saptamani concediu pe pamant!  :lol: /an terestru (nu o luati chiar ad-literam). Un explorator trebuie sa se mai si odihneasca si sa se reculeaga vazand atatea minunatii.
3.La final, reintoarcerea pe planeta de origine.

Nu stiu cat de frumoase ar fi alte planete, dar cred ca Terra e una din cele mai frumoase minunatii ale cosmosului.

Iar daca conditiile nu sunt indeplinite, prefer sa raman aici. Vorba lui Romulus, cred ca e posibil sa fim aici dar, si in alta parte daca vrem cu adevarat.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Siberia

Votat ultima optiune.
Parte dintre motivatii se regasesc in opiniile expuse de ceilalti colegi.
In alta ordine de idei, daca se va ivi vreodata posibilitatea asta de-a pleca pentru noi, cei de rand, nu vom fi in masura sa punem nici un fel de conditii. Probabil ca vom putea pleca doar pentru a ne salva vietile si doar daca am fost in prealabil alesi in scopul acestei salvari...In asemenea conditii as pleca doar pentru a ma reintoarce in viata pe planeta asta si pentru a o lua de la capat chiar daca va fi greu. Si nu fiindca aici este acasa pentru mine - acasa e locul unde-ti agati palaria-n cui cu placere zicea tataie - ci fiindca in ciuda dorintei altora de-a fugi cat mai repede de pe pamantul, eu prefer sa incerc sa schimb ceva  - chiar cu ajutorul unor experiente capatate intr-o ecursie pe alte planete - fiindca pana la urma tot tataie zicea ca omul sfinteste locul.
Daca Pamantul ar dispare e clar ca as pleca definitiv de-aici fiindca nu va mai exista un aici. Dar atata timp cat va exista voi vrea sa ma intorc, chiar daca as mai avea alte zece domicilii prin multe galaxii :D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Tayka

Citat din: StarDust din  10 Mai 2011, 20:00:23
Iar daca conditiile nu sunt indeplinite, prefer sa raman aici. Vorba lui Romulus, cred ca e posibil sa fim aici dar, si in alta parte daca vrem cu adevarat.
Pãi..ori cu mândra ori cu draga...
Citat din: StarDust din  10 Mai 2011, 20:00:23
Nu stiu cat de frumoase ar fi alte planete, dar cred ca Terra e una din cele mai frumoase minunatii ale cosmosului.
Dacã apreciem Terra ca fiind printre cele mai frumoase minuni din cosmos,deºii nu ºtim nimic ºi despre alte lumi, înseamnã cã sântem mulþumiþi cu soarta de "mãmici purtãtoare" cã ne-am trezit exact acolo unde ne e locul,sântem fericiþi,ºi ne trãim din plin clipa.Sincer aº dorii ºi eu sã trãiesc aºa !!,dar nu reuºesc deloc,caut mereu rãspunsuri la întrebãri tulburãtoare,e ca ºi cum stãm împreunã la o masã somptuoasã într-un vagon restaurant din Orient-Express,Tu eºti fericit cã nu ºtii nimic,dar eu ºtiu cã trenul e sabotat,ºi cã din moment în moment va zbura în aer.Încerc sã explic celor dela masã situaþia dar ei mã cred ..beat,sau cã vreau sã induc panicã.Ori aceastã neîncredere între oameni mã face sã votez fãrã sã clipesc;prima opþiune!!!
Iar dacã comparãm întreaga viaþã cu mersul unui tren, putem repune vechea poezioarã pe noul tapet;
     
                               TRENUL VIEÞII-                  
                            "Un lung tren ne pare viaþa,ne trezim în el mergând,
             Fãrã ca sã ne dãm seama,unde ne-am suit ºi când.
                             Fericirile sunt halte,unde stãm cât un minut,
             Pânã bine ne dãm seama,sunã, pleacã, a trecut.

                              Iar durerile sunt staþii lungi, de nu se mai sfârºesc
             ªi în ciuda noastrã parcã,tot mai multe se ivesc.
                              Arzãtori de nerãbdare,înainte tot privim,
             Sã ajungem mai degrabã,la vreo þintã ce-o dorim.

                                Ne trec zilele, trec anii,clipe scumpe ºi dureri,
             Noi trãim hrãniþi de visuri,ºi-nsetaþi dupã plãceri.
                                Mulþi copii voioºi se urcã.Câþi în drum n-am întâlnit,
            Iar câte un bãtrân coboarã,trist ºi frânt, sau istovit.

                                Vine îns-odat-o vreme,când ne coborâm ºi noi.
            Ce n-am da atunci o clipã,sã ne-ntoarcem înapoi!
                                 Dar pe când, privind în urmã,plângem timpul ca un
             fum,
            Iatã sunã goarna morþii; ºi-am trãit dar n-am ºtiut cum. "


                       


Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

Subscriu in principal la mesajul poeziei lui Traian Dorz, draga Tayka.;)
Plus, evident, la alegerea ta curajoasa care a mai remontat procentajul celor decisi s-o ia (ipotetic, evident) "da capo" intr-o alta lume. :planet:

Cit despre soarta noastra de "mame purtatoare", :-D mi se pare cam greu digerabila in continuare - fie si prin prisma ipotezelor din "Programul Terra" al lui TVM, care se bat oricum cap in cap singure (nu mai revin asupra intrebarilor fara raspuns din partea autorului sau a oricui altcuiva, ca m-as repeta a enshpea oara).
Pe scurt, totusi: daca "programul" ar fi terminatus de 2000 de anisori si pe Terra ar vietui acum doar rebuturi genetice prea... putin sarace cu duhul ca sa merite reciclarea, atunci despre ce intrigi/strategii/manipulari in vederea "recoltarilor de CS" mai vorbim? :roll:

In fine, teoretic o fi posibil ca Maestrul :evil: sa continue ceva secerari de "buruieni" hibridizate si asta sa shucareasca-n asa hal pe ailalti condusi de Moshu' cu Barba Alba Enlil (amator de oligofreni "simplificati" ca sa insufleteasca niste progenituri ET :-( asexuate, dar si geniale din principiu, nu-i asa? :lol:) incit Armageddonul sa fie la un coltz poate.
Asa o fi. De ce insa abia acum si nu prin anul 33 E.N ? :roll:

Revenind ontopic la sondaj, observ o echilibrare a optiunilor prin cresterea procentului celor "comode" - care ma astept ca in curind sa il depaseasca pe cel al "incomozilor". 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

dab270277

Pe mine ce ma socheaza extrem de tare este avalansa de filme gen "Paul" in care ne este prezentat tipul "Grey" caterincos si tare prietenos cu omul.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain